Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 8 часа, miro20 написа:

От рашистки източници. Не от укрински, не от западни, а от самите рашисти - Путлер и военния министър на ДНР ,  дето са превзели Крим и се опитаха с Донбас, но им строшиха зъбките :) 

Защо си против оригинални рашистки източници ? :)

Те тези "рашиски" источници са подкупени от САЩ. Тръмп им беше спрял кранчето, но дъртият пърцолник им е увеличил бюджета. То се видя кой на кого строши зъбките! Украинците се наакаха и замолиха света за помощ, само че корабите дето дойдоха да плашат Русия и да им помогнат си подвиха опашките, щото този път при учението можеше да стане "грешка" и да не могат да се върнат обратно, а и лудницата в Румъния няма капацитета за да поеме находилите се по голяма нужда американски войници. С Донбас още нищо не е приключило. Нека бандеровци да се опитат да колят населението както го направиха в Крим, тогава ще разберат "къде зимуват раците"!

преди 8 часа, A.com написа:

Слуга, ти пак ли чинно си изпълняваш задълженията да величаеш любимата ти Русия чрез лъжи?

Я пак си помисли кой от двама ни е слуга и кой какво величае. Аз слугувам само на себе си, а теб както виждам чинно изпълняваш заповедите на главорезите от САЩ. Лъжите ти са толкова изкустно изфабрикувани, че дори и сам си вярваш на тях!

Ти нали знаеш, че ако Путин каже нещо, което не се харесва на тукашните русолюбци значи... Путин нищо не е казал?

А, ти нали знаеш, че ако стане земетресение по света, изригне вулкан и загинат хора само Путин е виновен? В Тексас природното бедствие при което 4 милиона население остана без ток вода и , че и някои измряха пак Путин им го причини.

В една друга тема, след като страници наред четяхме колко е велика Русия и как винаги е била най-велика и силна, в едно видео Путин в прав текст каза, че ЗА ПЪРВИ ПЪТ РУСИЯ НЕ Е ИЗОСТАВАЩА, ама това хич не ги трогна. Все едно Путин такова нещо не е казвал и старите песни се запяха отново. Патология.

То когато дяволът чете евангелието смисълът винаги е интерпретация, и ти имаш прекрасна възможност да извъртиш нещата и да излъжеш. Путин в прав текст е казал, че след измамата на САЩ и наивността на Горбачов и Елцин, които повярваха на световните бандити Русия е изостанала в развитието си заради благородството си. За първи път след тази подлост на запада-НАТО страната вече не е изоставаща, а водеща с военна сила и разни просташки ултиматуми на запада и САЩ вече не и влияят. Второ Косово повече няма да има, а Донбас ще реши сам каква ориентация на направи!

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 1 час, herkules2 написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

От рашистки източници. Не от укрински, не от западни, а от самите рашисти - Путлер и военния министър на ДНР ,  дето са превзели Крим и се опитаха с Донбас, но им строшиха зъбките :) 

Защо си против оригинални рашистки източници ? :)

Покажи още  Покажи още  

Те тези "рашиски" источници са подкупени от САЩ.

Правилно ли чух че Путлер и военните му , наричаш подкупени от САЩ ??? :giggle1:

преди 10 часа, herkules2 написа:

само че корабите дето дойдоха да плашат Русия и да им помогнат си подвиха опашките, щото този път при учението можеше да стане "грешка" и да не могат да се върнат обратно,

Аууу, САЩ изпратили два кораба да плашат Русия. Наистина ли? Два кораба? Два? Да плашат Русия с тях?

Някой знае ли на каква възраст децата стават подозрителни към глупостите и спират да им вярват?

Я пак си помисли кой от двама ни е слуга и кой какво величае. Аз слугувам само на себе си, а теб както виждам чинно изпълняваш заповедите на главорезите от САЩ. Лъжите ти са толкова изкустно изфабрикувани, че дори и сам си вярваш на тях!

Какво има да мисля. То си е написано:

Написано от теб на 3 февруари:

Цитат

Длъжен съм първо да служа на себе си и после на Русия, а двете са свързани помежду си, защото без Русия днес нямаше да я има и България.

Прочете ли го?

Лъжите ти са толкова изкустно изфабрикувани, че дори и сам си вярваш на тях!

Някога, някъде в този форум, да си оборил и една моя "лъжа"? Ама не с общи приказки и лични фантазии.

Интересно, на това:

Цитат

преди 21 часа, A.com написа:

Ти нали знаеш, че ако Путин каже нещо, което не се харесва на тукашните русолюбци значи... Путин нищо не е казал?

отговаряш с това:

А, ти нали знаеш, че ако стане земетресение по света, изригне вулкан и загинат хора само Путин е виновен? В Тексас природното бедствие при което 4 милиона население остана без ток вода и , че и някои измряха пак Путин им го причини.

Защо ли... но, следва продължение...

То когато дяволът чете евангелието смисълът винаги е интерпретация, и ти имаш прекрасна възможност да извъртиш нещата и да излъжеш. Путин в прав текст е казал, че след измамата на САЩ и наивността на Горбачов и Елцин, които повярваха на световните бандити Русия е изостанала в развитието си заради благородството си. За първи път след тази подлост на запада-НАТО страната вече не е изоставаща, а водеща с военна сила и разни просташки ултиматуми на запада и САЩ вече не и влияят. Второ Косово повече няма да има, а Донбас ще реши сам каква ориентация на направи!

Мнееее, другарят Путин е казал (можеш ли да осмислиш това, което ще прочетеш(ако го прочетеш)😞

Цитат

В продължение на десетилетия непрекъснато трябваше да бъдем в ролята на догонващи, това се отнасяше за атомни, ядрени оръжия, след това стратегическа авиация на далечни разстояния и след това междуконтинентални ракетни технологии и т.н.

... това винаги е поставяло страната в много трудна и дори опасна ситуация ...

това винаги е поставяло страната в много трудна и дори опасна ситуация

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2020/09/19/putin-rusiia-ima-nai-modernite-oryjiia-nikoi-v-sveta-niama-takiva.463421

Прочете ли хубаво какво е казал Путин? Не ти какво си фантазираш, че е казал.

И понеже си много "на ти" с нещата ще те перефразирам:

Това си го писал ти за чехите.

Цитат

Ние българите сме ги "опънали", заедно с останалите армии, и сме им го навряли доста дълбоко, та още сигурно си го спомнят, след потушаването на бунтовете!

Е, с горното си изказване Путин те "опъна" и ти го навря доста дълбоко.

Съответно(това ти си го писал):

Цитат

Пак ли превъзнасяш американците бе, не разбра ли, че руснаците са по-добри от тях, и винаги са били! Хайде чети и се гърчи, както казва съмишленика ти!

Е поредната лъжа на един руски слуга. Същата лъжа като 

на 5.05.2021 г. в 9:27, herkules2 написа:

Путин не вярва вече на крокодилските им сълзи. Ще им нацепи канчетата ако посмеят да стъпят в Крим, който винаги е бил руски и такъв ще си остане.

Ето ти и една балалайка от любимият ти Путин, спасителят на Русия и унищожителят на Запада-НАТО.

