Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 5 минути, M.Николов написа:

Да, не ми показва нищо.

Не зная защо е така, дали от браузъра.

Браузър , блокер. При мене с лисицата правеше така. Ама карай. С две думи падна им знамето на американците. Откачи се и падна, пък руското си стои....

https://www.facebook.com/leonid.georgiev/videos/10211403263545226/

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 6 часа, nikssi написа:

Мълчи бре. Тъкмо Ментата да се изкаже и ти издаде фронта...

Той Мирча Краставицата за такива дреболии не се обажда. Него го търси за важни политически проблеми и да ти спретне нещо на Асемблер, ако още помни какво е това:D

преди 11 часа, Agentpat™ написа:

Направо се изкефих максимално:

Това от коя година е ?

Ето ти нещо по прясно , от инаугурацията на Путлер :) 

Цитат

Во время инаугурации президента России Владимира Путина в Кремле солдаты не смогли поднять штандарт президента. Эти кадры попали в прямую трансляцию ТВ и сейчас доступны в Сети. При этом комендант Кремля генерал-лейтенант Сергей Хлебников заявил, что на самом деле церемония прошла штатно.

На инаугурации Путина не поднялся штандарт президента
фото: кадр из видео

Это произошло после того, как Владимир Путин произнес присягу, положив правую руку на Конституцию России. Затем в Большом Кремлевском дворце зазвучал гимн России и все собравшиеся начали петь его слова. В это время телеканалы показали кадры, как военнослужащие пытаются поднять штандарт президента над Кремлем. Они тянули тросик, но флаг застрял посередине флагштока. 

Режиссер трансляции переключился снова на поющий зал и через некоторое время вернулся к штандарту, но солдатам справиться с ним так и не удалось, он так и не поднялся вверх.

После этого в телетрансляции был показан флаг России, который ранее был поднят на другом шпиле.

Някои виждат знамение в този "знак божи" ... всеки да си тълкува както иска... но не е монтаж :)

преди 42 минути, miro20 написа:

...Някои виждат знамение в този "знак божи" ... всеки да си тълкува както иска... но не е монтаж :)

Не знам това до колко е вярно -> съответстващо на действителността -> истина . Но !

Ако е така , наистина е "знак божи" !

Винаги съществува възможността придобилият водеща Сила и Мощ да злоупотреби с тях от Лакомия и Агресия . Да се самозабрави !

Така както днешната "дълбока държава" в САЩ и сателити се е самозабравила и злоупотребява .(най-последна справка - САЩ към Иран)

Защото стигнеш ли върха , без път към нов връх , трудно е да останеш там - всички пътища водят надолу .

Т.е. може да се тълкува , че Путин го чака още дълъг и труден път . Господ здраве и сила да му дава , да оправдае надеждите на света за мир и просперитет по цялата планета !:)

Простичко казано - трудно е да бъдеш Бог !

преди 43 минути, miro20 написа:

Това от коя година е ?

Ето ти нещо по прясно , от инаугурацията на Путлер :) 

Някои виждат знамение в този "знак божи" ... всеки да си тълкува както иска... но не е монтаж :)

Аз мисля че някой второстепенен бог си прави шегички с всемогъщия бог Пу , но скоро ще бъде издирен и ще го застигне справедливия гняв на самодържеца. :)

Ами като ще говорим за суеверия, миналата година пък Москва я заля и помля невиждан за 100 г ураган,  в същия онзи май месец, когато Путлер оплю българския принос за писмеността .

Сега инаугурацията бе унижена чрез флага.... Дали Бог не му показва че с лъжи, дезинформация, пропаганда , самозабравила се олигархия и репресивни служби, не е пътяпо който трябва да върви РФ ?

Разбира се тези неща нямат значение за промития безмозъчен електорат, който си е сложил и величае богове приживе...

преди 1 час, lsmurf написа:

Аз мисля че някой второстепенен бог си прави шегички с всемогъщия бог Пу , но скоро ще бъде издирен и ще го застигне справедливия гняв на самодържеца. :)

Богове изобщо съществуват само в невежо и елементарно съзнание . Заместват незнанието с въображаеми измислици.....(дълга тема).

Умните търсят и намират отговори на въпросите произлизащи от фактите на действителността , без да си измислят такива . Ако за сега не успяват , приемат със спокойствие простичкото " Не знам "....

