Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Defense News: Повечето изтребители от ВМС на САЩ не могат да летят

http://www.blitz.bg/svyat/defense-news-povecheto-iztrebiteli-ot-vms-na-sashch-ne-mogat-da-letyat_news486016.html

Въх, Мирко!Ще вземеш ли отношение по темата или само когато пише за "Кузнецов" се включваш?

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 493,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 3 часа, M.Николов написа:

http://www.blitz.bg/svyat/defense-news-povecheto-iztrebiteli-ot-vms-na-sashch-ne-mogat-da-letyat_news486016.html

Въх, Мирко!Ще вземеш ли отношение по темата или само когато пише за "Кузнецов" се включваш?

Току щях да поствам новината, ама си ме изпреварил:) А Мирко кво може да каже, той е научил една английска дума – фейк, и нея си бае:)

Може да се басираме на по бира:)

преди 7 часа, M.Николов написа:

Мъдро! Дет се вика- no fighter, no problem.:ph34r:

" Перестройка " в САЩ ? ........набира сили ......Един добър начин за ликвидация на многоТрилионния дълг.

Някакви новини за възстановяване на полетите на руските космически ракети има ли ?
Ще произвеждат ли литиево-йонни акумулатори в Лиотех или не ?
Някой има ли информация ?

преди 1 час, M.Николов написа:

Има предвидени 9 полета на "Протон-М" тази година.

Май са били предвидени 8 с Протони, но вече няколко са отложени. Най-рано през лятото, ако всичко е наред.

преди 13 часа, M.Николов написа:

И какво толкова странно или сензационно видяхте в тази новина че толкова подскачате ?? :)

Били минали технически прегледи, текущи ремонти, планиране на бюджет , разходи  и т.н.

Е и ? Тук някъде имаше теми преди време където  някой бе сравнявал и спорил за количеството и качеството на бойните полети в реални операции.

Ако ви интересува ще намерите.

Накратко само се сещам че првъзходството на американския опит и качества са в пъти над руските, доказано и от статистиките .

Да, знам че има една камара помпозни рекламни клипчета за надъхване... но хайде да си ги спестим а ? :)

пп

А "кузя" тотално се изложи .... :)  то затова пропагандата  не говори много по темата... като лафа... за умрелите или добро или нищо ... така че да помълчим за Кузя дето се запомни с одимяването на трасето и че изгуби повече свои самолети , отколкото да навреди на врага.... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И къде са статистиките??? За превъзходството на американския опит и качества  над руските???

преди 4 минути, attj написа:

И къде са статистиките??? За превъзходството на американския опит и качества  над руските???

Аз с тоя субект не бих си губил времето. Излишно е, а и не особено приятно. Модераторките ще му разпънат чадър, и най-много ние да го отнесем за "руска пропаганда, путинизъм, хибридна война, и хакване на американските избори".

Никога не съм обичал Америка и американизма, както се пееше в един водевил- аз съм просто човек, но съм на път да обикна Тръмп. Особено ако направи така, че Калифорния и Тексас се освободят от американски диктат, и се върнат в родината- Мексико, а Русия влезе на бял кон в историческата руска територия- руска Аляска.

Както казах, потърси си сама. Тези и мн други неща бяха споменавани то Благо72 например :

или това

и т.н. сами си търсете.

Лично мен авиацията не ми е любима тема че да задълбавам толкова в детайли, но изводите за опита и статистиката ги казах.

И какво ще ми кажете Вие с Благо и Нел???     Руснаците могат да унищожат света с ядрения си потенциал и за минути да го превърнат в разтопено радиоактивно стъкло!!!    А подобно унищожение е и самоунищожение.  Никому не е нужно такова развитие. Затова е безпредметно САЩ да се противопоставят на Русия - защото от подобна война те биха се самоунищожили заедно с целия ни свят!!!   

