Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Великата Русия вече поредна година се хвали само как щяла да... такова САЩ и всеки, който им "скочи", и за поредна година стандартът на живот във великата Русия е по-лош отколкото в някои от бившите съветски републики - Литва, Латвия, Естония. България?

А на смотаняците от САЩ как въобще им остава време да правят каквото и да било? Постоянно са в ШОК от действията и думите на великите руски държавници.

А младите руснаци продължават да бягат на Запад.

• Отговори 8,7k
  • Прегледи 494,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

Путя с реципрочни мерки - гони 10на дипломати и забраняват на 8 висши дипломати от САЩ да посещават РФ.

Усещам как хамериканците ги разтресе много яко ... Как сега ще ходят да почиват с Сочи, чак не знам.... :giggle1:

И как ще посещават семействата си които предвидливо и далновидно са изселили в Краснодар и Сиктивкар ?

А децата които учат във световните институти в Ленинград и Москва ??

Не ми казвайте само че не могат да си изтеглят гадните обезценени хартийки долари  в рубли . Или да не могат да ги инвестират навреме пак в рубли.   Това е жестокост !

Мъка мъка....  Как може така да ги накаже Путя... !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 20 часа, miro20 написа:

Първо - Царя на фейкомети сайтове като "информиран.нет"  е Бабикян.

Второ - МаяМата му е първа дружка. Така че  тоя който цитираш и МаяМата са си твои хора, оправяй се с тях  сам :)

Какви мои хора, какви пет лева бе, на мен не ми трябва никой и винаги съм се оправял сам. Явно си превъртял вече и преиначяваш нещата както ти е угодно. Изобщо не ми пука какви ги дрънкаш, а за жени на високи постове добре знаеш какво мисля, за туй Мая, Корнелия Татяна Дончева и останалите на високи постове са по твое желание, равенство и прочее. Пък и ти обичаш за уважаваш и работиш с жени. Изобщо не ме слагай в кюпа, а Бабуркян Мабуркян не ме интересува какъв е, по-важна е статията, а казаното в нея е истина!

преди 21 часа, miro20 написа:

Да де.. видяхме.. и американците изпепелиха за минути една камара "ихтамнетов" , по известни като 'вагнеровци" :)

Натрили са цървули. Вагнеровци са действали на своя глава, а и са станали неуправляеми, за това Путин е разрешил да ги изпепелят, за да не ги изпепели той. А и кой си подви опашката от Сирия руснаците или американците, дето са помагали на талибаните?

Толкова си го мести че няма вече накъде да си го мести .

Признавам че американците действат наистина доста ефективно . Отложиха навлизането на военни кораби в Черно море за да намалят ексалацията на "дрънкане на оръжие" , и моментално  удариха руснаците по това което им е най скъпо - ПАРИТЕ. 

Наложиха поредните нови санкции и ги изработиха много тактично :)

О, мести си го той, както винаги пак ще си го премести. А ти ще признаеш, че земята е плоска и се крепи върху гърбовете на четири слона, когато трябва да излъжеш и да хвалиш изедниците. Отложили били навлизането на военни кораби в Черно море, за да намалят ескалацията?!?!? Не знаят страх, а? Отложили.....ще отложат, къде ще идат, ако не искат руснаците да ги потопят по "погрешка"! А, защо тогава са тръгнали, след като ще отлагат? Тактиката им вече не върви, на руснаците не им трябват парите на янките. Имат си всичко и могат сами да съществуват без останалите. Живеят си живота и не им пука за другите. Украйна ако не кротува ще остане без още територии със санкции или без санкции, пък ти си дрънкай, знаем ги твоите дитирамби!

Просто цитирам теб . Дето биеш момиченца и то само поеденично, че ако са повече не смееш :)

После.. Да, знам какво после  .. ще набиеш някое момиченце. ...  ти на повече не си способен :getout:

Абе сърби те тебе задника виждам, ама да видим до къде ще стигнеш? Знаеш, че тук си недосегаем и за това лаеш. Лай си за твоя сметка ще е, "кучетата си лаят, а керванът си върви!"

преди 21 часа, sound написа:

Тоз е бахти злето - хем цитира Бабикян, хем що ме пращаш при Бабикян. Чак такъв параноик до сега не бях виждал в тоя форум - тотално скъсал с реалността.

Ти пък къде се слагаш бе, разбрал си и ти реалността! Не бил виждал такъв параноик........., то ти едва ли виждаш по-далеч от носа си!

