Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

преди 49 минути, A.com написа:

:)

Леле малее! Ти наистина си патологичен случай с тези безкрайни цитати и вадене на вода от 9-те кладенеца. Търсиш патологията в другите, а не виждаш, че проблема е в теб самия. Сериозно - лекувай се!

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 15 минути, gagodrago написа:

Единственият български изтребител, с който щяхме да нападаме Путин и руснаците, потъна.

https://dnes.dir.bg/intsidenti/balgarski-mig-e-padnal-v-cherno-more-po-vreme-na-ucheniyata-kray-shabla

Толкоз от нас, братче. Добре, че нямаме подводница, че щяхме да се издавим.

преди 10 часа, Agentpat™ написа:

Леле малее! Ти наистина си патологичен случай с тези безкрайни цитати и вадене на вода от 9-те кладенеца. Търсиш патологията в другите, а не виждаш, че проблема е в теб самия. Сериозно - лекувай се!

Човекът ви показва какво говорят тебе подобни във форума . Не може да го обявяваш за патологичен случай след като болшинството от цитатите на хората в тази ваша групичка са 1000 процента неадекватни. Какво да се прави - когато фактите говорят и боговете мълчат. Ти обаче си явно над боговете щото продължаваш да се обаждаш. 😆

преди 28 минути, lsmurf написа:

Ти обаче си явно над боговете щото продължаваш да се обаждаш. 😆

Може би трябва да ти искам разрешение, а? Само да попитам - тези богове говорят ли ти?😁

преди 5 часа, Agentpat™ написа:

Може би трябва да ти искам разрешение, а? Само да попитам - тези богове говорят ли ти?😁

Няма да мога да поема тази роля но помоли някой друг щом като сам не можеш да прецениш кога да спреш да се излагаш. Освен теб ли питаш защото ти просто не спираш. :D

преди 6 часа, lsmurf написа:

Освен теб ли питаш защото ти просто не спираш.

Мдамм, объркан словоред, вследствие на нервно напрежение, породено от безсилие. Препоръчвам специализирано лечение, но не при Гаргамел.😁

преди 11 часа, lsmurf написа:

Какво да се прави - когато фактите говорят и боговете мълчат. Ти обаче си явно над боговете щото продължаваш да се обаждаш. 😆

Какво става тука бе? Само аз Херкулес съм на нивото на Боговете и моите факти са най-достоверни! Казах! :angry22: Шегичка!!!:laughing5:

Смърфе, какво, май не съм само аз, има и други дето мислят като мен, и защо инако-мислещите спрямо мен, да са с по-истински факти от моите-нашите-другите, различните от вас? Смърфе, още ли твърдиш, че жените-работнички в твоя завод са много по-добри от работниците ти мъже, като стругари, електротехници, механици, електроженисти, багеристи и останалите специалности в твоя завод? На тези твои "факти" единствено само ти си вярваш, сигурен съм, че дори и инженера не ти вярва, но ще каже, че си прав!

преди 11 часа, Agentpat™ написа:

Може би трябва да ти искам разрешение, а?

А-аааа...НЕ! Разрешение трябва да искаш от инженера. Само той казва какво трябва или не трябва да се говори тук, иначе край с теб. Ще каже на модовете веднага да ти наложат забрана. Аз доста пъти бях "дисциплинирван" и вече не смея да му противореча напълно, че като нищо ще посочи някое правило, дето не съм разбрал и изказването ми ще е противозаконно, дискриминационно или противоконституционна пропаганда. 

Приканват се участниците в темата преди да издават диагнози , да изучат понятието патология и в частност психопатология . :nono:

Защото , да не би тъкмо те самите да са случай ....в "превод" - психари..... :lol6:

"....психопатологията, когато говорим за индивидуално променено поведение и социалната патология, когато приписваме промененото поведение на социалните групи ...."

https://bg.thecorporatedictionary.com/patolog

А ето и обяснение за патология :

на 9.06.2021 г. в 0:15, Agentpat™ написа:

Леле малее! Ти наистина си патологичен случай с тези безкрайни цитати и вадене на вода от 9-те кладенеца.

Налага се да цитирам, че виж как се измъквате по терлици. Като ви помоля вие да ме цитирате и... нищо. А цитирай 3 случая, в които съм вадил вода от 9 кладенеца? Не ти се занимава, нали? Или греша? В тази тема има световни шампиони в писането и показването на глупости и лъжи. И като им покажеш лъжите, които са писали/показали, въпросните шампиони постъпват като истински мъже - подминават мълчаливо и продъжлават, все едно нищо не се е случило. 

