Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Няма да се намесят и САЩ, дори Русия да влезе в Украйна. Каза го директно Столтенберг. Украйна им била ценен партньор, но не и член, за който е в сила чл. 5 от договора за сигурност и защита. Та, щели да налагат на Русия санкции, но не и да защитят пряко Украйна. 

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 7 часа, Anneliese написа:

САЩ са абсолютно сами. Яко!

Аз като гледам, ма Путя е самичък. Освен батьката,а ма него го привлече на своя страна с две неща - помощ да се удържи на власт която бе доста разклатена от протести , и с многомилиардни "подаръци"  , газ и нефт на символични цени.

За други съседи на Путя  на които може безрезервно да разчита, не се сещам.

За разлика от САЩ и Запада.

:)

преди 12 часа, absurt написа:

Ами, имам преки впечатления. Свекърва ми е рускиня, баща й- белогвардеец.

Това не са "преки впечатления" . Хайде като поживееш с години в 'матушката" , тогава ела да ми говориш за познаване на манталитета, ценностите и т.н. . :hush:

преди 9 часа, Anneliese написа:

САЩ май смятат сами да нападнат Русия, нещо украинските фашисти ги хвана страх.

Сега, или ще гледаме продължението на "Доналд Кук" - 3 епизод, или ще станем свидетели на унищожението на САЩ.

За войната винете американците.

Аз нямам търпение да видя военният разгром на САЩ.

Украинците се чудят къде да се сврат.

Великобритания май не смята да се забърква в тая простотия и правилно.

Германците също са аут - май си припомниха развалините на Берлин 1945 и май не им се повтаря.

Даже май японците няма да се намесят на страната на САЩ.

Испания и Италия не искат проблеми с Русия.

Камилските държави още ближат рани от разгрома в Сирия.

САЩ са абсолютно сами. Яко!

Къде и кога Съединените Американски Щати казаха че ще нападат Русия или която и да е държава? Покажи ни да видим!:doh:

Ти, точно ти, никога няма да видиш разгрома на САЩ. Прекалено си необразована и дори не знаеш какво е НАТО, продължавай да си фантазираш че НАТО е САЩ! Ех, колко необразовани хора живеят в България, мъчно ми става чак, сигурно затова сме на дъното в класациите по всичко.:lock:

Италия и Испания не искали проблеми със Русия, :doh: боже, по-голяма простотия не бях чел скоро. Кой иска да има проблеми със Русия?????????? :cantbelieve:

Никой не иска да има проблеми с Русия, разбира се. Само САЩ искат да им клекнат руснаците както по времето на Горби и пияндето. Да я заобиколят отвсякъде с войските на НАТО, да я обезкървят, защото шубето е голям страх. Каквото и да правиха досега- нарушаването на договора, който белязания сключи с тях, както и безпринципното обявяване на нови държави, в името на жандармската им политика, Русия пак си остава страшилището, което не е и няма намерение да забрави, че е империя. Остава си 9-тата по големина страна в света, както и територията с най- много природни ресурси. Че и с Президент, диаметрално противоположен на дъртото чучело в Белия дом.

Мен друго ми прави впечатление- упоритото омаловажаване на съюза БРИКС, както и на все по- близките отношения с Китай- другата суперсила. Много късоглед народ се е вторачил облъчено в САЩ и е готов на всякакво унижение и изземване на суверинитета ни от новия голям брат, щото той бил "правилния". Жалка картинка. А, после питаме защо не вървим напред. Ами, за да вървиш въобще, е нужен гръбнак.

преди 53 минути, absurt написа:

Остава си 9-тата по големина страна в света,

Какво означава 9-тата по големина?

преди 7 минути, A.com написа:

Какво означава 9-тата по големина?

Неточно се изразих- девета по население и първа по територия.

преди 7 часа, absurt написа:

Никой не иска да има проблеми с Русия, разбира се. Само САЩ искат да им клекнат руснаците както по времето на Горби и пияндето. Да я заобиколят отвсякъде с войските на НАТО, да я обезкървят, защото шубето е голям страх. Каквото и да правиха досега- нарушаването на договора, който белязания сключи с тях, както и безпринципното обявяване на нови държави, в името на жандармската им политика, Русия пак си остава страшилището, което не е и няма намерение да забрави, че е империя. Остава си 9-тата по големина страна в света, както и територията с най- много природни ресурси. Че и с Президент, диаметрално противоположен на дъртото чучело в Белия дом.

