Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

Само да припомня...

https://www.facebook.com/photo/?fbid=675889669187271&set=a.204699656306277

Цитат

— Дочь Сталина — десятилетия жила и умерла в США.
— Сын Хрущева — гражданин США.
— Где дочери Путина? В России их не видно.
— Депутат Пехтин. С сыном в США.
— Министр транспорта Московской области — Кацыва. С сыном в США.
— Дети депутата Железняка — живут в Швейцарии.
— Дети Астахова. Один во Франции, другой в Англии.
— Дети и внуки "главного патриота России" главы РЖД Владимира Якунина живут за пределами страны — в Англии и Швейцарии.
— Дочка министра иностранных дел Сергея Лаврова Екатерина живет и учится в США.
— Сын — вице–спикера госдумы А.Жукова долго жил и учился в Лондоне.
— Дочь вице–спикера гос.думы Сергея Анденко учится и живёт в Германии.
— Старший сын вице–премьера Дмитрия Козака — Алексей живет за границей и занимается строительным бизнесом.
— Младший брат Алексея Козака, Александр, работает в Credit Suisse
— Старший сын депутата Ремезкова, Степан, недавно закончил милитер–колледж Вэлли Фордж в Пенсильвании (год обучения стоит 1 млн 295 761 руб.). Его младшая дочь живёт в Вене, где занимается гимнастикой. Маша Ремезкова представляла сборную Австрии(!!!) на детских соревнованиях в Любляне.
— Дочь депутата В. Фетисова — Анастасия, выросла и выучилась в США.Писать и читать по–русски Настя так и не научилась.
— Дочь Светланы Нестеровой, депутата гос.думы от фракции "Единая Россия" — живет в Англии.
— У главного борца за "традиционные православные ценности" Е. Мизулиной сын Николай учился в Оксфорде, получил диплом и переехал жить на постоянной основе в толерантную Бельгию, где разрешены однополые браки.
— Дочь депутата Воронцова Анна проживает в Италии. Туда она переехала из Германии.
— У единоросса Елены Раховой, прославившейся тем, что она ленинградцев, проживших менее 120 дней в блокаде, назвала "недоблокадниками", дочь живет в США.
— Дочь экс–спикера ГД,одного из основателей партии "Единая Россия", а ныне члена Совбеза Бориса Грызлова Евгения живёт в Таллине. И даже недавно получила эстонское гражданство.
— Сын бывшего министра образования Андрей Фурсенко живёт на постоянной основе в США.
— Сын В.Никонова (внука Молотова), президента фонда "Политика" — гражданин США.

току-що, miro20 написа:

Как може да припомняш нещо, коеито никога не си знаел, а пък на фейса много ву вярвам шъ знайш! Ти "не си лягай на това ухо", че може да не се събудиш. Да не мислиш, че заради тази информация (де вярна, де невярна) Москва ще прости на гадовете, ако я нападнат? Ще забравят за демокрацията си и за стремежите си да нападат Русия, ако изобщо оцелеят. Жириновски не е милостив като Путин, и ще стане мазало ако оглави РФ след Путин. Ще бастиса запада и после Господ да им е на помощ на американците!

преди 9 минути, herkules2 написа:

....

Още ли продължават да те нападат бре юнак - ей пустите му хамериканци, не те оставиха на мира ей, цял живот ще те мъчат: то не бе американци, не бе жени, аман.

преди 4 минути, sound написа:

Още ли продължават да те нападат бре юнак - ей пустите му хамериканци, не те оставиха на мира ей, цял живот ще те мъчат: то не бе американци, не бе жени, аман.

Нека се гърчи рашиста .

Радва ме че такива лузъри дето бият момиченца и то поеденично, са от противоположната на моята страна и разбирания както за политика така и за живота .

преди 10 минути, miro20 написа:

....

Кво да се гърчи, той за психото човека - все го нападат, все го атакуват, все някои нещо си искали да му направят, баси изчаткалия тип.

преди 46 минути, sound написа:

Те такива дето ме нападат често търсят храстите след това, поради липса на тоалетни, а като гледам и ти си от тях. Все се изтропваш от рядко щастие, изглежда си под напрежение.

преди 43 минути, miro20 написа:

Нека се гърчи рашиста .

Радва ме че такива лузъри дето бият момиченца и то поеденично, са от противоположната на моята страна и разбирания както за политика така и за живота .

Кой се гърчи бе инженере? Ти ли? Така като гледам, че те почти всички тук са на противоположната твоя страна! Много го разбираш ти живота, само от интернет, а за политика още не си узрял. А, аз кого съм биел, и кого ще набия не е твоя работа, ако и ти си момиченце (както подозирам), смятай се за набит щом те срещна на живо, пък нека да е поединично или колективно, както го предпочиташ.