на 9.06.2021 г. в 0:15, Agentpat™ написа:

Търсиш патологията в другите, а не виждаш, че проблема е в теб самия. Сериозно - лекувай се!

От какво да се лекувам?

преди 1 час, by_chechi написа:

Приканват се участниците в темата преди да издават диагнози , да изучат понятието патология и в частност психопатология . :nono:

Аз те приканвам да вземеш да разкажеш какви войни в водила Русия през последните 300 години, та всички да видим на къде е бил насовен зорът на Запада и на Русия. Ще го направиш ли или за пореден път ще се направиш, че не си прочел?

Пак Кедми? Сериозно ли? Бълнува за някакво абсолютно превъзходство на Русия. Руската система за ПРО какво е "обнулила"? В същото време Путин обяснява, защо НАТО не трябва да приближава границите на Русия. Да те питам - като ги гледаш тези видеа правиш ли някаква връзка между това, което казват Путин/Лавров и сие и палячовци като Кедми и професора историк, който е скаран с историята, или попиваш само това, което отговаря на желанята ти?

Хайде, и аз като теб. Видеото е за забавление.

Върви нагла подмяна на военната история...с цел изхвърляне на Съветите от нея въобще...Един другар тук се възхищава от изявата на Джеймс Холанд по БНТ...съвършен интелектуалец, разбира се...може би щото говори много хубаво английски...Дето за първи път по наша медия изрекъл тезата, че англо-американските войски "са пречупили гръбнака на германската армия"...поради технологичното си превъзходство, нали...И битката при Курск въобще не била нищо особено...та да я наричат най-важното сражение във ВСВ.Десантът в Нормандия бил най-важното...говорят за конкретна битка, не общо...Та, "съвършенният интелектуалец" не знае явно, че от 2/3 до 3/4 от Вермахтът се бият на Източния фронт...че около 3/4 от загубите им са на Източния фронт...Никой никога не е отрекъл тези факти.А Джеймс Холанд де факто ги отрича...
Е, вчера гледам филм по Viasat Histоry...френски, не руски...Та канадците трябвало да превземат по план Кан още на 06.06...пък те го превзели чак на 20.07...с много жертви...И чия съпротива са преодолели те толкова трудно и с толкова жертви?! Ами едва са преодолели съпротивата на дивизия "Хитлерюгенд"...съставена предимно от пъпчиви момченца...
Не знае "съвършенният интелектуалец", че в почти всички сражения на Запад са побеждавали германците...в конкретния случай - пъпчиви момченца...показаха ги, бе!...без да имат технологичната мощ на съюзниците...
Да не говорим за другите серии от този сериал...Как три ДОТа разказват играта на цели полкове...при наличието на пълно превъзходство на съюзниците и в жива сила и в техника...
И лъженето трябва да бъде с мярка, дами и господа!Щото ако е без мярка, се разваля търсеният ефект...

Да се върнем на темата..."Битката при Курск е една от големите операции на Източния фронт. В нея вземат участие 4 милиона войници, 13 000 бронирани машини, 50 000 оръдия и 12 000 самолета[22]. Това е последната голяма немска офанзива срещу Червената армия"...Това е написано в "Tucker, Spencer и др. Encyclopedia of World War II: A Political, Social, and Military History. ABC-CLIO, 2005. ISBN 1576079996. с. 850 – 1. "...тоест, не руски източник...Хайде сега някой от "специалистите" тук да ми посочи една битка с такъв мащаб в ограничен ареал (не по цялата планета, нали?!) на съюзниците с германците...Чакам с нетърпение...За сведение само ще спомена,че в Нормандия на 06.06.1944 десантират 165 000 войници...Сега да добавим "тежката артилерия"в подобни спорове на движението "America uber alles"...Битката за Мидуей...най-мащабната в Тихия океан...По-точно - резултатите ѝ..."По време на сражението край Мидуей японските и американските линейни кораби и крайцери не дават нито един изстрел от тежката си артилерия, тъй като са на разстояние няколкостотин километра един от друг. Борбата се води само от самолетите.

Загубите на японците възлизат на 4 тежки самолетоносача, 1 тежък крайцер, 250 самолета и около 2500 души, сред които и най-опитните пилоти на японската палубна авиация. Американците губят 1 тежък самолетоносач, 1 разрушител, 150 самолета, 307 души. Япония губи завинаги инициативата в Тихия океан и е принудена да премине към отбрана.

