Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отношенията между САЩ и Русия

Featured Replies

Всичко това е по проста причина че някои си живеят в утопията СССР.

Само че както винаги съм казвал, РФ в момента е най капиталистическата,  олигархичномафиотска държава на света.

https://money.bg/economics/500-rusnatsi-pritezhavat-poveche-ot-99-8-ot-naselenieto-na-stranata.html?fbclid=IwAR2Ow86vbpEH7jABIWuAybTWyy9olYgBkE8HkFroJr4uGaYs5ObpXshjWNU

Много е странно червени цоциалисти и комунета да са фенове на този върл див капитализъм с най големи диспропорции и несправедливости. Но това е заради утопията която споменах.

Това отделно от политическите "свободи" . Дето ги няма никакви .

:)

преди 2 часа, A.com написа:

Русофил ли си?
1. Руска кола ли имаш/караш?
2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки?
3. Децата ти учат ли в Русия?
4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка?
5. Ползваш ли руски смартфон?
6. Ползваш ли руски компютър?
7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка?
8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки?
9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение?
10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в Google, защото не е руски)?
11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години?
12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят?
13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук?
14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мade in Russia?
15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС?
Отговори:
Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а просто олигофрен.

тва е добро. Тук много такива съм ги хващал че превеждат грешно с гугълтранслейт ,  че и после спорят . Както херкулесчо :) 

Но пък те сами ще се познаят дали са олигофрени ако отговорят на всичките въпроси .  За мен са ясни отдавна какви са :) 

• Отговори 8,6k
  • Прегледи 479,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мацката го обяснява много добре и разбираемо дори и за неспециалисти с малко здрав разум. Ааааа , ма чакай, това сигурно пак е фейк и пропаганда на руснаците. А картинката е точно обратната.

• crazy katon
    crazy katon

В Холандия се намериха хора, на които им писна да демонизират Русия и ще издават вестник за истинското положение там, който ще се казва "другият вестник" или "другата страна". Инициативата е хубава, н

• Тези удари са повече за пред медиите и да напомнят на света, че международното право не съществува.

Публикувани изображения

преди 16 часа, A.com написа:

Ако някой се познае, да не вземе да се обиди.

Цитат

Русофил ли си?
1. Руска кола ли имаш/караш?
2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки?
3. Децата ти учат ли в Русия?
4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка?
5. Ползваш ли руски смартфон?
6. Ползваш ли руски компютър?
7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка?
8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари, обувки, парфюми, стоки?
9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение?
10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в Google, защото не е руски)?
11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години?
12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят?
13. Пишеш ли повече в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук?
14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мade in Russia?
15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС?
Отговори:
Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а просто олигофрен.

Какво лъготиш, какви простотии си сътворил пак бе? Ако вземем да се обиждаме от всяка западна глупост, то трябва да сме изцяло без настроение. Жалък си, но както казват "луд умора няма"! Не от девет, ами от 29 кладенеца вода се мъчиш да извадиш и все пясък излиза!
ДА! Русофил съм, не съм американофили не ми харесва американския бандитлък!

1. Руска кола съм имал и съм карал. Много бях доволен от нея, обикновено Жигули, абсолютно безупречно и никога не съм оставал на пътя. Над 350 000 км. съм изминал до времето на "демокрацията". Единствено разпределителния вал си смених и то сам. Ремък скъсах когато свирихме с групата  към ОД. Музика на Обзор. Един дамски чорапогащник свърши работа и динамото и водната помпа си работеха нормално докато намеря нов ремък. Бензиновата помпа отказа, но и нея си ремонтирах, като си направих клапанчета от експериментална платка за обемен монтаж-електроника, които изтърках и оформих на циментна пътека. Къде ще сравняваш ти руската кола със западния боклук. Донесох си един VW Пасат от Хамбург. То не бяха такси евра 1,2,3 и останалите просташки еко такси и митнически сборове. "Големият западен автомобил на път за Варна скъса ангренажен ремък и наби клапани!!!  Е, как да си го поправя на пътя сам кажи? Бих предпочел руска кола да карам, но с тази отвратителна политика скоро няма да стане.

