Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 12 минути, herkules2 написа:

Така ти се иска на теб. Не знам дали пак няма да ме остракират, защото когато отговарям на измислиците ти получавам ограничения за по 3 месеца и сигурно лимитът ми вече се е ичерпал, но ще рискувам и ще ти отговоря. Стига си фантазирал с тези олигарси, дето се били изнесли на запад. Крадци и убийци има навсякъде. Продажниците в Русия наричаш олигарси и откраднатите пари изнесли на запад, защото знаят, че са окрали държавата.

Няма никакво значение какво ми се иска на мен. Това че си изнасят парите , семействата ит.н. на Запад си е факт. Дали са престъпници, повечето олигарси може би да. Но не е там въпроса. Изнасят се защото искат нормален живот за себе си и семействата си .  Който никога няма да имат в "матушката".

И да, така е. Много от тях /,милионерите и милиардерите, които са от обкръжението на Путя, са именно тази мафиотска олигархична власт, която  е пример за най дивия крадлив капитализъм който в момента съществува на планетата.

Радвам се че потвърди това сам.

Относно ограниченията ти , мога само да те съжалявам защо не си разбрал за какво са били. Не, не е за това ако говориш по темите.

преди 1 час, by_chechi написа:

(3)Мозъкът ти е объл като домат . Чудя се само кой те е изсрал тук.... ! :lol6:

Няма проблеми бре... акайте и си отглеждайте върху това , доматите. :) 

Доближавате се /и то буквално/ до Северна Корея. Нали точно така другаря Ким задължи всеки да си носи акото з ада спаси земеделието :giggle1:

https://news.bg/world/kim-chen-un-zadade-neposilna-zadacha-sabirane-na-100-kg-izprazhneniya-na-den.html

Убедихте ме. Ако желаете ще инициираме кампания и тук  :) Под наслов "Да спасим доматиту на Чечи " :giggle1:

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 24 минути, miro20 написа:

Под наслов "Да спасим доматиту на Чечи " :giggle1:

Моля , моля ! Не съм и помислял да те спасявам ! Не си мой домат. От друг си изсран......:lol6:

...............................

Когато в една държава доматите станат по-скъпи от ягодите , има нещо тотално сбъркано в тази държава ! :nono:

А когато един Windows ти го продават за 150 кг картофи - обратно е ! Сбърканите са тези които продават Windows-а .... :nono:

............................

"....Ти ми дай на мен американска печатница за пари , пък аз да ти кажа какво келепир..." (Алеко Константинов :lol6:)

преди 6 минути, miro20 написа:

Относно ограниченията ти , мога само да те съжалявам защо не си разбрал за какво са били. Не, не е за това ако говориш по темите

Нямам нужда от съжалението ти, ти по-скоро се радваш, защото повечето ограничения са след отговори към теб. Много интересно, дали е случайност? И как говоря по темите, без да е по темата? В теми за феминизъм, женска наглост и закони срещу мъжете как искаш да говоря? За мен ИК е престъпление срещу мъжете, трябва ли да лаская с коментари съществуването и в Европа? Изкривената представа за домашно насилие отново се преекспонира. Трябва ли да съм съгласен с това и да се радвам на закони в скандинавския свят, където ако мъж погледне жена "на криво" жената ще го осъди ако и когато си поиска, без определена дефиницишя " поглед на криво" и това да се стане закон и у нас?  Такива извратености в Русия няма. Щом такава огромна държава декриминализира женската извратения и злоупотреба с домашното насилие, защо на мен да не ми харесва това? За какви изказвания извън темите говориш? Сега този коментар отново ли е извън темата, коя точка от правилата съм нарушил? Нали уж всеки имал право да каже, това което мисли и иска да се случва? Как да съм сигурен, че постът ми няма да е противоконституционен, и  че не съм нарушен някое правило от форума, след като ме докладваш, или съм проследен под лупа за всяко мое изказване?