преди 10 минути, herkules2 написа:

Ти пък къде се слагаш бе....

Сред публиката, дето гледа цирка на един сдухан мухльо.

Е , сега вече ще ядат дървото ....:

https://btvnovinite.bg/svetut/rusija-zapochna-mashtabni-vazdushni-uchenija-v-cherno-more-i-krim.html?utm_source=self&utm_medium=article&utm_campaign=Related_Articles

Хайде сега да видим санкциите на запада, кой кого ще санкционира? Путин отдавна трябваше да им даде ясен отговор, че и Русия може да наказва западната мръсотия, когато прекалят с гадостите си! А, украинците няма да могат да гъкнат повече, ако предизвикат директно руснаците. На бившия хегемон му строшиха очилата и вече не е господар на света! За това на Украйна Господ да и е на помощ, ако стъпи на криво.

преди 11 часа, herkules2 написа:

https://btvnovinite.bg/svetut/rusija-zapochna-mashtabni-vazdushni-uchenija-v-cherno-more-i-krim.html?utm_source=self&utm_medium=article&utm_campaign=Related_Articles

Хайде сега да видим санкциите на запада, кой кого ще санкционира? Путин отдавна трябваше да им даде ясен отговор, че и Русия може да наказва западната мръсотия, когато прекалят с гадостите си! А, украинците няма да могат да гъкнат повече, ако предизвикат директно руснаците. На бившия хегемон му строшиха очилата и вече не е господар на света! За това на Украйна Господ да и е на помощ, ако стъпи на криво.

Западът си ги санкционира както и когато поиска.

Този познаваш ли го?

https://pbs.twimg.com/media/EzbzSFeXMAMbGoC?format=jpg&name=large

Нужда от превод?

преди 1 час, A.com написа:

Западът си ги санкционира както и когато поиска.

Този познаваш ли го?

https://pbs.twimg.com/media/EzbzSFeXMAMbGoC?format=jpg&name=large

Нужда от превод?

Аз го познавам, ама ти дали го познаваш. И, нямам нужда от превод, само инженера има такава нужда!

Ето ти материал, за да си помислиш добре, ако можеш да мислиш де?!

Пак Русия и Путин оставили останалите зашеметени. :)

Видно е, че си вярвате.

@by_chechi, до кога ще ги гледаме тези анимации? Какво стана с 2000+ Армати, Су-57, Исканандери и т.н? Ама защо ли питам, едни прости санкции, от които Великата само крепне, и съсипаха военното производство, ама... велик е руският войник. Знам, че не знаете за какво говоря.

преди 3 часа, herkules2 написа:

И, нямам нужда от превод, само инженера има такава нужда!

Ооооох горкия.... Още помни как те изтипосах че превеждаш с гугъл преводач и грам руски не разбираш :hush:.  Именно защото забелязах че машинния гугъл превод понякога измества смисъла и казаното точн онаопаки и няма нищо общо с истински превод. И се сещам че дори рускиня която си помолил за превод, потвърди МОЯ превод. А не твоя през гугъл.

Ох как   боли а ? Това се помни както все едно  момиченца да те подиграват и унижават в училище . За цял живот :) 

хахаха :) 

преди 6 часа, A.com написа:

Бива ли така да ги затрудняваш. Като е картинка "путинистите " комунисти трудно биха го прекарали с гугъл преводачка :giggle1:

преди 1 час, A.com написа:

Ама защо ли питам, едни прости санкции, от които Великата само крепне, и съсипаха военното производство, ама... велик е руският войник. Знам, че не знаете за какво говоря.

Ето и нещо по конкретно

https://www.korabel.ru/news/comments/srok_sdachi_sudna_kerchenskiy_proliv_mozhet_byt_sdvinut_iz-za_sankciy.html

Заради санкциите не могат да си отремонтират обикновенно аварийно спасателно корабче . Ремонти , проекти и строителство се отлагат за неопределено време....

преди 1 час, miro20 написа:

Ох как   боли а ? Това се помни както все едно  момиченца да те подиграват и унижават в училище . За цял живот :) 

хахаха :) 

Себе си ли имаш предвид? Теб сигурно освен че са те подигравали момичетата са те и понабивали от време на време, и са ти взели страха, затуй им се подмазмаш, да не те опукат пак, ако нещо почнеш да си фантазираш. За това ги уважаваш от страх, а си джентълмен ама с много "мек характер". А аз както сам казваш ги бия и не си поплювам. Ако правят за бой, пак ще ги набия. Колкото до руския език, болтай си там болтай. Разбираш го колкото американец индиански. Неговия превод бил верен, умряла циганката дето те хвали и си започнал сам да се хвалиш?!?

