Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Е той народа и ББ си е избрал - е и?

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 6 часа, herkules2 написа:
на 28.04.2021 г. в 6:30, miro20 написа:

Какво да те обвинявам бе. Хванах те че превеждаш с гугъл транслейт, който превежда машинално и често неправилно. Нали ти се консултира и с рускиня някаква която показа и доказа че моя превод е правилен , а не твоя с гугъл.

Хванал си на коча оная работа, ти друго не можеш да хванеш. Като изопъчаваш смисъла на превода, не означава че преводът ти е правилен, дали умишлено или от незнание само ти си знаеш. Рускинята обясни подробно за какво иде реч и моето обяснение съвпадна с нейното, а аз я попитах за да се убедя в правотата си!

Лъжеш :hush:

преди 6 часа, herkules2 написа:

А Крим е руски и винаги ще бъде от сега нататък. Да би мирно седяло, не би чудо видяло........За Украйна и останалите дето си изброил се отнася!

Крим исторически е бил руски около век и половина.  Дори преди 17 век не е имало руски крак там :hush:

Но това е отделна тема.

Къде е Русия? Вие нима твърдите, че неините успехи са наследство от СССР? А Русия днес такива няма?

преди 7 часа, miro20 написа:

Лъжеш :hush:

Крим исторически е бил руски около век и половина.  Дори преди 17 век не е имало руски крак там :hush:

Но това е отделна тема.

Нима? Що за манипулация с фактите? Още в 10 век присъединяват Крим.

преди 20 часа, herkules2 написа:

Щом твърдиш, че подчертаното с червено от теб е лъжа, тогава останалото пак ли е лъжа?

Два пъти съм ти подчертал кое е лъжа. За останалото нищо не съм казал. Искаш ли пак да помислиш върху въпроса си?

И това ли е лъжа?

Да те питам ли пак кога ще се научиш да осмисляш това, което четеш?

Явно ти си осъзнал, че космическата програма на САЩ е продължила, но с помоща на "Роскосмос"! Голямо осмисляне от теб, няма що, а аз не съм осмислял четеното от мен?!?:angry:! Осмислям това, че руснаците са първи, по-напред са от САЩ, и не зависят от санкциите на запада. Да, може да се влошат условията в някои сфери на промишлеността, но западът загуби от жалките си санкции много повече от Русия. Вземи за пример нас. Колко загубихме от влошаване на търговията с Русия? Ох, забравих, ние не сме западът, а задният му двор!

Космическата програма на САЩ не спирала, че да осъзнавам как е продължила.

Осмислям това, че руснаците са първи, по-напред са от САЩ, и не зависят от санкциите на запада.

По-напред са, по бедност, по корупция, по лоши условия на живот, по емиграция... и така нататък.

Личните ти фантазии за това дали санкциите се отразяват на Русия са си... твои, лични. Намират се в същата реалност, в която Русия ще унищожи света.

На твоя въпрос отговорих с пример по-горе, ясно е, че няма да можем да се разберем. Ти служиш на американските си господари и си склонен да интерпретираш действителността, като омаловажаваш Русия и величаеш САЩ! Много добре разбираш, за какво говорим, но все се измяташ и се правиш на неразбрал.

Аз господари нямам и не съм се задължавал(сам, без никой да ме кара на сила) да служа на друга държава. Теб да те цитирам ли?

Няма нужда да се омаловажава Русия, тя и така си е зле. Действителността ще ти избоде очите, ама...

Я сега ти се осъзнай! Колко наследници на българи има в САЩ и колко има в Русия?

Не съм ги броил. Ти броил ли си ги? В Русия може би за повече, отколкото в САЩ. В Украйна и Молдова може би са повече, отколкото в Русия.

На никого не съм се задължил да служа, но както виждам ти си здраво се задължил, а може би и да ти се плаща за това.

Ох...

Написано от теб на 3 февруари:

Цитат

Длъжен съм първо да служа на себе си и после на Русия, а двете са свързани помежду си, защото без Русия днес нямаше да я има и България.

Ако искаш да ги събера в един цитат, та да ти стане по-ясно?