преди 14 минути, herkules2 написа:

Сега този коментар отново ли е извън темата, коя точка от правилата съм нарушил?

Да . Нещо за отношенията САЩ-РФ да си казал ? :)  Залитна пак в своите си води / то е блато де/ за наглите жени , женска извратения  и т.н.

Как да съм сигурен, че постът ми няма да е противоконституционен, и  че не съм нарушен някое правило от форума

Ами погледни конституцията, особенно в частта за равенството  и тн.

За правилата на форума също .Какво ти е трудно ? - има си линкче в горната част на сайта :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

Да . Нещо за отношенията САЩ-РФ да си казал ?

Цитат

Такива извратености в Русия няма. Щом такава огромна държава декриминализира женската извратения и злоупотреба с домашното насилие, защо на мен да не ми харесва това? За какви изказвания извън темите говориш?

Как ти се струва? Русия не е ли в РФ? Женската извратения не е ли тръгнала от САЩ? Или смяташ, че законите в САЩ ще трябва да променят нашите, и когато се движа по улицата да внимавам да не погледна жена, за да не ме осъди за изнасилване. Това има ли го в Русия?

преди 10 минути, miro20 написа:

Залитна пак в своите си води / то е блато де/ за наглите жени , женска извратения  и т.н.

Е, ти пък искаш да плуват всички в твоите води и ти да решаваш къде точно да плуват. Твоето блато е по-голямо.

преди 14 минути, miro20 написа:

Ами погледни конституцията, особенно в частта за равенството  и тн.

За правилата на форума също .Какво ти е трудно ? - има си линкче в горната част на сайта :) 

Да, чел съм конституцията и то точно частта за равенството. Само че, това равенство на практика е в ущърб на притежателите на Y - хромозомата. Възможно е ти да не си с такава хромозома, щом харесваш несправедливостта в конституцията. Единият пол е много по-равен от другия и се ползва с привилегии, въпреки конституционното равенство, като в съда дори и да е виновен винаги е оправдан, защото го наричат слабият пол. Колкото до правилата тна форума, изглежда че, за теб не важат, а останалите винаги могат да са ги нарушили, ако власт имащите решат, че са ги нарушили! Нали има филтър за нецензурни думи, защо ще трябват ограничения за писане на мнения?

човече :)  има си други теми за женските ти простотии. Не решавам нищо , просто има далеч по подходящи теми и за ИК, и за женомразските ти теории. :)  

преди 13 минути, miro20 написа:

човече :)  има си други теми за женските ти простотии. Не решавам нищо , просто има далеч по подходящи теми и за ИК, и за женомразските ти теории. :)  

Знам, знам, отново подсказка към модовете, за моето наказание. Подходящи теми има много в нета, а тук ти сам разводни темата предизвиквайки ме, както си го правил много пъти! А дали са простотии, всеки имал право на мнение........уж!

преди 5 часа, herkules2 написа:

Знам, знам, отново подсказка към модовете, за моето наказание. Подходящи теми има много в нета, а тук ти сам разводни темата предизвиквайки ме, както си го правил много пъти! А дали са простотии, всеки имал право на мнение........уж!

Не знам защо му обръщаш внимание на този, повечето отдавна са му "били дузпата".

Мисля, че не са постъпили справедливо с теб, но виж какво става в техните социални мрежи, разбирай  фейсбук и туитър. В туитър можеш да обожаваш демократична украйна, демократична америка, но нямаш право да обичаш Русия. Една рускиня я блокираха пет пъти, тя си правеше нови акаунти, но накрая и отрязаха главата завинаги. Друга рускиня от Донецк също не им хареса и нея я ликвидираха. А сега за фейсбук ... миналата година премахнаха групата "За мир без террора - Донбасс и Сирия мы с вами", тя наброяваше 20 000 души. По-миналата пък на два пъти премахваха групата "БЪЛГАРИЯ РУСИЯ FACEBOOK FRIENDS", численост 60 000 .... сега пак я има и наброява около 1 600 члена. Ето това е тяхната демокрация, това са техните човешки ценности.