преди 38 минути, sound написа:

Кво да се гърчи, той за психото човека - все го нападат, все го атакуват, все някои нещо си искали да му направят, баси изчаткалия тип.

Чини ми се май ти си за психото, щом ти се привиждат такива нападения срещу мен, щото кой ме атакувал, нападал, или щял нещо да ми направи още не съм разбрал. Ако си мераклия заповядай! Сега ето ти нещо по темата. Янките пак оцапаха протокола! Онзи Кук, туземците го изяли без лук, а за американския в Румъния вече са приготвили две големи лудници!:lol6:

https://blitz.bg/svyat/obrat-sashch-izteglyat-korabite-si-ot-cherno-more_news812082.html

преди 6 минути, herkules2 написа:

....

Не те нападали, пък орева форума как те нападали - толкоз си изтрещял от параноя, че вече и ти не знаеш. 

Абе вие не спите ли нощем бе? Чаках жена ми да заспи и да ви видя отново простотиите! Утре ще заспя в офиса!

току-що, sound написа:

Не те нападали, пък орева форума как те нападали - толкоз си изтрещял от параноя, че вече и ти не знаеш. 

Не знам за какви нападения говориш, защото в реала още никой не е посмял да ме нападне. Вече 8 пъти тук ме остракираха по поръчка на инженера и поддръжниците му. Доказвам го,че той е с правомощия на модератор или по-големи. След като мой коментар почервеня и беше невидим за останалите, той ме цитира 30 минути преди коментарът да стане видим за останалите! Това параноя ли го наричаш? А и изобщо не ми пука, има и други форуми за разтуха!

току-що, miro20 написа:

Много точен, анализ на продажник, който за пари ще излъже и ще продаде и майка си.

току-що, sound написа:

Нищо ново - тъй си е по стара традиция.

Точно така, по стара традиция ето това е вярно, и дори американците си го признават!

"Инженере", чети и се гърчи, и гледай по-малко да лъжеш тук, че ще ти порасне носът като на Пинокио, или пък краката ти ще станат къси!

http://skandalno.net/могат-ли-сащ-да-сразят-руската-военна-м-178240/

преди 37 минути, herkules2 написа:

Това параноя ли го наричаш?

Параноя ами - не мож ми стигна нито изтритите коментари, нито изтритите ми теми, нито пък бановете. Да виждаш някъде да вия как американците ми скроили номер?!

преди 5 часа, herkules2 написа:

"Инженере", чети и се гърчи, и гледай по-малко да лъжеш тук, че ще ти порасне носът като на Пинокио, или пък краката ти ще станат къси!

http://skandalno.net/могат-ли-сащ-да-сразят-руската-военна-м-178240/

скандално. нет ??? :lol6:Айде бегай при бабикян да си мерите носовете :getout:

Ето ти нещо по сериозно. На сАЩ въобще не им трябва да дрънкат с оръжие. Има си доста по ефективни методи :

https://www.economic.bg/bg/a/view/sa-sht-nanese-tejyk-udar-sreshtu-ruskata-ikonomika?fbclid=IwAR2xPYcjmlKbHB9H8HdtqUh0F1LCCiraLsxvXWPrH0CRZIeHXNRdwtgzVPY

Cъeдинeнитe щaти нaлoжиxa шиpoĸ cпeĸтъp oт caнĸции cpeщy Pycия, зa дa я нaĸaжaт зa пpeдпoлaгaeмaтa нaмeca в избopитe, ĸибepaтaĸитe, интepвeнциитe в Уĸpaйнa и дpyги „злoнaмepeни“ дeйcтвия. B чepeн cпиcъĸ ca вĸлючeни pycĸи ĸoмпaнии, щe бъдaт изгoнeни pycĸи диплoмaти и нaй-тeжĸaтa caнĸция - нa aмepиĸaнcĸитe инвecтитopи e нaпълнo зaбpaнeнo дa тъpгyвaт c oблигaции, дeнoминиpaни в pyбли, ĸaĸтo нa пъpвичния, тaĸa и нa втopичния пaзap.

https://www.economic.bg/bg/a/view/sa-sht-nanese-tejyk-udar-sreshtu-ruskata-ikonomika?fbclid=IwAR2xPYcjmlKbHB9H8HdtqUh0F1LCCiraLsxvXWPrH0CRZIeHXNRdwtgzVPY

Вече 8 пъти тук ме остракираха по поръчка на инженера и поддръжниците му. Доказвам го,че той е с правомощия на модератор или по-големи. След като мой коментар почервеня и беше невидим за останалите, той ме цитира 30 минути преди коментарът да стане видим за останалите! Това параноя ли го наричаш? А и изобщо не ми пука, има и други форуми за разтуха!