Битката при Мидуей показва, че самолетоносачът става основен боен кораб и самолетите му решават изхода на сраженията...И още..."Най-големият мит обаче е, че Битката при Мидуей по някакъв начин е повратна за цялата война.

Една от причините за тази заблуда е популярното твърдение, че САЩ разрушава флота на Япония, което е напълно грешно. Шокаку и Цуикаку скоро след битката отново са на разположение, както и по-малките носачи. Много от въздушните сили от Битката също оцеляват. Дори в битката при остров Санта Крус през октомври 1942 японците събират по-силен флот от американците."...За наземните действия няма да говоря, защото по отношение на мащаба те са несравними с нито една от големите наземни операции на Източния фронт...

преди 11 часа, A.com написа:

Не ти се занимава, нали? Или греша?

Не, не грешиш! Не ми се занимава повече с теб!

преди 12 часа, A.com написа:

От какво да се лекувам?

От нарцисизма си!

преди 2 минути, miro20 написа:

Няма не искам... освободителка е 

Разбира се, че е освободителка! Браво за този закон! Сволочите трябва да знаят какво ги чака, ако започнат по еврогейски да изопачават историята.

Още една идея и от мен - да вкарат в името си . Например РОФ - Руска освободителна федерация :giggle1:

преди 19 минути, Agentpat™ написа:

Разбира се, че е освободителка! Браво за този закон! Сволочите трябва да знаят какво ги чака, ако започнат по еврогейски да изопачават историята.

Глупака си остава глупак. И в минало време, и в сегашно, и в бъдеще!

преди 7 часа, miro20 написа:

Още една идея и от мен - да вкарат в името си . Например РОФ - Руска освободителна федерация :giggle1:

Омничето на мама!

преди 8 часа, Agentpat™ написа:

Не, не грешиш! Не ми се занимава повече с теб!

Колко познато. Като ви наврат истината в лицето(с цитати, за да няма после "ама, аз такова нещо не съм писал") и изведнъж не ви се занимава. Иначе ви се заниамва да кажете, че не ви се занимава. Молодцы:)

преди 8 часа, Agentpat™ написа:

От нарцисизма си!

🤣 Добре. :)

преди 7 часа, Agentpat™ написа:

:)

Това, че си откърмен с една изопачена от руските сволочи история не те ли притеснява? Не ти задавам въпрос.

Цитат

Втора́я мирова́я война́[~ 1] (1 сентября 1939 — 2 сентября 1945[23]) — война двух мировых военно-политических коалиций, ставшая крупнейшим вооружённым конфликтом в истории человечества.

Цитат

1 сентября 1939 года вооружённые силы Германии перешли границы Польши, также в боевых действиях на стороне Германии приняли участие войска Словакии, чуть позже это спровоцировало объявление им войны со стороны Англии, Франции и прочих стран, имевших с Польшей союзнические обязательства.

1 сентября в Советском Союзе введена всеобщая воинская повинность. При этом призывной возраст снижен с 21 до 19 лет, а для некоторых категорий — до 18 лет. Закон немедленно вступил в силу, и в короткое время численный состав армии достиг 5 миллионов человек, что составило около 3 % населения.

3 сентября в 9 часов утра Англия, в 12:20 — Франция, а также Австралия и Новая Зеландия объявили Германии войну. В течение нескольких дней к ним присоединились Канада, Ньюфаундленд, Южно-Африканский Союз и Непал. Вторая мировая война началась[47]. Гитлер и его окружение до последнего дня надеялись, что союзники не решатся вступить в войну и дело закончится «вторым Мюнхеном». Главный переводчик министерства иностранных дел Германии Пауль Шмидт описал состояние шока, в которое пришёл Гитлер, когда посол Британии Невилль Хендерсон, появившись в Рейхсканцелярии в 9 часов утра 3 сентября, передал ультиматум своего правительства с требованием отвести войска с польской территории на исходные позиции. Присутствующий при этом Геринг произнёс: «Если мы проиграем эту войну, то нам остаётся уповать лишь на милость Божию»[48].

Утром 17 сентября в ноте советского правительства, вручённой в Москве послу Польши в СССР, было заявлено, что «поскольку Польское государство и его правительство перестали существовать, Советский Союз обязан взять под свою защиту жизнь и имущество населения Западной Украины и Западной Белоруссии».

