Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

не съм сигурен вече отминало заминило обаче имаше некви слухове че било добре жена  да стане президент на българия и гербаджиите запяха  айде нека да е жeна

понеже нали  подготвяха почвата за хиларито

и да кажат е българия най-корумпираната страна си избраха жена за президент айде и ние - хиларито първия женски призидент ама не се отвори парушута

та може да се каже че и ние имаме пръст в провала  на хиларито щото  си избрахме мъж

да беха сложили някоя по хубава ама тогава пък щеха да кажат ама те си я избраха щото е  по секси от нашето хилари .

та требваше да е по -грозновата лелка да и проправи пътя за американските избори 

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

Интервю с Владимир Углрев, един от създатеите на новичока

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/sazdatel-na-novichok-rusiya-ima-interes-ot-ubiystvoto-na-skripal

преди 6 часа, Yvan Sergeev написа:

не съм сигурен вече отминало заминило обаче имаше некви слухове че било

Чух че един казал как му разказала една жена , която чула от мъжа си един слух ... :)

преди 6 часа, Yvan Sergeev написа:

да беха сложили някоя по хубава

Ако искаха равностоен кандидат на Радев , достатъчно бе да разменят Цецка с вицето .

Сигурен съм че дори не знаеш кой е бил, нали ? Чукни в гугъл кой е, и как с неговата биография и кариера би отвял генерала.

Тези два факта - че не сложиха достоен адмирал  срещу генерал  ,  от което нямаше да се знае  изхода , особенно след разкритията за лобирането на рашистките служби за Радев и тайните им срещи с г-жа Лъжа ,  и второто - че ББ уби Цецка преди втория тур, показва ясно кой какво е искал.

По точно какво не е искал

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 минути, miro20 написа:

Интервю с Владимир Углрев, един от създатеите на новичока

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/sazdatel-na-novichok-rusiya-ima-interes-ot-ubiystvoto-na-skripal

Стига си го въртял и сукал. Кажи ни направо че според Владо това си е направо работа на адаша му.

Цитат

По думите му Скрипал и дъщеря му са били поразени с по-висока доза от това вещество, но вероятността да са носили ръкавици и да са си измили ръцете, когато са се прибрали вкъщи, донякъде е намалило поразяващия ефект на веществото. 

:biggrin:

Цитат

британците можеха да убият Скрипал по друг начин, ако са искали. Защо им е да убиват и дъщеря му.

Че, те и руснаците е можело да го гръмнат просто. За какво им е толкова сложен план?

преди 45 минути, miro20 написа:

Че то никой не увърта :)

В правото едно нещо като го кажеш трябва да го докажеш. А не да ни цитираш кой какво на база интернет слухове си направил заключенията.
Черно на бяло още едно категорично доказателство няма. Същото и за химическата атака в Сирия.
Да кажем че имаш сестра ... пък ти върви после се обяснявай.

преди 23 минути, BMW Маниак написа:

В правото едно нещо като го кажеш трябва да го докажеш.

Пред кого, пред Божия съд ли ?

Русия и Великобритания се водят уж суверенни държави, ако си говорим за право. 

преди 7 часа, miro20 написа:

Медиите самозцензурирано мълчаха за огромния скандал Радев-Корни-Решетников .Това колкото и скандално да беше, не предизвика никакви  сътресения, предполагам и тези неща от американския доклад за агенти, Пловдив и т.н ще минат тихо и спокойно .

А може би, умните хора разбраха, че от този храст няма да излезе заек и за това спряха да коментират тази"новина", само ти не разбра и продължаваш да друсаш храста!:D

И въобще с тия статии от терминала изби рибата.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Пред кого, пред Божия съд ли ?

Русия и Великобритания се водят уж суверенни държави, ако си говорим за право. 

Обвиняемия не е длъжен да доказва невинността си. Това е задължение на обвинителя. В случая Великобритания.
Та с прости думи. Какви доказателства показа пред света Великобритания с което неопровержимо доказа че отравянето е работа на Кремъл ?

Доколкото знам май само на нашия Миро са му показали някаква папка ама още е секретна ! Така че ние има да чакаме за да се запознаем с фактите и доказателствата. А до тогава всеки е невинен до доказване на противното.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Обвиняемия не е длъжен да доказва невинността си

Пред кого. Нека да не тъпчем по логиката с галоши. 

В случая Англия си изигра картите правилно. Леко и с финес постави Русия в доста неудобно положение. Не за първи път между другото. 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Пред кого

Пред всички, ООН например.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

В случая Англия си изигра картите правилно. Леко и с финес постави Русия в доста неудобно положение. Не за първи път между другото.

