Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

Какви лични данни е дала, бе момиче? 

Ти сама си разказваш житейската история, качваш си снимки, имаш Фб профил. Тормозът го практикуваш ти, как да ти го обясня по-просто, че да вденеш накрая? 

• Отговори 809
  • Прегледи 92,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

преди 6 минути, васил козарев написа:

Какви лични данни е дала, бе момиче? 

Ти сама си разказваш житейската история, качваш си снимки, имаш Фб профил. Тормозът го практикуваш ти, как да ти го обясня по-просто, че да вденеш накрая? 

Не съм си давала адреса обаче!

Чети страниците по - назад и с разбиране, ако обичаш! Писна ми да повтарям постоянно едно и също нещо 100 пъти!

Сама си казваш, че живееш на центъра на Берковица. :D

И някой да те е карал, да й го казваш? И адресът ти, да не е конфиденциална информация? 

Аз, ако си търся майстор за нещо си, и някой приятел ми даде адрес, да отида да говоря с него, моят приятел извършил ли е престъпление?

преди 4 минути, васил козарев написа:

Сама си казваш, че живееш на центъра на Берковица. :D

И някой да те е карал, да й го казваш? И адресът ти, да не е конфиденциална информация? 

Аз, ако си търся майстор за нещо си, и някой приятел ми даде адрес, да отида да говоря с него, моят приятел извършил ли е престъпление?

Само дето другите го изтипосаха в нета, т цяла България да го види и всеки луд да ме тормози!

Че и по нейния пример издириха фейсбука на сестра ми и я тормозиха! :angry22:

току-що, iAppleBeats написа:

Ами като е сама, я прати при мен, аз ще я оправя с удоволствие :D че чак ще плаче за още

Ами стига тя да иска няма проблем😃

преди 9 минути, васил козарев написа:

Ми, като споделяш имена, ще я издирят. 

А, това "тормозене" моНе съм споделяла имена!

же би опира до това, като твоя сестра, да те озъпти малко. 

Не съм споделяла имена!

Върни се и чети! Не ми се повтаря сто пъти едно и също нещо, а и очите ми вече ме заболяха! Влязох само да видя има ли нови отговори на проблема ми в темата със сайта!

ЦИРКАДЖИИ!

преди 3 минути, васил козарев написа:

Като не си споделяла имена, как са я намерили?

Само не казвай по Ай Пи-то ти, плийййз. 

Бях си оставила адреса във форума на телевизия "Планета", в тема за автографи!

Само че никога и на никого не съм казвала как се пиша там!

Плюс това темата беше зарината под много други теми, дадох си адреса половин година преди тези събития!

Чети бавно и осмисли хубаво какво съм написала!

А центъра на града ни е голям, доста хора живеят тук, така че, споко, не можете да ме намерите.

току-що, Anne написа:

Бях си оставила адреса във форума на телевизия "Планета", в тема за автографи!

Само че никога и на никого не съм казвала как се пиша там!

Плюс това темата беше зарината под много други теми, дадох си адреса половин година преди тези събития!

Чети бавно и осмисли хубаво какво съм написала!

А центъра на града ни е голям, доста хора живеят тук, така че, споко, не можете да ме намерите.

Никой не иска да те намери спокойно

Цитат

Населението на града към 2018 г. е 12 037 жители.

:D

Е, колко да е голям тоя център. 

Значи, сама си си написала във форума на Планета адреса, после някой друг ти е виновен. 

Въпросът ми беше- откъде е научила името на сестра ти, освен ако Петър, като берковец, не я познава или през общи познати, остава ти да си й казала името. 

преди 58 минути, Anne написа:

Не разбрах и защо я искаше по скайпа, а не на лично съобщение.

IP адреса може да се види просто като си абонат в скайпа. Пращането и получаването на снимки с нищо не променят това.

преди 13 минути, Anne написа:

И целия център ли е осеян със сакати хора?

преди 10 минути, URIEL написа:

Никой не иска да те намери спокойно

Досега се оплакваше, че не я търсят...

преди 10 минути, васил козарев написа:

Значи, сама си си написала във форума на Планета адреса, после някой друг ти е виновен. 

