Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Най голямата ку*ва Мадона е загрижена за думите на Тръмп. Тая дето цял живот все с пусито напред, сега е бясна. Какво да говорим. Единственият проблем обаче е, че Тръмп също като Сорос е милиардер. та работата е сложна. :D Ако беше някой случаен сульо да са го измели още след встъпването в длъжност. 

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 493,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

Ахаа разбрах . Щом го дават по телевизиите със сигурност е така. А пък то в САЩ било а не у нас. Добре че ми каза щото щях да вися до премръзване на площада да чакам да си намеря доходна работа.

Абе хора преди да пишете нещо помислете малко , а.

преди 9 минути, иноТ написа:

Най голямата ку*ва Мадона е загрижена за думите на Тръмп. Тая дето цял живот все с пусито напред, сега е бясна. Какво да говорим. Единственият проблем обаче е, че Тръмп също като Сорос е милиардер. та работата е сложна. :D Ако беше някой случаен сульо да са го измели още след встъпването в длъжност. 

Тя вече за такава не става така че нали трябва да говорят за нея хората - независимо какво. Та най- добре е да не я обсъждаме повече.

преди 1 час, lsmurf написа:

Я дай повече информация за тази професия че тя златна знайш ц.ц.ц.

Дай боже всекиму подобно заплащане за никаква работа .Че аз протести от доста отдавна не съм виждал в България . То ще дойде като електроцентралите на студен резерв - плащат ти за да не правиш нищо.

Пореден фейк как какво :) да захранва путинистите и тукашните хейтъри :)

Не видях че и тук е споменато , но вече го коментирах :

/последната част с видеотата/

преди 3 часа, lsmurf написа:

Ахаа разбрах . Щом го дават по телевизиите със сигурност е така. А пък то в САЩ било а не у нас. Добре че ми каза щото щях да вися до премръзване на площада да чакам да си намеря доходна работа.

Абе хора преди да пишете нещо помислете малко , а.

Хайде сега да помислим.

- Какъв е този,който виси нон стоп по форумите и пуска не лично мнение ами преповтаря това , което някоя медия била казала те пък (тия правдиви медии) проповтарят едно и също до втръсване! Такъв човек според тебе какъв е? Трол или инакомислещ е?

- Какъв е тоя дето виси 24/7 из форумите конкретно можеш да го видиш и тука и дращи само на тема политика и пуска теми след теми и дрънка и преписва откъдето се сети...само си представям как като види нещо , което досега е пропуснал поради някаква причина как му светват очетата...тоя какъв е трол или е инакомислещ?!

Ако наистина си търсиш подобна работа (защото явно си е работа при това дращене из форума) можеш да се обърнеш към тия уж "инакомислещи" !

Интересно е и друго. При налична информация излязла из медиите в България интересно защо се дава същата информация ама взета от украински медии? Много странна работа нали? И отделно да помислим ако такъв потребител в дадения форум не спазва правилата и пуска дублиращи теми на конвейер това не означава ли,че същия се ползва с протекция на администрацията? Та мисли много ама все нелицеприятни!

Поздрави

Да, оня с копипейстовте е ясен.

Но виждам не коментираш фейковете и цитираните видеота от американска медия, и от руска такава ?

преди 3 минути, miro20 написа:

Да, оня с копипейстовте е ясен.

Но виждам не коментираш фейковете и цитираните видеота от американска медия, и от руска такава ?

Ти пък щото не си! :D

Какво да коментирам? Влизам във форума да прочета нещо и намирам засран подраздел. Да не мислиш,че ще тръгна да чета нещо?

Абе нещо се смърди напоследък и се приповтарят едно към едно тезите на кръгът на олигарха Прокопиев и медиите му!

Приятно ви дращене,след като си нямате друга работа. Или може би по правилно е приятна ви работа!

преди 1 минута, nikssi написа:

Да не мислиш,че ще тръгна да чета нещо?

не, от теб не. :)

Като не можеш да четеш и да допринесеш с нещо полезно и информативно , не е задължително да си показваш хейтърството .

КАкъв е смисъла да си злобееш и обиждаш с какви ли не намеци, приятелю ?

