Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

Не се самосъжалявам!

Като ви е толкова интересно да ми ровите в нещата, ей от тази тема започна всичко. Или по - точно от вечерта преди нея! Да ви разкажа, да не останете с грешни впечатления!

Бях я блокирала на скайпа, но тя продължаваше и продължаваше дни наред да ми пълни пощенската кутия във форума с искане за моя снимка. Сто пъти и обясних, че снимка няма да и дам, да пита Пепи, той да и каже как изглеждам.Но ми писна седмици наред да си чистя пълната пощенска кутия. И вечерта просто реших да и дам моя снимка, беше ми дошло до гуша от нея и исках да се разкара от живота ми. Качих снимката в сайта за качване (онзи със жабата) и и пратих лично съобщение. Айде пак каприз - не искала снимката на лично съобщение, а по скайпа. Вече бях уморена, спеше ми се, не ми беше до разправии, казах и да ми даде скайпа (тя също ме беше блокирала, каза, че ще ме отблокира за малко и после пак щяла да ме блокира.  Ами, хубаво. Дадох и снимката, после угасих компютъра (беше към 3 нощта). И на другия ден какво да видя - на компютъра има троянец, а тя пуснала тази тема във форума! Е, как да не побеснея!

http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?f=4&t=12926

• Отговори 809
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

А, щото е хубаво съучениците ми с преписване и подсказки да получават шестици! Нали има правила и трябва да се спазват?

А сестра ми.................ами тогава не се разбирахме, карахме се много...............тя все ме гонеше от стаята и ми крещеше "Ти не си ми сестра", караше ме да и правя услуги и ме пращаше за зелен хайвер..............ами, отмъстих си.

Това са отдавашни, детински истории. Не е повод да не ми говорят днес. Естествено, че е заради уврежданията. Това са хора с предразсъдъци.

А и какво - значи да се нарушават правилата и незаслужено да получават шестици, така ли?

Моите съученици ги мързеше да учат, някои сричаха чак до шести клас! Изобщо не се шегувам! Не можеха да четат нито гладко, нито бързо. Книги не обичаха и мен ме гледаха като извънземно, като им кажех, че обичам да чета книги и обичам да ми се подаряват книги. В началото на всяка учебна година се правеха на интересни пред госпожата по литература, разказваха за книгата, която са чели, с едно - две изречения, и то си личеше, че на моменти си измислят, защото аз пък четях всички книги от списъка за лятото и ги хващах, че нищо не са чели.

Пишете в други теми, че правилата трябвало да се спазват, законите да са еднакви за всички, а това не включва ли и училищните правила?

Анне, ти не можеш да се оправиш в магазин, защото не можеш да смяташ! 

Когато пишеш тези редове, за дискриминация, и че не са учили, спазвали правилата, замисляш ли се? 

Никой не обича портаджии, това е социално поведение. Когато не си със "стадото", "стадото" те изритва. 

И за това си си виновна сама, а не защото другите са те остракирали заради уврежданията ти. 

преди 5 часа, <------------------ написа:

Оооо ,я стига глупости! Просто иска да се жалва колко и е смотан живота и да я съжаляват.Не можела да учи английски не може да работи ,да готви е сиктир вече!

Защото не желае да си го направи прекрасен, а като не желаеш нещо то не се случва.

преди 49 минути, Anne написа:

Не се самосъжалявам!

Е, нали това тестваме! Казах ти нещо и ти онемя:

Напиши нещо в този форум, което не е свързано с търсене на компенсации от немци, които са те убили в предния ти живот и не е свързано с недъзите ти. А де!!!!!!

преди 1 час, Anne написа:

Не аз съм искала да имам здравословни проблеми. Оправянето на тези проблеми не става с магическа пръчка и магически лекове. Слухът ми се влоши, защото години наред взимах болкоуспокоявщи (а те са ототоксични), понеже имах болезнена менструация. Разбрах, че има проблем, едва когато ми изтече страшно много кръв в тоалетната. За съжаление, няма лек за връщане на слуха. А на мен музиката и танците толкова много

И за болезнената менструация какви болкоуспокояващи си взимала? 

преди 45 минути, <------------------ написа:

И за болезнената менструация какви болкоуспокояващи си взимала? 

Аналгин, мисля. не взимам аз хапчетата, мама ми ги дава. Честно, не знам разликата между аспирин и аналгин, но май е второто.Взимах по 2 хапчета на ден - денем и нощем (щото сутрин не ставам), толкова болезнено беше, че се превивах от болки и се потех. Сериозно, от болки започва силно да се потя.

Аз не мога да ги гълтам цели хапчетата, а и имам и къс език. Та мама ми ги стрива.

преди 18 минути, Anne написа:

Аналгин, мисля. не взимам аз хапчетата, мама ми ги дава. Честно, не знам разликата между аспирин и аналгин, но май е второто.Взимах по 2 хапчета на ден - денем и нощем (щото сутрин не ставам), толкова болезнено беше, че се превивах от болки и се потех. Сериозно, от болки започва силно да се потя.

Аз не мога да ги гълтам цели хапчетата, а и имам и къс език. Та мама ми ги стрива.

Мама ти Доктора Всезнайко а, и какво - повредила те.

Защото просто не може да те заведе на гинеколог. Който да назначи лечението.

За гинеколог чували ли сте бе ?!?

Боже, какви "майки" има

преди 22 минути, Anne написа:

Майсторка на късият разказ е Анчето !!!

Я да питам сега кой пречи на Анне да учи и да пише статии и да си вади парички мм? То тия фермани дето ги тряска са цели статии ама парички йок...

