Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

но нямаш Пепи, нямаш и деца

а за клипа искат семейство

• Отговори 809
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

току-що, petie1 написа:

Ама тва е друго и няма нужда да ти пращат троянец не се ли усешащ?

Усещаш 

Тва е твой проблем

Не се ли усещаш или ще ни покажеш какво е троянец?

преди 2 минути, URIEL написа:

Усещаш 

Тва е твой проблем

Не се ли усещаш или ще ни покажеш какво е троянец?

Тоест да ти напиша троянец ли?

току-що, petie1 написа:

Тоест да ти напиша троянец ли?

Ами няма как да го напишеш

Понеже си тарикат

Извинявай не ставаш и нищо не можеш да пишеш

Ами няма как да го напишеш

Понеже си тарикат

Извинявай не ставаш и нищо не можеш да пишеш

Защо така си решил?

Щот ме кефи

Тоест си дрънкаш ей така

току-що, petie1 написа:

Тоест си дрънкаш ей така

Тоест ти си дрънкаш понеже нищо ти няма

Иначе по всяко време мога да правя любов с теб

преди 6 часа, Anne написа:

Да, точно за cmd

Туй е конзолата или терминала на Уиндоус

Имаше тема Тя обича да отваря нови и нови 

Не била мажоретка Било дискриминация на хората с увреждания 

На мен ми е интересно в такива училища какви мажоретки има? Нали са болни и с увреждания За повечето от тях спорта е забранен

Това е потресаващо!

преди 48 минути, andrianivanov написа:

Имаше тема Тя обича да отваря нови и нови 

Не била мажоретка Било дискриминация на хората с увреждания 

На мен ми е интересно в такива училища какви мажоретки има? Нали са болни и с увреждания За повечето от тях спорта е забранен

Това е потресаващо!

Ставаше дума за второто ми училище, масово. Ами, не ми позволиха, била съм бавна и бавно съм учела танци, а той танца даже не беше никак труден.

По случай годишнина училището ни имаше изява в читалището, тя беше записана и излъчена от метната кабелна телевизия. Записах си изявата на видео и сама си научих танца вкъщи, гледайки многократно видеото,  а за помпони ми служеха две носни кърпички.  И пак не ме допуснаха. А си беше танц, съвсем обикновен, не като по американските филми.

Със същия аргумент не ми дадоха и да уча народни танци.

Каквото и да исках да уча, не ми се позволяваше със все аргумента, че съм била бавна.:(

преди 7 часа, Anne написа:

Каквото и да исках да уча, не ми се позволяваше със все аргумента, че съм била бавна.:(

Какво значи да си бавен? Нещо физически ли е?

преди 48 минути, petie1 написа:

Какво значи да си бавен? Нещо физически ли е?

Да. Просто си бавен в движенията. ХорАта и мажоретките искат бързина.

Аз съм здрава и права слава Богу, но за такива бързи неща не ме търси. Такава ми е мускулатурата и каквотамнезнамощи у тойзи жиуот ко да прайш.

Дет се вика с два леви крака съм.

petie1, защо наливаш масло в огъня, след като ти се заяви, че:

на 8.03.2020 г. в 14:18, Anne написа:

не ми се говори за болежки и проблеми

Докато се самосъжалява ще живее във виртуален свят, в който хляба сам се телепортира в кухнята, и всичко е Пайнер и Пепи.

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

Да. Просто си бавен в движенията. ХорАта и мажоретките искат бързина.

Аз съм здрава и права слава Богу, но за такива бързи неща не ме търси. Такава ми е мускулатурата и каквотамнезнамощи у тойзи жиуот ко да прайш.

Дет се вика с два леви крака съм.

А разбирам ами то тогава няма дискриминация реално

преди 3 минути, Myanmar написа:

petie1, защо наливаш масло в огъня, след като ти се заяви, че:

Докато се самосъжалява ще живее във виртуален свят, в който хляба сам се телепортира в кухнята, и всичко е Пайнер и Пепи.

Ми тя продължава да си пише за дискриминация и да се вайка

преди 7 минути, petie1 написа:

Ми тя продължава да си пише за дискриминация и да се вайка

Ми търси някой да я съжалява.

Две страници я питам защо разказва за жените, които мило нарича "кокошки". Мълчи като пукал. Няма цел, просто си хейти, обвинява тях, оневинява себе си, съжалява се, самосъжалява се, 20 страници тук, 200 там, и живота си минава.

А ние сме съучастници. Утре няма да може не само да си купи хляб, но и да излезе от вкъщи. И ще гледаме едночасови репортажи за трагедия в Берковица.

Вие, мислите ли, че човек на 36 години, който не може да събира и изважда, има нормален мозъчен процес? 