• 2 седмици по-късно...
преди 4 минути, M.Николов написа:

Честито! Новият световен ред дойде

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6034371

Цитат

Близките до Сорос организации се опитват да правят цветна революция в САЩ. На тяхна страна са лидерите на Западна Европа, докато Вишеградската четворка клони към Тръмп. В източноевропейските страни клоновете на “Отворено общество” са в тревожен хаос, объркани дали Белият дом им е господар, или противник, дали ще получат нови опорни точки, или ще карат по старите.

:drum2:

.....каза агент Сашо и бивш  редактор на в.Дума, 24 часа и т.н...

Аха... :)

Абе из нас всичките ли журналя са финансирани от клинтънови и кръжока около тях? За троловете е ясно. Див вой е настанал, все се тиражират "протести" срещу Тръмп. Все едно че нищо друго не се случва в америката, Да, и мексиканската стена. 

ТВ звезда, "теория на заговора" , Дугин... :lol6:

моля ти се .... :)

По темата - Хейли пред ООН за санкциите, които остават до тогава докато Крим не се върне на Украйна :

Цитат

"Восточная Украина, несомненно, является не единственной частью страны, которая испытывает страдания из-за российских агрессивных действий. Соединенные Штаты продолжают осуждать и призывают к немедленному прекращению российской оккупации Крыма", - отметила Хейли. "Крым является частью Украины. Наши санкции, связанные с Крымом, останутся в силе, пока Россия не вернет контроль над полуостровом Украине", - отметила Хейли.

Потвърдено и от прессекретаря на Белия дом

Цитат

"По отношению к санкциям, я думаю, что посол Хейли дала четко понять нашу обеспокоенность по поводу российской оккупации Крыма", - подчеркнул Спайсер.   "Она говорила очень решительно и определенно об этом", - добавил представитель Белого дома. Также Спайсер отметил, что ему неизвестно о призыве сенатора-республиканца, председателя Комитета Сената по вопросам вооруженных сил Джона Маккейна к президенту США Дональду Трампу о предоставлении Украине оборонной летальной помощи.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 22 часа, miro20 написа:

ТВ звезда, "теория на заговора" , Дугин... :lol6:моля ти се .... :)

Какво се молиш ?! :)

Какво по-точно имаш против фактите ? И без емоции (твоите емоции не са интересни) .......С ФАКТИ......."моля ти се ( :lol6:) " !

....само с емоциите се прекъсва връзката с Главния мозък (Разума - " Аз мисля! ") . Емоциите се произвеждат от и авто-въздействат на Малкия (Егото - " Аз Искам ! ") . Стимулират Лакомията . Трудните въпроси не изискават лесни отговори ! 

Ти как си в това отношение ? Малкия ти мозък по-голям ли е от Големия .......? :) 

Все още (до кога , толкова ли е трудно да се разбере , колко пъти да го пиша ?) нямаш никакъв достъп до основната изходна позиция : " Едните искат ресурса на целия свят (даже и с бой) , другите не си го дават (даже и с бой) ! ".......какво следва от това ? Кьорав ли си да видиш какво се случва по света ?......

Детайл от общата картина  : Който няма истинско , съответстващо на действителността решение за Крим , просто е идиот не заслужаващ внимание.....факт е , че Крим отваря/затваря пътя към Урал и Сибир..... ! Не на един , двама , трима са им текли лигите , допускали са тази историческа грешка да посягат на чуждото с глупавата  , но така силно въздействаща емоция " Аз Искам Крим ! "  !.......

Не ми отговаряй ! Лично ти не ме интересуваш . Пиша заради другите . А ти това , горното можеш да го ползваш за учебник . Първо си научи уроците ! .......

Урок N:1 е кратък е ясен :  Трябва -> Може -> Искам  е пътят , а не на обратно !

Искай каквото Може ! Прави го както Трябва ! И Силата ще бъде с теб ! ....:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

преди 1 час, by_chechi написа:

Какво по-точно имаш против фактите ?

Виждам спекулативни тълкувания на факти.С подходяща музика, подбрани клипчета от съвсем различни неща, и какви ли не още простотии, поднесени за такива  като теб.

Както казват и хората коментирайки, това е пълен "бред" :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 минути, miro20 написа:

Виждам спекулативни тълкувания на факти....

Даже под носа си не виждаш ! Това което Трябва ! (виж по-горе)

Виждаш само собственото си " Аз Искам ! ". При това само своето .....и миражи ! Чуждото "Аз Искам ! " не виждаш ! А то в сравнение с твоето е несъизмеримо....Жадният в пустинята Иска вода , ама няма ! Умира ! ....