Мен друго ми прави впечатление- упоритото омаловажаване на съюза БРИКС, както и на все по- близките отношения с Китай- другата суперсила. Много късоглед народ се е вторачил облъчено в САЩ и е готов на всякакво унижение и изземване на суверинитета ни от новия голям брат, щото той бил "правилния". Жалка картинка. А, после питаме защо не вървим напред. Ами, за да вървиш въобще, е нужен гръбнак.

АКто Матросов на амбразурата си . :) :)

Разбира се, глупостите ти няма нужда да коментирам .:getout:

преди 7 часа, absurt написа:

Русия пак си остава страшилището, което не е и няма намерение да забрави, че е империя

:giggle1::lol6:

Ти си по зле и от оня херкулес.

И таквиа ще ми говорите за гръбнак ли ??? :hit:

преди 1 час, miro20 написа:

Простьо,

Научи се да пишеш, и тогава раздавай акъл!

Мирко, не се взимай толкова насериозно, че ставаш парадоксален с мерака си да говориш като последна инстанция.

Казах ти да не се напрягаш- не ми пука дали ще ме коментираш, защото не си ми фактор. Казвам мнението си в темата, не ти се обяснявам на теб. А, че нямаш гръбнак и лазиш пред силните на деня, се вижда от постовете ти. За теб важи с пълна сила сентенцията, че роденият да пълзи, не може да лети.

Я чувай! Аз съм бил зле, обаче имало и по-зле от мен? Ти да видиш колко си зле, ама сам си вярваш на измишльотините дето ръсиш, че и лъжеш на поразия. Голям русофил бил, колкото аз съм американофил! Дали е сама или не е Русия е без значение, защото може да опука всеки гад, посегнал на територията и! Не и пречи разни простаци да я обграждат с оръжиия, защото ще изгорят веднага, ако посмеят да ги използват срещу нея, а Крим е руски, винаги е бил такъв, и такъв ще си остане. Явно Украйна иска да яде шамари, че и нещо друго, ако продължава с провокациите си. Турските безпилотни "Байрактар" руснаците отдавна ги блокират с "РЭБ-Красуха-4" и украинците са абсолютно безсилни. НАТО колкото и да им се иска няма да посмеят да се закачат с руснаците, дори и Утрайна да беше в НАТО, защото ще се повтори 1944 и тогава и Господ няма да им помогне. Я се замисли над това!

Цитат

На какво са способни руските средства за радиоелектронна борба

Русия тества комплекси за радиоелектронна борба, блокиращи космически удари

Американски експерт: Русия има най-добрите ракети, системи за радиоелектронна борба и ПВО в света

САЩ признават превъзходството на Русия в сферата на радиоелектронната борба

Надеждна защита: радари покриват всички големи градове

преди 5 часа, herkules2 написа:

Крим е руски, винаги е бил такъв

Тц.не е бил:hush:

Бил е руски "само" около век и половина, освен че руски крак никога не е имало там, а насилствено е бил заселван с руско население /криминални елементи и затворници/  по времето на Екатерина, плюс насилствено изселване на коренните народи ,между които и българи .

Явно Украйна иска да яде шамари, че и нещо друго, ако продължава с провокациите си

Какви провокации по конкретно ?

Ако някой те изгони от дома ти, оправи жена ти , присвои имотите ти ,  как ще погледнеш на този който те обвини в "провокации" ??

Я се замисли над това!

Какво да мисля..  класическа безмозъчна пропаганда от теб :)

преди 5 часа, absurt написа:

Мирко, не се взимай толкова насериозно, че ставаш парадоксален с мерака си да говориш като последна инстанция.

Казах ти да не се напрягаш- не ми пука дали ще ме коментираш, защото не си ми фактор. Казвам мнението си в темата, не ти се обяснявам на теб. А, че нямаш гръбнак и лазиш пред силните на деня, се вижда от постовете ти. За теб важи с пълна сила сентенцията, че роденият да пълзи, не може да лети.

Каква последна инстанция бре...  Не се ли усещаш че ти ми говориш  и изявяваш като "последна инстанция" без грам покритие ?

Какъв ти е проблема че не можеш  да уважаваш мнението на някой който е живял дълги години , познава манталитета характера и реалната ситуация в Русия ? Като мен ?

Ти в този форум виждала ли си , познаваш ли някой като мен , който да говори с ПРЕКИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ??

Май не .

Не се връзва с промитата ти цоциалситичекса пропаганда ли ?  И вярата в СССР ?  В " руската империя" както се изразяваш ??

Ами нека така да е. Не си първата, не си и последната която ми се прави на интересна. Когато поживееш в РФ  ПОНЕ няколко години, когато изградиш приятелства, връзки, семейни отношения и т.н.  тогава ела да ми говориш " от първо лице" .