Цитат

В момента за първи път в съвременната ни история Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат силата, мощността, скоростта, точността на всички съществуващи днес оръжия, никой в света няма такива оръжия, във всеки случай, все още няма.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2020/09/19/putin-rusiia-ima-nai-modernite-oryjiia-nikoi-v-sveta-niama-takiva.463421

преди 9 часа, miro20 написа:

Правилно ли чух че Путлер и военните му , наричаш подкупени от САЩ ??? :giggle1:

Абе ти все се правиш на луд, пък сега си бил чул? Явно или си глух и ти се счуват разни неща или така ти се иска да чуеш, защото инак не ти изнася!

То опити от САЩ за подкупи на Путин и военните му сигурно има, след като американската военна сила увяхна и вече ултиматумите не им важат. Само че, Путин не е Горбачов, нито пък е Елцин. Ще ги опука и окото му няма да мигне, ако посмеят да се правят пак на велики и стъпят накриво. Пък ти си вярвай, че щом имало руснаци в САЩ Русия ще пожали американците, ако сгафят и прекрачат "червената линия"!

току-що, A.com написа:

Аууу, САЩ изпратили два кораба да плашат Русия. Наистина ли? Два кораба? Два? Да плашат Русия с тях?

Някой знае ли на каква възраст децата стават подозрителни към глупостите и спират да им вярват?

Ти пак ли се напъваш тук да оригиналничиш бе? Не разбра ли че нищо не струваш колкото и да се напъваш. Че чак и да ме иронизираш се мъчиш. С двата им кораба се опитаха да засвидетелстват солидарност с Украйна, само че руснаците ги предупредиха, че ако нещо стане и укрите се изс*рат на метеното, покрай сухото ще изгори и зеленото и двата им кораба може да изпушат "по погрешка", защото нямат работа там! За това си подвиха опашката и бегом обратно, щото фалшивата атака на СУ 24 преди време над "непобедимия" им есминец Доналд Кук може да стане истинска и тогава няма да им остане време да напълнят гащите, а и Румънската лудница няма да им е от полза!

току-що, A.com написа:

Какво има да мисля. То си е написано:

Написано от теб на 3 февруари:

Цитат

Длъжен съм първо да служа на себе си и после на Русия, а двете са свързани помежду си, защото без Русия днес нямаше да я има и България.

Прочете ли го?

Няма какво да го чета, аз съм го написал. А, ти след като си го прочел поне разбра ли го? Съмнявам се! Тези люде с промит мозък и с истерично неистово желание да се подмазват на световно известните главорези, диктуващи условия до скоро на малобройните народи не проумяват действителността. Разбира се че ще служа първо на себеси и после на Русия. Да не искаш като теб да служа на американците? Нищо че сме в НАТО. Мен не са ме питали дали искам да сме там, а и както сме влезли, така можем и да излезем! Останалите са ми мили, ама аз съм си най-мил! А ти ще отречеш ли очевадната истина, че ако не беше Русия, днес България нямаше да я има? Друг е въпросът Кой какви интереси е имал!

току-що, A.com написа:

Някога, някъде в този форум, да си оборил и една моя "лъжа"? Ама не с общи приказки и лични фантазии.

Леле, леле, че ти поне една истина казал ли си? Хайде сега да не се обиждаме.

преди 25 минути, herkules2 написа:

Абе ти все се правиш на луд, пък сега си бил чул? Явно или си глух и ти се счуват разни неща или така ти се иска да чуеш, защото инак не ти изнася!

Аз ти цитирам Путлер с клип-интервю как е проведена военната операция в Крим +  военния министър на рашистите от ЛДНР , който преди това бе участвал в превземането на КРим, и ти ми казваш :

- Те тези "рашиски" источници са подкупени от САЩ.

Кой се прави на луд ? :giggle1:

преди 28 минути, herkules2 написа:

. Разбира се че ще служа първо на себеси и после на Русия.

А България къде е  в твоята фанатизирана схема ? 

Ах да.. теб тук са те били момиченца и ти си им отмъщавал една по една...  как да обичаш такава "Родина" ? :giggle1:

преди 29 минути, herkules2 написа:

А ти ще отречеш ли очевадната истина, че ако не беше Русия, днес България нямаше да я има?

Не че питаш мен, но да ти отговоря - Да. Щеше. И щеше да е в доста по широки граници , и с доста по висок жизнен стандарт.  Нещо като Гърция, а защо не като Испания, Италия...  там някъде.

Понеже не е за темата, няма да ти обяснявам за  това какво са говорили Възрожденците за имперска Русия, няма да ти говоря как ген. Колев ги е мачкал, няма да ти говоря как са ни забранявали по време на наложения ни насила соц режим да не добиваме нефт, и т.н. и т.н.

преди 33 минути, herkules2 написа:

щото фалшивата атака на СУ 24 преди време над "непобедимия" им есминец Доналд Кук може да стане истинска и тогава няма да им остане време да напълнят гащите, а и Румънската лудница няма да им е от полза!

ОСвен с фейкове няма с какво друго реално да си подклаждаш рашистката истерия.

РЕалността е малко по друга, и си пролича в Сирия. Когато  изметоха вагнеровците  за нула време. Всъщност.. изпепелиха май е по точната дума.

А Путлер гузно се обърна и се отрече от своите. Както се отрече от хилядите руски младежи, изпратени и загинали в Украйна заради рашистките му амбиции .

Тотално унижение.  Няма по голям позор за един войник да загине захвърлен , унижен и забравен от своята си Родина и народ.

преди 48 минути, A.com написа:
Цитат

Прочете ли хубаво какво е казал Путин? Не ти какво си фантазираш, че е казал.

Къде го чукаш, къде се пука? Кое си фантазирам бе? Я по добре ти го прочети по-подробно! Путин казва точно това, което до сега се опитвам да ти обясня, ама не схващаш. Казва, че заради гнусната измама на хегемона, Русия се разоръжава и не разработва оръжия, но ответната страна не го прави и за това изостава с оръжията, което е много опасно за сигурността и. Обърни внимание, той говори само за отбрана. Преди да се възроди военната мощ на Русия е имало опасност войски на НАТО да нападнат страната и да я ограбят, както са искали винаги да го направят. Сега вече нищо не могат да и направят, а и нямат здрави гащи да пробват до колко ще издържат нервите на Путин. Останалото си го прпочел, ама дали си го разбрал, кой знае! Пък ти си мечтай руските хипер оръжия да са само анимация.

преди 59 минути, A.com написа:

Цитат

Ние българите сме ги "опънали", заедно с останалите армии, и сме им го навряли доста дълбоко, та още сигурно си го спомнят, след потушаването на бунтовете!

И кое от моето писане не е вярно бе? Първи ние влязохме с танковете и след нас останалите. Чехите бързо клекнаха и си седнаха на задниците, а продажника Дупчек се скри в миша дупка. Абсолютен неблагодарник, протеже на запада. А Путин ще опъне не само мен, но и теб, и всички ни, защото няма по-лошо нещо от това да предадеш  братята си!

преди 1 час, A.com написа:

Цитат

Пак ли превъзнасяш американците бе, не разбра ли, че руснаците са по-добри от тях, и винаги са били! Хайде чети и се гърчи, както казва съмишленика ти!

