Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 10 часа, herkules2 написа:

Е, да, ти си "безгрешен" и твоите алабалистики са "истини"! 

Не знам защо аз съм ви трън :) Коментирайте това което казвам и се аргументирам. Ама и чечи гък не може да каже вече като му наврях ТАСС които според него са "антируски" медии :)  

Относно безредиците в САЩ , не знам какво толкова патосно ги "отразявате" . Все едно жабата да гледа коня как го подковават... :) 

Протестите за убийството са напълно справедливи , но безредиците и мародерството са си тотална анархия и  престъпления.

Междувременно...

https://www.bbc.com/russian/news-52888226

https://echo.msk.ru/blog/statya/2653359-echo/

Крадеш тапети за около 200 лв, спецназа те застрелва.

Какво казвате толкова станало в САЩ ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Не знам защо аз съм ви трън :) Коментирайте това което казвам и се аргументирам. Ама и чечи гък не може да каже вече като му наврях ТАСС които според него са "антируски" медии :)  

Относно безредиците в САЩ , не знам какво толкова патосно ги "отразявате" . Все едно жабата да гледа коня как го подковават... :) 

Протестите за убийството са напълно справедливи , но безредиците и мародерството са си тотална анархия и  престъпления.

Междувременно...

Значи казваш,  безредиците и мародерството са си тотална анархия и престъпления, а протестите заради убийството на черния, съпроводени с  разбиване на магазините и грабежите били справедливи??? Що за оксиморон? Протестите ще бъдат мирни справедливи, когато са разрешени от губернаторите (местната власт). Какви са тези справедливи протести, които стрелят срещу полицията и убиват и раняват полицаи? Или казваш, на чужд гръб 100 тояги са малко? И не ми сравнявай Русия, дето застреляли някого, за дето крал. Това е справедливо, а и сам казваш, че Русия не била демократична, пък САЩ са еталон за демокрация. То в Русия премахнаха и просташкия закон за домашното насилие и мъжете там спряха да убиват масово жените, защото жените мирясаха и за мъжете няма причина да го правят. Да видим до къде ще доведе "демокрацията" (тиранията на либералите срещу белите хетеро-мъже) в САЩ. Лошото е, че рибата се умирисва от към главата, а се чисти от към опашката! Дано схванеш метафората.

преди 8 часа, herkules2 написа:

Значи казваш,  безредиците и мародерството са си тотална анархия и престъпления, а протестите заради убийството на черния, съпроводени с  разбиване на магазините и грабежите били справедливи???

Спести си наивните "тълкувания".  Нищо такова не съм казал, но ако не можеш да го разбереш, това не е мой проблем :)

преди 8 часа, herkules2 написа:

И не ми сравнявай Русия, дето застреляли някого, за дето крал. Това е справедливо, а и сам казваш, че Русия не била демократична, пък САЩ са еталон за демокрация. То в Русия премахнаха и просташкия закон за домашното насилие и мъжете там спряха да убиват масово жените, защото жените мирясаха и за мъжете няма причина да го правят.

Да, в сАЩ е много по голяма демокрация от РФ , която само на книга се води "демократична" държава. И защо да не сравнявам ? Понеже това е темата, показвам конкреетно какви са реакциите на хората и поведението на управляващите в едни идентични случаи.

Относно залитанията към жените не заслужава коментар. Отдавна ти показах че не аз, а самото руско правителство , както и самите хора в разни проучвания , казват че  домашното насилие и декриминализирането му е голям проблем . На руското правителство и руснаци ли не вярваш ?

преди 13 часа, miro20 написа:

https://www.bbc.com/russian/news-52888226

https://echo.msk.ru/blog/statya/2653359-echo/

Крадеш тапети за около 200 лв, спецназа те застрелва.

Да, когато нападаш полицай с нож е възможно и да те застрелят.

Опита за сравнение със случая в САЩ е много жалък!

преди 1 час, miro20 написа:
преди 10 часа, herkules2 написа:

Значи казваш,  безредиците и мародерството са си тотална анархия и престъпления, а протестите заради убийството на черния, съпроводени с  разбиване на магазините и грабежите били справедливи???

Спести си наивните "тълкувания".  Нищо такова не съм казал, но ако не можеш да го разбереш, това не е мой проблем :)

преди 12 часа, miro20 написа:

И, как да тълкувам напълно "справедливи протести", съпроводени с мародерствата на черните, дето си им е традиционно чувството за нормално да крадат и убиват, и да са толерирани от просташкия законапо скалата за толеранс, черна жена, черен мъж, бяла жена, а за всички бял мъж престъпник! То ти винаги можеш да изопъчиш нещата по нареждане на работодателя ти, и за това лъжата за теб винаги е истина. До сега не съм чул за мирни протести с палежи, разбиване и грабене на магазини и стрелба по полицаи. Такива "мирни" протести само ти можеш да промотираш. Знаеш ли колко бели са убити от черните и за тях няма наказания, а и са прекалено мнтого за да вкарат всички в затвора? Престъпността на всякъде по света е привилегия на черните, дори и у нас.

https://www.vesti.bg/novini/stanimir-kaloianov-beshe-v-koma-sled-kyrvaviia-incident-v-stolichniia-kvartal-na-23-maj-737011

Да, в сАЩ е много по голяма демокрация от РФ , която само на книга се води "демократична" държава. И защо да не сравнявам ? Понеже това е темата, показвам конкреетно какви са реакциите на хората и поведението на управляващите в едни идентични случаи.