Наскоро големия познавач на историята Дони Тръмпи изтърси поредния си бисер - че ВСВ са я спечелили сащ и великобритания, и когато последвали масови постове на прочутата снимка със знамето на райхстага, почнали блокировките. Какво да говоря повече, изкривяват историята, гаврят се с най-свети човешки ценности като семейството и брака и ни убеждават, че това било демокрация. Живейте си вие в тая измишльотина, зеленчуци!

преди 3 часа, crazy katon написа:

Не знам защо му обръщаш внимание на този

Дразни много с поведението си и с наглост присъща за профан. Сигурно някой му плаща да лъже и маже......само той казвал истината, останалите, които му опонират били с фейк информация. Нищо особено нямаше в коментара ми, заради който получих забрана да пиша. Оставам с впечатление, че той определя кого да наказват и кого не. Омраза към Русия имат само около 12% от населението у нас и то тези, които се продадоха на запада, заради пари и власт. Българите няма как да са срещу Русия. Говорим почти на разбираем език с руснаците и имаме обща история. Истина е обаче, че заради перестройката България остана изолирана и за това вина има също и Русия. Изкусните манипулатори от САЩ успяха да излъжат Горбачов, след него и пияницата Елцин с обещание за мир, сътрудничество и взаимопомощ, с ясна цел да разоръжат Русия за да и поставят условия. И успяха. Харесваше им да са властелините на света, но дойне Путин на власт и хегемонията им свърши. Започнаха да се мазнят и  да се смеят но не ехидно, а през зъби. Сами признават, че Русия не може вече да бъде победена и се очертава като водеща световна сила. Войните, които водят САЩ са все със слаби държави и все откъсъчни и на чужди територии. Не смеят да предизвикат Руския или Китай, защото знаят, че ще загубят. Дори от един Иран се уплашиха и нещо им спряха заплахите, а и не се знае знае ли се!!! Иран не е Либия, и няма да повтори простотията както стана със Садам. Оказа се, че след иранския удар са пострадали доста американски войници, и че може да последват и нови удари при следващи американски набези. Тръмп е бизнесмен и успешно го играе като палячо-шут. Хитро избягва ударите под кръста от демократите и балансира само със заплахи към Северна Сорея, и останалия свят, но без истински намерения за действия. И добре че избраха него пред Хилари, защото тогава третата световна едва ли щеше да ни се размине. Майданът в Украйна стана по нейно предложение, където са отишли над 20 милиарда и без успех. Тя размахваше женската и мигрантската карта и с надежда всяка жена и мигрант да гласува за нея, и без малко да успее. В крайна сметка случи се това, което се случи. За добро или за зло Тръмп се очертава да е пак президент на изборите. Къде обаче сме ние? Пак доста неизвестни! Това, че сме в Европа и в НАТО не ни гарантира сигурност. Какво ще стане "утре" никой не може да предскаже. Има обаче подходяща българска поговорка! "Който сяда на два стола, често сяда на земята!"

преди 4 часа, crazy katon написа:

Не знам защо му обръщаш внимание на този, повечето отдавна са му "били дузпата".

ако визираш "пвечето"  такива като вас, за мен е комплимент :) 

преди 12 минути, herkules2 написа:

Дразни много с поведението си и с наглост присъща за профан. Сигурно някой му плаща да лъже и маже......

О да да... Само дето нито една лъжа нямам .  :) 

преди 13 минути, herkules2 написа:

Нищо особено нямаше в коментара ми, заради който получих забрана да пиша.

И аз не знам за какво си получил забрана, но в едно съм сигурен - че е заслужено.

но дойне Путин на власт и хегемонията им свърши.

Напротив. Путя само дрънка с оръжие. С нищо друго не може да опонира на цивилизования свят.  Стандарта на живот е коренно различен.