Путин не вярва вече на крокодилските им сълзи. Ще им нацепи канчетата ако посмеят да стъпят в Крим, който винаги е бил руски и такъв ще си остане.

Да, това аз съм го писал и ако искаш пак ще го напиша. За теб може да е лъжа, за мен е истина.

преди 1 час, A.com написа:

Ето ти и една балалайка от любимият ти Путин, спасителят на Русия и унищожителят на Запада-НАТО.

Цитат

В момента за първи път в съвременната ни история Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат силата, мощността, скоростта, точността на всички съществуващи днес оръжия, никой в света няма такива оръжия, във всеки случай, все още няма.

Колко пъти ще постваш едно и също? Няма как нещата да се променят. И престани да лъжеш, като вадиш цитати от контекста, променяйки смисъла!

Цитат

Руският президент Владимир Путин заяви, че за първи път в съвременната история на Руската федерация, тя притежава най-модерните оръжия, способно да предпази страната от всякакви външни посегателства, предава TACC

В Деня на оръжейника държавният глава поздрави всички служители и ветерани от военно-индустриалния комплекс, които изпълняват най-важната задача - "създаване на нови уникални видове оръжия, които могат да защитят страната от всякакви външни посегателства“.

В продължение на десетилетия непрекъснато трябваше да бъдем в ролята на догонващи, това се отнасяше за атомни, ядрени оръжия, след това стратегическа авиация на далечни разстояния и след това междуконтинентални ракетни технологии и т.н., каза още той, цитиран от "Фокус".

Според него „това винаги е поставяло страната в много трудна и дори опасна ситуация“,

"Всъщност имаше моменти, в които бяхме заплашвани, но нямаше с какво да отговорим и всъщност това беше очевидно, опасно нарушение на стратегическия баланс“,

Сега стана ли ти ясно? Съмнявам се- Ти си способен също като инженера да извъртиш нещата и да кажеш на бялото черно и обратното. Това никой не го може като вас?

току-що, miro20 написа:

А България къде е  в твоята фанатизирана схема ? 

Тя фанатизираната схема е твоя, не е моя. Както вече казах, надявам се Русия да ни прости предателството и дано не станем пушечно месо по нареждане на САЩ.  Тогава ще разбереш къде е твоята фанатизирана схема и къде е моята!

току-що, miro20 написа:

Ах да.. теб тук са те били момиченца и ти си им отмъщавал една по една...  как да обичаш такава "Родина" ? :giggle1:

Брей, какво нещо си ти бе, че не спираш да се заяждаш. Момиченца сигурно теб са те били, нали си ляворезбест нищо чудно. Аз някога съм ги бил и ако се наложи пак ще ги набия. Дано не се налага, че ако имах възможност и теб ще набия заради глупостите дето дрънкаш, ама нали знаеш че нямам тая възможност дрънкаш си на воля. Дрънкай си дрънкай, то друго не ти остава! На останалите ти простотии няма да отговарям, уморих се вече, а за теб какво да кажа? Луд умора няма!

преди 5 часа, herkules2 написа:

Аз някога съм ги бил и ако се наложи пак ще ги набия.

Е тъй де :giggle1:

преди 5 часа, herkules2 написа:

Както вече казах, надявам се Русия да ни прости предателството

Покорна главица сабя не я сече, нали слуга ?

Я виж в Чехия какво правят хората с топки а не такива като теб :

https://bntnews.bg/news/protesti-v-chehiya-s-iskane-za-ostavka-na-prezidenta-milosh-zeman-1104818news.html

преди 23 часа, herkules2 написа:

Ти пак ли се напъваш тук да оригиналничиш бе? Не разбра ли че нищо не струваш колкото и да се напъваш. Че чак и да ме иронизираш се мъчиш. С двата им кораба се опитаха да засвидетелстват солидарност с Украйна, само че руснаците ги предупредиха, че ако нещо стане и укрите се изс*рат на метеното, покрай сухото ще изгори и зеленото и двата им кораба може да изпушат "по погрешка", защото нямат работа там! За това си подвиха опашката и бегом обратно, щото фалшивата атака на СУ 24 преди време над "непобедимия" им есминец Доналд Кук може да стане истинска и тогава няма да им остане време да напълнят гащите, а и Румънската лудница няма да им е от полза!

Не се налага да се напъвам. Всяко дете, като достигне определена възраст и спира да вярва на глупости. Ти още не си спрял. Даже и сам си ги съчиняваш.  Живееш в някакъв измислен свят, в който Русия е най-най, ще изпепели, остъкли и унищожи целия свят ако поиска и ще си остане сама, велика и неунищожима.

Няма какво да го чета, аз съм го написал. А, ти след като си го прочел поне разбра ли го? Съмнявам се!

... Разбира се че ще служа първо на себеси и после на Русия. ...

Слуга, няма нужда да се съмняваш. За пореден път показваш, че можеш да четеш, но имаш лошия навик, от време на време, да не разбираш какво си прочел.

Хронологията е спазена:

Цитат

на 6.05.2021 г. в 10:08, herkules2 написа:

Разбира се че ще служа първо на себеси и после на Русия.

Наясно ли си със себе си?

Леле, леле, че ти поне една истина казал ли си? Хайде сега да не се обиждаме.

🤣

преди 22 часа, herkules2 написа:

Къде го чукаш, къде се пука? Кое си фантазирам бе? Я по добре ти го прочети по-подробно! Путин казва точно това, което до сега се опитвам да ти обясня, ама не схващаш. Казва, че заради гнусната измама на хегемона, Русия се разоръжава и не разработва оръжия, но ответната страна не го прави и за това изостава с оръжията, което е много опасно за сигурността и. Обърни внимание, той говори само за отбрана. Преди да се възроди военната мощ на Русия е имало опасност войски на НАТО да нападнат страната и да я ограбят, както са искали винаги да го направят. Сега вече нищо не могат да и направят, а и нямат здрави гащи да пробват до колко ще издържат нервите на Путин. Останалото си го прпочел, ама дали си го разбрал, кой знае! Пък ти си мечтай руските хипер оръжия да са само анимация.

И каква е гнусната измама? Кога и кои войски на НАТО са щели да нападат Русия, за да я ограбят? Исторически източници ще покажеш ли?

Пък ти си мечтай руските хипер оръжия да са само анимация.

Те са си точно такива. Даже не смогват с анимациите.

И кое от моето писане не е вярно бе? Първи ние влязохме с танковете и след нас останалите. Чехите бързо клекнаха и си седнаха на задниците, а продажника Дупчек се скри в миша дупка. Абсолютен неблагодарник, протеже на запада. А Путин ще опъне не само мен, но и теб, и всички ни, защото няма по-лошо нещо от това да предадеш  братята си!

Ехо, четене с разбиране? М? Нали твърдиш, че го умееш?

А Путин ще опъне не само мен, но и теб, и всички ни, защото няма по-лошо нещо от това да предадеш  братята си!

Братята ти би трябвало да са българите, не руснаците. Ама... Слуга.

на 6.05.2021 г. в 21:42, A.com написа:

Цитат

Да, това аз съм го писал и ако искаш пак ще го напиша. За теб може да е лъжа, за мен е истина.