2. Говоря и пиша на руски свободно, някога в училищата го изучавахме + един западен език. Без грешки никой не говори и пише на никакъв език, дори и на родния си!

3. Децата ми се изучиха в София и едното още учи там. Много бих искал да учат в Русия но политическата обстановка не го позволява.

4. Спестяванията ми не са много, някакви мизерни 800 000 лв. за черни дни, държа ги в ЦКБ. ДСК станаха грабители и при тях депозитите ще са с отрицателна лихва,  (дори не съм милионер) и не дай Боже някой от семейството ми да се разболее. С тази "демокрация" и разбойническа здравна система лекарите станаха бизнесмени с клиенти, а не с пациенти, поради което много хора си отидоха от този свят! Имах малко английски лири, но с обезценяването им ги обърнах в левове, предпочитам инвестициите в злато и недвижими имоти.

5. Много бих искал да ползвам руски смартфон. Руската техника е доказала своята надежност, само че в България забраниха всичко руско, а китайските стоки наводниха света, и в САЩ не правят изключение.

6. Кекто обясних вече, няма от къде да си купя руски компютър, но съм сигурен, че ще е много по-добър от китайския!

7. Че то аз в България нямам време да ходя на почивки, а ти къде ме пращаш? Жена ми предпочита планина и обикновено прави резервации за Пампорово. Все и харесва връх "Снежанка", добре че има лифт, че като нищо ще хукне да го качва пеш. Няколко пъти ходихме на почивка в Гърция и веднъж преди пандемията я водих на о-в Мавриций. В Москва ходехме на гости при приятели, но сега вече нямаме възможност.

8. Разбира се, че предпочитаме руско облекло, аксесоари и др. стоки. Само дето вече няма внос на такива, заради глупава политика. Аз имам три руски калпака с ушанки, и два чифта валенки, подари ми ги един приятел, работил в Коми. Жена ми си пази много руски рокли и поли, още от ученичка. И още и стават, защото в момента е само 51 кг.! С приятелка рускиня са си разменяли някога подаръци

9. Опазил ме Господ от сериозно заболяване. Руската медицина е водеща в света. От руската ваксина срещу коронавируса още няма смъртен случай, докато от прехвалените западни производители що народ измря след ваксинацията. То за това българите не смеят да се ваксинират, здрав, прав, ваксинирали го с Астра зенека и след седмица опънал копитата. В Русия са най-добрите вирусолози в света, и бих предпочел аз и семейството ми да се лекуваме в Русия!

10. Ти подиграваш ли ми се? Как искаш да ти изброя руски художници, архитекти, писатели и прочее, след като има забрана у нас за всичко руско и руските личности са забранени за коментиране?

11. Русия е дала на света много повече от която и да е друга страна. Днес ненормалния "цивилизован свят" се е озлобил към Русия през последните 20 годинти, заради руските световно известни богатства, които са над 60% от запасите на планетата. За това този извратен свят не заслужава повече да се домогва до руски изобретения и постижения. Във военните постижения Русия е световен лидер и всички се страхуват от нея, като не смеят да безчинстват, както НАТО действа в останалия свят. Западняците не са безсмъртни и Русия лесно може да ги прати във "вечността", ако бъде предизвикана.

12, Е ти не можеш ли да си ги намериш, информация бол. Калашников да ти говори нещи? С каква антивирусна програма си? Моята е Касперски!
https://bg.efuc.org/3041-the-most-famous-russian-brands-in-the-world.html

13. Фейсбук не ми е интересен и изобщо не пиша в него. Там администрацията са идиоти и банват всеки, който е против феминизма. Фейса е станал реклама на световната пагубна идеология на феминизма и е повече от 75% женска аудитория. Нямам излишно време да губя в тази глупава мрежа за дезинформация.