:hush:

Че и имаш наглостта да ми говориш за пълзене и гръбнак...

А къде е твоя ??? 

преди 10 часа, miro20 написа:

Тц.не е бил:hush:

Бил е руски "само" около век и половина, освен че руски крак никога не е имало там, а насилствено е бил заселван с руско население /криминални елементи и затворници/  по времето на Екатерина, плюс насилствено изселване на коренните народи ,между които и българи .

Какви провокации по конкретно ?

Ако някой те изгони от дома ти, оправи жена ти , присвои имотите ти ,  как ще погледнеш на този който те обвини в "провокации" ??

Какво да мисля..  класическа безмозъчна пропаганда от теб :)

Каква последна инстанция бре...  Не се ли усещаш че ти ми говориш  и изявяваш като "последна инстанция" без грам покритие ?

Какъв ти е проблема че не можеш  да уважаваш мнението на някой който е живял дълги години , познава манталитета характера и реалната ситуация в Русия ? Като мен ?

Ти в този форум виждала ли си , познаваш ли някой като мен , който да говори с ПРЕКИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ??

Май не .

Не се връзва с промитата ти цоциалситичекса пропаганда ли ?  И вярата в СССР ?  В " руската империя" както се изразяваш ??

Ами нека така да е. Не си първата, не си и последната която ми се прави на интересна. Когато поживееш в РФ  ПОНЕ няколко години, когато изградиш приятелства, връзки, семейни отношения и т.н.  тогава ела да ми говориш " от първо лице" .

:hush:

Че и имаш наглостта да ми говориш за пълзене и гръбнак...

А къде е твоя ??? 

Нищо не разбра, нали? Само ти си живял там и само ти си изграждал семейство? Ми, не, не си само ти тук. Има и други, които, за разлика от теб, наистина са изградили семейство, не са се оцапали и изнизали към България, за да обвиняват другите за неуспеха си. Нито да разпростират собственото си неудачие върху цял един народ.

Ти си от хората, които от силно любене и мразене, не могат да разсъждават логично и изпадат в неприятна за околните, обсесия, с която проглушават ушите на опонентите.

преди 36 минути, absurt написа:

Нищо не разбра, нали? Само ти си живял там и само ти си изграждал семейство? Ми, не, не си само ти тук. Има и други, които, за разлика от теб, наистина са изградили семейство, не са се оцапали и изнизали към България, за да обвиняват другите за неуспеха си. Нито да разпростират собственото си неудачие върху цял един народ.

Ти си от хората, които от силно любене и мразене, не могат да разсъждават логично и изпадат в неприятна за околните, обсесия, с която проглушават ушите на опонентите.

Аз съм от хората които не пеят като теб помпозни коленопреклонни клишета към никоя държава , нито "империя" както определи РФ.

За мен  ти си същата като други, дето възхвалят други умрели империи , като османската например. Утре ще си поискате и анексирате земи които сте владели 5 века ли ? Няма как нормален човек да одобрява това.

Аз съм от хората които преди всичко гледат кое е добре за България, и не си затварям очите за вредните за нас, политики . И сегашни, и в историята.

А който не познава историята,той е обречен на неуспех и в бъдещето . Ти също си прекрасенпример, как хал хабер си нямаш за историята спрямо Русия, и си заслепена от евтина соц пропаганда и лъжи .

Относно че съм живял го казвам не защо не харесвам историята и сегашния Путин и неговата мафия , а за да ти обясня защо съм истински русофил.

Чета и до ден днешен руска литература поезия, дори наизуст мога да ти цитирам някои. Лентата на фейсбука  ми е повече от половината руски страници, и повечето не свързани с политика.

Имам прекрасни спомени и приятели от там, и затова истински им съчувствам че една толкова богата на ресурси страна, е с толкова сравнително нисък стандарт , и толкова нагло ограбвана от шепа олигарси с несменяем "капо ди тути капо" .

Така че.. не виждам защо ми говориш за "неудачие" "неуспехи" , оцапал се и се изнизал" и т.н. 

Пълен нонсенс. :hit:

преди 5 часа, miro20 написа:

Аз съм от хората които не пеят като теб помпозни коленопреклонни клишета към никоя държава , нито "империя" както определи РФ.

За мен  ти си същата като други, дето възхвалят други умрели империи , като османската например. Утре ще си поискате и анексирате земи които сте владели 5 века ли ? Няма как нормален човек да одобрява това.

Аз съм от хората които преди всичко гледат кое е добре за България, и не си затварям очите за вредните за нас, политики . И сегашни, и в историята.