Въпросът ми беше- откъде е научила името на сестра ти, освен ако Петър, като берковец, не я познава или през общи познати, остава ти да си й казала името. 

Не Даниела беше тормозила сестра ми, а пуйките във форума!

Идея си нямам как са я намерили!

Обаче съм сигурна, че Дани им е снесла адреса ми без мое позволение.

Тя е с година по - малка от мен (Даниела), тогава беше на 22 с акъл на 10 годишна!

преди 7 минути, Myanmar написа:

IP адреса може да се види просто като си абонат в скайпа. Пращането и получаването на снимки с нищо не променят това.

Не съм саката, а наоколо има много блокове.

преди 14 минути, васил козарев написа:

Ами виж във Гугъл карти колко е голям. Блокове - бол!

току-що, Myanmar написа:

Ами като гледам тук много я търсят

Ти, като си го написала в Интернет, върви се оплаквай, че някой-си някъде-си го е дал. :D 

И само да вметна, ти сама си написала, че сестра ти е била изнасилена на времето! Прави си извода, що за сестра си ти! 

преди 3 минути, Anne написа:

Не съм саката

Нали перманентно не можеше да вървиш. Как се нарича това?

преди 1 минута, Anne написа:

Ами виж във Гугъл карти колко е голям. Блокове - бол!

Като питам на лавката "Има ли тука едно момиче, което трудно се движи и майка му прави всичко" няма ли да ме упътят?

току-що, васил козарев написа:

Ти, като си го написала в Интернет, върви се оплаквай, че някой-си някъде-си го е дал. :D 

И само да вметна, ти сама си написала, че сестра ти е била изнасилена на времето! Прави си извода, що за сестра си ти! 

Бях го споделила като довод защо не ходя на дискотека! Или с мен трябваше да се случи същото?

Щото кокошките ме подиграха, че не ходя на дискотека и си стоя вкъщи.

Пиянските улични изпълнения на купонджиите лятото ми стигаха! Не се спеше от тях!

преди 1 минута, Anne написа:

Бях го споделила като довод защо не ходя на дискотека!

Какъв довод? С кого спориш? Кой ти дава правото да публикуваш чужди лични данни в Интернет?

Търсиш сподвижници, които също да наричат тези хора "кокошки", това ли ти е мисията по форуми и паланки?

току-що, Anne написа:

Бях го споделила като довод защо не ходя на дискотека! Или с мен трябваше да се случи същото?

Щото кокошките ме подиграха, че не ходя на дискотека и си стоя вкъщи.

Пиянските улични изпълнения на купонджиите лятото ми стигаха! Не се спеше от тях!

Анне, подобно нещо не се изтипосва. Това се нарича лична информация и касае сестра ти. Ти, с кой акъл се цупиш, че някой-си ти е дал някъде-си адреса, като изтипосваш във форум това? 

Пък и надали някой е горял от желание да те изнасилва. 

А аз ли съм виновна, че лигавите кокошки в косматото ве вдяваха защо не ми се ходи на дискотека? Аз ли съм виновна, че има тъпи същества, дето целият им живот се върти около купони, пиене и секс? Опитвах се да говоря сериозно и разумно, казах, че не съм по дискотеките, а те не вдяваха и искаха отговор на въпроса. Несериозно било 23 - годишна да не иска да ходи по дискотеки.

Васко, ама и ти си намери тема в този форум. Само си губим времето тук, не забелязваш ли?

току-що, Anne написа:

А аз ли съм виновна, че лигавите кокошки в косматото ве вдяваха защо не ми се ходи на дискотека? Аз ли съм виновна, че има тъпи същества, дето целият им живот се върти около купони, пиене и секс? Опитвах се да говоря сериозно и разумно, казах, че не съм по дискотеките, а те не вдяваха и искаха отговор на въпроса. Несериозно било 23 - годишна да не иска да ходи по дискотеки.

Тъпите кокошки са виновни. Ама защо ни го споделяш, ще събираш банда да ги набием ли?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Васко, ама и ти си намери тема в този форум. Само си губим времето тук, не забелязваш ли?

Тъпите кокошки са виновни. Ама защо ни го споделяш, ще събираш банда да ги набием ли?

А кой извади старо мое мнение от онзи форум?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.