14. Разбира се че имам. Жена ми има ютия за парно гладене, която още работи. Дори нагреватела още не съм и сменял, защото руските части са най-издръжливи. Имам руски двубутален компресор с 1 квт. асинхронен електро двигател. Постоянно го ползвам, още работи. В мазите имам два руски хладилника "Зил", и един български "Мраз 140", които още работят. Имам и един руски мотоциклет "Иж Планета"  наследство от баща ми, който също още работи. Да изброявам ли още?

15. Зависи как се тълкува. След демокрацията излизахме с колегите зад граница да работим с договор. Плащаха в евро два пъти повече от колкото изкарвахме в България. Но, ако се броят личните ми ходения в Русия, то те са повече от колкото в държави от ЕС, като не се смятат ходенията ми в Румъния, защото там ходя през два месеца и имам съвместна работа с румънска фирма!

Кой е тук олигофренът? Аз, който уважавам българските обичаи и традиции, или прозападните ненормалници, заразени с евро-гейско-атлантически ценности, дето до сега ненормалните (гейове и феминистки-лесбийки) станаха "нормални", а хетеро-семействата се низвергват от системата, че и ще се преследват от извратени закони, защото не си дават децата на обратните за осиновяване!!

преди 20 часа, herkules2 написа:

На невежото говедо, измислило тази безумна 10-та точка, мога да кажа, че руските художници, архитекти, композитори и писатели са в пъти повече и по-известни от американските такива от същия период.

Това за Google ме спука от смях, защото един от основателите на въпросната международна корпорация е руснак. Но то говедото откъде да го знае.

на 13.06.2021 г. в 20:34, A.com написа:

Изброй войните, които Русия е водила последните 300 години....

(бел.а.:nono:)

Я пак прочети какво си писал и ми кажи кой точно е неадекватник, че намесваш индинците в Америка, черните в Африка, Австралия и т.н.?

(бел.а:nono:)

Сам си прави изводи кой е неадекватник ! :nono:

..................

Нещо повече . Войните на Русия продължават ......както винаги  си е било :).....

В чисто човешки аспект , аз нямам никакви проблеми с такива "войни".......:nono:

Колективният Запад (или по отделно) някой , някъде да ги е канил ? :angry:

Сами се натрисат .....за ресурси всякакви .

Най-известен е израза " Янки вън ! ".....и т.н......:nono:

Даже на Стара Европа взе да й писва от САЩ......нейна рожба ненагледна ! :) Проблемът си е техен , вътрешен....:nono:

Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават !

........................

Ей такива мисли ми минават из главата , когато "споря" с неадекватници . :nono: На теб минават ли ти ? :lol6:

Общо взето нищо. Продължава се с 5 години договорът за ограничаване на стратегическите нападателни оръжия. Украйна далеч от НАТО. И останалото са протоколни дрънканици.

https://www.youtube.com/watch?v=NxxewWE7JO8

И си връщат посланиците че ги бяха отзовали.

• Автор

Чудех се...къде да пусна информацията.....

Изтребителите Ф-35 и Путин може да спи спокойно

Цитат

...И тъй като за европейските членове на НАТО основното „тежко оръжие” е американският изтребителят Ф-35, това е добра новина за производителя „Локхийд”. Но страните, които са подписали да го закупят, вече не са толкова щастливи - отсега нататък техните въоръжени сили са обречени на слабост.

Обединеното кралство, Италия, Норвегия, Белгия, Холандия, Полша и Дания са поръчали общо 297 Ф-35 на стойност 35,4 милиарда долара, като още много милиарди ще бъдат вложени в поддръжка и въоръжение, докато самолетите са в експлоатация.

Същевременно, след двадесет години разработване самолетът все още не е преминал сертификация дори в собственото бюро за изпитания на Пентагона. Наскоро там бяха открити поне 871 дефекта, 10 от които могат да доведат до смърт или други също така нежелани резултати за пилотите.

„Този самолет не е добър”, обяви експертът Дан Грейзър от Проекта за надзор на правителството във Вашингтон.