Тем же утром 17 сентября, в соответствии с условиями секретного дополнительного протокола к договору о ненападении между СССР и Германией, Советский Союз осуществил ввод своих войск в восточные районы Польши[52]. Внутренняя пропаганда в СССР декларирует, что «РККА берёт под защиту братские народы». В 6 часов утра Красная армия двумя войсковыми группами перешла государственную границу. Этим же днём Молотов отослал послу Германии в СССР Шуленбургу поздравление по поводу «блестящего успеха германского вермахта»[53]. Несмотря на то, что ни СССР, ни Польша не объявили войну друг другу, некоторые историки (например А. М. Некрич) считают этот день датой вступления СССР во Вторую мировую войну.

28 сентября немцы заняли Варшаву. В этот же день в Москве был подписан Договор о дружбе и границе между СССР и Германией, установивший линию разграничения между немецкими и советскими войсками на территории бывшей Польши примерно по «линии Керзона».

Территории, отошедшие в зону влияния СССР, были включены в состав Украинской ССР, Белорусской ССР и независимой на тот момент Литвы. На территориях, включённых в СССР, была установлена советская власть, проводились социалистические преобразования (национализация промышленности, коллективизация крестьянства), что сопровождалось депортацией и репрессиями по отношению к бывшим господствующим классам — представителям буржуазии, помещикам, зажиточным крестьянам, части интеллигенции.

Колко интересно, Англия и Франция обявяват война на Германия, а СССР... се включва във ВСВ на страната на... Германия:

Цитат

Тем же утром 17 сентября, в соответствии с условиями секретного дополнительного протокола к договору о ненападении между СССР и Германией, Советский Союз осуществил ввод своих войск в восточные районы Польши[52]. Внутренняя пропаганда в СССР декларирует, что «РККА берёт под защиту братские народы». В 6 часов утра Красная армия двумя войсковыми группами перешла государственную границу. Этим же днём Молотов отослал послу Германии в СССР Шуленбургу поздравление по поводу «блестящего успеха германского вермахта»[53]. Несмотря на то, что ни СССР, ни Польша не объявили войну друг другу, некоторые историки (например А. М. Некрич) считают этот день датой вступления СССР во Вторую мировую войну.

А как РККА е взела под защита братските народи:

Цитат

На территориях, включённых в СССР, была установлена советская власть, проводились социалистические преобразования (национализация промышленности, коллективизация крестьянства), что сопровождалось депортацией и репрессиями по отношению к бывшим господствующим классам — представителям буржуазии, помещикам, зажиточным крестьянам, части интеллигенции.

България и Румъния са независими държави. От кого ги освобождава РККА?

на 11.06.2021 г. в 23:31, A.com написа:

...Аз те приканвам да вземеш да разкажеш какви войни в водила Русия през последните 300 години....  

Амииии..... :), примерно ....с Турците за Крим и Кавказ (щото те са туски , нали :lol6:) . Там питай грузинци , азери , туркмени кой е агресора и кой е спасител.... (щото аз съм питал :nono:)....А бе и у нас може да питаш ! :lol6:

Все е същото ! :nono:

...Срещу Наполеон , ПСВ , срещу Хитлер , това коментар...:nono:

Индианците в Америките , черните в Африка , средиземноморието изобщо , индийците , китайците ?

Австралия бре , ако искаш ! :lol6:

Ха , щях да забравя ! Ядрената "защитата" срещу Япония .......на японска земя ! :angry:

Тях броим ли ги ? :lol6:

То свят не остана! :nono: ........от тази пуста Русия.... :lol6:

Неадекватник ! :lol6:

.......................

Драги ми юноша бледен ! Проблемът е у главата , не е в писаното ! :nono:

Тук гледай , как е по целия свят за който "не слуша" : (бледа сянка на действителността) :nono:

преди 1 час, by_chechi написа:

Тук гледай , как е по целия свят за който "не слуша" : (бледа сянка на действителността) :nono:

Правилно, така беше за "който не слуша", но до сега. Русия се оказа доста "непослушна" , че и има нахалството вече да поставя условия на световните палачи, като им показа, че може да им строши краката а после да им отреже и кратуните, ако нещо стъпят накриво на неправилно място, и да ги приключи завинаги. Пък и се наблюдава постепенно "непослушание" и на останалите страни по света, с надеждата, че Русия няма да ги остави на вълците, което е и видимо напоследък!