Урок N:1 : Първо Трябва да има !......

Виж, виж, глей само  кви супер истини има още от канала там - Тръмп няма да доживее до инагурацията... Порошенко се наигра.... /с бесило/ .... Путин Лукашенко ШОК ... ,  Какво готви Тръмп на Русия ШОК ....

:lol6:

Направо ми "отвори очите" ... ах какъв невежа съм бил.... :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Виж, виж, глей само  кви супер истини има още от канала там...

Виж ся:

catbalumbZXStr.jpg

преди 1 час, miro20 написа:

Виж, виж, глей само  кви супер истини има още от канала там - Тръмп няма да доживее до инагурацията... Порошенко се наигра.... /с бесило/ .... Путин Лукашенко ШОК ... ,  Какво готви Тръмп на Русия ШОК ....

Направо ми "отвори очите" ... ах какъв невежа съм бил.... :)

Просто не си гледал клипа , който съм предложил по-горе ! Друго възможно обяснение ти го спестявам....

За следващата степен на усвояване , за интелектуалните ти възможности и дума не отварям.....Няма как ! До там не си стигнал !....

преди 1 час, Momolord написа:

Виж ся:....

Камилата си заровила главата в пясъка........и си решила проблема . А задникът и стърчи гол на вън....

П.П. Не знам дали сте били родени по онова време , но по време на хипер-инфлацията един убедено обясняваше : " Мен инфлация не ме лови . Все за 5 лева салам си купувам....! ":)

преди 10 минути, by_chechi написа:

Просто не си гледал клипа , който съм предложил по-горе !

Там е работата че си го причиних това...  и се загледах по останалите клипове в канала :)

преди 10 минути, by_chechi написа:

Камилата си заровила главата в пясъка........и си решила проблема . А задникът и стърчи гол на вън....

ЛАфа бе за щрауса, но и с камила е интересно ... но друго исках да кажа... че точно "зрител" като теб е символ на тази поговорка. И бих разширил даже опговорката.

- Щраус който си е заврял главата в пясъка , и убедително твърди че целия свят е точно там отдолу, тов отгоре не съществува ,  и той е "посветен в истината " , но не си вижда голите задни части .

преди 9 минути, miro20 написа:

Там е работата че си го причиних това...  и се загледах по останалите клипове в канала :)

ЛАфа бе за щрауса, но и с камила е интересно ... но друго исках да кажа... че точно "зрител" като теб е символ на тази поговорка. И бих разширил даже опговорката.

- Щраус който си е заврял главата в пясъка , и убедително твърди че целия свят е точно там отдолу, тов отгоре не съществува ,  и той е "посветен в истината " , но не си вижда голите задни части .

RETURN (а със сигурност и много по-назад) : 

преди 1 час, by_chechi написа:

П.П. Не знам дали сте били родени по онова време , но по време на хипер-инфлацията един убедено обясняваше : " Мен инфлация не ме лови . Все за 5 лева салам си купувам....! ":)

Виж ся - щрауса си заравя главата в пясъка, а камилата събира вОда в гърбицата, или капачките...там някъде.

преди 16 часа, Momolord написа:

Виж ся - щрауса си заравя главата в пясъка, а камилата събира вОда в гърбицата, или капачките...там някъде.

Сам го казваш колко си сбъркан с мисленето ! Същото се случва с всички "умници" в подобните теми . Измаменото камилче ! Масово ! :lol6:

Не е случайно , че смених щрауса с камила в пустинята и подхвърлих жаждата като факт !. "Пързалките" се отнасят за всеки добитък... Става дума за задника й .......! :) (благодаря не само на теб за доставеното удоволствие  )

преди 16 минути, by_chechi написа:

Сам го казваш колко си сбъркан с мисленето ! Същото се случва с всички "умници" в подобните теми . Измаменото камилче ! Масово ! :lol6:

Не е случайно , че смених щрауса с камила в пустинята . "Пързалките" се отнасят за всеки добитък... Става дума за задника й .......! :) (благодаря не само на теб за доставеното удоволствие  )

tumblr_nph4j7fNkW1us3dwbo1_400I8g8F6y.gi

преди 2 часа, Momolord написа:

tumblr_nph4j7fNkW1us3dwbo1_400I8g8F6y.gi

Типично !

В случая е важно от къде идва сигнала ! А то си пише !..... :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.