„Създадохме чудовище”, смята за програмата за разработване на Ф-35 Кристофър Милър, последният военен министър в администрацията на Тръмп.

Досега по време на тестовете беше разкрито, че картечницата на изтребителя е неточна, той не може да излети ако на по-малко от 40 км има гръмотевична буря или дори при малко по-силен страничен вятър. Сложните му системи се повреждат толкова често, че реално има полети средно веднъж на три дни. А турбинната камера на двигателя му има тенденция да разтапя опашката при свръхзвукови скорости.

Трудно е да се обясни покорството, с което европейските военни сключват заробващи договори за новите изтребители, въпреки доказателствата и признанията в Пентагона и Конгреса, че цялата тази програма е катастрофа.

преди 5 минути, Proshark написа:

Същевременно, след двадесет години разработване самолетът все още не е преминал сертификация дори в собственото бюро за изпитания на Пентагона. Наскоро там бяха открити поне 871 дефекта, 10 от които могат да доведат до смърт или други също така нежелани резултати за пилотите.

...същевременно покрай инцидента с нашия МИГ , разбрах че самолетите ни нямали въобще система за автоматична защита за предпазване срещу удар в земя/ вода

Което било отдавна стандарт в западните аналози .

преди 25 минути, miro20 написа:

разбрах че самолетите ни нямали въобще система за автоматична защита за предпазване срещу удар в земя/ вода

В ф 16 има такава система.

• Автор
преди 31 минути, miro20 написа:

...същевременно покрай инцидента с нашия МИГ , разбрах че самолетите ни нямали въобще система за автоматична защита за предпазване срещу удар в земя/ вода

Предполагам това е поправимо..вместо да не може да излети въобще....

преди 35 минути, adersa написа:

В ф 16 има такава система.

Именно .

Това че МИГовете ни нямат такива защитни системи  бе втория ми "шок"  след първия - оповестяването че сме нямали никога и система "свой - чужд"  с натовските ни партньори :) :) А от кога сме в НАТО ?

Но иначе наливаме милиони в договори с "матушката" и чакаме неустойки по некадърните им ремонти . Кво да говорим ...

Каква въобще е целта да летим с МИГове  ? 

на 15.06.2021 г. в 14:20, Филипов написа:

Ако някой си е задавал въпроса дали кхмериканците се раждат идиоти или стават такива впоследствие, това интервю дава отговора. То започва ударно, с необичайно тъп и необоснован въпрос, че руснаците били дали на Иран някакви технологии и когато Путин отговори на два пъти, че това са просто глупости, по изцъкления поглед на интервюиращия се разбра, че не е разбрал и една дума. По нататък тъпизмите валяха един след друг за да се стигне до върха: Вие убиец ли сте? После поиска и гаранции за живота на нищожеството нахални, сякаш е някакъв богопомазан затворник, а не най-обикновен и некадърен мошеник.

И ето го отговора на горния въпрос: Те се раждат завършени идиоти и последващата пропаганда и промивка на мозъци цели само да ги поддържа в състояние на постоянен дебилизъм или ако вземем като мярка за изкуфяване състоянието на сегашния им президент - байдънизъм. И повярвайте ми, не само журналистите им са такива, всички, малко или много са заразени. Гледал съм лекции на Ноам Чомски и макар да казва, че сащ са най-големия терорист, то през 2002 г. твърди, че нещата са по-добре от времето на войната във Виетнам. Аз не виждам такова нещо ... и тогава, и сега там са се борили срещу правата на човека, но тогава поне е имало някакво гражданско общество и са протестирали срещу безсмислената война, а сега ... безброй зеленчукови лехи! Друг прогресивен творец, Оливър Стоун, в последната част на "Интервюта с Путин" 15 минути повтаряше едни и същи мантри, че Русия се е намесила в изборите в сащ, така твърдели цирея и фибата и колкото и Путин да го опровергаваше той си знаеше своето, макар през останалата част от тези интервюта да показваше много по-различна от масовата представа за Путин там. Това е положението, тези са приключена държава и за никакви човешки ценности нямат право да говорят.

