Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

преди 21 минути, petie1 написа:

Не е тук а така се казва потърси с чичо Гошо...

Кити Анне кат гледам не е толкова зле за общуване само дето си витае в някакъв нейн свят

Ами да ти кажа честно ако ме познаваше лично щеше да имаш друго мнение  за хората с увреждание

Като гледам и друг се присъедини и да отворим нова тема, че тази с Анне нещо се изчерпа и вече не знаем какво да й кажем

• Отговори 809
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

току-що, nikooo91 написа:

Като гледам и друг се присъедини и да отворим нова тема, че тази с Анне нещо се изчерпа и вече не знаем какво да й кажем

Както казах темата отдавна е излязла от  руслото си та може да си я ползваме за чат с нея, а къде се се е присъденил някой и къде ще отваряме тема?

преди 9 часа, petie1 написа:

Както казах темата отдавна е излязла от  руслото си та може да си я ползваме за чат с нея, а къде се се е присъденил някой и къде ще отваряме тема?

Стори ми се, че някой друг беше писал ... поне да не обсъждаме едно и също както с Анне

Може ли да помоля поне днес да не ми разваляте деня?

преди 1 час, Anne написа:

Спокойно...а аз ще помоля да не отваряме темата пак

преди 3 часа, nikooo91 написа:

Стори ми се, че някой друг беше писал ... поне да не обсъждаме едно и също както с Анне

Ами не няма освен нас тримата, откри ли каквото ти казах?

преди 1 час, Anne написа:

Ами от теб зависи... Съдейки по аватара днес май имаш рожден ден та весел празник, голямо съвпадение месец преди полетът на Гагарин

преди 7 минути, petie1 написа:

Ами не няма освен нас тримата, откри ли каквото ти казах?

Ами от теб зависи... Съдейки по аватара днес май имаш рожден ден та весел празник, голямо съвпадение месец преди полетът на Гагарин

Честит рожден ден!

преди 2 минути, nikooo91 написа:

Честит рожден ден!

По принцип съм в такава група 

Намерих един сайт,то пак като група де,но пак нищо

Благодаря, днес ставам на 36!:blowoutcandles: Виртуална почерпка:

Merci-Cr-me-Frucht-Vielfalt-Schokolade-2

dessert_cake3.jpg

chasha-s-coca-cola.jpg?1421071933

преди 26 минути, Anne написа:

Merci-Cr-me-Frucht-Vielfalt-Schokolade-2

dessert_cake3.jpg

chasha-s-coca-cola.jpg?1421071933

Вкусотия

Благодаря! 😜

преди 1 час, petie1 написа:

имаш рожден ден... голямо съвпадение месец преди полетът на Гагарин

Какво е съвпадението и нея ли искаш да запратиш в околоземна траектория?

преди 8 часа, Myanmar написа:

Какво е съвпадението и нея ли искаш да запратиш в околоземна траектория?

Нито ракета нито прашка имам та да я върна у дома й :D

преди 9 часа, Anne написа:

Мерси за почерпката

Толкова съм гневна и тъжна........................не, не искам да предизвикам дискусия, а да си излея болката и мъката................

За мен тая зараза е чисто и просто биологично оръжие, създадено с цел да избие колкото се може повече хора, включително възрастните, които помнят едни други времена и един друг свят.............. Няма как да не се поддам на "теорията на конспирацията"....................Колко други заради пускаха - птичи грип, свински грип, САРС,  не знам си още какви...................сега това...............Този път успяха и да паникьосат хората и на закъсалите презадлъжнели САЩ една криза в Европа хубавичко ще им се отрази...................

Тъжно ми е, като си помисля, че светът можеше да бъде друг.............ако руснаците не бяха се уморили и бяха стигнали докрай - да проследят и заловят нацистите, кото са се укрили в Южна Америка и да изнесат пред обществото неоспорими данни, че САЩ са дали гражданство и убежище на доказани военнопрестъпници........... И ако Хрушчов не беше такъв глупак и беше използвал "Цар Бомба" по предназначение където трябваше - Вашингтон, сега всичко щеше да е коренно различно...............

Бясна съм, защото можеше да си отпразнувам рождения ден с племенницата, вместо да стои детето в София и да се излага на опасност от вируса..........Ваканция само до 11 март................. А сега каква стана.............. Бясна съм, защото пак ще се повтори сценария от есента на 2007 - ще карат децата да учат и лятото - голямата цел на герберите американци,  с цел да лишат децата от истинска ваканция и да въведат американската учебна година........... Дори за именния ми ден няма да е тук, пада се в понеделник............... И не стига това - пролет е, днес беше хубав ден, а не може да се излиза на разходка, не мога да си купя подаръци с парите, които получих.............. И сега пак да стоя на компютъра, и да си съсипвам очите...............