Чувал ли си лафа за "обезьяна с гранатой" ? :)

А в самата РФ диспропорциите между олигархия и народ става все по огромна пропаст.  И това никак не е добре.

Само с  пропаганда от ТВ не може да се храни народ, който е с доходи и стандарт по зле от нас,  а живее в най богатата на суровини на планетата Земя, държава.

Уникално наистина.  По качество на управление се конкурира с Венецуела.

преди 17 минути, herkules2 написа:

Това, че сме в Европа и в НАТО не ни гарантира сигурност.

И тук не си прав. Ако не бяхме в ЕС и под шапката на НАТО , отдавна да са ни спретнали едни " мирни тежковъоръжени необозначени аскерчета" които да провъзгласяват " КНДР и подобни ...

Или нещо като в Сърбия. Колко му беше да разширят конфликта. Мозъци и стратези в тази насока има мнооого.

Но Путя  там където е НАТО и ЕС  не ПИПА . 

Давал съм мого пъти примери с прибалтисйките републики, където новорашиста имаше много повече РЕАЛНИ основания да претендира за нарушаване на гражданските и етнически права на рускоезичните там, но... не посмя...

Предпочете да провежда прокси операцитие си първо в Грузия, после в Украйна. И получи страдащ народ в клан клан недокланите образувания... Абхазия, ЮО , сега и ЛНР и ДНР.

Пълна пародия.  За съжаление, на гърба на обикновенните хорица там...

преди 10 минути, miro20 написа:

Но Путя  там където е НАТО и ЕС  не ПИПА . 

Пипа той пипа, и здраво пипа! По скоро е обратното. Там, където тачат и искат помощ от Путин, НАТО и ЕС не пипа, за да не ядат руски шамари. Какво стана с Венецуела? Мъдестият нещо не се уплаши от американските заплахи. А и след като пристигнаха няколко руски войника там, съвсем им се изпари желанието на САЩ и НАТО за военна инвазия, и самозванеца Гуидо ли е Муууидо ли е не го огря. Като се има предвид, че Венецуела е била испано-американска колония. Твоите примери за прибалтийските републики си ги запази за себе си. Всичко е дело на бандитите от САЩ по сценария в Украйна, а Русия възстановява и нормализира живота. Твоите глупости за богатия и "демократичен" живот на запада ги разправяй на децата от детската градина, но ако са по-големи и те няма да ти повярват. На запад съм вижгдал просяци и бедняци живеещи на улицата, а в Калифорния имам приятел, който живее и работи там, с когото си говорим по скайп. Купил си е дори и къща. Отишъл преди време със зелрена карта, но се оженил и има деца, за това останал да живее там. Близо до него на поляна живеел бедняк-просяк кореняк калифорниец в кашон, на който приятеля ми му носел храна. Лъжите ти за добре живеещите на запад отдавна са компрометирани, за това няма смисъл да здаблуждаваш никого. Бедни и богати има и винаги е имало по целия сват. Разбойници, крадци и убийци винаги е имало и ще има по целия свят без значение дали са в Русия, в САЩ или по други места. Тук спорът е друг, а ти все я караш с дитирамбите си и не виждаш по далеч от носа си. Русия може да съществува и сама без останалия свят, и никоя друга страна на политическата карта днес не го може. Това исках и останалите все се опитват да ти обяснят, ама ти не вдяваш и все си дрънкаш твоите измишльотини за "силата" на НАТО и САЩ! Няма по-голяма сила в света от руската. За това американците от яд газ пикаят!

P.S. Преди "демокрацията" при нас нямаше просяци. Нямаше и безработни. Проверяваха в автобусите (бяхме със зелени паспорти) кой къде работи, и на хората без работа им намираха подходяща. Никой не е умирал от глад. На село самотна жена преди две години умряла от глад. Намерили я децата и, след като не се е обаждала повече от три седмици.