А другарят Путин твърди, че е лъжа. Не помниш ли - десетилетия са изоставали. Кой сега лъже, той или ти?

А това в червеното е поредната лъжа, която за теб е какво... истина? Кажи ми сега как се казва измисленият свят, в който живееш?

Колко пъти ще постваш едно и също? Няма как нещата да се променят. И престани да лъжеш, като вадиш цитати от контекста, променяйки смисъла!

Давам ти да видиш от къде са цитатите.

Сега стана ли ти ясно? Съмнявам се- Ти си способен също като инженера да извъртиш нещата и да кажеш на бялото черно и обратното. Това никой не го може като вас?

Отдавна ми е ясно. Русия, че и СССР преди това, са си изоставаща страна. Десетилетия изоставащи само във въоръжаването, както ти го е казал другарят ти Путин. Изоставането в много други отрасли е... Знам, че в измисленият ти свят е точно обратното, ама там си живееш само ти.

Ех, слуга. Няма надежда за теб. Най-лошото е, че сам си се поставил в това положение.

преди 36 минути, A.com написа:

А другарят Путин твърди, че е лъжа. Не помниш ли - десетилетия са изоставали. Кой сега лъже, той или ти?

Та той изкара че Путлер с филма му интервю  как е превзел чрез всички възможни секретни и явни военни служби, Крим , плюс  оня КГБист  и назначен като военен министър на сепаратистите  Гиркин са ... цитирам...:

"Те тези "рашиски" источници са подкупени от САЩ. "

:giggle1:

Няма ли да се спрете с елементаризма и кретениите бре ? :angry:

......., че амаан от тъпаци....! :(....80% дебили . :lol6:И е самата истина . :nono:

Чуйте и разберете най-после за какво иде реч ! С Разум и без предвзети Емоции  . :nono: 

Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават . Или е неудобна някому Истина ? :nono:

Факти ли ?! Ето ги глобалните , от които следва да се започне с Мисленето (ако изобщо има такова :() :

НАТО 90-та беше в Германия , последва в Полша , а днес е в Прибалтика , Украйна , Румъния ....и у нас ! :nono:

Освобождават ни ! :lol6:......от ресурси всякакви ! :nono:....без оглед в какви неволи ни въвличат ! :(

Е , сега "умниците" да кажат , Русия какво да прави - да се обърне на изток , да си събуе гащите и да си хване палците на краката ли !?:lol6:

Трудно ли е да се проумее ? :) .........От малоумници е трудно ! :lol6:

И не взето от нечии долнопробни и нечистоплътни извращения ...... :nono:

От първа ръка :   

на 7.05.2021 г. в 5:35, miro20 написа:

Покорна главица сабя не я сече, нали слуга ?

Я виж в Чехия какво правят хората с топки а не такива като теб :

https://bntnews.bg/news/protesti-v-chehiya-s-iskane-za-ostavka-na-prezidenta-milosh-zeman-1104818news.html

Така е слуга на САЩ-запада, но си пропуснал нещо важно! Високо вдигната глава сабя не я стига!!! А чехите нямат топки, имат шикалки и пак ще ядат бръмбалото, както винаги са го яли, като слуги на запада.

преди 9 часа, A.com написа:

Не се налага да се напъвам. Всяко дете, като достигне определена възраст и спира да вярва на глупости. Ти още не си спрял. Даже и сам си ги съчиняваш.  Живееш в някакъв измислен свят, в който Русия е най-най, ще изпепели, остъкли и унищожи целия свят ако поиска и ще си остане сама, велика и неунищожима.

О, доста се напъваш ти, не знам дали си вярваш на глупостите си, защото от страни се виждат ясно. Измисленият свят за неограничените възможности на САЩ в който ти живееш още предизвиква у теб еуфория. Русия никога няма да поиска да унищожава някого без причина (ти това никога няма да го разбереш защото както ти казах липсва ти нещо), но ще го направи ако бъде принудена. А както се вижда напоследък, тези гадове дето си го търсят, може и да си го намерят. Яли са руски шамари и пак ще ги ядат, само че този път може да не са само шамари.

преди 10 часа, A.com написа:

Слуга, няма нужда да се съмняваш. За пореден път показваш, че можеш да четеш, но имаш лошия навик, от време на време, да не разбираш какво си прочел.

То това се отнася по-скоро за теб и инженера-слуги на запада. Не съм сигурен дали можете да четете и да разбирате написаното, но се убедих, че майсторски лъжете и преиначавате истината, а това е голямо изкуство милион приказки да изприказваш и нищо съществено да не кажеш!

И каква е гнусната измама? Кога и кои войски на НАТО са щели да нападат Русия, за да я ограбят? Исторически източници ще покажеш ли?

Какви източници какви пет лева искаш ти бе? История не си ли учил? Наполеон, Хитлер и всички останали хищни изедници да не са благородници, решили да помогнат на Русия, като навлизат на нейна територия? Това жалко имизерно НАТО в което сме за съжалени и  ние, какво търси по границите на Русия? Не е ли за да и ""окаже помощ", като  издигне своя слуга НаХални на върха, и чрез него да граби страната, како действат в останалия свят? Само че този път лъжите им не минават. Русия е най-силна в света и ако простаците предизвикат отново война с нея, този път ще им е за последно!

на 7.05.2021 г. в 0:09, herkules2 написа:

Пък ти си мечтай руските хипер оръжия да са само анимация.

Те са си точно такива. Даже не смогват с анимациите.

То според теб сигурно земята е плоска и се крепи от четири слона! По добре ще е твоите господари да се вразумят, защото ако пак сгафят и разбойнически нападнат Русия, тогава и Господ няма да може да им помогне!

Да, умея да го разбирам, а ти дали го умееш?

преди 11 часа, A.com написа:

Българите сме нация, а с руснаците сме братя, братски са ни страните, имаме обща православна култура, езиците на които говорим са с корени от старобългарски-църковнославянски език, освободили са ни от турско робство, като са проливали кръвта си. За това аз ги смятам за братя, а твоите братя вижда се са англосаксонците и западните изедници, а сигурно майчиният ти език е английският, приличащ на кучешки лай!

Е, то на бавноразвиващ се да му обясниш ще те разбере, а ти не разбираш защото така ти изнася. Никой не лъже, нито аз нито Путин, и двамата казваме истината, че с разбойническа измама янките излъгаха Горбачов и Елцин, измислиха убийствена перестройка, като обещаха и те да се разоражат, но за разлика от руснаците излъгаха, не го направиха. Сега вече никого повече няма да излъжат и ще ядат хурката, ако решат да нападнат Русия, защото това им е пъклената идея от както им стана хоби да палят войни по света, и за това НАТО я е заградил от всякъде. Някога Чърчил беше решил да разоре България без дори да знае къде се намира и да засади там картофи, и сигурно щеше да го направи, ако Сталин не го беше спрял. Сега нека си помислят янките какво ще им се случи, ако посмеят да стъпят там където Русия им е забранила. Ни картофи ни мартофи ще садят повече от 100 години, ако изобщо остане някой от тях, за да ги сади!