да, с подобни глупости наистина забавляваш модераторите и администраторите на сайта :) :)

Не знам за какви нападения говориш, защото в реала още никой не е посмял да ме нападне.

Чаках жена ми да заспи и да ви видя отново простотиите! Утре ще заспя в офиса!

Скоро не си бил момиченца ли ? сигурно пак не са били сами :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 19 часа, miro20 написа:

"...Това мнение изказа известният руски икономист Сергей Гуриев – някогашен приближен на Кремъл, избягал във Франция през 2013 г...."

Че какво друго да каже....и той с нещо трябва да се храни . :angry:

Малоумник ......и последователи ! :lol6:

......................

Който иска подробности - в 22.00 часа , или утре на същото място......

преди 14 часа, miro20 написа:

скандално. нет ???

Сигурно от там черпят и информация как рублата ще натрие физиономията на долара.

Майтап , майтап , ама истина :

преди 19 часа, sound написа:

Параноя ами - не мож ми стигна нито изтритите коментари, нито изтритите ми теми, нито пък бановете. Да виждаш някъде да вия как американците ми скроили номер?!

Нямам намерение да те стигам в нищо, само казвам как стоят нещата, а и кой си пък ти бе, че американците да ти скроят номера? На техните номера, руснаците ще отвърнат с други номера, че ще съжаляват докато ги има. Изобщо не знаят с кого си имат работа, но ще разберат!

преди 14 часа, miro20 написа:

Я се осъзнай бре, ще ме пращаш при Бабуркян?!? Ти пък бегай при Мая Манолова и да си пеете задружно с надежда да ратифицираме ИК! Ама не, по добре да те пратя при Искра Фидосова (тая нещо я няма), тогаз ще разбереш къде зимуват раците, и после пак ще те питам за равноправието м/у половете.:giggle1:

преди 15 часа, miro20 написа:

Ето ти нещо по сериозно. На сАЩ въобще не им трябва да дрънкат с оръжие. Има си доста по ефективни методи :

Абе доста дрънкаха оръжия те, докато руснаците не им натриха носовете и им показаха в Сирия какво ще им се случи ако нещо много вземат да се изхвърлят и да заплашват страните по света, които не им щат "демокрацията". А на техните "ефективни методи" Путин е свикнал да си го мести от единия крачол в другия. Тези методи не са от вчера и все тая. Руската икономика си върви с американските методи или без тях. На Русия нищо не и липсва и ако реши може и сама без останалите да съществува. Казвал съм ти го и пак ти го казвам. Ако западът посмее да нахлуе в Русия (както го е правил и преди) за да я ограби, ще подпише сам смъртната си присъда! А, дъртият умирисник добре подсказва на руснаците какво да направят в Афганистан. Идеята да плащат на талибаните за всеки очистен американец не е лоша. Не знаели страх американците, а? Взеха да се измитат и от Афганистан и реват че талибаните утрепали над 2 500 командоси. Чак и наши медии го казаха за безсмислените им загуби там. А и не посмяха корабите им да минат Босфора, че току виж руския флот направил някоя" грешка" и им види сметката набързо!

да, с подобни глупости наистина забавляваш модераторите и администраторите на сайта :) :)

Е, няма лошо да се забавляват, кой не ще безплатно забавление, само да не ме осакатят отново по твое нареждане, че глупостите тогава стават реалности.

Скоро не си бил момиченца ли ? сигурно пак не са били сами :giggle1:

Теб май пак те засърбя отзад и искаш да те начеша, знам че си ляворезбест, все момиченца и ИК ти е в устата,  но но този път ще ти се размине. Плямпай си за сега, докато не ми кипне и после......знаеш какво!

преди 1 час, sound написа:

Сигурно от там черпят и информация как рублата ще натрие физиономията на долара.

Няма нужда рублата да натрива физиономията на долара, скоро по света други ще му смачкат физиономията. Виж друго може да стане, руснаците да натрият физиономията на бившия хегемон, който газ пикае, че вече повече от половината свят не го е*ава! А Русия пак ще опердаши Украйна със или без санкциите на дъртия, ако бъде отново предизвикана!

преди 17 часа, miro20 написа:

Ама ти още ли не си разбрал кой развява "белия флаг" ? :angry:

....Зеленски звъни спешно на Байдън ........, Байдън звъни спешно на Путин и вежливо пита : " Ама Вие ли сте Убиеца? "...:lol6:

...............................