преди 1 час, miro20 написа:

.... Дали Бог не му показва че с лъжи, дезинформация, пропаганда , самозабравила се олигархия и репресивни служби, не е пътяпо който трябва да върви РФ ?

Това е проблем не само на Путин , нито пък само на РФ както се опитваш да го изкараш . Проблем  е на целия свят , включително и на теб , и на мен също , на всеки . Проблем е на всяко Живо ! Нарича се Лакомия и Агресия !

Който проблем за да го решиш адекватно , най-напред трябва да си отговориш на въпроса " Кой , кой е ? ".

.......на който свят гледаш като кон с капаци . Не , ами и затворени.....Някой ти ги е затръшнал пред носа....Отвори ги , махни ги , та се огледай ! :)

Затвори скритото съдържание

Чечи, преклонна главице, за кой ли път ще те замоля.. не се филмирай в някакви фантасмагории и измислици за пишещите, а си коментирай темите.

Както виждаш не ме интересуваш по никакъв начин че да ценя мнението ти за мен.Само ще кажа че за пореден път се вижда какви надути празни от смисъл, балони  пишеш.

Какъв си, аз няма да квалифицирам.  :) то се вижда.

преди 34 минути, miro20 написа:

Покажи скритото съдържание

Чечи, преклонна главице, за кой ли път ще те замоля.. не се филмирай в някакви фантасмагории и измислици за пишещите, а си коментирай темите.

Както виждаш не ме интересуваш по никакъв начин че да ценя мнението ти за мен.Само ще кажа че за пореден път се вижда какви надути празни от смисъл, балони  пишеш.

Какъв си, аз няма да квалифицирам.  :) то се вижда.

Правилно (!) си криеш поста ! Разкрива те ! :)

Някак си конфузно се получава за теб и позициите които пробутваш , по чужда заръка или толкова ти е акъла , а може и по-скоро двете....За мен са просто ограничени (като кон с капаци) , често до крайност (капаци , ама затворени) , смехотворни.....!:)

Да, добре приятелю :) хайде успокой се вече.

Спойлера е заради офтопика и от коректност. Ако забелязваш , темата не е за твоите комплекси  към мен, а за САЩ и РФ.

божке.. за кой ли път го казвам .... :) :)  

преди 16 минути, miro20 написа:

Да, добре приятелю :) хайде успокой се вече.

Спойлера е заради офтопика и от коректност. Ако забелязваш , темата не е за твоите комплекси  към мен, а за САЩ и РФ.

божке.. за кой ли път го казвам .... :) :)  

Поредната недомислена тъпотия ! Друго не се очаква .

Всичко е в тясна връзка с темата .

Няма как да се избегне , без да се обясни порочния ти начин на мислене и следствията до които води....ако изобщо е мислене твоето .:)

Ти сам ми се "подаваш под ръка" , удобен за онагледяване пример .......:)

на 8.05.2018 г. в 18:16, Agentpat™ написа:

мислещия човек

мислещия човек и мислещия човек, не е едно и също

преди 32 минути, by_chechi написа:

Ти сам ми се "подаваш под ръка" , удобен за онагледяване пример .......:)

Бе и ти сам се подаваш, с невъобразимите си простотии, ма не те псувам. Основно от страх да не ме баннат, не за друго.

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

мислещия човек и мислещия човек, не е едно и също

Бе и ти сам се подаваш, с невъобразимите си простотии, ма не те псувам. Основно от страх да не ме баннат, не за друго.

Който го е страх от мечки , не ходи в гората за дренки . :)

Ти колко бан-а имаш ? Аз имам 6 и нито ме е срам за каквото са ми ги дали някакви си "мислещи и мислещи , не е едно и също" (не са за псуване както ти се иска) , нито пък ме плашат.......Гордея се с моите бан-ове , както можеш да видиш , а има за какво.....Един вид , в свят със сбъркана ценностна система и сбъркани представи - опитвам да ги оправям , за дисидент минавам .....:lol6:

Та така ! Би ли се уточнил коя моя " невъобразима простотия " , моля ! Или ей така си проветряш...... :)

Псуващи и обиждащи, се пишат "дисиденти" ... какъв свят наистина.,... колко сбъркани хора има по света...  :)

Че и се гордеят. ! :angry:

По темата.. мн добър анализ на "гамбита" не само на РФ / сАЩ а  и сложните отношения с Иран и Израел.