А това в червеното е поредната лъжа, която за теб е какво... истина? Кажи ми сега как се казва измисленият свят, в който живееш?

По добре се замисли ти в какъв измислен свят живееш, Крим вече е руски, какъвто винаги е бил и такъв ще си остане. А,  сега ти  добре си помисли Аляска на кого принадлежи, ако изобщо можеш да мислиш, в което доста се съмнявам!

Давам ти да видиш от къде са цитатите.

Даваш ми нещо, което ясно виждам, но виждам също така, че ти нищо не виждаш!

Отдавна ми е ясно. Русия, че и СССР преди това, са си изоставаща страна. Десетилетия изоставащи само във въоръжаването, както ти го е казал другарят ти Путин. Изоставането в много други отрасли е... Знам, че в измисленият ти свят е точно обратното, ама там си живееш само ти.

Не знам кой живее в измислен свят, аз или ти? И е ясно, че нищо не ти е ясно! Аз често ходя на гости при приятели в Москва и виждам съвсем друго, което за мен е реално. Сега с тая пандемия само по скайп си говорим. Ти къде си ходил в Русия, че да ти е ясно положениети и да говориш тези глупости? Моли се твоите господари да не побеснеят пак и да си въобразят, че светът е само техен, че тогаз ще разбереш кой свят е измислен, моят или твоят!

Ех, слуга. Няма надежда за теб. Най-лошото е, че сам си се поставил в това положение.

Я чувай, гледам и не вярвам на ушите си!? Нямало надежда за мен?!? И кое ми е лошото бе, не съм много богат, но не съм и беден. Имам си всичко, което ми е необходимо за нормален живот. Е, никой не знае кога ще свърши животът му на тази земя, по-важно е как го е живял, защото ти може много да си изживял, и въобще да не си живял, а самочувствието в постовете ти в същност е иронията от това!

преди 11 часа, miro20 написа:

Та той изкара че Путлер с филма му интервю  как е превзел чрез всички възможни секретни и явни военни служби, Крим , плюс  оня КГБист  и назначен като военен министър на сепаратистите  Гиркин са ... цитирам...:

"Те тези "рашиски" источници са подкупени от САЩ. "

САЩ са мръсници, и щом могат да печатат долари без покритие, нищо чудно да поскупят всеки от когото могат да извлекат полза. Няма да мине време и с доларите ще си обършат задниците, защото ако само Китай си поиска дълговете оттях в злато, тогава световната война е неизбежна!

преди 3 часа, by_chechi написа:

Няма ли да се спрете с елементаризма и кретениите бре ? :angry:

......., че амаан от тъпаци....! :(....80% дебили . :lol6:И е самата истина . :nono:

Чуйте и разберете най-после за какво иде реч ! С Разум и без предвзети Емоции  . :nono: 

Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават . Или е неудобна някому Истина ? :nono:

Факти ли ?! Ето ги глобалните , от които следва да се започне с Мисленето (ако изобщо има такова :() :

НАТО 90-та беше в Германия , последва в Полша , а днес е в Прибалтика , Украйна , Румъния ....и у нас ! :nono:

Освобождават ни ! :lol6:......от ресурси всякакви ! :nono:....без оглед в какви неволи ни въвличат ! :(

Е , сега "умниците" да кажат , Русия какво да прави - да се обърне на изток , да си събуе гащите и да си хване палците на краката ли !?:lol6:

Трудно ли е да се проумее ? :) .........От малоумници е трудно ! :lol6:

И аз отдавна им го обяснявам това с подробности на тия двамата, ама ей на! Не вдяват! Русия с над 60% от ресурсите на планетата била най-бедната страна в света и толкоз?! Трябвало САЩ и запада да сложат ръка на богатствата и, защото тя не знаела какво да прави с тях и животът на руснаците щял да се подобри, нищо че постоянно на езикът им е, "много обичаме Русия, само че без руснаците!

Да се знае и помни ! Чужди да не посягат !.....:nono:

Иначе - така наречения "Запад" няма да си "седне на задника" .....

преди 21 часа, herkules2 написа:

Русия с над 60% от ресурсите на планетата била най-бедната страна в света и толкоз?!

Това никой не го е твърдял а си е твоята поредна измишльотина :)   То ти освен такива измишльотини и пропаганда , друго нямаш де. Нито факти нито цифри.

Май бях цитирал , но ще ти припомня само че в най богатата страна на планетата, тези природни богатства принадлежат на шепа олигарси-милиардери от кръга на Путлер.

Няма друга такава държава с най висок процент на природните богатства владеени от най малък процент хора.

Просто защото от СССР , тази държава се превърна в една от най дивите капиталистически, с една от най големите пропорции между малко богати спрямо милиони бедни обикновенни руснаци .

Плюс здрав репресивен авторитарен режим който и закони и конституция си преправят както и когато си искат.

Спрямо американците , показвал ли съм ти тази фотография ? Ако да, пак да ти припомня :

на 8.05.2021 г. в 11:59, herkules2 написа:

А чехите нямат топки, имат шикалки и пак ще ядат бръмбалото, както винаги са го яли, като слуги на запада.

Нямат топки, пък поставят ултиматуми на Русия. Гонят руски дипломати. Брей, нямали топки.

О, доста се напъваш ти, не знам дали си вярваш на глупостите си, защото от страни се виждат ясно. Измисленият свят за неограничените възможности на САЩ в който ти живееш още предизвиква у теб еуфория. Русия никога няма да поиска да унищожава някого без причина (ти това никога няма да го разбереш защото както ти казах липсва ти нещо), но ще го направи ако бъде принудена. А както се вижда напоследък, тези гадове дето си го търсят, може и да си го намерят. Яли са руски шамари и пак ще ги ядат, само че този път може да не са само шамари.

Хич не се напъвам. С инидивиди като теб се спори лесно, защото от ваша страна има само празни приказки и фантазии.

Русия никога няма да поиска да унищожава някого без причина (ти това никога няма да го разбереш защото както ти казах липсва ти нещо), но ще го направи ако бъде принудена. А както се вижда напоследък, тези гадове дето си го търсят, може и да си го намерят. Яли са руски шамари и пак ще ги ядат, само че този път може да не са само шамари.

Кои са тези гадове, които напоследък си го търсят, яли са руски шамари и пак ще ги ядат?

То това се отнася по-скоро за теб и инженера-слуги на запада. Не съм сигурен дали можете да четете и да разбирате написаното, но се убедих, че майсторски лъжете и преиначавате истината, а това е голямо изкуство милион приказки да изприказваш и нищо съществено да не кажеш!

🤣

Ето ти пресен пример за "милион приказки да изприказваш и нищо съществено да не кажеш":

Хайде пак - четене с разбиране:

на 7.05.2021 г. в 22:59, A.com написа:

Какви източници какви пет лева искаш ти бе? История не си ли учил? Наполеон, Хитлер и всички останали хищни изедници да не са благородници, решили да помогнат на Русия, като навлизат на нейна територия? Това жалко имизерно НАТО в което сме за съжалени и  ние, какво търси по границите на Русия? Не е ли за да и ""окаже помощ", като  издигне своя слуга НаХални на върха, и чрез него да граби страната, како действат в останалия свят? Само че този път лъжите им не минават. Русия е най-силна в света и ако простаците предизвикат отново война с нея, този път ще им е за последно!