Като нищо и фестивал няма да има,  още една хубава традиция в нашия град ще бъде убита, защото не е герберско дело............. Яд ме е, че пак ни чакат кризи, лишения, фалити и вероятно още самоубийства заради тиранското герберско управление................ Няма край това................

А света можеше да е друг.................

Знаете ли какво ми беше да гледам един игрален филм за Айхман и да науча как най - големият му син е тормозил евреите в Аржентина? Надявам се да не е истина историята, че са хванали и измъчвали момичето, което е харесвал, само защото се е оказала еврейка............... Но не знам испански, никъде в англоезичния интернет не пише нещо................

А от поредицата "Тайната война" която излъчват сега, най -тъжен ми е епизода "Английската игра". Пълна гавра е с жертвите и техните близки факта, че едва след десетилетие и нещо нидерландския архив ще разсекрети документите за това, кои работили за Гестапо нидерландци с предали английските агенти и хората от нидерландската съпротива............. Отвратителното е, че възмездие няма да има...................

Писна ми на лошите все да им се разминава, писна ми!

САЩ просто трябва да бъдат унищожени!:angry22:

Ковид 19 едва ли е оръжие, защото никой няма антидот, аз бих затворил цяла София и границите друг начин да спрем това чудо няма

преди 1 час, petie1 написа:

Ковид 19 едва ли е оръжие, защото никой няма антидот, аз бих затворил цяла София и границите друг начин да спрем това чудо няма

Оръжие е, как иначе си обясняваш високата смъртност в Китай и Италия?

При другите "опасности" как така нямаше световни карантини както сега?

Мръсните американци са виновни! А руснаците и китайците, вместо да се правят на медитиращи маймуни, да вземат да поставят тоя кърлеж САЩ на мястото му веднъж завинаги!

Заради тяхното оръжие като нищо няма да има и парад за 9 май и ние няма да празнуваме 24 май! Два празника, които гнусните САЩ ненавиждат! Още ли не разбрахте, че те мразят славяните!

преди 5 минути, Anne написа:

Оръжие е, как иначе си обясняваш високата смъртност в Китай и Италия?

При другите "опасности" как така нямаше световни карантини както сега?

Ами може би е нов вид вирус срешу който няма все още имунитет, каткто например при бубоната чума, погледнато реално нямаше да се стигне до пандемия ако човек не стигаше до всяко кътче на света за часове та това е основния проблем, и при другите епидемии имаше карантина Япония, Тайланд , Сингапур те се бориха с другите  епидемии та затова и спряха Ковид-19, а ти Кити Анне се моли за татко си и сестра си и недей си пълни главата с конспирации

преди 3 часа, Anne написа:

Толкова съм гневна и тъжна........................не, не искам да предизвикам дискусия, а да си излея болката и мъката................

Тъжно ми е...............

Бясна съм.............. Бясна съм...............

............. Яд ме е................

............. Отвратителното е...................

Писна ми...

на 6.03.2020 г. в 20:17, Anne написа:

Не се самосъжалявам!

на 8.03.2020 г. в 14:18, Anne написа:

А и не ми се говори за болежки и проблеми.

tenor.gif

преди 10 минути, Myanmar написа:

Кое те изненадва, плаче й се и си плаче

Изненадва ме, че продължавате да съсипвате живота ѝ.

А на нея не ѝ се самосъжалява. Виж, ако пък ѝ се приискаше...

И като стана дума за коронавирусът, страшно прост народ сме, а Борисов е нещо като нашата емблема, която супер много ни отива. 
89774849_2382188772020585_83761933369013

От сутрин до вечер се говори, че маските не пазят, че най-доброто средство за ограничение на заразата било да се избягва скупчването на много хора на едно място, а нашенците висят с часове на опашки по магазини и аптеки за неща, дето изобщо няма да им помогнат, ако се заразят. За учениците и студентите да не говоря, дадоха им хората грипна ваканция, а те висят по заведения и молове. Едно просто нещо им набиват в тиквите от сутрин до вечер, че трябва да гледат да се изолират, да си стоят вкъщи, а те баш обратното правят с изумителен успех. 

преди 55 минути, petie1 написа:

Ами може би е нов вид вирус срешу който няма все още имунитет, каткто например при бубоната чума, погледнато реално нямаше да се стигне до пандемия ако човек не стигаше до всяко кътче на света за часове та това е основния проблем, и при другите епидемии имаше карантина Япония, Тайланд , Сингапур те се бориха с другите  епидемии та затова и спряха Ковид-19, а ти Кити Анне се моли за татко си и сестра си и недей си пълни главата с конспирации

"Новите видове вируси" не се появяват ей така, от нищото, затова съм крайно скептична и подозрителна.