А сега де? В Русия демокрацията не била демокрация и се водела само на книга, а в САЩ, най-"демократичната" страна и с неограничените възможности полицаи трепят черни, черните трепят бели, белите мъже навеждат глави или избягват разминаването с жена, за да не бъдат осъдени за изнасилване с поглед,......е, то голяма "демокрация" ще да е там! На Русия не и трябва такава "демокрация". Русия трябва да се очисти от либералите, паразитиращи в страната и владеещи финансовия сектор, чрез който тормозят руския народ, но те навсякъде по света са същите паразити. Трудно ще е да бъдат ликвидирани, но никой не знае какво ще е утре. Никой не е безсмъртен, а случващото се в САЩ може да е началото на края да либералната тирания. А и те, демократите някога са си имали девиз за "добрия" индианец, след като са го ликвидирали и са завзели територията му!

Относно залитанията към жените не заслужава коментар. Отдавна ти показах че не аз, а самото руско правителство , както и самите хора в разни проучвания , казват че  домашното насилие и декриминализирането му е голям проблем . На руското правителство и руснаци ли не вярваш ?

Залитанията не са залитания, а сравнение за живота там, което за мен е по-добър вариант. Декриминализирането реши голям проблем и само по себе си не е проблем, а най-правилното решение, без значение в какво вярваш и какво показваш ти. Тези проучвания пак са поръчани от Сорос (доста дълго живя този изрод и е време да си ходи там, от където връщане няма), и за това Путин го изгони. Орбан също го изрита от Унгария, но сорос-заразата се е разпространила достатъчно в целия свят и е крайно време за лечение на човечеството от нея! И при нас ще все някога ще започне това лечение, просто още не е настъпил момента и чашата на мъжкото търпение още не е преляла!

на 5.06.2020 г. в 9:34, herkules2 написа:

И, как да тълкувам напълно "справедливи протести", съпроводени с мародерствата на черните, дето си им е традиционно чувството за нормално да крадат и убиват, и да са толерирани от просташкия законапо скалата за толеранс, черна жена, черен мъж, бяла жена, а за всички бял мъж престъпник! То ти винаги можеш да изопъчиш нещата по нареждане на работодателя ти, и за това лъжата за теб винаги е истина. До сега не съм чул за мирни протести с палежи, разбиване и грабене на магазини и стрелба по полицаи.

Ами не можеш да "тълкуваш" . Щом не си чувал за мирни протести без грабене на магазини и анархия, това си е твой проблем. В САЩ има предимно такива мирни протести.

Залитанията не са залитания, а сравнение за живота там, което за мен е по-добър вариант. Декриминализирането реши голям проблем и само по себе си не е проблем, а най-правилното решение, без значение в какво вярваш и какво показваш ти.

За теб да, това е много по добър вариант. Защото ще можеш да биеш жена си и семейството като цяло, без проблем. Само административна глоба да отнесеш /ако не се стигне до труп/  . Да , така е в рФ.

И да, прав си  и за другото - няма никакво значение какво смятам аз. Цитирах ти обществените проучвания в самата РФ, цитирах ти самото правителство управляващо РФ, че декриминализирането на домашното насилие  всъщност, е голям проблем. Не го казвам аз, не ме гледай мен. Виж правителството, управниците и самото руско общество какво мисли.

"По случайност"  мислят като мен, и това много те вбесява :) 

Тези проучвания пак са поръчани от Сорос (доста дълго живя този изрод и е време да си ходи там, от където връщане няма), и за това Путин го изгони.

Е как така е изгонен от Путя, пък правителството и Путя  са на този акъл ? И как като е изгонен може да се правят от него проучвания в руското общество ? :) 

Виж, знаеш си сам че говориш пълни простотии със познатите залитания за либералисти, феминистки, безобразни обнглели чернокожи и жени ... ама... отдавна не вървиш.

Много си объркан и от протестите.  Хем мразиш черните и либералното отношение към тях, хем се радваш на безредиците като "край на либерализма" . Пък то протестите са в тяхна подкрепа и в тяхна чест.

Много си объркан. Много.

пп

И някои промени от фейсбук
https://theins.ru/news/223948

Цитат

Социальная сеть Facebook начинает помечать публикации контролируемых государствами СМИ. В частности, это касается публикаций Russia Today, Sputnik, Xinhua News и Philippine News Agency. Об этом пишет Reuters.

Отметки сначала появятся на страницах СМИ, а в течение следующей недели будут добавлены в сообщения в ленте новостей. В конце года планируется начать блокировать рекламу от этих СМИ в США.

«Мы считаем, что люди должны знать, если новости, которые они читают, исходят от изданий, которые могут находиться под влиянием правительства», — написал в своем блоге глава отдела кибербезопасности Facebook Натан Глейхер [цитата по "Интерфакс"].

Ранее об аналогичном шаге заявила соцсеть Twitter.

Facebook будет решать, является ли СМИ контролируемым государством, на основе схемы финансирования и структуры медиакомпаний, а также открытых источников отчетности о них. Если организация, получившая метку, не согласна с решением соцсети, то она может подать апелляцию.

Ще маркират  публикации на контролирани от  държавите, медии.

"хората трябва да знаят ако някои публикации произлизат от медии които са под влияние на правителството".

на 5.06.2020 г. в 16:37, miro20 написа:

Ами не можеш да "тълкуваш" . Щом не си чувал за мирни протести без грабене на магазини и анархия, това си е твой проблем. В САЩ има предимно такива мирни протести.

То ти сигурно гледаш само през розови очила или си невиждащ нормално още по рождение, щом ти се привиждат в САЩ предимно  мирни протести без грабене на магазини и анархия. Апък твоето тълкуване всеки го знае ........попугай Миро!!!

Залитанията не са залитания, а сравнение за живота там, което за мен е по-добър вариант. Декриминализирането реши голям проблем и само по себе си не е проблем, а най-правилното решение, без значение в какво вярваш и какво показваш ти.

За теб да, това е много по добър вариант. Защото ще можеш да биеш жена си и семейството като цяло, без проблем. Само административна глоба да отнесеш /ако не се стигне до труп/  . Да , така е в рФ.