Не искам да използвам определения, но явно има дефицити. Може би, умствено изоставане, знам ли... 

Но логически е неспособна да разбере прости неща. Като това, че за да има закуска трябва първо да си станал, измил си се, купил продукти и сготвил. А, не закуската сама да се е приготвила още преди да си станал от леглото. 

преди 14 минути, Myanmar написа:

Ми търси някой да я съжалява.

Две страници я питам защо разказва за жените, които мило нарича "кокошки". Мълчи като пукал. Няма цел, просто си хейти, обвинява тях, оневинява себе си, съжалява се, самосъжалява се, 20 страници тук, 200 там, и живота си минава.

А ние сме съучастници. Утре няма да може не само да си купи хляб, но и да излезе от вкъщи. И ще гледаме едночасови репортажи за трагедия в Берковица.

Ами аз май измислих някаква стратегия да я вдигна на крака ама...

току-що, petie1 написа:

Ами аз май измислих някаква стратегия да я вдигна на крака ама...

Има ли "ама" напразно си мислил. От безгрижие и безделие тя търси с нещо да е заета. Или ще е да се самосъжалява или да направи нещо смислено. Ние с теб ѝ помагаме за първото.

преди 10 минути, васил козарев написа:

Вие, мислите ли, че човек на 36 години, който не може да събира и изважда, има нормален мозъчен процес? 

Не искам да използвам определения, но явно има дефицити. Може би, умствено изоставане, знам ли... 

Но логически е неспособна да разбере прости неща. Като това, че за да има закуска трябва първо да си станал, измил си се, купил продукти и сготвил. А, не закуската сама да се е приготвила още преди да си станал от леглото. 

Абе че е умна умна ама изглежда трябва да й се обяснява по детски та да разбира

преди 3 минути, Myanmar написа:

Има ли "ама" напразно си мислил. От безгрижие и безделие тя търси с нещо да е заета. Или ще е да се самосъжалява или да направи нещо смислено. Ние с теб ѝ помагаме за първото.

Стратегията ми всъщност вкючва най голямата й мечта Петър добре ама той не бачка в сфррата която ме интересува

преди 48 минути, petie1 написа:

А разбирам ами то тогава няма дискриминация реално

Няма дискриминация. За това си трябва бързина и това е.

Тя нали все да е мъченицата и айде дискриминирана - е не е. И мене щяха да ме отсвирят бе щот съм бавна, нищо че съм здрава.

преди 24 минути, petie1 написа:

Абе че е умна умна ама изглежда трябва да й се обяснява по детски та да разбира

Колко умен да си че да не можеш да смяташ, на 36 години не може да смята...

преди 12 минути, petie1 написа:

Абе че е умна умна

На нивото на 7-класник е. Къде видя да е умна!? Стига с тея занижени критерии!

Пише грамотно, разсъждава смотано, не умее да приема чужди аргументи, вярва в езотерика, не познава числата. козарев е прав за дефицитите.

Стига с това снизходително отношение - щом е саката, значи е много готина и като за умрял вече - или хубаво или нищо.

Освен, че е спамърка, заядлива и отмъстителна, тя се занимава повече от декада, само от лични наблюдения, в боготворение на чалга изпълнителки и изнасяне на кирливите ризи на хора, които не я харесват. Другото ѝ хоби е да се вживява в преродена мъченица на нацизма и да плюе по най-технологичната нация на света - немската, отричайки всичките им достойнства от невежество и предубеденост.

С опитите да ѝ помогнем, се прояви нейното нежелание да получи помощ. Защото в нейните очи тя е велика, по-умна от останалите, по-готина, по-способна и по-заслужила от онези, които са скапаняци и просто ходят на работа, просто правят семейства и просто имат реален живот. Тя не вижда проблем, защото е свикнала да я съжаляват и да я утешават, че "всичко ще бъде наред". Няма да бъде! Грози я страшна опасност! И докато е заета с логорея из форуми, няма да погледне себе си и да види колко безпомощна и неспособна е да извърши елементарни неща. И ти ще ѝ вдигаш самочувствието, че била умна... Аз, аз научих езика, който е създаден за такива като нея, за да може да общува с хора. Нея и това я мързи.

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Няма дискриминация. За това си трябва бързина и това е.

Тя нали все да е мъченицата и айде дискриминирана - е не е. И мене щяха да ме отсвирят бе щот съм бавна, нищо че съм здрава.

А аз помислих че са я мислили за глупава та затва попитах

Хляб да не знаеш колко струва, да не можеш да си купиш нищо... сигурно и парите не познава, е няма такава трагедия

преди 1 минута, petie1 написа:

А аз помислих че са я мислили за глупава та затва попитах

В случая за мажоретките наистина трябва бързина там

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.