преди 9 часа, herkules2 написа:

Пипа той пипа, и здраво пипа! По скоро е обратното. Там, където тачат и искат помощ от Путин, НАТО и ЕС не пипа, за да не ядат руски шамари. Какво стана с Венецуела?

Венецуела е в ЕС и НАТО ли :giggle1:

Всичко е дело на бандитите от САЩ по сценария в Украйна, а Русия възстановява и нормализира живота.

Да, да... по хамерикански сценарий..  :) Ами сравни стандарта на обикновенните хора в Прибалтисйките страни, и тези в "матушката".

Гледам за Литва например средната заплата е над 800 евро чисто. В матушката е около наполовина . :)

За останалите постсъветски страни които са в ЕС и НАТО да сравняваме ли ?  / Да не забравяме че ние кретаме в ЕС  именно защото не можем да се оттървем от източните си зависимости и цоциалистически товар на раменете без проведена лустрация/

а в Калифорния имам приятел, който живее и работи там, с когото си говорим по скайп. Купил си е дори и къща. Отишъл преди време със зелрена карта, но се оженил и има деца, за това останал да живее там. Близо до него на поляна живеел бедняк-просяк кореняк калифорниец в кашон, на който приятеля ми му носел храна.

Бедни има навсякъде. и в "матушката" са над 20 млн . Запитай се обаче защо и как приятеля ти е могъл да си купи къща , и защо е предпочел да работи и живее със семейството си там.

м ? :)

Лъжите ти за добре живеещите на запад отдавна са компрометирани, за това няма смисъл да здаблуждаваш никого.

Аз не заблуждавам. Току що ти ми го потвърди с приятеля си. Твоя пример, не мой. :) 

Русия може да съществува и сама без останалия свят, и никоя друга страна на политическата карта днес не го може.

Абе оказва се че не е точно така. Един газопровод не може да си довърши без западен тръбополагащ кораб... :)  Как влияят санкцитие също е показателно. Всеки предпочита вносните западни продукти , и в това няма нкаква идеология, а прагматизъм . Просто защото са по качествени и с по висок контрол на производството.

В пограничните райони с Финландия например, процъфтява продуктов шопинг за стотици милиони :

https://ivbg.ru/8069751-eksperty-podschitali-rasxody-rossiyan-na-shoping-v-finlyandii-2.html

Направо като по цоциалистическо време както ние се радвахме на "нещо вносно " . 2020 г да се радва човек на такива елементарни неща е... гротескно...

В същото време сещаш ли се за прословутия договор на Путя с Индонезия ли беше... самолети срещу палмово масло :)  Ето  с това се храни "матушката ". Ето това е основата на "качеството" в храните :)  

преди 10 часа, herkules2 написа:

Това исках и останалите все се опитват да ти обяснят, ама ти не вдяваш и все си дрънкаш твоите измишльотини за "силата" на НАТО и САЩ! Няма по-голяма сила в света от руската. За това американците от яд газ пикаят!

За радост, не си прав. Вече казах лафа за "обезьяна с гранатой" . Ето това е принципа защо се съобразяват във военната сфера. Защото по никой друг показател никаква сила не е.

преди 47 минути, miro20 написа:

Венецуела е в ЕС и НАТО ли :giggle1:

Не е, ама не е и в руската федерация. На Русия не и трябват заблудени от САЩ страни, членуващи в разпадащият се ЕС и НАТО! Англия е хитра, подла и коварна, за това го напусна. Ако някоя страна членка на НАТО,  като България, поиска помощ от Русия, заради американско потисничество и диктатура на либералите, тогава помисли, дали натовци няма да си подвият опашката и да офейкат като насрани от територията ни?

преди 53 минути, miro20 написа:

Гледам за Литва например средната заплата е над 800 евро чисто. В матушката е около наполовина . :)

То ти гледаш през лупи и пак нищо не виждаш. И за теб чуждото яйце винаги е по-голямо. Не е важно дали заплатата е 800 или 8 000 евро, а какво ще си купиш необходимо за нормален живот с нея. На руснаците заплатата им стига, и имат много други жизнено важни неща, които другите нямат.