И да, прав си  и за другото - няма никакво значение какво смятам аз. Цитирах ти обществените проучвания в самата РФ, цитирах ти самото правителство управляващо РФ, че декриминализирането на домашното насилие  всъщност, е голям проблем. Не го казвам аз, не ме гледай мен. Виж правителството, управниците и самото руско общество какво мисли.

За мен всеки вариянт е добър, аз жена си не бия, и никога не ми се е налагало, но ще пребия друга жена, опитала се да наглее и да се гаври чрез разни женски закони, и ако засегне интересите ми! Твоите цитирания за обществените проучвания са си сорос-проучвания. Ако можеше да се намеси пряко този вече смъртник в руската управа, както при нас определя правилата безобщественото мнение, сигурно щеше да измисли смъртно наказание за всеки руснак, погледнал "на криво" жена по улицата, въпреки, че това не е демократично според либералите. Руснаците преди пребиваха от бой устатите и проклети жени. От такива жени държавата (мъжете) нямат полза.След декриминализирането на простотията с дом. насилие, жените спряха да си въобразяват, че ще им се размине и уважават вече мъжете, а насилието е намаляло и боят им се разминава. То управляващото правителство в РФ декриминализира тази гнусотия (да се бъркат разни НПО-та в интимността на семейството), сега пък според теб друго мислели управниците и народа?!?

Тези проучвания пак са поръчани от Сорос (доста дълго живя този изрод и е време да си ходи там, от където връщане няма), и за това Путин го изгони.

Е как така е изгонен от Путя, пък правителството и Путя  са на този акъл ? И как като е изгонен може да се правят от него проучвания в руското общество ? :) 

Не ти ли омръзна да лъжеш бе, как бил изгонен от Путин??? Ето как!!!

http://epicenter.bg/article/Rusiya-goni-fondatsiyata-na-Dzhordzh-Soros/86705/7/97

Цитат

Заради заплаха за сигурността

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Главната прокуратура на Русия обяви за нежелателно присъствието на фондацията на Джордж Сорос „Отворено общество“ на територията на страната, предаде Лента.ру.

Съгласно закона за неправителствените организации това на практика означава, че организацията ще трябва да прекрати дейността си във федерацията. Текстът бе подписан от президента Владимир Путин на 23 май.

Съгласно него дейността на НПО-та може да бъде забранявана, ако дейността им заплашва конституционния ред, сигурността и отбранителната й способност. Първата, която попадна под ударите на новия закон, бе Националният фонд за подкрепа на демокрацията.

До забраната на дейността на „Отворено общество“ се стига след започнала през юли проверка на руската прокуратура, която установила, че дейността й представлява заплаха за „конституционния ред“ в страната.

В списъка с фондации, чието действие е нежелателно в Русия, попадат 13 организации, допълва Лента.ру.

Фондация „Отворено общество“ действа на територията на 30 държави в света, а в Русия започва да оперира през 1995 г. За 8 години организацията е похарчила в страната над 1 млрд. долара по различни грантове.

Още ли мислиш, че дъртият действа още подмолно в Русия?

Виж, знаеш си сам че говориш пълни простотии със познатите залитания за либералисти, феминистки, безобразни обнглели чернокожи и жени ... ама... отдавна не вървиш.

Много си объркан и от протестите.  Хем мразиш черните и либералното отношение към тях, хем се радваш на безредиците като "край на либерализма" . Пък то протестите са в тяхна подкрепа и в тяхна чест.

Много си объркан. Много.

Хайде пак се почна!!! Пак съм със залитания с либерали, феминистки, безобразни обнглели чернокожи (това не го разбрах), жени и прочее и въобще не вървя! Объркан съм и от протестите и толкоз! Хем мразя черните и либералното отношение към тях, хем се радвамна безредицие , като край на либерализма?!?!?!? Мирчо, аз ли съм объркан, или ти??? Разбира се, че се кефя на безредиците с черните и още повече ще се зарадвам на една "хубава" гражданска война. Нищо че, ще умрат и бели. Това ще им е за урок, за да не се бъркат никъде повече по света. От просташката война между севера и юга, янките не са усетили какво е мръсотия от войната. Ще се радвам, ако го усетят, за да им дойде акъла в главата. 

пп

И някои промени от фейсбук
https://theins.ru/news/223948

Много важно. Путин пак ще си го премести в другия крачол. Те са бесни, че санкциите срещу Русия не действат, а засягат и самите тях, и се чудят какво да измислят. Възможно е, Русия и Китай да създадат тенхи си социални мрежи и Фейса , туитъра и останалите прозападни мрежи да увяхнат. Те и без друго си ги глобяват за каквото си искат!

преди 17 минути, herkules2 написа:

Не ти ли омръзна да лъжеш бе, как бил изгонен от Путин??? Ето как!!!

http://epicenter.bg/article/Rusiya-goni-fondatsiyata-na-Dzhordzh-Soros/86705/7/97

Не лъжа, а питам. Чудя ти се как хем е изгонен хем дирижирал социологически  държавни проучвания и определя видиш ли , мнението на правителството.

Не аз ти твърдеше че  това са "соросоидни " проучвания :)

Още ли мислиш, че дъртият действа още подмолно в Русия?

Ама теб наистина те гони шизофрения някаква. Сам си твърдиш че били на Сорос, сега пък се напъваш и пенявиш да доказваш че нямал влияние.

Да, аз знам че няма. Но защо спориш сам със себе си , така и не ми е ясно :) :)

Те са бесни, че санкциите срещу Русия не действат, а засягат и самите тях, и се чудят какво да измислят.

Санкциите си имат ясна причина. Дори не е важно колко ще засегнат Запада, а въпроса е принципен. Това не е спор коя икономика колко губи, а кой и как трябва да бъде наказван един агресор с цивилизовани средства.  Това именно са санкциите. И те са ефективни и още как.

Както ти бях показал , "импортозаместването" нещо никак не работи, а спекулата и шопинг-туризма за "санкционка" в съседни държави като Финландия, процъфтява.

