Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хората с увреждания, секса и самотата.

Featured Replies

Ми, че тя пенсията ти се ДАВА от данъкоплатците, за да ти се осигури някакво минимално жизнено равнище. Това не са изкарани пари. 

И как си купуваш, като не можеш да смяташ? Не си купуваш, а ТИ купуват. 

• Отговори 809
  • Прегледи 92,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Хората не могат да ти видят душата, защото ти не искаш да я видят. Откакто си в този форум винаги тръбиш, че си болна и че си човек едва ли не втора ръка. Няма как да те оценят ако така мислиш за себе

• Ако можеш да ми покажеш къде в мнението си използвам епитети насочени към авторката?Къде и казвам, че директно е такава и такава?Или май нещо няма да успееш.Тъй, че не ме барай за опашката.Нито влизам

• по-леко с епитетите след като не познавате човека аз я познавам как слуша музика ли - за слухово апаратче да сте чували а не е вярно, освен една мижава пенсия това "общество" нищо дру

Публикувани изображения

преди 3 минути, васил козарев написа:

Е, те и десет годишните могат да си купят нещо. 

Ти умееш ли нещо, което има практическа стойност? Не. 

Никой не те е квалифицира, ти обиждаш. Да не ти напомнят, че ти си ксенофоб относно други хора с увреждания. Което, освен всичко друго, е гнусно и заслужава презрение. 

А пари, ти не можеш да даваш за каквото и да е, защото не изкарваш. Дават родителите ти. 

Не съм му се подиграла, казах само, че ми беше писнало 4 години да бъда ходещ тълковен речник.

Върви в това училище и опитай да ги научиш децата на богатството на българския език. С времето ще започнеш да се изнервяш.

А аз да си снижа начина на общуване - абсурд. Няма да деградирам заради мъж!

И не ми трябват дантелки!

преди 5 минути, Anne написа:

Нима? Защото се научих д боравя с телескопа без помощта на математиката, научих се как да го настройвам, за да наблюдавам Луната, и не само, с триста зора сама си намерих и Венера. Амбицирам се това лято да намеря и Марс, а най - много ми се иска да открия съзвездието Риби, но това ще е вече наистина много трудно. Но пък запалих и принцесата по астрономията.:D

Та, математика ли викаше?

Не ми трябва математика, за да наблюдавам Персеидите през август. Знанията за планетите също не изискват математика.

Драги ми Смехурко значи толкова и се интересуваш от астрономия хехе

Цитат

Но и не желая да бъда с някой идиот. Може би имам високи изисквания, но смятам, че имам право на това.Все пак не съм учила 12 години,  за да отиде образованието ми на вятъра

Опааа, това е изказване на дискриминираната! 

току-що, васил козарев написа:

Нарече го идиот, моето момиче. ТИ, дето числата не познаваш и не можеш да си купиш дъвка от 5ст.! 

Защото наистина е идиот. Не положи никакво старание да научи езика и да се изразява правилно, предпочиташе кафенцата, цигарките и клюките пред занималнята следобед, в някои случаи не идваше сутрин на училище  и идваше чак на четвъртия - петия час свеж като краставичка и без да му пука от учителите. И защото заради него отнесох конско по философия в 11 клас, защото бях отсъствала, нямахме учебници, а лошото беше, че и другите бяха отсъствали, а той пък не беше писал и той много от уроците по философия, преписах каквото можах, и после аз виновна.

На годините на сестра ми, а се държеше супер лигаво.

Вече споменах и пиянското му оплакване от бала.

Какво, трябваше да търпя мързела му ли? Начинът, по който ме издърпа от библиотеката, все едно съм досадна конска муха?

Цитат

Какво, трябваше да търпя мързела му ли? Начинът, по който ме издърпа от библиотеката, все едно съм досадна конска муха?

Ахахахахахахахахахах

Че, то и ти си "идиот", след като не можеш да сметнеш 2+2, бе Анкеееееее! 

Пък за мързела ти да не говорим. ХАхахаххаха

Хей някой да обясни на Смехуркото Кити Анне що е то астрономия и колко бързо се намират планетите и съзвездията чрез изчисления

преди 8 минути, petie1 написа:

Драги ми Смехурко значи толкова и се интересуваш от астрономия хехе

Драги ми подигравчо, интересувам се и от космическите програми. Индийците това лято мислят да пуснат непилотиран полет до Луната, с кацане на самата Луна. Да видим какво ще стане.

Иначе ме е яд, че само се тръби за проекти на НАСА и ЕКА и нищо за "Роскосмос". Искам да извадят някой проект.

Обожавам да гледам филми на тема астрономия,  документални и игрални. И съм харесала страниците на ЕКА и "Роскосмос". Но рядко има новини...............

преди 8 минути, Myanmar написа:

Анне, часовника познаваш ли? Аналогов и цифров?

Да, познавам, даже имам ръчен часовник. Научих часовника от 9 клас натам. По - добре късно, отколкото никога.

преди 4 минути, petie1 написа:

Хей някой да обясни на Смехуркото Кити Анне що е то астрономия и колко бързо се намират планетите и съзвездията чрез изчисления

За нея астрономията е да наклониш телескоп, а не реални знания като:

9f1ae7e404573724d2f13dfdd1334f36226aa3ed

преди 3 минути, Anne написа:

Да, познавам, даже имам ръчен часовник. Научих часовника от 9 клас натам. По - добре късно, отколкото никога.

