Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

преди 21 минути, petie1 написа:

Анне е интернет звезда ли?

Бени е станала много злобна нещо и е решила д се прави на велика, като ме разнася - също като Дани. Жалка и злобна работа. И то говорим за зрял жена на средна възраст.

• Отговори 809
  • Прегледи 92,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

Анне нали знаеш какво казват хората? На улицата се учи повече за живота отколкото в даскало ще те научат и си е вярно ;)

преди 1 минута, васил козарев написа:

Ти, щото не разнасяш никой. 

Казах, че Дани си го изпроси, тя започна всичко. Точка по въпроса!

преди 7 минути, Anne написа:

Бени е станала много злобна нещо и е решила д се прави на велика, като ме разнася - също като Дани. Жалка и злобна работа. И то говорим за зрял жена на средна възраст.

Ами гледах те в космото как кълнеш и псуваш па и тук стана няколко пъти се пробваш да обиждаш и мене и другите така че малко е лицемерно от твоя страна да говориш така за друга жена

преди 32 минути, petie1 написа:

Анне е интернет звезда ли?

дааа, всички говорят за оная на 36 дето не можела да смята, да си купи хляб, дето нищо не можеее

преди 8 минути, iAppleBeats написа:

Анне нали знаеш какво казват хората? На улицата се учи повече за живота отколкото в даскало ще те научат и си е вярно ;)

Тц, всъщност на улицата можеш да научиш само простотии. От улицата можеш да научиш куп неприлични думи и изрази, неприлични знаци и поведение, да пушиш, да пиеш, да се дрогираш...............

Е, аз не съм такъв тип човек. Аз имам интерес към знанията и науките. Пошлото не ме вълнува.

Но пък вие си се гордейте, че носите на пиене, това не е за хвалба. С такива неща се гордеят само примитивните хора. Аз не съм такъв човек.

Много се опитвате да ми смачкате самочувствието и да ми се подиграете. Големи сте комплексари. Сигурно, защото късно проумяхте, че е трябвало да учите, а не да купонясвате?

Поне не съм неграмотна като председателката на парламента и един куп Бойкови министри, събрани от кол и въже, по - големи от мен на години, а не могат правилно да напишат една дума без правописни грешки.:D

няма такова чудо, направо за Гинес нашта Анка-Кити

:drum2:

току-що, haidukpikaso написа:

дааа, всички говорят за оная на 36 дето не можела да смята, да си купи хляб, дето нищо не можеее

Споко, ще говорят и за злобната любителка на котките, която е на средна възраст и се държи отвратително спрямо човек с увреждания. Като ти видят възпитанието, ще останат много впечатлени.

преди 13 минути, Anne написа:

ама как да не споделиш такова нещо бе хахаха уникалния мързел дето нищо не можееееееее

:lol6:

преди 5 минути, haidukpikaso написа:

Е не няма лоша реклама сега остана и нещо да направи с това знание дето само се хвали с него

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

ама как да не споделиш такова нещо бе хахаха уникалния мързел дето нищо не можееееееее

Щом ти е толкова смешно, значи нещо сериозно не си у ред. Съвсем сериозно ти го казвам. Имаш психически проблеми, ходи се лекувай и ме остави на мира.

Какво, скучно ти е ежедневието, че се заяждаш с мен ли? Нали си имаше мъж?

преди 5 минути, Anne написа:

Споко, ще говорят и за злобната любителка на котките, която е на средна възраст и се държи отвратително спрямо човек с увреждания. Като ти видят възпитанието, ще останат много впечатлени.

ама мога да смятам бе, мога да си купя хляб - а ти не можеш нали

току-що, Anne написа:

Щом ти е толкова смешно, значи нещо сериозно не си у ред. Съвсем сериозно ти го казвам. Имаш психически проблеми, ходи се лекувай и ме остави на мира.

Какво, скучно ти е ежедневието, че се заяждаш с мен ли? Нали си имаше мъж?