Всъщност, малка скоба... нелегалния внос не е заради санкциите, а заради КОНТРАсанкциите, които Путя сам си наложи над страната. Пълно малоумие.

Да наказваш и лишаваш собствените си граждани  със контрасанкции. Ако искаше да наложи истински контрасанкции - да спре газта и петрола . Така ще удари много здраво "злия Запад".

Но Путя реши да наказва собствения си народ, налагайки продуктови ограничения в СОБСТВЕНАТА си държава.

Пълен малоумник :) 

Възможно е, Русия и Китай да създадат тенхи си социални мрежи и Фейса , туитъра и останалите прозападни мрежи да увяхнат. Те и без друго си ги глобяват за каквото си искат!

Ама ти верно ли не знаеш че си имат такива алтернативи ??? :) :)  

Проблема е че никой нормален човек , който не иска за пост , репост и лайк на неудобни постове за правителството, да го арестуват , глобят и пратят в затвора, не би ползвал тези мрежи.

Защото това отдавна е ФАКТ там.

преди 37 минути, miro20 написа:

Не лъжа, а питам. Чудя ти се как хем е изгонен хем дирижирал социологически  държавни проучвания и определя видиш ли , мнението на правителството.

Не аз ти твърдеше че  това са "соросоидни " проучвания :)

Абе ти не спиш ли бе, рекох да проверя, и пак си тук?

Дирижирал е, вече не дирижира, а проучванията са соросоидни по смисъл, и това не е вече статистика, а е стъкмистика на останалите заблудени последователи, което означава, че не е вярно, че правителството и народът са против декриминализирането на домашното насилие! Иначе какъв ще е смисълът да се декриминализира този закон преди И в Русия има доста либерали-изедници, дето действат подмолно.

преди 50 минути, miro20 написа:

Санкциите си имат ясна причина. Дори не е важно колко ще засегнат Запада, а въпроса е принципен.

Баси принципа? Значи не е важно колко ще загубим ние, без значение дали Русия изобщо ще загуби нещо. Е, и? Кой в същност губи от санкциите? Какво според теб е загубила Русия? И защо Русия да е агресор, а САЩ да не са, след като всички войни по света са по техен сценарий. За тях няма ли санкции? Или казваш, те са световни господари и дори да избият половината население на планетата, никой не може да ги санкционира? Останалите ти простотии няма да коментирам, а и стана доста късно. Хайде лягай си вече!

преди 6 часа, herkules2 написа:

Дирижирал е, вече не дирижира, а проучванията са соросоидни по смисъл, и това не е вече статистика, а е стъкмистика на останалите заблудени последователи, което означава, че не е вярно, че правителството и народът са против декриминализирането на домашното насилие!

Ето за точно това оплитане говоря :) :) :)

Хем не дирижира, но по смисъла бла бла бла били соросоидни тия проучвания.... :)  Че и правителството и то значи "заблудено" ... :) 

Не виждаш ли колко си смешен когато ти навра не мои, а именно на руското правителство изводи, на руското общество  изводи и мнение.

преди 6 часа, herkules2 написа:

Баси принципа? Значи не е важно колко ще загубим ние, без значение дали Русия изобщо ще загуби нещо. Е, и? Кой в същност губи от санкциите? Какво според теб е загубила Русия?

Да това е принципа. Защото другия вариант е да отговорят на вкараните войски в Крим и Донбас с реципрочно вкарване на войски и измитане на "маскираните необозначени изроди с георгиевски лентички" .

Което пак казвам , не е цивилизования начин.

Всеки който е против тези санкции, значи е съгласен с десетките хиляди жертви, вина за която има единствено и само престъпника Путлер и неговата военна шайка.

Която шайка да си присвоява територии в разрез не само с международни, с украински, а дори в противоречие със своята конституция и закони.

В темата за Украйна мисля ясно бях показал юридическия аспект на анексията - че в РФ са забранени промени в статута на федерацията с референдуми . т.е. не можеш да имаш както референдум за присъединяване, така и за отдфеляне на субект/територия. ОСвен че тов аси бе изцяло и единствено военна операция.

Какво е загубила питаш РФ. Ами много ... оценките са за милиарди $$, преди време също бях цитирал различни оценки на това. ЕС и "злия ти Запад" също, но те са много по гъвкави от руската икономика и стандарти и бълха ги ухапала... но не това е важното както казах. Загубиха и много в политически аспект.Никой отдавна не вярва на рашиста Путлер.

преди 7 часа, herkules2 написа:

И защо Русия да е агресор, а САЩ да не са, след като всички войни по света са по техен сценарий. За тях няма ли санкции?

Аз не се сещам сАЩ да са присвоявали наскоро територии, или както често съм питал - кога и къде е имало случай когато необозначени американски военни да са участвали  в превземането на територия, а американския президент  една година да е мишкувал че това не са американци а местно самоопълчение което си е закупило такнове и последен модел оръжие от магазина, , и след година да си признае - "да , това бяха наши войници, да , те стояха зад гърба на жени и деца, пък нека посмее някой да стреля в тях"  .

:)

на 4.06.2020 г. в 20:09, miro20 написа:

Не знам защо аз съм ви трън :)....... и чечи гък не може да каже.....

Не си трън - пак си в безсъзнание ! :nono:Тъп си ! :lol6:

Първо усвои елементарните неща , пък ако доживееш - тогава по-сложните .....врастването на паразити в системата (визирам ТАСС).....

На тъпак е безсмислено да се обяснява - за това ! :nono:

Пък и не съм длъжен да живея тук , в Калдата !...... 

преди 5 часа, by_chechi написа:

Не си трън - пак си в безсъзнание ! :nono:Тъп си ! :lol6:

Първо усвои елементарните неща , пък ако доживееш - тогава по-сложните .....врастването на паразити в системата (визирам ТАСС).....

