Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

преди 4 минути, petie1 написа:

Ей защо лекувате Анне? Май темата е за друго?

не можем да й намерим гадже

:D

• Отговори 809
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

:D

Можем ама не иска 🤷🏻‍♀️

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Ами първо я накарайте да учи после да работи и ще има и гадже а май никооо я искаше ама може и да греша

преди 2 минути, <------------------ написа:

Можем ама не иска 🤷🏻‍♀️

То имаше кандидат в темата ама тя го отряза а аз самия преди щях да й предложа приятелство ама с тва мрънкане и смешки по история нещо ми изстина мерака дет се вика

преди 16 минути, petie1 написа:

Ами първо я накарайте да учи после да работи и ще има и гадже а май никооо я искаше ама може и да греша

То имаше кандидат в темата ама тя го отряза а аз самия преди щях да й предложа приятелство ама с тва мрънкане и смешки по история нещо ми изстина мерака дет се вика

Никой мъж не обича мрънкащо мързеливо същество - за какво му е такова, не му трябва !

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

Никой мъж не обича мрънкащо мързеливо същество - за какво му е такова, не му трябва !

Иначе бих й помагал ако иска но само дотам...

преди 5 часа, Anne написа:

Аз не се оплаквам, а ви разказвам как беше.

Ми можеше, направиха го.................защото не ме харесваха, а аз късно го разбрах. Оказва се, че са ми били приятели и приятелски настроени към мен само, защото аз бях добро и щедро момиче и ги канех у нас на гости, черпех ги със сандвичи и мляко с какао. А те идваха у нас, защото по онова време ние бяхме малко по - добре, бяхме обзавели дома си с хубави мебели, имахме и видео и видеокасети. Но щом се преместих в другото училище, моментално забравиха за мен. Дори навън, дори и след години, не са ме поздравявали.

Е, все пак намерих три съученички в интернет през 2006 и тъкмо да се зарадвам, че ще поддържаме връзка и ще бъде както някога, се оказа, че никога не са държали на мен. с първото момиче се намерихме чрез "Атол.бг", но когато се видяхме в града (тя живееше и работеше в София), поканих я на гости, но тя така и не дойде. Жалко, защото като деца бяхме приятелки, много си гостувахме, даже седяхме на един чин............ С други две се намерихме в скайп, едната се оказа, че е на студентска бригада в САЩ и как ли не почна да ми се хвали, явно искаше да и завидя............само че не позна, защото по това време в нашата преса излязоха някои истини за студентските бригади, така че хич не и хванах вяра. Третата пък не искаше да си пишем, защото все била заета и все работела..................Беше недоволна от живота, защото имаше само средно образование и не работеше добре платена работа. Така говореше, все едно обществото и е длъжно. А никой не и е виновен, че тя последната година в гимназията избрала да забременее и да се омъжи (майките ни са колежки и мама ми каза това, аз бях в шок). По трудния начин разбрах, че на целия този клас не му пука за мен. Не за друго, а защото съм с увреждания. Все пак, когато тръгнах ученичка, малцина родители са си записвали децата с увреждания в масови училища. Моите го направиха, за да бъда сред чуващи връстници и да се науча да говоря  (тогава още чувах).

Такива са те - със самочувствие до небесата. Мислят си, че като ми се похвалят със своята работа, заплатата, която получават и че са ходили в чужбина, ще им завидя. Работа всеки може да има, не е чудо невидяно, заплатите също, а що се отнася за чужбината - САЩ отдавна не ме привличат. Най - много си мечтая за Франция, но то ще си остане само мечта. Иначе преди няколко лета с нашите бяхме за кратко в Ксанти, Гърция, за няколко часа. Хубаво беше, но много слънчево и много скъпо.

Пак,че сте ходили някъде...

не се засягай..не ти мисля лошото...

идвали са у вас може би,защото са имали полза от теб и след това са видели,че повече не могат да те използват и са се отчуждили...

те ако ти бяха истински приятели нямаше нито да те игнорират ,нито да ти се бъркат и да ти казват какво да правиш.

не ти трябват нито един от тези приятели и съученици...далеч от надути и арогантни хора..който иска да ти е приятел ще бъде и без да го молиш...

успех ... :)

преди 5 часа, Anne написа:

Защото не се оплаквам, на вас така ви звучи.

Не се ядосвай айде

както звучи звучи ,няма смисъл от нерви ;)

Тя, същите тия хора ги е портила при всяка възможност...

Може би, са направили опит да се сближат, да я опознаят...

Аристотел казва, че Трагедия е, когато Героя се изправи срещу своята идентичност...

Да си отхвърлен, без приятели, обикновено има причини дълбоко в теб...

Не е била и много добра сестра, да кажем... И собствената си сестра е изпортила за цигарите...

Та, когато починат родителите й, какво ще прави???

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 8 часа, haidukpikaso написа:

Някой обичат държанките.

Нещата са прости. Докато гегата може да се развява - оплакването и самосъжалението са начин на живот.

Когато ножът опре до кокала, примерно родителите ѝ вече не могат да правят всичко вместо нея, ще се хване в ръце, ще учи и работи, и двете едновременно, че е прахосала много време без да помисли за бъдещето си, ще среща хора, ще срещне сродни души, неусетно може и да се сближи повече с някой, който да бъде спътник в живота ѝ.