Още лозунги.

Русия никого не поробва, Русия освобождава!

И е вярно, тя, Русия е най-велика в света и не зависи от никого!

За Прага-68 ще ти отговоря, нищо че се правиш на "ощипана мома"! Изменникът Дубчек подлъган както Горбачов и Елцин от запада, решил да вреди на страните от СИВ! Е, престъпление е да хапеш ръката която те храни. Да, българите първи влизат за да озаптят лумпените с поглед на запад, след нас влизати останалите армии от Варшавския договор! Гледай ги днес как се дрищят Чехите! Руски шпиони били взривили противопехотни мини които са забранени по конвенция и забелеежи....приготвили ги за "братята" от Украйна за да избиват с тях руските си братя!

За Прага 68-ма нали вече ми отговори. Забрави ли? Помолих те да не отговаряш пак, ами ти държиш да продължиш да се излагаш.

Това ти си го писал:

Цитат

Наясно ли си каква е била пражката пролет? Ние българите сме ги "опънали", заедно с останалите армии, и сме им го навряли доста дълбоко, та още сигурно си го спомнят, след потушаването на бунтовете!

На, което съм ти отговорил с това:

Поговорката "Както сам се изложиш, никой друг не може да те изложи" знаеш ли я? Ти си прекрасно нейно олицетворение.

Аз се занимавам с техника-електроника още от малък и не пиша лозунги, но се съмнявам за теб. Ако не пишеш лозунги то със сигурност си на щат при краварите и с неописуем патос защитаваш тези престъпници, на които Русия строши краката, за да не газят беззащитни държави!

Ето това е неописуем патос:

Русия никого не поробва, Русия освобождава!

И е вярно, тя, Русия е най-велика в света и не зависи от никого!

преди 15 часа, miro20 написа:

Крим исторически е бил руски около век и половина.  Дори преди 17 век не е имало руски крак там

А украински колко време е бил исторически?:rolleyes:

Според мен трябва незабавно да бъдат наложени санкции на Украйна за терора срещу мирните си жители. ЕС пряко подкрепя и до ден днешен Хунтата в Украйна:

преди 19 часа, M.Николов написа:

А украински колко време е бил исторически?:rolleyes:

Ако век и половина за теб е справедливо основание да си връщаш земи от една бивша умряла империя, какво би казал за владения на друга умряла империя, владяла земи 5 века ? ?

преди 2 часа, M.Николов написа:

Не ми отговори на въпроса?

Та колко време и кога Крим е бил украински?

Напротив бе "умен" :)  Ама не схващаш отговора щото толкова си "умен"

Колкото някоя умряла империя има право на претенции към владени някога отдавна 5 века земи, толкова и друга умряла империя има право на претенции към земи , които е владяла век и половина. :hush:

Ограниченото ти мислене въобще не схваща че въобще не трябва да се ревизират граници и територии на този принцип , бе "умен" :hit:

преди 4 часа, miro20 написа:

Ако век и половина за теб е справедливо основание да си връщаш земи от една бивша умряла империя, какво би казал за владения на друга умряла империя, владяла земи 5 века ? ?

Колко време Варна или Бургас са били български? 

на 30.04.2021 г. в 18:20, M.Николов написа:

Не ми отговори на въпроса?

Та колко време и кога Крим е бил украински?

Ето ти нещо над което да помедитираш :hush:

Може да бъде изображение с на открито и текст, който гласи 'Kiey, 1040 г. сафя кеуская полацк, 1040 г. сафия полацкая масква, 1040 г.'

на 30.04.2021 г. в 21:54, VRumen написа:

Колко време Варна или Бургас са били български? 

И На кого трябва да ги върнем според "рашистката" логика на някои хора ? :hit:

преди 1 час, miro20 написа:

Ето ти нещо над което да помедитираш :hush:

Може да бъде изображение с на открито и текст, който гласи 'Kiey, 1040 г. сафя кеуская полацк, 1040 г. сафия полацкая масква, 1040 г.'

