Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

Извикай ostavime. Той е боец и 100% мъж. Аа не, чакай. Неговия рефрен е "Елате ми" haha.png

Да се позабавлявам малко на негов гръб, малките радости в живота...

току-що, Anne написа:

А кой извади старо мое мнение от онзи форум?

Някой тъп петел? Петела Васко ли беше? Или кокошката Бени? И ти не устиска да не преразкажеш драмата на живота си, тъй ли?

• Отговори 809
  • Прегледи 92,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

преди 1 минута, васил козарев написа:

А, кой е виновен, че ти разнасяш лични данни във форуми, бе Анке? И твои, и на сестра ти. После "тъпите кокошки" са виновни. 

Какви лични данни на сестра ми? Не съм и казвала имената, нищо, те как са я намерили, не знам!

Нищо не съм разнасяла, проумейте го! Разнасяха ги Дани и кокошките! Намерили фейса на сестра ми и го изтипосали, аз даже не бях разбрала, защото почти не пишех там вече. Решили да се правят на интересни на сестра ми. Кокошки без работа, а с претенции да са повече от мен!

Така де, ама Дани е гадже на Пепи, който пък ти е съученик и ваш съгражданин. 

Това да си изтипосаш адреса във високоИнтелектуален форум, като този на "Планета", какво е??? 

преди 3 минути, Anne написа:

Какви лични данни на сестра ми?

Петела Козарев говореше за нея. Аз говорех за другите, които ги изтипосваш по форуми.

преди 11 минути, Anne написа:

А кой извади старо мое мнение от онзи форум?

А, кой е написал това старо мнение? 

А ти, защо 13 години по-късно, публикуваш рекламата на матраците в Космополитан? Хората имат деца, щастливи са, ти това свое поведение как го намираш? Нещо нередно? 

току-що, васил козарев написа:

Така де, ама Дани е гадже на Пепи, който пък ти е съученик и ваш съгражданин. 

Това да си изтипосаш адреса във високоИнтелектуален форум, като този на "Планета", какво е??? 

Там не влизаха кокошки, а сериозни и образовани млади хора, и беше в тема за автографи! Не бях единствената, и други си даваха адресите за автографи!

Пепи от години не живее тук, само си идва понякога. С Даниту и децата. Които са сладурчета, но ще станат същите кифли като майка си.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Петела Козарев говореше за нея. Аз говорех за другите, които ги изтипосваш по форуми.

Кои други?

преди 4 минути, Anne написа:

аз даже не бях разбрала, защото почти не пишех там вече.

Ти си искаше чалгия в калдата и ти я сервирахме. В Планета надали са те обгрижвали така, тъй че правилно си стояла тука.

Ама, баш във форим на чалга канал ще влизат "образовани и сериозни хора"... Баш. 

А, тая Даниела, явно е жена с професия, мъж и деца, въобще не е "кифла"... 

Кифленско е, да искаш постоянно да те обгрижват... Ако ме разбираш добре. 

преди 1 минута, Anne написа:

Там не влизаха кокошки, а сериозни и образовани млади хора, и беше в тема за автографи!

haha.pnghaha.pnghaha.png  Халтурата на чалга фенките е била интелигентната среда, от която е имала нужда Анка. А ние тука нито разбираме от прераждания, нито колко са тъпи немците, докато са движили прогреса на цял свят и до ден днешен.

току-що, Myanmar написа:

Ти си искаше чалгия в калдата и ти я сервирахме. В Планета надали са те обгрижвали така, тъй че правилно си стояла тука.

В "Планета" си говорехме  другите за музика и обсъждахме сериозни теми. Каквито ни вълнуваха през 2007 година! Съчувствахме на Слави за проблема му с очите, обсъждахме медиците в Либия и учителскта стачка и как тя се отразява на учениците.

Доста по - смислени теми от простотиите в косматото.

Ама, баш във форим на чалга канал ще влизат "образовани и сериозни хора"... Баш. 