преди 57 минути, miro20 написа:

Бедни има навсякъде. и в "матушката" са над 20 млн . Запитай се обаче защо и как приятеля ти е могъл да си купи къща , и защо е предпочел да работи и живее със семейството си там.

Да, бедни има навсякъде, а в щатите са над 60 милиона и продължават да се увеличават. Приятелят ми не е предпочел да живее там. Наложило му се е. Напива се и се жени се за американка, а тя е върла феминистка. Той много милее за България и съжалява за случилото му се. Казваше, че пепел може да яде, но да се върне у дома, защото там животът му е повече от ад. Единствената причина да остане са децата, защото си ги обича и не иска да се раздели с тях.

преди 1 час, miro20 написа:

Аз не заблуждавам. Току що ти ми го потвърди с приятеля си. Твоя пример, не мой. :) 

Заблуждаваш ти, заблуждаваш, и то яко. И мен можешие да заблудиш, ако не бях видял живота на запад с очите си. Не е мой пример, а е потвърдена реалност. Много българи излъгани от обещанията на страната с "неограничените възможности" искат да се завърнат в родината, но от прекалена гордост и гузна съвест не го правят, а и американската тирания вече е и при нас. За това носталгията отстъпва пред практичното решение и е въпрос на предпочитане.

Абе оказва се че не е точно така. Един газопровод не може да си довърши без западен тръбополагащ кораб... :)  Как влияят санкцитие също е показателно. Всеки предпочита вносните западни продукти , и в това няма нкаква идеология, а прагматизъм . Просто защото са по качествени и с по висок контрол на производството.

По качествени друг път. "Инженере",  ти какъв инженер си? Аз се занимавам с елекроника и друга техника. Работил съм и зад граница в Брюксел Хамбург и на други места. От българските и руските матгериали по хубави няма (нямаше). Западняците произвеждат кабели за електрониката по китайски тертип. Пластмаса и силикон, а вътре три косъма медни жички. Кабелите им за ел. инсталации не са от чиста мед. Пълни с примеси и при изчисления по икономична плътност на тока греят, защото не са от чиста менди и са с по-голямо специфичнто съпротивление. Няма да ти давам друг пример, че се отклонявам от темата. По-хубаво от руското и българското производство преди демокрацията няма. Материали бол и без икономии. Качеството на запада е измамно и е само в опаковката, без съдържание вътре. Те са майстори на лъжите и ти си като тях. Газопроводите мога и сами да построят руснаците, но тиранинът САЩ не разрешава на европейците, за да купуват шистовия им газ, а санкциите удариха не Русия, а Европа и най-много нас. За южен поток търпим огромни загуби и пропуснати ползи, ама ти си "инженер" и трудно ще го разбереш. Лошото, което сами си правим, никой друг не може да ни го направи.

В същото време сещаш ли се за прословутия договор на Путя с Индонезия ли беше... самолети срещу палмово масло :)  Ето  с това се храни "матушката ". Ето това е основата на "качеството" в храните :)

Е, и? Това, че нямаш пари да си платиш обяда, не значи, че ще трябва да се храниш в скъп ресторант. Индонезия не цъфти от изобилие и няма какво да предложи, а Русия е благодетел, но не трябва да храни кучета, които и хапят ръката, с която ги храни. Колкото до палмовото масло, по целият запад произвежда храни от него, включително и ние. За разлика от запада, ГМО продукти в Русия няма, или ако има то те са много малко.

За радост, не си прав. Вече казах лафа за "обезьяна с гранатой" . Ето това е принципа защо се съобразяват във военната сфера. Защото по никой друг показател никаква сила не е.

Те твоите лафове вече всички ги знаят. И, твоята радост си е само твоя, но дали знаеш другия лаф? "Найдобре се смее този, който се смее последен!" Днес Русия е велика сила, и не се съобразява с простотията на запада, пък ти си тралалайкай, колкото си щеш!