На тъпак е безсмислено да се обяснява - за това ! 

Ко ?

преди 11 часа, miro20 написа:

Ето за точно това оплитане говоря :) :) :)

Хем не дирижира, но по смисъла бла бла бла били соросоидни тия проучвания.... :)  Че и правителството и то значи "заблудено" ... :) 

Не виждаш ли колко си смешен когато ти навра не мои, а именно на руското правителство изводи, на руското общество  изводи и мнение

Леле, леле, леле??? Навирал не негови изводи, а изводи да руското правителство и на руското общество.?!?!? Абе Мирчо, мненията могат да са различни! Ти имаш едно мнение, аз имам друго. Може някой да има и трето. Щом руското правителство е на твоето мнение, защо вече четири години не криминализира домашните спорове? Или смяташ, че вече не може да смени закона, който само е наложило? Това, че на теб и либералите не ви харесват руските закони, не значи, че руското правителство ще ги отмени, заради  разни феминистични извратени изцепки! То има и хора в Русия, които са на мнение, че хомосексуализмът бил нещо хубаво, ама я виж какво се случва по този въпрос!

https://www.briag.bg/dokato-putin-e-na-vlast-gey-brakove-v-rusiya-nyama-da-ima

Цитат

Русия няма да легализира еднополовите браковете, докато Путин е на власт. Това са думи на самия президент, който говори пред комисията, която подготвя промени в Руската конституция.

През 20-те си години управление Путин демонстрира подкрепа за православната църква и често отрича либералните виждания на Запада.

В друга част от изказването си Путин обеща, че в новата Конституция ще има забрана Русия да се разделя с части от територията си.

Това ще бъде прието зле от Япония и Украйна, които имат териториални спорове с Кремъл, съобщи Нова тв.

"Концепцията Родител 1 и Родител 2 не е фантазия, а реалност в някои държави. Трябва да изясним нещо. Семействата са различни, но класическата концепция е добра и трябва да бъде подкрепена. По отношение на Родител 1 и Родител 2, вече съм го казвал публично и сега повтарям - докато аз съм президент, няма да се случи. Ще бъдат мама и татко.", заяви Владимир Путин.

А сега де! Докато Путин е на власт, няма да има Родител1 и Родител2!!! Ще си останат мама и татко!!! интересно, а? Дали и това не е фейк?

преди 19 часа, herkules2 написа:

Баси принципа? Значи не е важно колко ще загубим ние, без значение дали Русия изобщо ще загуби нещо. Е, и? Кой в същност губи от санкциите? Какво според теб е загубила Русия?

Да това е принципа. Защото другия вариант е да отговорят на вкараните войски в Крим и Донбас с реципрочно вкарване на войски и измитане на "маскираните необозначени изроди с георгиевски лентички" .

Което пак казвам , не е цивилизования начин.

Всеки който е против тези санкции, значи е съгласен с десетките хиляди жертви, вина за която има единствено и само престъпника Путлер и неговата военна шайка.

Я се успокой, че да не получиш някой инфаркт! Ако можеха да отговорят западът до сега щяха да го направят. Те са си мръсници  по идеология, само че нямат здрави гащи, а и не е тяхна работа да се месят там, където руското етническото население е много повече от останалата измет, за да не разширят още повече руската територия. Западния цивилизован начин го виждаме днес, а фактите са на лице. Ще видим до къде ще стигнат с "демокрацията" си, след като очистиха най-демократично черния? А, за десетките хиляди жертви вина има само злобната престъпница Хилари. По нейна вина са изхарчени над 20 милиарда долара, за да се предизвикат разни майдани, с цел да се отслаби Русия. Е, не и се получи. Заради една ненормална жена с власт, загинаха много невинни. А за санкциите, те бяха най-вече за нас. Не Русия, ние пострадахме! Путин както вече казах, си го премести от единия крачол в другия!

Която шайка да си присвоява територии в разрез не само с международни, с украински, а дори в противоречие със своята конституция и закони.

В темата за Украйна мисля ясно бях показал юридическия аспект на анексията - че в РФ са забранени промени в статута на федерацията с референдуми . т.е. не можеш да имаш както референдум за присъединяване, така и за отдфеляне на субект/територия. ОСвен че тов аси бе изцяло и единствено военна операция.

Какво е загубила питаш РФ. Ами много ... оценките са за милиарди $$, преди време също бях цитирал различни оценки на това. ЕС и "злия ти Запад" също, но те са много по гъвкави от руската икономика и стандарти и бълха ги ухапала... но не това е важното както казах. Загубиха и много в политически аспект

Абе ти да не си пиян? Какви простотии пак дрънкаш?

Цитат

Путин обеща, че в новата Конституция ще има забрана Русия да се разделя с части от територията си.

Какво значи това, знаеш ли? Значи, че никой повече не може да подарява руска територия на никого. Що за държава е Украйна? От кога съществува. Да не мислиш, че Аляска е била американска територия?

Никой отдавна не вярва на рашиста Путлер.

От твоята уста звучи най правдоподобно!!!

https://btvnovinite.bg/ravnosmetkata2019/ravnosmetkata-2019-1-1.html

преди 2 часа, herkules2 написа:

ама я виж какво се случва по този въпрос!

Проблема ти е че цитираното няма нищо общо с ... "този въпрос" .

Едно е домашното насилие, съвсем друго е позицията спрямо третия пол и т.н.

Виждаш ли как ОТНОВО си се оплел в някакви твои фантасмагории   :) 

А сега де! Докато Путин е на власт, няма да има Родител1 и Родител2!!! Ще си останат мама и татко!!! интересно, а? Дали и това не е фейк?

Нищо общо с проблема за домашното насилие.

Проблема при домашното насилие е че .. има си "мама и татко" но някой някого бие и насилства. И това руското правителство / не аз/ признава за проблем. И руското обшщество, както ти цитирах не "соросоидни източници" , а руски проучвания.