Ще покажеш ли исторически източници кога и кои войски на НАТО се щели да нападат Русия?

Разбра ли какво те питам?

Наполеон и Хитлер нямат нищо общо с въпроса. Личните ти фантазии каква помощ ще оказва НАТО също нямат нищо общо с въпроса.

НАТО е там, където са неговите държави членки. Иди питай естонци, латвийци и литовци защо искат да са в НАТО, а не в СССР/Русия.

От друга страна ще ми кажеш ли как така Русия е станала толкова голяма? Чрез хищнически и изеднически методи ли? Или чрез благородство? Сътоветно, какъв ти е проблемът с Наполеон и Хитлер?

@by_chechi не пожала да разкаже какви войни е водила Русия през последните 300 години. Ти ще разкажеш ли? Да видим кои са изедниците и хищниците.

Русия е най-силна в света и ако простаците предизвикат отново война с нея, този път ще им е за последно!

В измисленият ти свят може и да е такава. Както ти написах, за теб надежда няма.

То според теб сигурно земята е плоска и се крепи от четири слона! По добре ще е твоите господари да се вразумят, защото ако пак сгафят и разбойнически нападнат Русия, тогава и Господ няма да може да им помогне!

За пореден път Русия ще остъклява наред. Пак питам - каква е тази ПАТОЛОГИЯ?

Да, умея да го разбирам, а ти дали го умееш?

Да видим:

на 6.05.2021 г. в 21:42, A.com написа:

Цитат

И твоят отговор:

Първо: Разбра ли защо те перефразирам? Или трябват пояснения?

Второ: Къде видя да съм писал, че нещо не е вярно?

Българите сме нация, а с руснаците сме братя, братски са ни страните, имаме обща православна култура, езиците на които говорим са с корени от старобългарски-църковнославянски език, освободили са ни от турско робство, като са проливали кръвта си. За това аз ги смятам за братя, а твоите братя вижда се са англосаксонците и западните изедници, а сигурно майчиният ти език е английският, приличащ на кучешки лай!

Българите говорят твоят език, живеете в една старна, с тях имаш обща православна култура, проливали са кръвта си, за да те освободят от турско робство. Но ти така и не написа, че ги смяташ за братя. Те били нация. Същата работа като тази:

Цитат

Няма да се учудя ако не видиш приликите.

Е, то на бавноразвиващ се да му обясниш ще те разбере, а ти не разбираш защото така ти изнася. Никой не лъже, нито аз нито Путин, и двамата казваме истината, че с разбойническа измама янките излъгаха Горбачов и Елцин, измислиха убийствена перестройка, като обещаха и те да се разоражат, но за разлика от руснаците излъгаха, не го направиха. Сега вече никого повече няма да излъжат и ще ядат хурката, ако решат да нападнат Русия, защото това им е пъклената идея от както им стана хоби да палят войни по света, и за това НАТО я е заградил от всякъде. Някога Чърчил беше решил да разоре България без дори да знае къде се намира и да засади там картофи, и сигурно щеше да го направи, ако Сталин не го беше спрял. Сега нека си помислят янките какво ще им се случи, ако посмеят да стъпят там където Русия им е забранила. Ни картофи ни мартофи ще садят повече от 100 години, ако изобщо остане някой от тях, за да ги сади!

Путин казва, че десетилетия са изоставали, ти казваш, че руснаците руснаците са по-добри от тях, и винаги са били!. И въпреки това и двамата казвате истината?

Какви обещания сънуваш? За тази работа се подписват договори за разоръжаване. Да си чувал за такива? Да си се интересувал какво включват, кой и как следи за изпълнението им?

А най-богатата страна в света не можеше да си позволи да се въоръжава, защото беше бедна, не защото някокй я беше излъгал. И сега нямат финансовата възможност да се въоръжават както им се иска, защото са не са достатъчно богати, за да го правят. 

Русия "обеща" на Украйна да не нарушава териториалната ѝ цялост, ако Урайна се откаже от ядрените си оръжия. Спази ли благородната Русия това си обещание?

Сега нека си помислят янките какво ще им се случи, ако посмеят да стъпят там където Русия им е забранила. Ни картофи ни мартофи ще садят повече от 100 години, ако изобщо остане някой от тях, за да ги сади!

ПАТОЛОГИЯ. :) Слугата на Русия ни съобщава как господарят на света - РУСИЯ, забранила нещо на янките. Иначе питаш кой живее в измислен свят.

Не знам кой живее в измислен свят, аз или ти? И е ясно, че нищо не ти е ясно! Аз често ходя на гости при приятели в Москва и виждам съвсем друго, което за мен е реално. Сега с тая пандемия само по скайп си говорим. Ти къде си ходил в Русия, че да ти е ясно положениети и да говориш тези глупости? Моли се твоите господари да не побеснеят пак и да си въобразят, че светът е само техен, че тогаз ще разбереш кой свят е измислен, моят или твоят!

Русия не е Москва. И това ли не знаеш?

На летището виждаш ли емигриращите млади руснаци? Питай ги защо емигрират?

Моли се твоите господари да не побеснеят пак и да си въобразят, че светът е само техен, че тогаз ще разбереш кой свят е измислен, моят или твоят!

За пореден път. ПАТОЛОГИЯ.

Я чувай, гледам и не вярвам на ушите си!? Нямало надежда за мен?!? И кое ми е лошото бе, не съм много богат, но не съм и беден. Имам си всичко, което ми е необходимо за нормален живот. Е, никой не знае кога ще свърши животът му на тази земя, по-важно е как го е живял, защото ти може много да си изживял, и въобще да не си живял, а самочувствието в постовете ти в същност е иронията от това!

Добре де, ти на написа ли, че можеш да четеш и да разбираш това, което четеш?

Какво общо има "Русия да ни прости предатестлвото" и това, че "няма нажеда за теб( с такова мислене)" с начинат ти на живот?

И аз отдавна им го обяснявам това с подробности на тия двамата, ама ей на! Не вдяват! Русия с над 60% от ресурсите на планетата била най-бедната страна в света и толкоз?! Трябвало САЩ и запада да сложат ръка на богатствата и, защото тя не знаела какво да прави с тях и животът на руснаците щял да се подобри, нищо че постоянно на езикът им е, "много обичаме Русия, само че без руснаците!

Това, което съм оцветил са твои писания. Ако не можеш да цитираш, че някой от "тия двамата" са писли подобно нещо значи си... като този тук:

181669997_3996311687101150_3116449965042

Тука виждам, че вече Хитлер и Наполеон се присъединили към НАТО, за да грабят от Русия - явно патологията продължава да се развива успешно.

преди 3 часа, A.com написа:

Нямат топки, пък поставят ултиматуми на Русия. Гонят руски дипломати. Брей, нямали топки.