Много интереси, много противоречия

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 16 часа, M.Николов написа:

Аа, това май е монтаж.:)

Е, монтаж е само химна, иначе знамето си падна съвсем натурално.

преди 3 часа, miro20 написа:

...мн добър анализ на "гамбита" не само на РФ / сАЩ а  и сложните отношения с Иран и Израел.

Много интереси, много противоречия

:) Пак всичко на обратно !:)

За да решиш тази "главоблъсканица" , тръгни не от това кой какво иска , а какво трябва .

Тръгни от нефта . Нефта трябва , а не на кой какво му се иска ...

Така лесно и бързо ще разбереш "Кой ,кой е" . А после и какво иска .... А цената на нефта се вдига.

Така ще разбереш , че горното е приказка за наивници А истината е , че като дойде ловеца , САЩ не могат да си измъкнат ръцете от нефтените кладенци....:lol6:

Ха сега нареждай и решавай пъзела !

Аз няма да подсказвам повече , защото и без това не поемаш от казване......

П.П. Явлински кой е , че забравих ? :lol6:

Не беше ли този дето искаше да даде Севастопол на Пентагона ....защото е Демокрация .....?:lol6:

преди 2 часа, by_chechi написа:

Явлински кой е

....е руски икономист и политик, основател на Руската обединена демократическа партия „Яблоко“ и неин председател до 2008 година. Два пъти кандидат за президент на Русия. Доктор на икономическите науки.

преди 5 часа, Agentpat™ написа:

Е, монтаж е само химна, иначе знамето си падна съвсем натурално.

Напротив, химнът не е монтаж. Това ще е бъдещият им химн на УСА-то (или както е там абревиатурата, че не ми се минава на латиница, само за едни педерасти):D

преди 2 часа, miro20 написа:

....е руски икономист и политик, основател на Руската обединена демократическа партия „Яблоко“ и неин председател до 2008 година. Два пъти кандидат за президент на Русия. Доктор на икономическите науки.

И не се допитва до Доцент Иво Христов

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

И не се допитва до Доцент Иво Христов

Обаче Путин има пряка линия с професор Иво Христов:D

Малкото име на Иво Христов не е Доцент, а професор (затова е и с малки букви, щото е малко):D

преди 1 час, karadzha написа:

Малкото име на Иво Христов не е Доцент, а професор (затова е и с малки букви, щото е малко):D

После като им кажеш, че са секта на неграмотниците, вместо да ни благодарят за градивната критика, да си вземат бележка и да започнат да четат и да се образоват, те се обиждат!!! 

преди 16 часа, miro20 написа:

Да ! И като такъв , един от главните организатори в разграбването и разсипването на бившата СССР , т.е. либерал , "теоретик" на олигархизма . Който олигархизъм ти , до колкото разбирам активно изтъкваш като порок на всяка държава (и това е правилно) . Ама дори собствените си мисли не разбираш , говорейки ред други глупости....

Този който искаше да даде Севастопол на Пентагона защото така е "демократично" ! :lol6:

Фантазьор ( бе баш предател ! ) , Главен Измислител за държавно управление и стопанисване на държава  . :lol6:

И този господин Неудачник и Вечен Кандидат за президент - акъли раздава как да се управлява държава....:angry:

Да живее "Демокрацията" и нейните крепители ! :angry:

П.П. (пак "алабализъм" за размисъл - който го може !):

Тук , зад кадър би могъл да видиш добре уредена държава , която би могла да последва съдбата на Либия , Ирак , Сирия.....в следствие присадена "демокрация". Макар , че Иран все пак е Персия , ако щеш Вавилон , която цивилизация е преживяла и знае Содом и Гомор , ........ако това въобще нещо ти говори за цивилизация и побеснели кравари ! :)

Още ли не ти стига до Пипето " Кой , кой Е ? " и " Къде сме ние ? " ?:lol6:

Тогава да повторим упражнението за повтарячи в 1-ви клас (:)) : " Едните искат ресурса на целия свят (даже и с бой) , а другите не си го дават ! " ....

преди 2 часа, by_chechi написа:

Този който искаше да даде Севастопол на Пентагона защото така е "демократично" ! 

преди 19 часа, by_chechi написа:

Не беше ли този дето искаше да даде Севастопол на Пентагона ....защото е Демокрация .....?:lol6:

Понеже все го повтаряш... Ще ми припомниш ли кога и къде е искал това ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.