А, за десетките хиляди жертви вина има само злобната престъпница Хилари. По нейна вина са изхарчени над 20 милиарда долара, за да се предизвикат разни майдани, с цел да се отслаби Русия. Е, не и се получи. Заради една ненормална жена с власт, загинаха много невинни. А за санкциите, те бяха най-вече за нас. Не Русия, ние пострадахме! Путин както вече казах, си го премести от единия крачол в другия!

:)  смях.

Абе ти да не си пиян? Какви простотии пак дрънкаш?

Цитирам руските закони и конституция, но както казах, по подробно мога да ти разкажа в темата за Украйна. Не че съм длъжен да образовам всеки неук невежа де... :)

Какво значи това, знаеш ли?

Не си цитирал източник. Но както и да е.. не знам какво общо има цитата ти че "Путя обещал да има в конституцията забрана да не се разделя с територия" с Украйна ?

Украйна не е РФ.  И както гледам... никога няма и да бъде. Насила хубост не става...

хехе ... е то това епроблема... че не до 2024 г а за още 36 години се гласи "царя" както го величаят в твоя източник :) 

Това не е нормално , драги .. не е нормално ...

Проблема ти е че цитираното няма нищо общо с ... "този въпрос" .

Едно е домашното насилие, съвсем друго е позицията спрямо третия пол и т.н.

Виждаш ли как ОТНОВО си се оплел в някакви твои фантасмагории   :) 

О, не са по-големи от твоите фантасмагории, а и изобщо не съм се оплел, на теб така ти се струва или по точно така ти се иска. Кой измисли "домашното насилие? Кой все квичи по медиите за насилие над жените" "Олелееееее нас ни убиват"!!!!! Кой насърчава гей-парадите и прокарва и в училищата хомосексуализма? Кой измисли истанбулската конвенция, но не го огря навсякъде, а простащината заля скандинавието и сега демографския проблем ги съсипва, та им се наложи да крадат децата на патриархалните народи? Или казваш нямало нищо общо с  декриминализацията. Не си достатъчно зрял, за да прозреш замисъла на руското правителство. Първо премахване на очевадна извратения......няма такова нещо, като домашно насилие. Това е простащината на либералите,  която запали скрита война между половете, и мизогинизира голяма част от населението в различни по начин на упрлавление страни, които от повече секуларен вид управление преминаха в религиозен вид Примери бол, като започнеш от арабските пролети, и минеш през католицизма и съпротивата му срещу абортите. Това, че някой биел някого насила е само в главата ти. Никой не бие никого без причина, а щом някой си отваря устата не където и когато трябва, става течение и на друг му се налага да я затвори по подходящ начин.

:)  смях.

Да, смях!!! Лудата драпа със зъби и нокти, но повечето от избирателите се осъзнаха и я отсвириха два пъти! Не им се мре при трета световна! Ще я махнат и трети път, ако пак се кандидатира. Нали знаеш, за президент и за папа кого не избират?

Не си цитирал източник. Но както и да е.. не знам какво общо има цитата ти че "Путя обещал да има в конституцията забрана да не се разделя с територия" с Украйна ?

Украйна не е РФ.  И както гледам... никога няма и да бъде. Насила хубост не става...

Не е нужно да цитирам източника, сам си го намери, защото са много. Напиши в търсачката "Путин, политик номер 1" и ще видиш доста източници!

За едно си прав. Така е! Насила хубост не става и руснаците в измислената Украйна  няма как да станат други, освен пак руснаци! За това Путин не закача директно Украйна, иначе да я е приключил до сега и ни бандеровци, ни мандеровци щяха да останат.А, запада само ще лае като пале и ще чупи пръсти без да се намесва, ако не иска да яде пак шамари! През 100 години Русия му показва къде му е мястото.

Цитирам руските закони и конституция, но както казах, по подробно мога да ти разкажа в темата за Украйна. Не че съм длъжен да образовам всеки неук невежа де... :)

Абе ти цитираш каквото ти падне, което е срещу Русия. Цитирал бил руските закони и конституция. И къде в тези закони има преследване на хора заради домашни спорове, наречени "домашно насилие"? Това го има само в "демократичните" страни, дето започнаха да трепят черните. То си има и всеобщо световно схващане, противоречащо на "демокрацията"! "Бял, като ангел, и черен като дявол!" Ти първо образовай себе си, другите са си образовани и нямат нужда от твоето "образование".

преди 4 часа, herkules2 написа:

хехе ... е то това епроблема... че не до 2024 г а за още 36 години се гласи "царя" както го величаят в твоя източник :) 

Това не е нормално , драги .. не е нормално ...

Ти как четеш информацията на БТВ? Или и този източник е отново фейкомет? Къде вида, че за още 36 години се гласял Путин да управлява? Не че е лошо ако стане така, ама нещо си се объркал. Съвсем нормално си е, а и той е най-обичаният цар и народът също го обича, пък ти си го смятай за ненормално! Смешник!

преди 3 минути, herkules2 написа:

Напиши в търсачката "Путин, политик номер 1" и ще видиш доста източници!

https://www.occrp.org/ru/poy/2014/

https://www.currenttime.tv/a/27463780.html

https://www.dw.com/ru/путин-признан-человеком-года-за-превращение-рф-в-центр-коррупции/a-18165163

преди 4 минути, herkules2 написа:

Кой измисли "домашното тасилие?

то си е факт, и обързването ти с гей-темата е изцяло косвено . Всъщност... повече насилие има именно в традиционалистите и строго консервативните семейства .

Така че.. пак ти казвам... обвързването ти на домашното насилие със гей-простотии е изцяло сепкулативно .

преди 6 минути, herkules2 написа:

Да, смях!!! Лудата драпа със зъби и нокти, но повечето от избирателите се осъзнаха и я отсвириха два пъти!