Колко е четвърт час до обед?

преди 4 минути, petie1 написа:

Аха, щото горе на терасата в тая тъмница могат да се правят изчисления............. Не че не се каня някой път да използвам гения на принцесата................. Ама нали уж казват, че можело да откриеш съзвездията, и чрез прокарване на мислени точки?:questions:  Само дето при милиард звезди е много трудно..........

Иначе, ако ме биваше с картите, щяха да си взема една звездна карта. Обаче те приличат на спагетници.:(

преди 2 минути, Anne написа:

Драги ми подигравчо, интересувам се и от космическите програми. Индийците това лято мислят да пуснат непилотиран полет до Луната, с кацане на самата Луна. Да видим какво ще стане.

Иначе ме е яд, че само се тръби за проекти на НАСА и ЕКА и нищо за "Роскосмос". Искам да извадят някой проект.

Обожавам да гледам филми на тема астрономия,  документални и игрални. И съм харесала страниците на ЕКА и "Роскосмос". Но рядко има новини...............

Драги ми Смехурко, научно популярните филми не представята науката астрономия по добре хвани някой сериозен учебник по тази наука.... "Роскомос" си имат достатъчно проекти виж в руските сайтове

преди 4 минути, Myanmar написа:

Колко е четвърт час до обед?

Я зарежи тъпите формули, Айнщайн!

И аз се чудих преди месеци, търсих в нета какво е четвърт час.......................... 11:45?

преди 1 минута, Anne написа:

И аз се чудих преди месеци, търсих в нета какво е четвърт час.......................... 11:45?

Ами, справяш се.

А тук колко е часът:

300px-Montinari_Milano.jpg

преди 5 минути, Anne написа:

Аха, щото горе на терасата в тая тъмница могат да се правят изчисления............. Не че не се каня някой път да използвам гения на принцесата................. Ама нали уж казват, че можело да откриеш съзвездията, и чрез прокарване на мислени точки?:questions:  Само дето при милиард звезди е много трудно..........

Иначе, ако ме биваше с картите, щяха да си взема една звездна карта. Обаче те приличат на спагетници.:(

Именно виж как сама си отговаряш

"Тъпите формули",  принцесо (нарочно с малко "п"), са реални знания, а не научно-популярни бъркочи за малоумници. 

Пък, ти си мисли, че много си учила и си много умна. 

12 години е учил всеки, завършил средно образование, ако не ти е известно. 

Голямата гордост, че е завършила гимназия, за да не може да си купи дъвка от магазина... 

преди 2 минути, petie1 написа:

Драги ми Смехурко, научно популярните филми не представята науката астрономия по добре хвани някой сериозен учебник по тази наука.... "Роскомос" си имат достатъчно проекти виж в руските сайтове

Не знам руски.

Само за проекта "ФАУ", в руската Уикипедия (щото още нямаше информация на български език), се измъчих.:doh: Не, мерси, чакам да пуснат нещо по новините. И да е нещо различно от МКС. Там е скука.

Естествено, че антисемитите не вярват на научнопопулярните филми, нали били еврейски.:lol6:

преди 13 минути, Myanmar написа:

Е доколкото знам тези формули дават представа накъде да търсиш дадена звезда или планета

преди 5 минути, Myanmar написа:

Ами, справяш се.

А тук колко е часът:

300px-Montinari_Milano.jpg

09:07.

преди 2 минути, Anne написа:

Естествено, че антисемитите не вярват на научнопопулярните филми, нали били еврейски.:lol6:

Преродената многострадална еврейска девица, не случайно се наричат "научно-популярни". Щото са за идиоти. И са пълни с глупости. 

преди 2 минути, petie1 написа:

Е доколкото знам тези формули дават представа накъде да търсиш дадрна звезда или планета

Тия неща учат ли ги  в гимназията?

Ние нямахме астрономия, за разлика от сестра ми. Принцесата е 10 клас сега, отсега се чудя как да я вербувам лятото, да ми намери съзвездието.:speak:

преди 2 минути, Myanmar написа:

А ако е вечер (24-часов ден)?

21:07

Елементарно, Уотсън!:D

преди 3 минути, васил козарев написа:

Преродената многострадална еврейска девица, не случайно се наричат "научно-популярни". Щото са за идиоти. И са пълни с глупости. 

Не е вярно.

преди 4 минути, Anne написа:

Не знам руски.

Само за проекта "ФАУ", в руската Уикипедия (щото още нямаше информация на български език), се измъчих.:doh: Не, мерси, чакам да пуснат нещо по новините. И да е нещо различно от МКС. Там е скука.

Драги ми Смехурко то това твоето е някакъв талант да пляскаш такива смешки, виж сега вземи хвани някой учебник по дадена наука и тогава се изказвай по дадена наука а за глупостите ти за новините нямам думи

преди 1 минута, Anne написа:

21:07

Правилно. С часовника нямаш проблем.

преди 4 минути, Anne написа:

отсега се чудя как да я вербувам лятото, да ми намери съзвездието.

Виж карти. Сега е толкова просто, а преди 20 години трябваха познания. Тогава и аз гледах през телескоп.

Най-гадното е, че се движат на небосклона и тъкмо хванеш Марс и той мръдне...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.