преди 1 час, Myanmar написа:

Е, нали това тестваме! Казах ти нещо и ти онемя:

Напиши нещо в този форум, което не е свързано с търсене на компенсации от немци, които са те убили в предния ти живот и не е свързано с недъзите ти. А де!!!!!!

Мисия невъзможна май...

А и добавя 90-те ми предложиха немски и английски но казаха че английския е много по труден пък и тогава нямах компютър та си избрах немски после с компютъра полека лека го понаучих и вече в 9 клас го учих до края

преди 37 минути, haidukpikaso написа:

Мама ти Доктора Всезнайко а, и какво - повредила те.

Защото просто не може да те заведе на гинеколог. Който да назначи лечението.

За гинеколог чували ли сте бе ?!?

Боже, какви "майки" има

Ами не предполагахме, че е гинекологичен проблем, мислех, че е от стрес, а и мама беше твърде заета през годините - след 2009 почнаха да карат учителите да ходят на компютърни курсове и да пишат разни програми и проекти на компютъра, карат ги да ходят насам - натам по разни семинари и екскурзии, (понякога с учениците, друг път с колеги), карат ги да работят по някои програми,  а и кризата ни се отрази зле, да не говорим и за стреса покрай спряния ми ТЕЛК при първото управление на Борисов, а и в един момент майка и влезе в болница и после почина (рак на стомаха), после пък аз имах бъбречна криза и престой в болницата в Монтана, после и мама се разболя.................. И преместването на сестра ми и семейството и в София, защото племенницата ми я приеха н НПМГ, и това, че минахме от парно отопление на дърва и въглища с такова на електричество............. Много неща и бяха на главата, наистина много.

преди 14 минути, Anne написа:

Ами не предполагахме, че е гинекологичен проблем, мислех, че е от стрес, а и мама беше твърде заета през годините - след 2009 почнаха да карат учителите да ходят на компютърни курсове и да пишат разни програми и проекти на компютъра, карат ги да ходят насам - натам по разни семинари и екскурзии, (понякога с учениците, друг път с колеги), карат ги да работят по някои програми,  а и кризата ни се отрази зле, да не говорим и за стреса покрай спряния ми ТЕЛК при първото управление на Борисов, а и в един момент майка и влезе в болница и после почина (рак на стомаха), после пък аз имах бъбречна криза и престой в болницата в Монтана, после и мама се разболя.................. И преместването на сестра ми и семейството и в София, защото племенницата ми я приеха н НПМГ, и това, че минахме от парно отопление на дърва и въглища с такова на електричество............. Много неща и бяха на главата, наистина много.

Абе, важното е, че не се самосъжаляваш.

преди 17 минути, Anne написа:

Ами не предполагахме, че е гинекологичен проблем

ти вярно ли бе - за нацистите знаеш всичко а за едни женски полови органи нищо не знаеш

от къде ли е този проблем - сигурно и той от Даниела а

преди 1 час, Anne написа:

Аналгина няма такава странична реакция.Има го аспирина ама многооо рядко.Това са хапчета не бонбони.Не е лесна твоята ама пък ми е много интересно😀😀😀

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

ти вярно ли бе - за нацистите знаеш всичко а за едни женски полови органи нищо не знаеш

В семейството ми няма жени с гинекологични проблеми, откъде да ни мине тази мисъл?

преди 6 минути, <------------------ написа:

Аналгина няма такава странична реакция.Има го аспирина ама многооо рядко.Това са хапчета не бонбони.Не е лесна твоята ама пък ми е много интересно😀😀😀

Да, не са бонбони, ама и като не понасям болки, а те са зверски...............

А като пипна бронхит, пък съм на антибиотици. Просто защото друго не помага. Кашлянето денем и нощем, което побърква близките ми, няма да споменавам. Не мога да повръщам и тъпите храчки тормозят белите ми дробове.

преди 10 минути, haidukpikaso написа:

И за нацистите не знае нищо не се заблуждавай

преди 4 минути, Anne написа:

В семейството ми няма жени с гинекологични проблеми, откъде да ни мине тази мисъл?

Елементарно Уотсън мъжете нямат менструкция :D

преди 3 минути, Anne написа:

Да, не са бонбони, ама и като не понасям болки, а те са зверски...............

А като пипна бронхит, пък съм на антибиотици. Просто защото друго не помага. Кашлянето денем и нощем, което побърква близките ми, няма да споменавам. Не мога да повръщам и тъпите храчки тормозят белите ми дробове.

За болките иди на гинеколог.И взимай имуностимуланти-има милион варианти от които да си избереш.

преди 14 минути, <------------------ написа:

какъв аспирин за дисменорея бе хора хаха

бусколизин се пие, или каквото изпиши гинеколога

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Аспирина й го дава майка й на Анне

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

Не съм казала,че трябва да се пие а че не се получават такива неща от аналгина! И не и давай идеи за хапчета защото преди това трябва да иде на гинеколог да се провери защо и е болезнена менструацията,защото сиг знаеш може да бъде първична или вторична.

преди 1 минута, <------------------ написа:

Не съм казала,че трябва да се пие а че не се получават такива неща от аналгина! И не и давай идеи за хапчета защото преди това трябва да иде на гинеколог да се провери защо и е болезнена менструацията,защото сиг знаеш може да бъде първична или вторична.

споко бе - тя си има Доктор Всезнайко - той й дава хапчета каквито прецени

аз ли да я заведа на гинеколог а

Ей защо лекувате Анне? Май темата е за друго?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.