ми като си за смях си се смеем

мъжо ми пие ракийка и гледа филм в момента

после ще правим тумба лумба

току-що, haidukpikaso написа:

ама мога да смятам бе, мога да си купя хляб - а ти не можеш нали

Чудо голямо, няма да се депресирам заради това, не разбираш ли? Математиката никога не ме е вълнувала, никога не съм имала амбиции да ставам математически гений.

По би ме било срам да сричам, да пиша с правописни грешки, да не знам Кой е Левски или да "честитя" 19 февруари.

Айде пак почна да ни слага под един знаменател тази Кити Анне

преди 9 минути, Anne написа:

Тц, всъщност на улицата можеш да научиш само простотии. От улицата можеш да научиш куп неприлични думи и изрази, неприлични знаци и поведение, да пушиш, да пиеш, да се дрогираш...............

Е, аз не съм такъв тип човек. Аз имам интерес към знанията и науките. Пошлото не ме вълнува.

Но пък вие си се гордейте, че носите на пиене, това не е за хвалба. С такива неща се гордеят само примитивните хора. Аз не съм такъв човек.

Много се опитвате да ми смачкате самочувствието и да ми се подиграете. Големи сте комплексари. Сигурно, защото късно проумяхте, че е трябвало да учите, а не да купонясвате?

Поне не съм неграмотна като председателката на парламента и един куп Бойкови министри, събрани от кол и въже, по - големи от мен на години, а не могат правилно да напишат една дума без правописни грешки.:D

Щом имаш интерес към знание и науки: 20х8=??  Или 16+15=??? 

Хората могат да си купят нещо от магазина, ти не можеш. Хората могат да се оправят сами в живота, ти не можеш. Кой-какъв е??? 

преди 1 минута, васил козарев написа:

Щом имаш интерес към знание и науки: 20х8=??  Или 16+15=??? 

Хората могат да си купят нещо от магазина, ти не можеш. Хората могат да се оправят сами в живота, ти не можеш. Кой-какъв е??? 

Ставаш досаден, и си невероятно глупав! Прочети по - горе - МАТЕМАТИКАТА НЕ МЕ ВЪЛНУВА!

Вълнуват ме историята, астрономията, археологията, пътуванията, книгите.

преди 3 минути, Anne написа:

Чудо голямо, няма да се депресирам заради това, не разбираш ли? Математиката никога не ме е вълнувала, никога не съм имала амбиции да ставам математически гений.

По би ме било срам да сричам, да пиша с правописни грешки, да не знам Кой е Левски или да "честитя" 19 февруари.

И като не сричаш, кел файда? То за пазаренето щото излиза, че трябва да си математически гений... 

Ама, то според теб, всеки расъл "на улицата", понеже може да пазарува, е "математически гений", а ти не си, какво следва да значи това за теб? 

преди 2 минути, Anne написа:

Кой е Левски или да "честитя" 19 февруари.

Имаш грешка датата е 18 февруари.... Математиката драги ми Смехурко е основната на всички науки и технически прогрес

преди 1 минута, Anne написа:

Ставаш досаден, и си невероятно глупав! Прочети по - горе - МАТЕМАТИКАТА НЕ МЕ ВЪЛНУВА!

Вълнуват ме историята, астрономията, археологията, пътуванията, книгите.

И кел файда, че те вълнува еди-си какво, като не можеш да си купиш гъз пейпът от магазина? 

Глупавата май си ти, да ти кажа... 

астрономията

Леле тук каква висша математика е не ми се мисли

преди 2 минути, васил козарев написа:

И като не сричаш, кел файда? То за пазаренето щото излиза, че трябва да си математически гений... 

Ама, то според теб, всеки расъл "на улицата", понеже може да пазарува, е "математически гений", а ти не си, какво следва да значи това за теб? 