Ако и трябва гугъл преводач... малка е за тебе... :) :)  

Отделно че който му трябва гугъл преводач, а копипейства само рашистка пропаганда, не е нищо повече от трол. Нали така, Чечи ? :)  Ти научи ли се да си гледаш клиповете и да си ги превеждаш ? Че много се излагаш напоследък....

на 23.05.2020 г. в 10:34, herkules2 написа:

На руснаците заплатата им стига, и имат много други жизнено важни неща, които другите нямат.

Ах да... Та нали според мнението на великия Пу, всеки с доходи от 17хил. р. т.е. около 200 евро е.. средна класа :giggle1:

И какво имат което другите нямат ?  :) 

На Русия не и трябват заблудени от САЩ

Днес Русия е велика сила, и не се съобразява

за добро или лошо, РФ в момента няма нищо общо с това което е в твоите представи.

:) 

а санкциите удариха не Русия, а Европа и най-много нас. За южен поток търпим огромни загуби и пропуснати ползи, ама ти си "инженер" и трудно ще го разбереш.

Лъжа.

Доказвана многократно. А повторена лъжа 100 пъти няма как да стане истина.

Колкото до палмовото масло, по целият запад произвежда храни от него, включително и ние. За разлика от запада, ГМО продукти в Русия няма, или ако има то те са много малко.

Поредна лъжа. Поради занижения контрол, именно всякакви заместители процъфтяват в менюто на руснаците и руската хранителна промишленост.

Това с палмовото масло, договорено на най високо държавно равнище , само показва мащабите на тази измама.

Можеш да сравниш средната продължителност на живота в "матушкат" и в "злия Запад" . Пряк отговор на глупостите ти за "здравословно хранене и начин на живот" .

Междувременно.. В "матушката" поради ниските цени навън, официално се забранява вноса на петрол

https://www.kasparov.ru/material.php?id=5ECBAAAAE2226

Те така се прави другари :)   Няма не искам.. Средната класа с 200евро доходи, плащай високата цена.  Нищо че изнася суровина в чужбина, която преработва, плаща си себестойността и производствените разходи, данъци и акцизи там , и накрая изкарват продукт  с цена по ниска от страната-източник.

Тъдъмммм....

:) :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 часа, miro20 написа:

Лъжа.

Доказвана многократно. А повторена лъжа 100 пъти няма как да стане истина.

преди 15 часа, miro20 написа:

Поредна лъжа. Поради занижения контрол, именно всякакви заместители процъфтяват в менюто на руснаците и руската хранителна промишленост.

Инженере, то излиза, че освен твоите коментари, които са единствено "истински и вярни", всички останали са лъжа!? Я кажи и това ли е лъжа?

https://pogled.info/svetoven/kolko-amerikanski-voinitsi-zagivat-v-blizkiya-iztok-i-zashto.113202

Цитат

През януари 2013 г. Службата за ветераните по въпросите на САЩ разсекрети данните за загубата на американската коалиция във войните в Персийския залив и съобщи за 73 000 войници, убити по това време.

Тоест, има повече загинали от войните в Персийския залив, отколкото ветерани във Виетнам!

Сигурно и това ще да е лъжа, щом ти казваш кое е истина и кое не е! Сега да не вземеш да ме докладваш за противоконституционна пропаганда, и да ме остракират отново, че от теб всичко може да се очаква.

преди 1 час, herkules2 написа:

Инженере, то излиза, че освен твоите коментари, които са единствено "истински и вярни", всички останали са лъжа!?

Цитирал съм ясно и конкретно кое е лъжа. И за ЮП има отделна тема където всичко това е дъвкано , и за палмовото масло и ГМО в РФ също което казваш е лъжа.