Това в правото се нарича-клевета, набеждаване.

В стил лъжливото овчарче. Повярваха ѝ грандаджийте разбираемо защо и хора с нисък интелект мразещи да мислят.
Бетонираха креслото на Путин.  Безапелационна победа на Владимир .Но щом казваш че добре са си изиграли картите няма да се опитвам да те разубеждавам.

В стил лъжливото овчарче. Повярваха ѝ грандаджийте разбираемо защо и хора с нисък интелект мразещи да мислят.
Бетонираха креслото на Путин.  Безапелационна победа на Владимир .Но щом казваш че добре са си изиграли картите няма да се опитвам да те разубеждавам.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Пред всички, ООН например.

Ами повече международни симпатии към настоящия момент има Английската позиция. То се видя от реакциите.

Сега не знам що ги пускате тези нелогични коментари. Вие си знаете

преди 1 час, nikssi написа:

:biggrin:

Че, те и руснаците е можело да го гръмнат просто. За какво им е толкова сложен план?

За кой ли път да припомня... Това предполагам въобще не е било замислено да изглежда като  убийство, а като пореден  случай, както са едни други странни 14 трупа на руснаци в Англия, з акоито говореше Борис Джонсън , и за които  някои искат преразглеждане и ново по подробно рзследване.

Скрипал щеше д ае поредния 15-ти неразгадан случай. При рзстрел няма как да не се квалифицира като убийство, нали ? :)

преди 26 минути, M.Николов написа:

А може би, умните хора разбраха, че от този храст няма да излезе заек и за това спряха да коментират тази"новина", само ти не разбра и продължаваш да друсаш храста!:D

И въобще с тия статии от терминала изби рибата.

от "храста" вече излезе заек.

Я ми кажи, какъв вой щеше да се надигне, ако Решетников бе казал че се е срещал няколко пъти със някой от щаба на републиканците , че е провел проучвания чрез неговата руска служба, и е решил да предложи на щаба издигане на кандидатурата на  Тръмп ? А после републиканците да се оплетат в лъжи че мнеее няма такова нещо .. : )  Смешно нали ?

Е точно това обаче стаа в България.

И излиза някой като теб и казва.. абе кво толкова станало.. от тоя храст никакъв заек няма :lol6:

Относно "терминал" , ами те се позовават на официално изнесени доклади и изказвания на американците по разследването на намесата на РФ в изборите.

Ако не ти харесват, не мисля че сайта ти е виновен :)

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Абсолютно. Руснаците по стар навик лапнаха подаденото и се хлъзнаха в собствените си методи -  избълваха десетки онеправдаващи  всевъзможни  версии за скрипал на принципа "гузен негонен бяга" :) :)

Ама да свикват. След Украйна,Крим, Донбас,  раша фейковете все по трудно ще минават.

току-що, M.Николов написа:

Между твоята версия и действителните факти и събития има го-о-олямо разминаване.:hush:

А по конкретно ? Ако искаш продължи опровергаването ми в темата за Радев.  Аз дори няма какво да добавя, мога само да ти коппна препратки към нея тема за изказванията и на Решетников и т.н.

Ти нищо не твърдиш че да те опровергавам. Каквото има съм го казал и тук преди малко, и в темата за Радев. Твоите плямпаници за сега са само плямпаници. А плямпаници не се опровергават :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Ти нищо не твърдиш че да те опровергавам. Каквото има съм го казал и тук преди малко, и в темата за Радев. Твоите плямпаници за сега са само плямпаници. А плямпаници не се опровергават :)

Крадеца вика дръжте крадеца!

преди 2 минути, M.Николов написа:

Опровергай ме с факти, ако можеш!

Ама, кой си ти, че да взискваш. Кой съм аз, че да опровергавам каквото и да било. 

Туй русофилите, понякога много насериозно се вземате.

Русия и Англия, никой не е по силен от тях, че да ги съди. Малко логика, и малко познания по право не са излишни, преди да почнете да се изхвърляте.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Крадеца вика дръжте крадеца!

Лъжецът вика вижте лъжеца:D

преди 1 минута, karadzha написа:

Лъжецът вика вижте лъжеца:D

Аве кажи му Миро "Истината" и повече не го обиждай.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама, кой си ти, че да взискваш. Кой съм аз, че да опровергавам каквото и да било.

Аз съм страна в спор, ти си другата страна.Ти твърдиш, че аз не разбирам от право и аз ти давам възможност да докажеш твърдението си, ако можеш!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.