А който не познава историята,той е обречен на неуспех и в бъдещето . Ти също си прекрасенпример, как хал хабер си нямаш за историята спрямо Русия, и си заслепена от евтина соц пропаганда и лъжи .

Относно че съм живял го казвам не защо не харесвам историята и сегашния Путин и неговата мафия , а за да ти обясня защо съм истински русофил.

Чета и до ден днешен руска литература поезия, дори наизуст мога да ти цитирам някои. Лентата на фейсбука  ми е повече от половината руски страници, и повечето не свързани с политика.

Имам прекрасни спомени и приятели от там, и затова истински им съчувствам че една толкова богата на ресурси страна, е с толкова сравнително нисък стандарт , и толкова нагло ограбвана от шепа олигарси с несменяем "капо ди тути капо" .

Така че.. не виждам защо ми говориш за "неудачие" "неуспехи" , оцапал се и се изнизал" и т.н. 

Пълен нонсенс. :hit:

Мисирчо,

За разлика от теб, дето си живял и учил в СССР покрай мама и тати, отишли там да спечелят малко пари, аз през периода 1970 - 1989 година съм ходил в командировка в Москва, Ленинград и Минск 13 пъти в заводи и институти, а също и на специализирани изложения (напр."Електронмаш", "Електротехника", и др.)

Ходил съм и на екскурзии, посещавал съм Ермитажа, Държавния руски музей, Третяковската галерия, и др.Даже съм гледал балет в Болшой театър.

Да, имах и приятели и съм им ходил на гости.

Така че, престани да се хвалиш с престоя си там.

Ако наистина си станал инженер, щеше да работиш като такъв.А ти от 7-8 години по цял ден драскаш  "по поръчка" във форума  против Путин и Русия  и толкова.

Инженерите по света създават и внедряват нови изделия, а ти?

Аз посещавам ежедневно сайта, за се информирам за новостите в софтуера и хардуера, а отварям  раздел "политика", за да се посмея на глупостите ти.

А най-долу на страницата ми е моето "мото" - цитат от Пушкин.

преди 34 минути, dedidi написа:

Мисирчо,

За разлика от теб, дето си живял и учил в СССР покрай мама и тати, отишли там да спечелят малко пари, аз през периода 1970 - 1989 година съм ходил в командировка в Москва, Ленинград и Минск 13 пъти в заводи и институти, а също и на специализирани изложения (напр."Електронмаш", "Електротехника", и др.)

Ходил съм и на екскурзии, посещавал съм Ермитажа, Държавния руски музей, Третяковската галерия, и др.Даже съм гледал балет в Болшой театър.

Да, имах и приятели и съм им ходил на гости.

Така че, престани да се хвалиш с престоя си там.

Ако наистина си станал инженер, щеше да работиш като такъв.А ти от 7-8 години по цял ден драскаш  "по поръчка" във форума  против Путин и Русия  и толкова.

Инженерите по света създават и внедряват нови изделия, а ти?

Аз посещавам ежедневно сайта, за се информирам за новостите в софтуера и хардуера, а отварям  раздел "политика", за да се посмея на глупостите ти.

А най-долу на страницата ми е моето "мото" - цитат от Пушкин.

За разлика от теб, който е видял само каймака, пак ти казвам - освен всичко което си обиколил, съм обиколил и аз, но освен това съм живял тамдълги години. Това няма абсолютно нищо общо с командировки и екскурзии.

Сега къде са тези заводи дето си ги изброил ? Нали знаеш с какво се занимаваше НТР  ?

https://germanych.livejournal.com/133607.html

преди 39 минути, dedidi написа:

А ти от 7-8 години по цял ден драскаш  "по поръчка" във форума  против Путин и Русия  и толкова.

А ти беснееш и влизаш само да видиш какво "е написал Миро"  и да си излееш злобата че не можеш с абсолютно нищо да опонираш :)

на 4.12.2021 г. в 18:43, miro20 написа:

не можеш с абсолютно нищо да опонираш :)

Прав си, на теб никой не може с нищо да ти опонира. Явно си се разположил във форума, който ти е бащиния и ти определяш кое трябва или не трябва. А ти е опонирал някой "неправилно", а е получил забрана за 3 месеца. Колкото пъти съм опонирал на глупостите ти толкова пъти са ме остракирали. Имам чувството че ти си тук властта и решаваш кога да се затвори устата на някой, който не ти е удобен и не харесва западната извратения. Още не мога да забравя как коментарът ми почервеня и не беше видим за никой, ти обаче го видя, че и ми отговори още преди да стане видим за останалите!