Мисля, че руснаците трябва изобщо да престанат да говорят с тях, няма никакъв смисъл от подобряване на отношенията, това може да става с хора, не и с говорещи зомби.

преди 13 часа, miro20 написа:

Именно .

Това че МИГовете ни нямат такива защитни системи  бе втория ми "шок"  след първия - оповестяването че сме нямали никога и система "свой - чужд"  с натовските ни партньори :) :) А от кога сме в НАТО ?

Но иначе наливаме милиони в договори с "матушката" и чакаме неустойки по некадърните им ремонти . Кво да говорим ...

Каква въобще е целта да летим с МИГове  ? 

Ти с всичкия ли си? Този МИГ е имал всичко необходимо което е трябвало за времето в което е произведен. ф-ките по онова време са още по-скапани и трудно биха излезли срещу МИГА, ако е пилотиран от руснак. А, това че сме в НАТО е най-голямата грешка на българските управници от 120 години насам. За какво оповестяване "свой-чужд" дърдориш, след като още сме с руски самолети още от дядо-адамово време.........оня другия философ ще каже-съветски! Е, нали им наръсихме една камара пари на американците за стари хвърчащи тенекии, дето изобщо не е сигурно дали ще получим, но е сигурно, че никога няма да ни върнат парите. Те янките "кръв повръщат, но пари не връщат"!:laughing5:Ама да го погледнем от добрата му страна! Нашите Ф-16 са добро подмазване на американските изедници, и някакви си там милиарда от България са по-малкото зло, за разлика на изнудваните страни в Европа да купуват Ф-35, дето освен много по-скъпи са и смъртоносни за пилотите, които ще летят с тях! Така че, ББ е направил изпреварващ ход и си е платил лептата предварително на думбазите! То всичката американска техника е "голяма работа"! Сигурно за това Ердоган взе да предпочита руската!

https://dnes.dir.bg/svyat/11-stanaha-zhertvite-ot-katastrofata-s-voenen-kugar-v-turtsiya

Цитат

В. "Миллиет" информира, че това е четвърта катастрофа с хеликоптер Кугар в страната. Преди това подобни инциденти със същия вид хеликоптери в Турция са станали през 1997, 2003 и 2017 г., напомня изданието. 28 военнослужещи са загубили живота си при предишните инциденти, допълва изданието. С жертвите на новата катастрофа броят на загиналите нараства на 39.

Е те това е! Каквито са им вертолетите, такива са им и самолетите! Да се молят на Господ да не ядосат Русия, че тогаз и той няма да им помогне, пък ти си фантазирай, че щом в САЩ имало руснаци, Русия ще пощади гадовете и ще им позволи да безчинстват на руска земя!

преди 5 часа, herkules2 написа:

Да се молят на Господ да не ядосат Русия, че тогаз и той няма да им помогне, пък ти си фантазирай, че щом в САЩ имало руснаци, Русия ще пощади гадовете и ще им позволи да безчинстват на руска земя!

Пощада няма да има! При една евентуална ядрена война между САЩ и Русия руските подводници подхващат крайбрежията на Краваристан и с премерени удари изпепеляват всичко. После "изчистват" каквото е останало с предизвикани цунами А отгоре междуконтиненталните балистични ракети довършват всичко във вътрешността на страната. ПВО-то на ковбойците няма да може да спре почти нищо, защото отдавна е морално остаряло. Тъй че Америко - умната и разумната, за да не станеш от страната на неограничените възможности, в страната с на неограничената ядрена пустош!

преди 8 минути, Agentpat™ написа:

Пощада няма да има! При една евентуална ядрена война между САЩ и Русия руските подводници подхващат крайбрежията на Краваристан и с премерени удари изпепеляват всичко. После "изчистват" каквото е останало с предизвикани цунами А отгоре междуконтиненталните балистични ракети довършват всичко във вътрешността на страната. ПВО-то на ковбойците няма да може да спре почти нищо, защото отдавна е морално остаряло. Тъй че Америко - умната и разумната, за да не станеш от страната на неограничените възможности, в страната с на неограничената ядрена пустош!