Какъв ултиматум поставяли чехите на Русия бе, чуваш ли се какви ги дрънкаш? Много важно, изгонили били руски дипломати. Е,и? Какво от това? Русия пък изгони техни дипломати. Танто за таратанци. Ще ги изгонят до крак, на Русия не и трябват шпиони на запада, за да водят подривна дейност и да предизвикват размирици сред населението. Имали топки чехите, друг път. Те и шикалки нямат, опищяха Европа да им помогне срещу Русия, да не изгони и останалите им дипломати. То и ние по поръчка на САЩ изгонихме руски дипломати и те отговориха като изгониха наши. Чудо голямо. Казах и пак ще го кажа!!! Русия няма нужда от запада, западът има нужда от Русия, защото без руските суровини не може да развива икономиката си.

не се напъвам. С инидивиди като теб се спори лесно, защото от ваша страна има само празни приказки и фантазии.

Ха, то пък от теб все пълни приказки и хич не са фантазии.

Цитат

Няма да се учудя ако не видиш приликите.

Какви прилики, какви разлики нещо пак се оплете, като пиле в калчища. Колко пъти да повтарям, че за Русия ми е много мило, но аз съм си по и най-мил от всички! И, съществувам днес благодарение на Русия, която ни е освободила от турско робство. Кое и какво още не ти е ясно?

Путин казва, че десетилетия са изоставали, ти казваш, че руснаците руснаците са по-добри от тях, и винаги са били!. И въпреки това и двамата казвате истината?

Какви обещания сънуваш? За тази работа се подписват договори за разоръжаване. Да си чувал за такива? Да си се интересувал какво включват, кой и как следи за изпълнението им?

А най-богатата страна в света не можеше да си позволи да се въоръжава, защото беше бедна, не защото някокй я беше излъгал. И сега нямат финансовата възможност да се въоръжават както им се иска, защото са не са достатъчно богати, за да го правят. 

Русия "обеща" на Украйна да не нарушава териториалната ѝ цялост, ако Урайна се откаже от ядрените си оръжия. Спази ли благородната Русия това си обещание?

Така е, и аз и Путин казваме истината, а ако ти не я разбираш си е твой проблем. И точно по договорите САЩ не ги спазиха, нищо че ги подписаха, дори се отказаха официално от някои. За това Путин вече не им вярва. Най-богатата в света страна вече се е въоръжила достатъчно и то както и се иска, дори и гадовете зад голямата локва вече си признават и не смеят да тормозят света, както го правеха преди това, пък ти си дрънкай, че Русия била бедна и нямала пари за нови оръжия. Русия не е нарушила нищо, територията на Украйна не се е казвала Украйна преди време, а отказа от ядрените оръжия беше по сценарий на САЩ, не на Русия. Крим сега е руски, винаги е бил и такъв ще си остане и за напред. В Донбас честваха Деня на победата, явно и той скоро ще се върне на руска територия. Ти обаче не ми отговори! Чия територия е Аляска?

преди 4 часа, A.com написа:

ПАТОЛОГИЯ. :) Слугата на Русия ни съобщава как господарят на света - РУСИЯ, забранила нещо на янките. Иначе питаш кой живее в измислен свят.

То малко акъл се иска да го разбереш, ама нали си слуга на запада правиш се на ударен с мокър парцал.

Подсказка:  Мъдестият се оказа с два чифта и щом руски инструктори пристигнаха по негова покана, американската заплаха за военна интервенция във Венецуела остана да виси във въздуха, а протежето им Гуайдо-муайдо остана като наакан след това. В Сирия американците решиха да свалят Асад, но той избърза и се договори за помощ с Путин, остана на власт и краварите пак си подвиха опашката. Ако Русия преди беше на нивото, което е днес и Кадафи можеше да е още жив и Косово нямаше да го има днес, а "невидимите" стелтове така ясно щяха да бъдат видими за сърбите, че нямаше на посмеят да припарят над сръбско небе !

Русия не е Москва. И това ли не знаеш?

На летището виждаш ли емигриращите млади руснаци? Питай ги защо емигрират?

То и София не е България, но е в България. Не съм виждал емигриращи руснаци, но съм виждал пристигащи западняци в Русия, което не е на добре. Правилно Путин забрани на провокаторки-феминистки, като Вера Йоурова и ляворезбестия дето не отстъпил стол на Урсула при Ердоган да не стъпват повече в Русия. Докато той е президент, родител 1 родител 2 или родител 3 в Русия няма да има. Ще има само татко и мама!

Добре де, ти на написа ли, че можеш да четеш и да разбираш това, което четеш?

Защо, трябва да го напиша и да се подпиша ли? Имам претенции да пиша правилно, учителката ми по БЕЛ ме преби с показалката пред съучениците ми в средния курс и ме тормози за правописа цяла година. Много добре разбирам това, което чета, и теб разбирам, как йезуитски искаш да се измяташ и да преиначаваш фактите. Все твоята истина да е най-истинска! Е, не е точно така, както го представяш ти.

Какво общо има "Русия да ни прости предатестлвото" и това, че "няма нажеда за теб( с такова мислене)" с начинат ти на живот?

Надежда за мен винаги е имало и преди и сега. И много харесвам начина си на живот. И преди и сега пак съм финансово обезпечен и нищо не ми липсва за нормален живот. Не виждам връзка с начина ми на мислене. Ти да му мислиш, дали има надежда за теб с това ти мислене? А, Русия умее да прощава предателството на братята си, стига да не се стигне до братоубийствен сблъсък по нареждане на твоите господари!

Това, което съм оцветил са твои писания. Ако не можеш да цитираш, че някой от "тия двамата" са писли подобно нещо значи си... като този тук:

Престани с тези глупости и карай по същество, ако и аз започна да оцветявам твоите писания и да задавам глупави въпроси ще разводним темата. Това е специалитет само на инженера неговите фейкове са най-истинските!

преди 3 часа, insec написа:

Тука виждам, че вече Хитлер и Наполеон се присъединили към НАТО, за да грабят от Русия - явно патологията продължава да се развива успешно.

Какво пък виждаш ти бе, дето нищо не виждаш, че и нищо не разбираш! Патология било, че не схващаш елементарни неща. Говорим за потомците на хитлеровата нация и на наполеоновата. Днешните хитлеровци и наполеоновци са забравили историята и на Русия може да и се наложи пак да им я припомни. Казах ти, не се слагай и ти разбрал недоразбрал да правиш такива "умозаключения" и глупави квалификации!

на 9.05.2021 г. в 23:29, herkules2 написа:

Какъв ултиматум поставяли чехите на Русия бе, чуваш ли се какви ги дрънкаш?

Цял свят видя какви топки имат, само ти не си догледал.

Пък любимата ти Русия вече ни е поставила в списъка с неприятелки страни.

Ха, то пък от теб все пълни приказки и хич не са фантазии.

Не са. Давам ти нагледни източници да се образоваш. Странно защо не желаеш да отговаряш на въпроси. То не е и странно де, това си е основно правило за фантазиращите. Не отговарят на въпроси, свързани с действителността.

Какви прилики, какви разлики нещо пак се оплете, като пиле в калчища. Колко пъти да повтарям, че за Русия ми е много мило, но аз съм си по и най-мил от всички! И, съществувам днес благодарение на Русия, която ни е освободила от турско робство. Кое и какво още не ти е ясно?