Нужен е само един добър тласък. Дано не го усети като ритник в задника, защото принцеса или не, никой няма да ѝ постели червения килим.

преди 1 час, Myanmar написа:

Някой обичат държанките.

Нещата са прости. Докато гегата може да се развява - оплакването и самосъжалението са начин на живот.

Когато ножът опре до кокала, примерно родителите ѝ вече не могат да правят всичко вместо нея, ще се хване в ръце, ще учи и работи, и двете едновременно, че е прахосала много време без да помисли за бъдещето си, ще среща хора, ще срещне сродни души, неусетно може и да се сближи повече с някой, който да бъде спътник в живота ѝ.

Нужен е само един добър тласък. Дано не го усети като ритник в задника, защото принцеса или не, никой няма да ѝ постели червения килим.

Право й казваш  дано го разбере , за ученето ще й бъде много по лесно защото мама е учителка и може  да уреди да й помагат, за общуването също е важно ето в темата  един прояви интерес към нея  но тя го отряза...

Е, на нея и трябва някой, който да работи, да плаща сметки(което значи в работно време), да пазарува, чисти, готви, да я къпе, че й да я чука... щото, нали...
Ама, той психически, че няма да може да я чука е друг въпрос.
Да не говорим, колко ще издържи въпросният... Ще издъри, ще издържи месец-два-три, половин година, година да издържи и ще си събере багажа...
Не може едната страна само да дава...
Съвсем по друг начин опират нещата, ако си живял с някой години, и впоследствие се е разболял и се грижиш за него...
Ама, тя иска някой, който да е като мама и тати, със задължение и за секс...

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 10 часа, RxC001 написа:

Самоубийство винаги е варянт.

Стига глупости ако ще й даваш такъв съвет по добре трай

Искам отговор на един въпрос: Ако Петър й каже че иска Анне да учи и да работи според възможностите си тогава какво ще каже нашата форумна   мрънкаша принцеса?

преди 13 минути, petie1 написа:

Искам отговор на един въпрос: Ако Петър й каже че иска Анне да учи и да работи според възможностите си тогава какво ще каже нашата форумна   мрънкаша принцеса?

Глупости, той знае, че не мога да работя.

току-що, Anne написа:

Глупости, той знае, че не мога да работя.

Прочети какво съм написал, според възможностите ти

Той знаел, че не можела да работи, и че трябва да се грижи за нея, като за дете, ама някаква Даниела й пречела... 

И човекът има семейство, с деца... Морал та дрънка! 

преди 16 минути, васил козарев написа:

Той знаел, че не можела да работи, и че трябва да се грижи за нея, като за дете, ама някаква Даниела й пречела... 

И човекът има семейство, с деца... Морал та дрънка! 

Ми разни хора разни идеали

Не съм дете, просто съм несамостоятелна.Angry Cat GIF by memecandy

Анне, щом можеш да се разкарваш по исторически и етнографски музеи, значи можеш да отидеш до магазина, до лекаря, и да вършиш нещо, с което да си изкарваш препитание. 

И най вече, да не обвиняваш останалите за несгодите си. 

И ако финансово няма пречки, защо не вземеш електрическа триколка. Много са практични, може и в сгради (магазини, музеи) да те допускат с нея. Точно заради това масово бяха направени рампи преди няколко години, за да не бъдат ощетявани хора като теб.

591364ad3043.jpg

преди 1 час, васил козарев написа:

Анне, щом можеш да се разкарваш по исторически и етнографски музеи, значи можеш да отидеш до магазина, до лекаря, и да вършиш нещо, с което да си изкарваш препитание. 

И най вече, да не обвиняваш останалите за несгодите си. 

Май не четете с разбиране - ходя на екскурзии и по музеи с нашите, не сама! И не само, защото трудно изкачвам стълби и като цяло се уморявам лесно, а и защото не умея да се ориентирам, също так и вече не чувам, няма начин да чуя кола зад гърба ми.

Вие изобщо разбирате ли за какво ви говоря?

преди 1 минута, васил козарев написа:

Ти май не вдяваш, че МОЖЕШ! 

Има слухови апаратчета, по твоята логика, всеки с проблем със слуха, няма да излиза от вкъщи. 

Ти май не разбираш какво ти говоря!

НОСЕХ слухови апарати, но ми намаля още много слуха, вече не чувам музиката с него! Почти глуха съм!

преди 2 минути, васил козарев написа:

Ходи ли на специалист "уши, нос, гърло"??? 

Да, ходим редовно на изследване на слуха, когато ни го поискат от ТЕЛК! Имам сума ти аудиограми от през годините.

В последните години - не знам от музиката ли, от стреса ли, от хапчетата ли, но слуха ми намаля, в добавка на това имам и шум в ушите.

Вече не мога да слушам любимата си музика, а с апарата вече и не чувам толкова добре. Със стария беше зле, с новия цифров - още по - зле!

Правят ми изследванията или във фирма "Анка" (ако я знаеш коя е изобщо) или в Монтана.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.