И На кого трябва да ги върнем според "рашистката" логика на някои хора ? :hit:

Манипулираш с фактите, там е проблема. Ти дори не отговори на въпроса - колко време Крим е бил украински? Кажи поне веднъж нещо свързано. Същите тези църкви в Киев не говорят нищо. Все едно аз да ти съпоставя снимка на София преди освобождението и след. 

преди 3 часа, VRumen написа:

Манипулираш с фактите, там е проблема. Ти дори не отговори на въпроса - колко време Крим е бил украински? Кажи поне веднъж нещо свързано. Същите тези църкви в Киев не говорят нищо. Все едно аз да ти съпоставя снимка на София преди освобождението и след. 

Ограниченото ти мислене въобще не схваща че въобще не трябва да се ревизират граници и територии на този принцип , бе "умен" :hit:

преди 3 часа, miro20 написа:

Крим беше автономна област, чийто парламент обяви независимост и самостоятелно прие решение да се присъедини към Русия. Какво не ти е ясно? 

преди 8 часа, VRumen написа:

Христос воскресе! Той е изкусен манипулатор, и няма да ти отговори колко време Крим е бил украински.

Ще лъже, ще маже, ще се усуква като глист на гореща ламарина, но няма да ти отговори!

преди 4 часа, miro20 написа:

Какво ще кажеш тогава за ревизията на Косово, и как така изникна нова ислямска държава на балканите? В чии граници беше преди "ревизията" бе "умен"?

преди 1 час, VRumen написа:

Крим беше автономна област, чийто парламент обяви независимост и самостоятелно прие решение да се присъедини към Русия. Какво не ти е ясно?

О, много му е ясно това, ама нали е американско протеже, както вече казах ще лъже, ще маже и за всичкото зло на планетата сторено от американците според него все Русия или пък само Путин е виновен!

Най после и Русия да удари шамар на ненормалниците, заблудени от лъжите на САЩ, които не виждат по-далеч от носа си!

http://epicenter.bg/article/Rusiya-nalozhi-zabrana-za-vlizane-v-stranata-na-predsedatelya-na-Evroparlamenta/247929/7/97

Разни хомосексуални европейци и върли феминистки като Вера Йоурова, налагащи насила истанбулски конвенции и неограничени права на жените за репресии срещу мъжете нямат място в Русия. Там извратеният закон за несъществуващото "домашно насилие" е декриминализиран. Правилно е кракът им да не стъпва там, за да не заразяват обществото  с отровата на неолиберализма-феминизма и измислени права, които никъде по света не съществуват!

на 3.05.2021 г. в 20:34, VRumen написа:

Лъжа. Но то си има отделна тема за това. Не мис е преповтарят и обясняват отдавна опровергани неща и осъдени от целия цивилизован свят.

на 3.05.2021 г. в 22:41, herkules2 написа:

Христос воскресе! Той е изкусен манипулатор, и няма да ти отговори колко време Крим е бил украински.

Ще лъже, ще маже, ще се усуква като глист на гореща ламарина, но няма да ти отговори!

КАкъв манипулатор бре :)  няколко пъти повторих едни и същи изречения, вие така и не схващате :hush:

Лъжа. Но то си има отделна тема за това. Не мис е преповтарят и обясняват отдавна опровергани неща и осъдени от целия цивилизован свят.

Сопри мале! От къде на къде САЩ ще да са целият цивилизован свят? Тези диваци са по-долу и от африканския свят! Блещят се на всеки с военната си мощ, но вече я нямат. Това, че излъгаха Горбачов и Елцин с празни обещания вече няма да се повтори. С лъжите си успяха да станат световен полицай и да тормозят целия свят. Путин не вярва вече на крокодилските им сълзи. Ще им нацепи канчетата ако посмеят да стъпят в Крим, който винаги е бил руски и такъв ще си остане. А за Косово не е сигурно дали ще остане самостоятелна държава.

КАкъв манипулатор бре :)  няколко пъти повторих едни и същи изречения, вие така и не схващате :hush:

Абе много добре схващаме ние на къде биеш, сладък си ама не лепнеш! Дали Сорос ти плаща или дъртият е увеличил бюджета на САЩ за подривни дейности по света е все едно. НСР на думбазите вече го няма и всеки народ скоро ще може да се самоопределя, като самостоятелен! Сега е ред и на евро-гейския съюз. Тази извратения скоро Господ ще я ликвидира, за да не вреди на света, който е създал!