преди 1 час, herkules2 написа:

Себе си ли имаш предвид? Теб сигурно освен че са те подигравали момичетата са те и понабивали от време на време, и са ти взели страха, затуй им се подмазмаш, да не те опукат пак, ако нещо почнеш да си фантазираш. За това ги уважаваш от страх, а си джентълмен ама с много "мек характер". А аз както сам казваш ги бия и не си поплювам. Ако правят за бой, пак ще ги набия. Колкото до руския език, болтай си там болтай. Разбираш го колкото американец индиански. Неговия превод бил верен, умряла циганката дето те хвали и си започнал сам да се хвалиш?!?

То е ясно кого имам впредвид :)  Виждаш ли как сам си признаваш че са те унижавали и че и сега биеш и не си поплюваш .

Наистина те съжалявам за причинените увреждания които момиченцата са ти нанесли в детството че и до сега може би .... Но за тези работи си има институции. Както лечебни , така и наказателни за изверги и насилници. :hush:

преди 30 минути, miro20 написа:

То е ясно кого имам впредвид :)  Виждаш ли как сам си признаваш че са те унижавали и че и сега биеш и не си поплюваш .

Наистина те съжалявам за причинените увреждания които момиченцата са ти нанесли в детството че и до сега може би .... Но за тези работи си има институции. Както лечебни , така и наказателни за изверги и насилници. :hush:

Стига спами темата! Принуждаваш ме да ти отговарям, с надеждата да ме отстранят отново, както си го правил до сега! Така и не разбрах, кой е насилникът, аз или момичетата дето са ми причинили увреждания в детството и наказателните институции за кого ще са? За мен или за "насилничките" ми? Не мен, себе си съжалявай защото има защо. А аз освен тези "насилнички" имам голямо желание да набия и теб, но ти добре знаеш, че това няма как да стане и за това вилнееш с чувство за безнаказаност. Ето ти информация по темата от преди няколко часа!

https://www.marica.bg/svqt/putin-predupredi-zapada-vnimayvate-zashtoto-otgovorat-ni-shte-bade-barz-i-tvard-video

Явно санкциите на САЩ и запада са кьор фишек и на Путин не му пука. Както казах, пак ще си го премести в другия крачол!

преди 7 минути, herkules2 написа:

Така и не разбрах, кой е насилникът, аз или момичетата дето са ми причинили увреждания в детството и наказателните институции за кого ще са? За мен или за "насилничките" ми? Не мен, себе си съжалявай защото има защо. А аз освен тези "насилнички" имам голямо желание да набия и теб, но ти добре знаеш, че това няма как да стане и за това вилнееш с чувство за безнаказаност.

Поплачи си , няма лошо.... :giggle1:

преди 16 часа, herkules2 написа:

Явно санкциите на САЩ и запада са кьор фишек и на Путин не му пука. Както казах, пак ще си го премести в другия крачол!

Явно въобще не знаеш за какво говориш.

преди 3 часа, A.com написа:

Явно въобще не знаеш за какво говориш.

Е, може ли се, то само ти и инженера знаете за какво говорите, нищо че нищо не разбирате. Щом е наложено от САЩ, значи е правилно, без да се гледа на вредата от последствията след това!

преди 20 минути, herkules2 написа:

Е, може ли се, то само ти и инженера знаете за какво говорите, нищо че нищо не разбирате. Щом е наложено от САЩ, значи е правилно, без да се гледа на вредата от последствията след това!

Виж се какво си писал:

преди 21 часа, herkules2 написа:

Санкциите не са кьор фишек. Примери в теми във форума колкото искаш. Ама нали са все против Русия и не ти изнасят. Затова другите нищо не разбират, само ти разбираш. Самите руснаци признават, че заради санкциите трябва да заменят вносни компоненти с такива родно производство, ама родното производство не е като вносното и.... сателита станал прекалено тежък и нямат ракета, с която да го изстрелят. Обаче ти продължаваш да ни обясняваш как Путин си го местил от единия крачол в другия и как санкциите са кьор фишек.

Съответно, взимайки предвид какво казват и показват руските ти братя и какво пишеш ти стигам до извода, че въобще не знаеш за какво говориш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.