Идея си нямам какво толкова ти е влязла под кожата Хилъри .  Ама твоя си работа :)

преди 7 минути, herkules2 написа:

Абе ти цитираш каквото ти падне, което е срещу Русия. Цитирал бил руските закони и конституция. И къде в тези закони има преследване на хора заради домашни спорове, наречени "домашно насилие"?

Говоря ти за референдумите че са забранени в РФ . Както за присъединяване, така и за отделяне на субекти на федерацията.  Айде малко като ме цитираш да мислиш за какво всъщност ме цитираш.

А за домашното насилие, май за 5 път ти казвам, не аз, а руското правителство и социологичекси руски изследвания показват че има голям проблем с това.

преди 9 минути, herkules2 написа:

Къде вида, че за още 36 години се гласял Путин да управлява?

Да, лека моя неточност.. не за още, а общо за 36 

https://www.swissinfo.ch/rus/обзор-прессы_-вечный-путин---российское--обнуление-сроков--в-зеркале-сми-швейцарии/45609662

Конституция России предусматривает наличие в России демократического правового государства, но при этом глава государства в настоящее время закладывает фундамент для того, чтобы иметь возможность управлять страной до 2036 года. К тому моменту Путин был бы у власти 36 лет и находился бы в возрасте 84 лет. Дебаты на эту тему продлились в Думе всего несколько минут.

преди 16 минути, herkules2 написа:

Не че е лошо ако стане така, ама нещо си се объркал. Съвсем нормално си е, а и той е най-обичаният цар и народът съшо го обича, пък ти си го смятай за ненормално! Смешник!

Нали :)  Много се радвам на такива коментари ... Толкова наивност и глупост  наведнъж....

преди 9 часа, miro20 написа:
преди 9 часа, herkules2 написа:

то си е факт, и обързването ти с гей-темата е изцяло косвено . Всъщност... повече насилие има именно в традиционалистите и строго консервативните семейства .

Така че.. пак ти казвам... обвързването ти на домашното насилие със гей-простотии е изцяло сепкулативно .

Да бе, то когато нещо не ти изнася, става косвено по темата. И, като говориш за семейства, какво точно е семейство според теб? Що за семейство е либерално-феминистичното, дето само се нарича семейство, което го има най-много за 3-5 години,  и където жената винаги може да го разтури, когато си поиска, ако мъжът я погледнел "на криво", а мъжествеността била токсична? Благодарение на традиционно-патриархалното семейство народите са просъществвали и до днес, а ние дължим освен на патриархалното многолюдно семейство и на църквата, днешното си съществуване, ама ти нали си инженер, безсмислено е да те убеждавам в нещо, което искаш никога да не го е имало. Насилието е разтегливо понятие и днес за насилие се взема само мъжкото право за въвеждане на ред в семейството. Женската истерия и арогантност се поощтрява и не се счита за насилие. Било позитивна дискриминация! В ИК никъде не пише за вербалното женско насилие над мъжа, насърчавано от законите, заради, което  мъжът бива принуден да употреби физическа сила, предоставена му от природата. Ето защо в Русия са на мнение, че защитата на традиционните ценности е много по-важна, от лигавите феминистични изцепки за равенството на неравните по природа полове и не приемат такива извратени спрямо мъжете конвенции. А би ли ми отговорил, защо и в САЩ също не приемат тази конвенция, обаче сума ти народ избиха по света, в името на "онеправданите жени"?

Идея си нямам какво толкова ти е влязла под кожата Хилъри .  Ама твоя си работа :)

Е, как ще си имаш идея, като си краен феминист и освен женско насилие друго няма в главата ти?! На мен не ми е влязла под кожата тая отрепка, а просто се изкефих, когато я отсвири народът, защото сто пъти ти казвах, че за президенти и за папи жени не се избират, за да няма женска извратения и произвол над допустимата норма!

Говоря ти за референдумите че са забранени в РФ . Както за присъединяване, така и за отделяне на субекти на федерацията.  Айде малко като ме цитираш да мислиш за какво всъщност ме цитираш.

А за домашното насилие, май за 5 път ти казвам, не аз, а руското правителство и социологичекси руски изследвания показват че има голям проблем с това.

Хайде сега пък, референдумите били забранени в РФ?!? Измяташ се като фурнаджийска лопата!!! Ако руското правителство имаше голям проблем с "домашното насилие" защо тогава го декриминализира? Защо се изсмя на ИК? Тези руски социалистически "изследвания" не са руски, а и ти много добре знаеш на кого са! Те могат за пари да "докажат" всичко. Дори пренаписаха библията и "доказаха", че Господ бил жена!:lol6:

Да, лека моя неточност.. не за още, а общо за 36 

Е, то твоите неточности са все леки, явно си скаран с математиката или се правиш на луд и ако мине номерът ти пред другите!:nono:

преди 9 часа, herkules2 написа:

Не че е лошо ако стане така, ама нещо си се объркал. Съвсем нормално си е, а и той е най-обичаният цар и народът съшо го обича, пък ти си го смятай за ненормално! Смешник!

Нали :)  Много се радвам на такива коментари ... Толкова наивност и глупост  наведнъж....

Абе на друго се радваш ти, но ще секне и  твоята наивност, когато ти спрат паричките, за дето не си убедителен в лъжливата си информация и неуспешна пропаганда! Нека да видим как ще завърши случаят с черния в САЩ!

В ИК никъде не пише за вербалното женско насилие над мъжа, насърчавано от законите, заради, което  мъжът бива принуден да употреби физическа сила, предоставена му от природата.

Всъщност ИК не дели мъжко или женско насилие. Защото макар и в по малка степен го има и обратното. Затова и се говори ОБЩО за "домашно насилие" и защита на по слабия.

Ама отде да знаеш тези неща :) 

Ето защо в Русия са на мнение,

КАкво е мнението в РФ ти го показвах на няколко пъти. И на официалните власти и управляващи, и на обществото руснаци.