Обаче забелязваш ли, съвсем случайно, там са поникнали кокошки, които са се гъбаркали с нея.

току-що, Anne написа:

В "Планета" си говорехме  другите за музика и обсъждахме сериозни теми.

Кажи някоя "сериозна тема" в сайта на "друсни го, друсни го", че ми стана интересно.

Съчувствахме на Слави за проблема му с очите

О не, ще се спукам от смях haha.pnghaha.pnghaha.pnghaha.pnghaha.png Двигатели на човешкия прогрес и културология се оказаха тези чалгарки.

преди 2 минути, васил козарев написа:

А, тая Даниела, явно е жена с професия, мъж и деца, въобще не е "кифла"... 

Кифленско е, да искаш постоянно да те обгрижват... Ако ме разбираш добре. 

Да, спор няма,  мноу дамско е да позираш ей така за снимка, с устни тип "кокоше дупе"1 Думи да няма!

Снимката ми я прати едно птиченце.

371476_1091001393_2003393350_n.jpg

Да, спор няма,  мноу дамско е да позираш ей така за снимка, с устни тип "кокоше дупе"1 Думи да няма!

хахахахахахахха, това ли е "кифленско", Анке? Не писането във "Планета" и възприемането на чалгата като връх на музиката?!?! 

И в момента, ти качи стара снимка на жената. Което не говори добре за твоята Версия... 😇

Пак те питам, каква ти е целта да злословиш за хора, които не пишат тук? Банда ли събираш да ги бием или просто си хейтиш?

хахахахахахахха, това ли е "кифленско", Анке? Не писането във "Планета" и възприемането на чалгата като връх на музиката?!?! 

Да, това! Кифла е, и то голяма! Не умее даже да се облича стилно, да съчетава дрехи.

Установила съм, че момичетата тип  "сладка кукличка" обикновено са тъпи като амеби. На тях им дай само списания за мода, грим и прически, цигарки, кафета, клюки, тъпи сериали като "Сексът и градът" и "Приятели", моренце, купони, алкохол................ С такива не можеш да си говориш нищо смислено. Сигурна съм, че и от футбол не разбира.

Представям си колко просташки селфита има в телефона си.:lol6:

преди 4 минути, Myanmar написа:

Пак те питам, каква ти е целта да злословиш за хора, които не пишат тук? Банда ли събираш да ги бием или просто си хейтиш?

Просто показвам нагледно какво значи "кифла". Аз така не позирам за снимки.

Чудя се как я води по планините, тая каквато е разглезена и тъпа, свикнала на градски удобства, си представям как се изнервя. И колко лесно може да се загуби.:lol6:

Не, миличка, кифла си ти. Кифлите са безполезни и за себе си, и за другите. Бях ти пратил обява за дистанционна работа, ти естествено не можа да си направиш труда с няколко клика да кандидатстваш. Това е кифла и кифленско поведение. Кифлата злослови срещу успелите в живота, в случая - ти срещу Даниела. 

току-що, васил козарев написа:

Не, миличка, кифла си ти. Кифлите са безполезни и за себе си, и за другите. Бях ти пратил обява за дистанционна работа, ти естествено не можа да си направиш труда с няколко клика да кандидатстваш. Това е кифла и кифленско поведение. Кифлата злослови срещу успелите в живота, в случая - ти срещу Даниела. 

И кое и е успешното - работа в тъп офис ли? Не, мерси!

преди 10 минути, Anne написа:

Кифла е, и то голяма! Не умее даже да се облича стилно, да съчетава дрехи.

Установила съм, че момичетата тип  "сладка кукличка" обикновено са тъпи като амеби.

Да допуснем, че си права и момичето е глупаво, губи се оставено в гората, не може да си избира дрехи и се снима с нацупени устни. Защо го коментираш?

ми отиди ти в някой умен офис бе

:lol6:

Освен че има професионална реализация, е изградила и здраво семейство с две деца! Точно това я прави успешна! 

А, сега, ако имаш пИпи усмисли поведението си. 

2+2 колко е

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.