на 5.12.2021 г. в 18:31, herkules2 написа:

Прав си, на теб никой не може с нищо да ти опонира. Явно си се разположил във форума, който ти е бащиния и ти определяш кое трябва или не трябва. А ти е опонирал някой "неправилно", а е получил забрана за 3 месеца. Колкото пъти съм опонирал на глупостите ти толкова пъти са ме остракирали. Имам чувството че ти си тук властта и решаваш кога да се затвори устата на някой, който не ти е удобен и не харесва западната извратения. Още не мога да забравя как коментарът ми почервеня и не беше видим за никой, ти обаче го видя, че и ми отговори още преди да стане видим за останалите!

Пълни глупости разбира се, ноняма да развалям образа на шаман и божество, за какъвто ме мислиш :giggle1:

Я виж послание от твоите колежки :

НАТО капец !

на 7.12.2021 г. в 19:11, miro20 написа:

Пълни глупости разбира се, ноняма да развалям образа на шаман и божество, за какъвто ме мислиш :giggle1:

:lol6:

Поклон пред най-защитаващият русите величия. 😂 Акъл и образование няма патки да пасе, тръгнал овце да води на паша. Може и Анчето да вземе на пашата, тя ще му танцува облечена във костюма на Мини Маус.:yanim:

И сега сериозно, имаше среща между Путин и Байдън, какво мислите че са се уговорили? И защо им е на Русия този остров, който е на Украйна?

преди 14 часа, miro20 написа:

Ти, шаман и божество??? Боже, прибери си вересиите! От теб и чеп за зеле не става, а ти си си въобразил, че си божество??? Слез на земята и стига си витаел в облаците! Ето, виж твоите господари! Май искат да си строшаг главите. Русия е много по-силна от тях, само че те не го знаят!

преди 9 минути, herkules2 написа:

Ти, шаман и божество??? Боже, прибери си вересиите! От теб и чеп за зеле не става, а ти си си въобразил, че си божество??? Слез на земята и стига си витаел в облаците! Ето, виж твоите господари! Май искат да си строшаг главите. Русия е много по-силна от тях, само че те не го знаят!

Изгледах клипа пет пъти и никъде не видях Русия да е по силна от която и да било държава, дори и от Македония! Някакви самолетчета само, нещо май много анимация гледаш?

току-що, ДзВяРа! написа:

И сега сериозно, имаше среща между Путин и Байдън, какво мислите че са се уговорили? И защо им е на Русия този остров, който е на Украйна?

Този остров вече 7 години е руски, а дъртият пърцолник е напълнил памперса, когато Путин му е казал, че ако Украйна (която е исконно руска територия) влезе в НАТО и НАТО продължи да се разширява на изток нарушавайки договора който е подписал, Русия ще отговори адекватно и ще ликвидира разбойниците, които искат да има бази на САЩ там.

https://www.vesti.bg/sviat/bajdyn-niama-da-pratim-vojski-v-ukrajna-6134998

преди 2 минути, herkules2 написа:

Този остров вече 7 години е руски, а дъртият пърцолник е напълнил памперса, когато Путин му е казал, че ако Украйна (която е исконно руска територия) влезе в НАТО и НАТО продължи да се разширява на изток нарушавайки договора който е подписал, Русия ще отговори адекватно и ще ликвидира разбойниците, които искат да има бази на САЩ там.

https://www.youtube.com/watch?v=UaX3hvrZDJA

преди 8 минути, herkules2 написа:

Как и от кога Украйна е Руска територия? Какъв е този договор който НАТО няма право да се разширява?

Виж брато, достатъчно се изложи вече, няма смисъл да продължаваш, нали!:wink12:

преди 22 минути, herkules2 написа:

а дъртият пърцолник е напълнил памперса, когато Путин му е казал, че ако Украйна (която е исконно руска територия) влезе в НАТО и НАТО продължи да се разширява на изток нарушавайки договора който е подписал

Ти си бил под масата че знаеш колко е бил напълнил памперса ли :) 

Украйна е реален и териториален наследник на Киевская Русь. Само че Московията с угрофините открадва историята и се пише уж тя Русия. Те са си Московия, а Киев е Русь.

:) 

Генетично и ние сме много по близо до народите живели и сега живеещи в Украйна. Българите също сме дошли в частност  по дъгата, засегнала и техните земи от Монголия, Кавказ, поволжието и Днепър .

Затова и в Украйна е едно от най големите български общности.  То и Татарстан е измислено за да не посмее някой да претендира за българска държава де....

А московитите са с угрофински корени.

Генетика, кво да я прайш... :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.