Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

И както винаги мрънкащата  принцеса си измисли оправдание иначе можеше да се хване да учи висше по журналистика

• Отговори 809
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

Изисквания:
• Отлична писмена грамотност
• Добра обща култура в сферата на политиката, спорта, културата и др.
• Компютърна грамотност – работа с офис пакет и в Интернет
• Собствен компютър с неограничен достъп до Интернет
• Отговорност към работата и добри комуникационни умения
• ТЕЛК решение – над 50%

Никъде нищо не пише за висше по журналистика. Това е НПО, което осигурява работа за хора с увреждания. 

Ама по-лесно е да мрънкаме, отколкото да направим с лаптопа си нещо по-смислено от чаткането на оплаквания за "дискриминация, нацисти, народен съд"... 

Кой и Как дискриминира точно тази госпожица?! 

преди 28 минути, васил козарев написа:

Кой и Как дискриминира точно тази госпожица?

То това е задача чийто отговор ще търсят 1000 години най добрите учени

Това за висшето по журналистика е моя идея ще й бъде полезно

Тази тема защо не се затвори най-накрая? Омръзна ми когато влизам в сайта да гледам мрънкащата Anne

преди 5 часа, iAppleBeats написа:

Тази тема защо не се затвори най-накрая? Омръзна ми когато влизам в сайта да гледам мрънкащата Anne

То нямаше ли блокиране точно затва?

Имам идея някой да иде в Берковица и да поговори с техните вижда се че имат нужда да им се помогне за Анне

Да й намерят някой да я боцне накрая, както тя беше казала, че има нужда от това.

преди 18 часа, iAppleBeats написа:

И аз това се чудя, тази тема,докога ще се точи още?

Синът ми прави секс!

Лява ръка не му трябва😀

Пича спи с мацки, за които и аз му завиждам.

Стана на 20 и да ми е жив и здрав.

Всеки си има болка!Бъдете малко по толерантни!

Отварям си един хайнекен и ще пия за вашето здраве

преди 19 часа, iAppleBeats написа:

Да й намерят някой да я боцне накрая, както тя беше казала, че има нужда от това.

Е нема да стане тя иска само Пепи да я боцка ама  той бил вече женен пък и освен това е здрав мъж та мисията невъзможна

преди 9 часа, nikooo91 написа:

И аз това се чудя, тази тема,докога ще се точи още?

Докато не намерим стратегия да й помогнем май

току-що, petie1 написа:

Е нема да стане тя иска само Пепи да я боцка ама  той бил вече женен пък и освен това е здрав мъж та мисията невъзможна

С инжекция ли?

И като е здрав какво?

преди 3 минути, URIEL написа:

С инжекция ли?

И като е здрав какво?

Не ми се спори пак на тази тема казал съм си мнениието не в една и две теми на Анне

току-що, petie1 написа:

Не ми се спори пак на тази тема казал съм си мнениието не в една и две теми на Анне

Първо се научи да пишеш!

Анне е инвалид и ти не можеш да кажеш нищо!

Лига  на лигите

преди 1 минута, URIEL написа:

Първо се научи да пишеш!

Анне е инвалид и ти не можеш да кажеш нищо!

А ти отде знаеш кой съм че реши че не знам как се чувства Анне?

А ти се научи и да четеш и малко логика да ползваш хехе

току-що, petie1 написа:

А ти отде знаеш кой съм че реши че не знам как се чувства Анне?

А ти се научи и да четеш и малко логика да ползваш хехе

Не си ми на нивото пич!

Иначе успех

Не си ми на нивото пич!

Иначе успех

Няма какво да кажеш ли?

Не искам да съм на нечие ниво нито пък на ниво на хора които не могат да вкарат грам логика

току-що, petie1 написа:

Няма какво да кажеш ли?

Не искам да съм на нечие ниво нито пък на ниво на хора които не могат да вкарат грам логика

Ти инвалид ли си?

Ти инвалид ли си?

Не желая да ти отговоря напъни се  малко и сам ще се сетиш дори коя ми е болеста хехе

Елементарно драги ми Уотсън виж предишните страници по точно разговвора ми с ников....

току-що, petie1 написа:

Не желая да ти отговоря напъни се  малко и сам ще се сетиш дори коя ми е болеста хехе

Елементарно драги ми Уотсън виж предишните страници по точно разговвора ми с ников....

Разбрах, щом не искаш да отговаряш

Спри с акаунтите 

Бъди мъж и си направи един акаунт

преди 2 минути, URIEL написа:

Разбрах, щом не искаш да отговаряш

Спри с акаунтите 

Бъди мъж и си направи един акаунт

Че аз съм си с един акаунт

преди 4 минути, petie1 написа:

Че аз съм си с един акаунт

То пък големия мъж с един акаунт... Боже опази. Зачудиха се къде да търсят достойнства, които им липсват.

току-що, Myanmar написа:

То пък големия мъж с един акаунт... Боже опази. Зачудиха се къде да търсят достойнства, които им липсват.

Аз съм тук за малко ама ги знам тия с акаунтите понеже и аз съм имал!

Вече нямам и съм си просто Пламен

преди 2 минути, Myanmar написа:

Мм аз наистина си имам само тоя акаунт, друг е въпроса че търсят под вола теле ама там няма освен това дето Азис пее за него в "Напипай го", баси оспамихме темата с глупости

Аз съм тук за малко ама ги знам тия с акаунтите понеже и аз съм имал!

Вече нямам и съм си просто Пламен

И какви са "тия с акаунтите"? Ако са лоши хора и има кой да им обърне внимание, затварят им акаунтите. Ако са неудобни, защото казват нелицеприятната истина за властимащите - пак ги затварят. С какво отварянето на акаунт променя статуквото? По-важното е да си с чиста съвест пред себе си, а не дали ще удовлетвориш очакванията на хора самозабравили се от подмазващи им се подлоги, без гръбнак. И по тая причина най-големият враг на Анне е самата тя, а не отношението на хора, които не я познават. Тя самата се определя като инвалид - невалидна и си слага прът в колелетата, които биха я завели там, където да получи удовлетворение от това, което е и може да постигне.

току-що, Myanmar написа:

И какви са "тия с акаунтите"? Ако са лоши хора и има кой да им обърне внимание, затварят им акаунтите. Ако са неудобни, защото казват нелицеприятната истина за властимащите - пак ги затварят. С какво отварянето на акаунт променя статуквото? По-важното е да си с чиста съвест пред себе си, а не дали ще удовлетвориш очакванията на хора самозабравили се от подмазващи им се подлоги, без гръбнак. И по тая причина най-големият враг на Анне е самата тя, а не отношението на хора, които не я познават. Тя самата се определя като инвалид - невалидна и си слага прът в колелетата, които биха я завели там, където да получи удовлетворение от това, което е и може да постигне.

Леле пак ли ам ам 

Лошото е че ви търпят тук за неща за които не сте наясно

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.