Както съм подозрителна и за СПИН. Събрани две животински клетки - и ето ти нов вирус.

Не съм глупава и не позволявам да ме водят за носа.

Има си нещото, наречено междувидова бариера. По принцип не би трябвало хората да прихващат животински болести и животните да прихващат човешки.

Но някой нарушава законите на природата и биологията в биологичните лаборатории.

Също така някой много иска да унищожи по всякакъв начин Русия и Китай - две силни държави, със много силни армии, способни буквално да разпердушинят САЩ и да ги пратят на бунището на историята. Тогва дори южноамериканските държави няма да ги спасят. Да не говорим за омразата им към славяните и отвратителното им отношение към нас.

Ако СПИН е истинска болест - защото няма следи от нея по мумиите от древен Египет?

На някой много ама много са му трън в очите свободни и независими държави като Русия, Китай, Северна Корея, Иран.............

Какво направиха при птичия грип - избиха сума ти кокошки и петли.

Какво направиха при свинския грип - избиха сума ти свине

Колко смъртоносен беше САРС - малко, нямаше световна паника.

Кой има полза от настоящта ситуация - САЩ, задлъжнялата им икономия и ГМО компаниите, които ще пробутват на хората ГМО храна!

САЩ просто няма да мирясат, докато не поробят целия този свят.

А 9 май им е трън в очите!

Ето и нещо интересно, относно въпросът "Оръжие ли е Ковид 19":

Проф. Дмитрий Еделев: COVID-19 има всички признаци на биологично оръжие

Ако се потвърдят всички руски изследвания, че нашата ваксина влияе на COVID-19, то до една година Русия ще може да предостави тази ваксина на целия свят. Русия никога не е укривала технологиите си и смятам, че ако ваксината бъде потвърдена, то Русия ще предостави на всички страни в света аналога на производство.

Това каза в интервю за БТА проф. Дмитрий Еделев – водещ руски лекар и учен.

В Русия има ваксина, която е била разработена срещу вируса от 2003 година, тази ваксина в Русия я има, разработката съществува, тя вече е тествана на мишки и на маймуни, и ако се стигне до заплаха за човечеството, то Русия е готова да произведе за два месеца над 20 милиона дози от тази ваксина, посочи той.

COVID-19 вирус белтъците на HIV1 – това са белтъците на СПИН, и затова руската система на активно третиране и лечение на заболелите са насочени против СПИН-а, и до момента, смея да споделя, че са най-ефективни при лечението на COVID-19.

Руската схема за лечение се състои от три препарата против HIV1 – това е най-ефективно до момента и затова на този етап ние в Русия нямаме смъртни случаи, а само оздравели, поясни проф. Еделев.

„Като цяло вирусът много комфортно се чувства в тялото на човека, при идеалната за него температура 36-38 градуса. И дори покачването на телесната температура изобщо не го убива. Температурата, при която COVID-19 загива, е 56 градуса. А това означава, че ако става въпрос за Африка, и вирусът не е изложен на пряка слънчева светлина и топлина, а е на сянка, той прекрасно си вирее и се размножава напълно комфортно.“, категоричен е ученият.

„Редица учени в световен мащаб и водещи вирусолози на Великобритания, както и на Русия, официално заявяват, че това е изкуствено създаден вирус. Той има всичките признаци на абсолютно биологическо оръжие, при това изключително добро качество биологическо оръжие. Това са: дългият скрит период, бързото предаване, тежкото протичане, огромното количество усложнения, които остават дори след излекуване, и накрая леталния край – висок процент на смъртност. Тук бих искал да напомня, че смъртността е 3,6 процента в стационарите, а колко хора измират и ще умрат в апартаментите и къщите си ние все още не знаем. Статистическите 3,6 процента е смъртността в болниците. Реалната смъртност от този вирус ще установим на по-късен етап. Ние все още не знаем колко точно хора са под карантина в апартаментите и колко от тях ще се отърват или пък не.

Британските учени уверяват, че в природата не може да има наведнъж четири белтъка от HIV1. Хайде един белтък би могъл да попадне в новия вирус, но наведнъж да са толкова грамотно и правилно съединени, монтирани и „зашити“ наведнъж четири белтъка от HIV1 – това е невъзможно!“, казва в интервюто професорът.

„Искам всички да знаят, че заразяването с коронавируса става посредством докосването на три точки – това са очите, носа и устата. Освен това COVID-19 се предава посредством суровата необработена храна. Така че всички трябва да се въздържим от консумацията на сурови необработени храни. Същото важи и за напитките. Затова трябва да се пие вода от много проверени източници или да се пият топли напитки, чай, например. Откажете се от студените закуски и предястия и суровите такива. Преминете направо към горещата супа, горещото или изпечено основно и топлия чай“, препоръча проф. Еделев.