Такива, които не можеш да видиш. Не забравяй какво си написал за Русия:

Цитат

Кой колко ти е мил няма отношение към това на кого си длъжен да служиш, както сам си написал.

И, съществувам днес благодарение на Русия, която ни е освободила от турско робство.

Странно, как са съществували българите преди Русия да ги освободи.

Така е, и аз и Путин казваме истината, а ако ти не я разбираш си е твой проблем. И точно по договорите САЩ не ги спазиха, нищо че ги подписаха, дори се отказаха официално от някои. За това Путин вече не им вярва. Най-богатата в света страна вече се е въоръжила достатъчно и то както и се иска, дори и гадовете зад голямата локва вече си признават и не смеят да тормозят света, както го правеха преди това, пък ти си дрънкай, че Русия била бедна и нямала пари за нови оръжия. Русия не е нарушила нищо, територията на Украйна не се е казвала Украйна преди време, а отказа от ядрените оръжия беше по сценарий на САЩ, не на Русия. Крим сега е руски, винаги е бил и такъв ще си остане и за напред. В Донбас честваха Деня на победата, явно и той скоро ще се върне на руска територия. Ти обаче не ми отговори! Чия територия е Аляска?

Колко пъти се похвали какъв български говориш, как си го учил и т.н.? И въпреки това за теб "десетилетия изоставахме" е същото като "винаги сме били по-добри"?

Не те иронизирам, задавам ти въпрос - на каква възраст децата започват да правят разлика между думите, поставени в кавички в предишното ми изречение? И до кога продължават да я правят тази разлика?

Ще разкажеш ли какви договори се подписват, какво трябва да се случи, какво се случва, защо се случва, кога, защо и от кои договори се отказва САЩ се  и т.н.?

Най-богатата в света страна вече се е въоръжила достатъчно и то както и се иска, дори и гадовете зад голямата локва вече си признават и не смеят да тормозят света, както го правеха преди това, пък ти си дрънкай, че Русия била бедна и нямала пари за нови оръжия.

Най-богатата страна в света не може да си позволи да се въоръжи достатъчно. Това е факт, който самите руснаци признават. Затова няма 2000+ Армати и т.н.

Крим сега е руски, винаги е бил и такъв ще си остане и за напред. В Донбас честваха Деня на победата, явно и той скоро ще се върне на руска територия. Ти обаче не ми отговори! Чия територия е Аляска?

Явно да лъжеш ти е втора природа.

Аляска е територия на САЩ.

Русия не е нарушила нищо, територията на Украйна не се е казвала Украйна преди време, а отказа от ядрените оръжия беше по сценарий на САЩ, не на Русия.

Ти си титан на логическата мисъл. Ще се опитам и аз като теб: Територията на Русия не се е казвала Русия преди време. До какъв извод води това? До същия, до който и "територията на Украйна не се е казвала Украйна преди време". Кажи сега ти какъв извод си правиш като четеш написаното от теб:

"територията на Украйна не се е казвала Украйна преди време", за да го приложим и към Русия.

Значи  "нарушениет обещания" на САЩ къ м Русия са нещо лошо, но нарушените обещания на Русия към Украйна не са, защото са били по сценарий на САЩ.

То малко акъл се иска да го разбереш, ама нали си слуга на запада правиш се на ударен с мокър парцал.

Не следя всички тем във форума, но единственият, който сам се е определил като слуга на чужда държава си ти. Друг не съм видял да пише подобно нещо, за която и да било държава.

То и София не е България, но е в България. Не съм виждал емигриращи руснаци, но съм виждал пристигащи западняци в Русия, което не е на добре. Правилно Путин забрани на провокаторки-феминистки, като Вера Йоурова и ляворезбестия дето не отстъпил стол на Урсула при Ердоган да не стъпват повече в Русия. Докато той е президент, родител 1 родител 2 или родител 3 в Русия няма да има. Ще има само татко и мама!

Аз нали ви дадох едни данни за емигриращите руснаци по времето на управлението на Царят Слънце Путин?

Защо, трябва да го напиша и да се подпиша ли? Имам претенции да пиша правилно, учителката ми по БЕЛ ме преби с показалката пред съучениците ми в средния курс и ме тормози за правописа цяла година. Много добре разбирам това, което чета, и теб разбирам, как йезуитски искаш да се измяташ и да преиначаваш фактите. Все твоята истина да е най-истинска! Е, не е точно така, както го представяш ти.

Ами, чете човек какво ти пишат другите, какво пишеш ти, как отговаряш и т.н. и му става ясно, че вероятността да не разбираш прочетенето е по-голяма от вероятността да го разбрираш. Примери колкото искаш само в тази тема. Поредният пример - дали пишеш правило няма връзка с това как осмисляш прочетеното.

Фактите ти ги предоставям такива, каквито са, да ги прочетеш сам, не да разчиташ на мой преразказ. В края ще има и нови факти за санкциите върху някои отрасли от руската иконимика. Ти пак ще напишеш, че Путин си го преместил от единия крачол в други, ама това не променя фактите.

Надежда за мен винаги е имало и преди и сега. И много харесвам начина си на живот. И преди и сега пак съм финансово обезпечен и нищо не ми липсва за нормален живот. Не виждам връзка с начина ми на мислене. Ти да му мислиш, дали има надежда за теб с това ти мислене? А, Русия умее да прощава предателството на братята си, стига да не се стигне до братоубийствен сблъсък по нареждане на твоите господари!

Как да видиш връзка там, където я няма. Нали и аз това се опитвам да ти обясня. Надежда за теб няма заради начина ти на мислене по отношение на Русия, предателстовто ни към нея, да ни прости и т.н., не заради това как живееш и колко печелиш.

Русия защо постави България в списъка с неприятелски страни? Ще чакаме пак да ни прости ли? И ние пак да се чувстваме задължени?

Престани с тези глупости и карай по същество, ако и аз започна да оцветявам твоите писания и да задавам глупави въпроси ще разводним темата. Това е специалитет само на инженера неговите фейкове са най-истинските!

Ами, оцветявай. Оцветявай как съм написал, че ти си написал нещо, което не си писал.

Какво пък виждаш ти бе, дето нищо не виждаш, че и нищо не разбираш! Патология било, че не схващаш елементарни неща. Говорим за потомците на хитлеровата нация и на наполеоновата. Днешните хитлеровци и наполеоновци са забравили историята и на Русия може да и се наложи пак да им я припомни. Казах ти, не се слагай и ти разбрал недоразбрал да правиш такива "умозаключения" и глупави квалификации!

Коя е тази наполеонова нация?

И накрая, дано да е интересо на М.Николов:

Роскосмос: Санкции оказали влияние на подготовку к лунной миссии

Цитат

Отмечается, что вес прибора увеличился в семь раз. Специалист заявил, что это связано с использование только отечественной элементной базы.

Российская и многоразовая: каким будет отечественный Falcon

Цял свят видя какви топки имат....

Зайо Байо си седял и си острил ноктите - щял бил да дере лъва.....седи и си Зайо Байо , остри си ноктите и си приказва глупости .....(известен виц) .

Та Чехия ...и България да не би назад да остане.... Луда надпревара .....:)

Тук 3-4ма във вицове си живеете....:lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.