преди 3 минути, attj написа:

И какво ще ми кажете Вие с Благо и Нел???     Руснаците могат да унищожат света с ядрения си потенциал и за минути да го превърнат в разтопено радиоактивно стъкло!!!    А подобно унищожение е и самоунищожение.  Никому не е нужно такова развитие. Затова е безпредметно САЩ да се противопоставят на Русия - защото от подобна война те биха се самоунищожили заедно с целия ни свят!!!   

Грешиш, Русия ще преживее дори термоядрена война поради своите размери. Но щатите определено ще духат балончето, и го знаят прекрасно, затова никак, ама никак не им стиска да нападат Русия.

Нищо подобно никой не е "говорил" за ядрения радиоактивен пепел , а го говорят такива като теб и любимия ви Кисельов от зомбоящика :)

ставаше въпрос за опита, практиката, възможностите на авиацията и т.н.

преди 19 минути, wolf8888 написа:

Грешиш, Русия ще преживее дори термоядрена война

Русия всичко ще издържи, дори планетата  да изчезне, руская исконная земля ще си е на място :)

А и както знаем , русския атом е най мирния атом на света :):lol6:

преди 4 минути, miro20 написа:

Нищо подобно никой не е "говорил" за ядрения радиоактивен пепел , а го говорят такива като теб и любимия ви Кисельов от зомбоящика :)

ставаше въпрос за опита, практиката, възможностите на авиацията и т.н.

Русия всичко ще издържи, дори планетата  да изчезне, руская исконная земля ще си е на място :)

А и както знаем , русския атом е най мирния атом на света :):lol6:

Някой да говори с теб???

преди 25 минути, wolf8888 написа:

Грешиш, Русия ще преживее дори термоядрена война поради своите размери. Но щатите определено ще духат балончето, и го знаят прекрасно, затова никак, ама никак не им стиска да нападат Русия.

Може и да оцелеят група мутанти в Сибир, Аляска или Камчатка.   Желателно е да няма такива експерименти.

преди 21 часа, wolf8888 написа:

От 60-те години насам размерът (в смисъл на САЩ и Русия ) няма значение !

В следващия клип , моля НЕчервените да имат търпение 6-7 минути (или просто да прескочат) !

Нещо по моему интересно , както за Русия , така и за Щатите !

Приятелю :) видиш ли "поглед.инфо" , бултаймс, а-спекто, бгр.нюзфронт и подобни , бегай надалече. :)

Доказана с години вече, едностранна партийна субективна пропаганда, и абсолютно нищо повече.

преди 10 часа, miro20 написа:

Приятелю....

За мен е обида да ме наричаш "приятелю" . Такива задръстеняци между моите приятели няма ......

Както и да е ! Тук си . Има те...за съжаление ....

Друга е темата :

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

След САЩ, Холандия, Норвегия, Германия, сега и датските служби са обезпокоени от кибершпионажа на путинските служби.

http://www.interfax.ru/world/549209

преди 4 часа, by_chechi написа:

За мен е обида да ме наричаш "приятелю" . Такива задръстеняци между моите приятели няма ......

Отдавна съм разбрал че за такива като теб всички които не споделят твоите промити едностранни и субективни неща, е ... обида. :)

Това е пореден пример за "хейтърство". Но това си е твой /ваш/ проблем , приятелю :)

преди 5 часа, miro20 написа:

След САЩ, Холандия, Норвегия, Германия, сега и датските служби са обезпокоени от кибершпионажа на путинските служби.

Мирко, а разбра ли какво пише в доклада на немското контраразузнаване за вероятна руска намеса в Германия?

преди 7 часа, miro20 написа:

Обезпокоени а? И хабер си нямат още. Гей- правителствата, тепърва ще научават значението на тази дума.:cool:

преди 55 минути, язе написа:

Обезпокоени а? И хабер си нямат още.

Руснаците са и най-малката грижа. С тия мераци мигрантите да им оправят демографската криза!  :ph34r:

Тия пичаги, от чисто практична гледна точка, трябваше отдавна да разберат,че конфронтацията с Русия няма да им донесе нищо добро. Ако имат поне два грама мозък. Дори САЩ почнаха да се усещат... че ако ще биеш някой, то неминуемо и ти ще бъдеш бит.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.