Селенизацията на организма е изключително важна – в доста страни вече активно използват храните, съдържащи селен, отбеляза ученият. Много богати на селен са бразилските ядки, но преди всичко това са чесънът, джинджифилът. Но освен това има и друг микроелемент, за който всички мълчат.

Ние, учените установихме, че разболелите се от COVID-19 с дефицит на цинк боледуват много по-сериозно от хората, които нямат дефицит на цинк. Цинкът – това е вторият микроелемент, за който до момента никой не спомена, но ние в Русия, вече имаме научни изследвания, показващи, че кръвта на заразените и боледуващи от COVID-19 почти не съдържа цинк. При тях е налице дефицит на цинк. Така че цинкът е вторият елемент, на който всички трябва да обърнат внимание. Цинк в големи количества съдържат животинските продукти, морската риба, черният хляб. Цинкът се съдържа в елдата, в стридите, месото, фасула, ядките, обясни проф. Еделев.

В Русия ясно изведохме защитните правила и те са: хората, работещи по няколко души в помещение ги разполагаме на разстояние 3 метра един от друг. Това важи за всички фирми и учреждения, където служителите работят в общи зали. 3 метра е безопасното разстояние за седящите на бюра. Ако човек е прав – то безопасното разстояние трябва да е 6 метра. Второто правило е проветряване на помещенията на всеки 10 – 15 минути и това е абсолютно задължително. Вирусът не обича чистия въздух. И на трето място – в помещенията с много служители ние монтираме закрити кварцови лампи, разказа проф. Еделев.

Дмитрий Аркадиевич Еделев е доктор на икономическите и на медицинските науки, Doctor of Bisiness Administration (DBA, Switzerland), професор. Действителен член на обществената организация „Руска академия на естествените науки“. Почетен работник на висшето образование на РФ. Научен ръководител и директор на Арбатклиник. Президент на Националния проект „Здраве на нацията“. Член е на съвета на Руската обществена организация „Руско екологично общество“. Куратор е на програмата „конвергентно лидерство“. Водещ е на постоянното предаване „Здравословно хранене с доктор Еделев“ на Медиаметрикс.

преди 3 минути, Soviet Soldier написа:

И като стана дума за коронавирусът, страшно прост народ сме, а Борисов е нещо като нашата емблема, която супер много ни отива. 

От сутрин до вечер се говори, че маските не пазят, че най-доброто средство за ограничение на заразата било да се избягва скупчването на много хора на едно място, а нашенците висят с часове на опашки по магазини и аптеки за неща, дето изобщо няма да им помогнат, ако се заразят. За учениците и студентите да не говоря, дадоха им хората грипна ваканция, а те висят по заведения и молове. Едно просто нещо им набиват в тиквите от сутрин до вечер, че трябва да гледат да се изолират, да си стоят вкъщи, а те баш обратното правят с изумителен успех. 

И като ни спре икономиката, и като фалират малките магазини и фирми и пак се започне с вълната от отчаяние и самоубийство,  ще е просто гот, няма спор............

Това е биологично оръжие, не истинска болест, при истинските болести не настъпва веднага пандемия. Вярно, едно време хората не са пътували чак толкова, но не е и като да не са, едно време граници и гранични пунктове не е имало.

А САЩ за пореден път ще си уредят икономиката за наша сметка!:angry22:

преди 12 минути, Myanmar написа:

Изненадва ме, че продължавате да съсипвате живота ѝ.

А на нея не ѝ се самосъжалява. Виж, ако пък ѝ се приискаше...

Ето сега развива няква теория за Ковид-19 което е разкично от обичайното й оплакване и ще стане яка дискусия

преди 9 минути, Anne написа:

има си нещото, наречено междувидова бариера. По принцип не би трябвало хората да прихващат животински болести и животните да прихващат човешки.

Вирусите мутират и могат да прескочат междувидовата бариера, в историята има безброй примери та не е нещо чудно и Ковид - 19 да е нещо подобно па и е много слабо за био оръжие

преди 23 минути, Soviet Soldier написа:

Много точно казано

Вирусите без помощ не могат да мутират и да прескачат междувидовата бариера. Просто абсурд.

И как мислите, хората ще спрат доброволно да живеят? Как пък не!:angry22:

преди 51 минути, petie1 написа:

Ето сега развива няква теория за Ковид-19 което е разкично от обичайното й оплакване и ще стане яка дискусия

Оплете те и тебе....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.