Чети и реви : https://news.ru/economics/vsemirnyj-bank-rossiya-prodovol-stvie-kachestvo-bezopasnost/?sign=369372595286942%2C282597288604464

Радвам се че мнението ми е важно за теб :) 

Кратка справка на преведеното от руски на поглединфо  /тоя сайт копира и превежда май единствено и само руски статии от пропагандните медии/  води до препращани и позоваващи се страници на следното :

http://www.viewzone2.com/gulfwar.deaths.pdf

Табличка , в която виждаме следния ред , където се споменават тези 73 хил. :

Veteran Deaths213,5174,33017,84755,999 73,846

Ремарка "2" води към следната забележка  :

These counts reflect raw data that has not been subjected to any statistical analysis nor has it been adjusted in any way to make it a mortality study. There has been no adjustment to account for age, gender, race, and other items required for a valid mortality study. In addition, the data will not reflect deaths that occurred after March 2007. The use of these data to draw conclusions regarding mortality rates will result in inaccurate conclusions. For analysis of Gulf War veteran mortality, see "Mortality among US Veterans of the Persian Gulf War: 7-Year Follow-up, "Han K. Kang and Tim A. Bullman, American Journal of Epidemiology, 2001,154(5): 399-405.

Така че дали е фейк, аз няма да кажа, преведи си сам този пасаж по горе, и това ще е отговор на питането ти .

По нататък ако имаш желание , насочи се към това което посочват кое трябва да се взема за анализ на смъртността в Залива .

"Mortality among US Veterans of the Persian Gulf War: 7-Year Follow-up, "Han K. Kang and Tim A. Bullman, American Journal of Epidemiology, 2001,154(5): 399-405.

Сигурно и това ще да е лъжа, щом ти казваш кое е истина и кое не е!

Ми не, не е това което казвам аз, а което казват фактите :) 

Ето, аз ти цитирах коректни данни.

Можеш да кажеш  "Благодаря Миро" :)  

преди 7 часа, miro20 написа:

The use of these data to draw conclusions regarding mortality rates will result in inaccurate conclusions.

Я гледай ти, сега това ли измисли? Не точни били заключенията!

преди 7 часа, miro20 написа:

For analysis of Gulf War veteran mortality, see "Mortality among US Veterans of the Persian Gulf War: 7-Year Follow-up, "Han K. Kang and Tim A. Bullman, American Journal of Epidemiology, 2001,154(5): 399-405

За какъв анализ и кой говори само за смъртност на ветераните бе, ти пак ли започна да се правиш на..........Кой знае какъв е този измислен журналист и то по епидемиология???

Я пак прочети това!

Цитат

През януари 2013 г. Службата за ветераните по въпросите на САЩ разсекрети данните за загубата на американската коалиция във войните в Персийския залив и съобщи за 73 000 войници, убити по това време.

Тоест, има повече загинали от войните в Персийския залив, отколкото ветерани във Виетнам!

Не говорим само за убити ветерани! В статията се говори за огромните загуби на коалицията, които са скрити от обществеността, като са фалшифицирани реалните поражения в жива сила. Ти прочете ли статията, или отговаряш на посоки!

https://pogled.info/svetoven/kolko-amerikanski-voinitsi-zagivat-v-blizkiya-iztok-i-zashto.113202

преди 7 минути, herkules2 написа:

Я пак прочети това!

Ехоооо... аз много добре съм прочел ТОВА, и съм се поровил да видя ОТКЪДЕ рашистките медии извадиха ТОВА.

И стигнах до първоизточниците които цитирах.

Ти поставяш хронологията всичко наобратно . Каруцата пред коня.

Леле колко сте ниска топка... просто... :)  Дори не знаете какво цитирате и кое откъде е.

преди 8 часа, M.Николов написа:

О, той Миро ей сега ще стигне до "първоизточника на тази "фейк новина", и ще докаже за просперитета на страната с "неограничените" възможности. Не е възможно това да е вярно за САЩ. Само в Русия се случват такива неща заради "цоциалистите"! :wink12:

Защо да е фейк ? Ми то важното е в последните два абзаца :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.