Е, как ще си имаш идея, като си краен феминист и освен женско насилие друго няма в главата ти?! Н

Аз съм бил краен феминист ??? :) :) :)   "женско насилие в главата ми " ??? :) 

И го казва тоя който само "женско насилие, крайни феминистки и т.н. " му е в главата  :) :)  

Хайде сега пък, референдумите били забранени в РФ?!? Измяташ се като фурнаджийска лопата!!!

Нищо не се измятам, а ти цитирам как са законите в РФ, които очевидно не познаваш. В РФ референдуми за промяна на статута на федерацията са забранени със закон.

за дето не си убедителен в лъжливата си информация и неуспешна пропаганда!

Ами не виждам някой да ми е оборил или доказал че е "лъжлива информация или пропаганда".

:) 

Всъщност ИК не дели мъжко или женско насилие. Защото макар и в по малка степен го има и обратното. Затова и се говори ОБЩО за "домашно насилие" и защита на по слабия.

Ама отде да знаеш тези неща :) 

Има си хас! От де да ги знам аз тези неща. То ти единствен ги знаеш. Говорело се общо за домашно насилие и защита на по слабия????? До кога ще разтягаш локуми бе, толкова си "убедителен", че сигурно и сам вече не си вярваш! Няма в нито една точка да не се споменава само за насилието над жените!!! Никъде не видях да се защитава вербалното насилие от жените върху мъжете! Никъде не се говори за причината, която поражда това насилие над жените. Мъжът е насилник по презумпция, защото е мъж, а жената е "божа кравичка" и всичко и е простено! И с цялата си наглост феминистките си измислили и женско гестапо-GREVIO, дето да има неогреничена власт за репресии срещу мъжкия пол,  а правителствата на всички страни ратифицирали тази простотия да са му подвластни. Да не кажеш, че пак залитам, защото ти пръв го правиш! остави Русия, не ми отговори защо в САЩ, дето са най-страстни радетели за женски права и извращения срещу мъжете, не приеха изобщо истанбулската конвенция?

КАкво е мнението в РФ ти го показвах на няколко пъти. И на официалните власти и управляващи, и на обществото руснаци.

Това не е мнението на РФ, а е твоето мнение. Ако официалните власти са на мнение че "домашното насилие" трябва да се криминализира отново, ще го направи! Явно не е на твоето мнение.

Аз съм бил краен феминист ??? :) :) :)   "женско насилие в главата ми " ??? :) 

И го казва тоя който само "женско насилие, крайни феминистки и т.н. " му е в главата  :) :)  

Абе ти че си върл или краен феминист си е истина, по коментарите ти се разпознаваш, пък ако искаш се наречи феминист-фундаменталист, все тая! А за женското насилия врещят по всички медии и продължават да бълват змии и гущери, за дето не ратифицирахме конвенцията, не е в моята глава, но се кефя, ти знаеш, на безсилието на феминистките, дето опищяха света за женска власт без особен успех.

Нищо не се измятам, а ти цитирам как са законите в РФ, които очевидно не познаваш. В РФ референдуми за промяна на статута на федерацията са забранени със закон.

Не ми трябва да познавам руските закони, които е видно, че и ти не познаваш. 75% от руснаците подкрепят Путин, а в Русия той е законът и така трябва да бъде. Политик №1 в света е!!! Ще забранява и ще разрешава каквото реши и намери за добре. Лъжливата западна пропаганда отстъпва пред волята на 3/4 от народа!

Ами не виждам някой да ми е оборил или доказал че е "лъжлива информация или пропаганда".

То ти много неща не виждаш, или се правиш, че не виждаш. В измислената страна на "неограничените възможности" бушува пожар и лъсна истината за прословутата им "демокрация"! И въпреки това, пак се опитваш с лъжи да величаеш един умиращ свят (западния)! С теб никой тук не може да спори.Умните хора са казали: - "с жена и с радиоточка не се спори"!

Това не е мнението на РФ, а е твоето мнение.

Епа не е мое мнение. Не знам колко още ще се гърчиш за тези отдавна известни неща :

https://lenta.ru/news/2019/12/05/violence/

А спрямо модерната тема за вируса... - жалбите са  нарастнали 2.5 пъти 

https://lenta.ru/news/2020/05/05/nasilie/

Ето ти и още една статистика :

https://meduza.io/feature/2020/01/28/realnyy-masshtab-domashnego-nasiliya-v-rossii-20-tsifr

Между които цифри виждам и следната - 90% от запианите руснаци споделят че е недопустимо при никакви обстоятелства да има домашно насилие.

Абе ти че си върл или краен феминист си е истина, по коментарите ти се разпознаваш, пък ако искаш се наречи феминист-фундаменталист, все тая!

Това че харесвам жени и е под моето достойнство да вдигна ръка на жена, не ме прави краен феминист , а истински мъж.

Но едно знам със сигурност... аз , който харесвам жени, уважавам жените, ценя тяхната компания , съм пълна твоя противоположност :) 

Нали знаеш какво означава това ?  :) 

Не ми трябва да познавам руските закони, които е видно, че и ти не познаваш.

Напротив :)  И закони и конституция  са официално публикувани  неща  и не е въобще никаква тайна или въпрос на спор.

Видно е че си плямпаш празни приказки, но поне си призна че хал хабер си нямаш от руските закони, дори те е срам да погледнеш в гугъл :) Щото знаеш че съм прав.

75% от руснаците подкрепят Путин, а в Русия той е законът и така трябва да бъде. Политик №1 в света е!!!

Ох ох ох .. пак не си в час... ето ти нещо актуално :

https://www.dw.com/ru/уровень-доверия-к-путину-упал-до-минимума-с-2006-года/a-53264445

Дори от официози на властта признават това :

https://www.vedomosti.ru/politics/news/2020/05/06/829651-levada-tsentr

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.