Те ковбойците каквото си търсят може и да си го намерят, а и добре знаят, че нямат шанс срещу Русия. ПВО-то им и да не е остаряло не може да спре модерните руски оръжия. Ракетите им се разделят на много по-малки ракети и могат да бъдат управлявани дистанционно. Няма още измислена ПВО, която да ги спре. Колкото и да лаят, че Путин бил убиец, не смеят да се закачат с Русия, че тогаз може наистина да го принудят да стане "убиец"! От време на време се самозабравят, но пак се сещат, че Путин не е Горбачов, нито пък е Елцин. При евентуална ядрена война, от Русия все нещо ще остане, но от САЩ и равната им плоска земна повърхност ни небостъргачи, ни хора ще останат! Лошо ще е и за нас, и едните и другите могат да ни унищожат, когато не знаем кае е правилно и на кой цар да служим, като хапем ръката, която ни е пазила от гадовете!

на 18.06.2021 г. в 18:33, miro20 написа:

Интересно тогава как и западните аналози продължават да се разбиват?:rolleyes:

Или те не се разбиват в земя/вода?:giggle1:

Чешите си езиците , а в действителност става все по-страшно....:(

на 19.06.2021 г. в 23:01, M.Николов написа:

Интересно тогава как и западните аналози продължават да се разбиват?:rolleyes:

Или те не се разбиват в земя/вода?:giggle1:

Виждам с интерес очакваш въпроса ми - Къде и кога на учения са се разбивали поради липса на система за сблъсък със вода/ земя  западните самолети ?

:) 

Истината , такава каквато е ........:nono:

, а не както някои тралалайковци я представят .....:lol6::

на 19.06.2021 г. в 23:01, M.Николов написа:

Интересно тогава как и западните аналози продължават да се разбиват?

Точно! Ф-16 е "най-падащия" изтребител в света. До сега около 500 бройки от него са се разбили.

преди 2 часа, Agentpat™ написа:

Точно! Ф-16 е "най-падащия" изтребител в света. До сега около 500 бройки от него са се разбили.

Е, може ли такива работи, виж че имал:

на 18.06.2021 г. в 18:33, miro20 написа:

система за автоматична защита за предпазване срещу удар в земя/ вода

интересно как ли се разбиват тогава?:wub:

:biggrin:

преди 6 часа, by_chechi написа:

Истината , такава каквато е ........:nono:

, а не както някои тралалайковци я представят .....:lol6::

За първото видео - явно кхмериканските и западните журналисти живеят в света на тиквите, защото не знам какво са очаквали да постигне байдънясалия ... май обаче той ще се окаже по-читав от тях. Второто е добра подборка от дебилните въпроси на ония журналисти и е много добро попадението на Яков Кедми от предишно твое видео, че Путин е готов за педагог на умствено изостанали, търпелив, обяснява веднъж, втори, трети път ... не че ще разберат, те не са умствено изостанали, просто го нямат това нещо (не го опитвай с местните троли, те са по-зле и от ония журналисти). За третото - както вече казах, няма смисъл руснаците да говорят с тези зомби. Колкото пъти Путин се срещне с техни президенти, те омекват и са съгласни на подобряване на отношенията, но "свободните" им медии го представят като провал и си мислят, че като въведат незнамкои си санкции, нещо ще се промени ... това да не ви е България бе или някои от другите табаки (харесва ми този термин, руснаците го използват за чакалите от "Книга за джунглата"). Те дори за миг не могат да си помислят, че страните ще живеят нормално и без техните заповеди, които наричат демокрация.

Е, нека тези, които са установили, че кхмериканците ще победят руснаците в сухопътна битка прочетат нещо за Афганистан, Сирия, Роман Филипов и безброй други и тогава да си правят изводите. Абе изобщо, както казваха сърбите: Колумбе, да ти ебм любопитството!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.