на 11.06.2021 г. в 23:31, A.com написа:

Пак Кедми? Сериозно ли? Бълнува за някакво абсолютно превъзходство на Русия. Руската система за ПРО какво е "обнулила"? В същото време Путин обяснява, защо НАТО не трябва да приближава границите на Русия. Да те питам - като ги гледаш тези видеа правиш ли някаква връзка между това, което казват Путин/Лавров и сие и палячовци като Кедми и професора историк, който е скаран с историята, или попиваш само това, което отговаря на желанята ти?

То на теб каквото и да ти се каже, ти си знаеш своето! Все анимации ти се привиждат. Моли се да не ги изпитаме тези анимации на гърба си, защото днес сме много.....ама много повече от друг път на погрешната страна и твоята "истина" няма да ни спаси от възмездие, заради простотията с влизането ни в НАТО! За това се моли Русия да ни прости предателството към нея!

преди 7 часа, by_chechi написа:

Амииии..... :), примерно ....с Турците за Крим и Кавказ (щото те са туски , нали :lol6:) . Там питай грузинци , азери , туркмени кой е агресора и кой е спасител.... (щото аз съм питал :nono:)....А бе и у нас може да питаш ! :lol6:

Все е същото ! :nono:

...Срещу Наполеон , ПСВ , срещу Хитлер , това коментар...:nono:

Изброй войните, които Русия е водила последните 300 години. Трудно ли ти е? Или това, което ще трябва да напишеш не кореспондира с:

Цитат

Можеш да завършиш с въпроса , защо от 300 години насам Зорът на Запада е Главно към Русия насочен ? Постоянно войни й устройват все на нейните граници....

Напиши всички войни на Русия, да видим на кой къде му е насочен зорът, кой какви войни е устройвал и на чии граници. Да не се окаже, че горното ти твърдение е лееееко далече от действителността?

Индианците в Америките , черните в Африка , средиземноморието изобщо , индийците , китайците ?

Австралия бре , ако искаш ! :lol6:

Ха , щях да забравя ! Ядрената "защитата" срещу Япония .......на японска земя ! :angry:

Тях броим ли ги ? :lol6:

То свят не остана! :nono: ........от тази пуста Русия.... :lol6:

Неадекватник ! :lol6:

.......................

Я пак прочети какво си писал и ми кажи кой точно е неадекватник, че намесваш индинците в Америка, черните в Африка, Австралия и т.н.?

Цитат

Можеш да завършиш с въпроса , защо от 300 години насам Зорът на Запада е Главно към Русия насочен ? Постоянно войни й устройват все на нейните граници....

Какво те питам аз, какво ми отговаряш ти? Кой точно е неадекватник?

Драги ми юноша румен - трудно ли ти е да обосновеш собствените си писания, които съм цитирал? Видно е, че ти е трудно, иначе нямаше да прибягваш до горецитираните глупости, които си написал в отговор на това, което съм те питал.

преди 4 часа, herkules2 написа:

Правилно, така беше за "който не слуша", но до сега. Русия се оказа доста "непослушна" , че и има нахалството вече да поставя условия на световните палачи, като им показа, че може да им строши краката а после да им отреже и кратуните, ако нещо стъпят накриво на неправилно място, и да ги приключи завинаги. Пък и се наблюдава постепенно "непослушание" и на останалите страни по света, с надеждата, че Русия няма да ги остави на вълците, което е и видимо напоследък!

Я, ПАТОЛОГИЯТА на СЛУГАТА пак се обажда.

Тук също:

преди 1 час, herkules2 написа:

То на теб каквото и да ти се каже, ти си знаеш своето! Все анимации ти се привиждат. Моли се да не ги изпитаме тези анимации на гърба си, защото днес сме много.....ама много повече от друг път на погрешната страна и твоята "истина" няма да ни спаси от възмездие, заради простотията с влизането ни в НАТО! За това се моли Русия да ни прости предателството към нея!

И малко забавление:

Цитат

Фейсбук група, с 65 000 последователи, призовава русофобите в България да бъдат ликвидирани: https://www.24chasa.bg/novini/article/6547232

Ако някой се познае, да не вземе да се обиди.

Цитат

Русофил ли си?
1. Руска кола ли имаш/караш?
2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки?
3. Децата ти учат ли в Русия?
4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка?
5. Ползваш ли руски смартфон?
6. Ползваш ли руски компютър?
7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка?
8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки?
9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение?
10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в Google, защото не е руски)?
11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години?
12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят?
13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук?
14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мade in Russia?
15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС?
Отговори:
Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а просто олигофрен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.