Сериозен , сериозен....колко да е сериозен ?  :lol6:

Срещу коя икономика , че не ми стана ясно ? :angry:

.......САЩ "режат" един вече почти отрязан клон , от клоните на които седят от 100 години насам...Те , и РФ го режат същия този клон , че е много вреден като лиана ..... ако не си забелязал....:nono:

(ако въобще имаш достъп за мислене към това което пиша).:nono:

преди 1 час, herkules2 написа:

Теб май пак те засърбя отзад и искаш да те начеша, знам че си ляворезбест, все момиченца и ИК ти е в устата,  но но този път ще ти се размине. Плямпай си за сега, докато не ми кипне и после......знаеш какво!

Просто цитирам теб . Дето биеш момиченца и то само поеденично, че ако са повече не смееш :)

После.. Да, знам какво после  .. ще набиеш някое момиченце. ...  ти на повече не си способен :getout:

Неведнъж съм казвал че това за мен не е мъжко поведение, и съм посочвал тази разлика между нас. Аз на жена не посягам, а ти биеш жени и момиченца  и то само ако са сами. Щото ако са повече те унижават. Нещо бъркам ли ? Изцяло по твои цитати. Мога пак да те цитирам и то с удоволствие :) 

преди 17 часа, miro20 написа:

Я се осъзнай бре, ще ме пращаш при Бабуркян?!? Ти пък бегай при Мая Манолова и да си пеете задружно с надежда да ратифицираме ИК! Ама не, по добре да те пратя при Искра Фидосова (тая нещо я няма), тогаз ще разбереш къде зимуват раците, и после пак ще те питам за равноправието м/у половете.

Първо - Царя на фейкомети сайтове като "информиран.нет"  е Бабикян.

Второ - МаяМата му е първа дружка. Така че  тоя който цитираш и МаяМата са си твои хора, оправяй се с тях  сам :)

докато руснаците не им натриха носовете и им показаха в Сирия какво ще им се случи

Да де.. видяхме.. и американците изпепелиха за минути една камара "ихтамнетов" , по известни като 'вагнеровци" :)

". А на техните "ефективни методи" Путин е свикнал да си го мести от единия крачол в другия. Тези методи не са от вчера и все тая. Руската икономика си върви с американските методи или без тях. На Русия нищо не и липсва и ако реши може и сама без останалите да съществува

Толкова си го мести че няма вече накъде да си го мести .

Признавам че американците действат наистина доста ефективно . Отложиха навлизането на военни кораби в Черно море за да намалят ексалацията на "дрънкане на оръжие" , и моментално  удариха руснаците по това което им е най скъпо - ПАРИТЕ. 

Наложиха поредните нови санкции и ги изработиха много тактично :)

Така трябва да се действа срещу  "обезьана с гранатой"

- не да и дрънкаш с оръжие срещу гранатата /казно образно / и да я дразниш щото акъла и е доста плитък ,  а .. просто и вземи банана... и тя кляка. :hush:

Перфектен ход !

преди 50 минути, miro20 написа:

Първо - Царя на фейкомети сайтове като "информиран.нет"  е Бабикян.

Второ - МаяМата му е първа дружка. Така че  тоя който цитираш и МаяМата са си твои хора, оправяй се с тях  сам :)

Тоз е бахти злето - хем цитира Бабикян, хем що ме пращаш при Бабикян. Чак такъв параноик до сега не бях виждал в тоя форум - тотално скъсал с реалността.

преди 8 часа, miro20 написа:

....Признавам че американците действат наистина доста ефективно . Отложиха навлизането на военни кораби в Черно море за да намалят ексалацията на "дрънкане на оръжие" , и моментално  удариха руснаците по това което им е най скъпо - ПАРИТЕ. 

То вече и с просто око се вижда колко е ефективно - на къде вървят РФ и на къде САЩ....Китай и Индия , и света като цяло ! :nono:

Става дума за Армия , Пари и Религия !......

Поста ти обаче еднозначно показва кой е АГРЕСОРА :

Едните искат ресурса на целия свят (даже и с бой) , другите не си го дават (даже и с бой) ! :nono:

.................

...сам не разбираш какви глупости пишеш едно след друго...:nono:

Каубоят чупи стойки , върти ласо , празен Колт размахва - на сцената циркаджилъци прави.....А от залата му се надсмиват и го освиркват , там от където е дошъл да си ходи .... . :lol6:

......продължение.....

Истината :

Пари : 

Путин им казва : "... аз така правя ..." . ;)

Религия : 

Лавров ги обобщава : " ...Дебили !...." :angry:

Армия

Шойгу : " ...Който не разговаря с Путин и Лавров , с мен ще разговаря ..." .:slap1:

Клипове от първо лице има предостатъчно ....:nono:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.