преди 7 часа, miro20 написа:

Лъжа. 

Прощавайте, че не сложих източник по-рано:

Крым провозгласил себя независимым государством

https://www.google.com/amp/s/www.interfax.ru/amp/365125

П.С. Както казах: "Крим беше автономна област, чийто парламент обяви независимост".

Сами виждате, не е лъжа.

преди 5 часа, VRumen написа:

Прощавайте, че не сложих източник по-рано:

Крым провозгласил себя независимым государством

https://www.google.com/amp/s/www.interfax.ru/amp/365125

П.С. Както казах: "Крим беше автономна област, чийто парламент обяви независимост".

Сами виждате, не е лъжа.

Крим бе превзет от мащабна рашистка военна операция, описана детайлно не от мен, а от самия Путлер във филма "пътя към родината" .

Предполагам не сте пропуснали да го гледате.

След тази ИЗЦЯЛО ВОЕННА операция по изолиране и блокиране на Крим, след около седмица бе проведен "рефередум" , с отдавна предизвестени резултати .

А депутатите от местния парламент бяха"натикани да гласуват резолюцията за присъединяване към РФ " . Цитирам пак отново любимия ви рашистки командир и военен министър на ДНР - Игор Стрелков-Гиркин. :hush:

Крим бе превзет от мащабна рашистка военна операция, описана детайлно не от мен, а от самия Путлер във филма "пътя към родината" .

Предполагам не сте пропуснали да го гледате.

След тази ИЗЦЯЛО ВОЕННА операция по изолиране и блокиране на Крим, след около седмица бе проведен "рефередум" , с отдавна предизвестени резултати .

А депутатите от местния парламент бяха"натикани да гласуват резолюцията за присъединяване към РФ " . Цитирам пак отново любимия ви рашистки командир и военен министър на ДНР - Игор Стрелков-Гиркин. :hush:

Ухааа. Вместо да се извиниш, че ме обвини в лъжа, ми спамиш неясно какви препаратки. 

преди 2 часа, VRumen написа:

Ухааа. Вместо да се извиниш, че ме обвини в лъжа, ми спамиш неясно какви препаратки. 

Ти ми цитираш интерфакс. Аз ти цитирам два филма, т.е. не само с текст, а с аудио и видео конкретни факти как е превзет Крим, и как са натикани да гласуват присъединяване към РФ .

От рашистки източници. Не от укрински, не от западни, а от самите рашисти - Путлер и военния министър на ДНР ,  дето са превзели Крим и се опитаха с Донбас, но им строшиха зъбките :) 

Защо си против оригинални рашистки източници ? :)

преди 14 часа, herkules2 написа:

Путин не вярва вече на крокодилските им сълзи. Ще им нацепи канчетата ако посмеят да стъпят в Крим, който винаги е бил руски и такъв ще си остане.

Слуга, ти пак ли чинно си изпълняваш задълженията да величаеш любимата ти Русия чрез лъжи?

преди 2 минути, miro20 написа:

Ти ми цитираш интерфакс. Аз ти цитирам два филма, т.е. не само с текст, а с аудио и видео конкретни факти как е превзет Крим, и как са натикани да гласуват присъединяване към РФ .

От рашистки източници. Не от укрински, не от западни, а от самите рашисти - Путлер и военния министър на ДНР ,  дето са превзели Крим и се опитаха с Донбас, но им строшиха зъбките :)  

Ти нали знаеш, че ако Путин каже нещо, което не се харесва на тукашните русолюбци значи... Путин нищо не е казал? В една друга тема, след като страници наред четяхме колко е велика Русия и как винаги е била най-велика и силна, в едно видео Путин в прав текст каза, че ЗА ПЪРВИ ПЪТ РУСИЯ НЕ Е ИЗОСТАВАЩА, ама това хич не ги трогна. Все едно Путин такова нещо не е казвал и старите песни се запяха отново. Патология.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.