Не знам за теб, но аз израснах във време, в което беше срамно да си прост и неграмотен, да не можеш да четеш гладко след първи клас, да не можеш да пишеш правилно, а да се биеш в гърдите, че имаш "вишу".

Аз поне се научих да чета гладко и бързо след първи клас, защото обичам книгите, и защото не исках да ми се подиграват. Учих се с времето как да пиша правилно. Може и да съм била двойкаджийка по математика, но няма начин да се изложа на въпроси от общ култура, като "звездите" в "Биг Брадър" или другите тъпи шоута. Може да нямам висше, но поне не съм си купила дипломата за средно образование. Може и да не съм красива, но поне не се подигравам на други хора като мен.

Може и да не съм омъжена и щастлива в личен план, но е по вина на ксенофобското общество, каквото вие доказахте, че сте.

Поне в трудни години не съм ревала за модни парцали и глупости. Предпочитам да давам пари за нещо по - смислено, като книги, култура и екскурзии. Това, че вие не го разбирате, си е лично ваш проблем. Големи консуматори сте станали, както и големи простаци.

Тези кифли, които се клепат с тонове грим, ходят на солариум и си слагат екстеншъни, ще пропищят след време, че не смеят да излизат без грим, защото изглеждат ужасно в лице, докарали са си рак на кожата от кисненето в солариума, а за нестабилния им личен живот да не говорим. И се обезобразяват с операции. Една Ивана вече е страшна за гледане, от толкова силен грим през годините си е съсипала кожата, може и нещо да се е пипнала.............

Не съм толкова тъп и малоумна, че да се обезобразявам още повече!

Отдавна не ми пука от хорското мнение, ако не сте го разбрали. В момента нито плача, нито се ядосвам, нито ви се хиля. Досадни сте ми и безразлични. Зрели хора, а се държите като 10 - годишни деца заради пустата математика.

преди 16 минути, petie1 написа:

Имаш грешка датата е 18 февруари.... Математиката драги ми Смехурко е основната на всички науки и технически прогрес

Я виж новините и изказванията на любимия ви Бойко, като отиде на паметника на Левски.

Е, те и десет годишните могат да си купят нещо. 

Ти умееш ли нещо, което има практическа стойност? Не. 

Никой не те е квалифицира, ти обиждаш. Да не ти напомнят, че ти си ксенофоб относно други хора с увреждания. Което, освен всичко друго, е гнусно и заслужава презрение. 

А пари, ти не можеш да даваш за каквото и да е, защото не изкарваш. Дават родителите ти. 

преди 13 минути, petie1 написа:

Леле тук каква висша математика е не ми се мисли

Нима? Защото се научих д боравя с телескопа без помощта на математиката, научих се как да го настройвам, за да наблюдавам Луната, и не само, с триста зора сама си намерих и Венера. Амбицирам се това лято да намеря и Марс, а най - много ми се иска да открия съзвездието Риби, но това ще е вече наистина много трудно. Но пък запалих и принцесата по астрономията.:D

Та, математика ли викаше?

Не ми трябва математика, за да наблюдавам Персеидите през август. Знанията за планетите също не изискват математика.

преди 2 минути, васил козарев написа:

Е, те и десет годишните могат да си купят нещо. 

Ти умееш ли нещо, което има практическа стойност? Не. 

Никой не те е квалифицира, ти обиждаш. Да не ти напомнят, че ти си ксенофоб относно други хора с увреждания. Което, освен всичко друго, е гнусно и заслужава презрение. 

А пари, ти не можеш да даваш за каквото и да е, защото не изкарваш. Дават родителите ти. 

Тц, книги или хубава дрешка понякога, или готини маратонки си купувам с моята пенсия.

Я виж новините и изказванията на любимия ви Бойко, като отиде на паметника на Левски.

Драги ми Смехурко, като се бараш за историчка ще пишеш като трябва, отде реши че Бойко ми е любим? Е бате Борисов ги уважавам де

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.