Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 16 минути, Proshark написа:

Яко помпане ли!? Всъщност нямате никаква представа колко ви мрази народа ,или поне 60% минимум от него...За това можеше да се сетите след последните избори...или поне да си

Ами, всъщност са много повече...Хората,които мразят Борисов са 76%...Това са данни от официално  проучване отпреди няколко дни...

• Отговори 19,3k
  • Прегледи 791,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 46 минути, Лудият Учен написа:

Ами, всъщност са много повече...Хората,които мразят Борисов са 76%...Това са данни от официално  проучване отпреди няколко дни...

Никак не е добре, защо да мразят!?, не са ли повечето хора , които не желаят тиквоча да има достъп до власт?, мразенето пречи на „мисленето“ и е сигнал за слабост и проблем. Защо хората не гласували, хубав въпрос, някой „социолог“ направил ли е проучване, със сигурност мотивацията е разнородна и трудно съвместима.  Фактологично вярно е че проблема е Глобален, проблема с Подменената Воля на Суверена- чрез няколко властови технологии на „демократичния икономосоциален строй“.

Аватара радеФФФ е пригоден и нагалсен да влезе в „машината за илюзии“ и сега ще се разбере какъв процент от овченаселението ще бъде увлечено от Проекта радеффф. Тука няма да разказвам грубите рамки на теорията и практиката -Власт, няма смисъл, щом се е стигнало до увличане чрез радеФФФ - извода е „давайте им всичко да ядат“ , този добитак не си струва фуража !😄

преди 1 час, Proshark написа:

Яко помпане ли!? Всъщност нямате никаква представа колко ви мрази народа ,или поне 60% минимум от него...За това можеше да се сетите след последните избори...или поне да си зададете въпроса:"Абе,що не гласуват тия хора!?"

А поредните ти ,тъпанарски подмятания за дългата ръка на Кремъл..Мога да те уверя,че лично Путин шета из България и придумва негласувалите да гласуват този път..за Радев..Оня ден видях и Песков да поднася цветя на паметника на Левски...
p.s.
Мирчо,много е зле работата...сменяй доктора,файда няма...

Е, ти по-добре знаеш кой шета и кой не шета, те лично се отчитат пред теб шетащите. :wink12: Радев е чист като сълза и уханен като майска роза, жалко, че в периоди на подем все ни ги натрисате тия "майски рози", та да ни сринат малко, щото не може все нагоре. 😥

преди 1 час, Мери) написа:

...жалко, че в периоди на подем все ни ги натрисате тия "майски рози", та да ни сринат малко, щото не може все нагоре. 😥

Абе,вие да не сте при един доктор с краставицата!? Къде го видя тоз подем,като сме на дъното на всички възможни класации?

1.Брутен продукт-последни в ЕС

2.Корупция и свобода на словото-последно място

3.Качество на живот и здравеопазване-последно място

4.Икономическо развитие-на последно място

5.Социални показатели-България е с най-висок дял на населението в риск от бедност или социално изключване.С други думи-работещи бедни..

Свалете си розовите очила...пречат ви да видите обективната истина...

преди 25 минути, Proshark написа:

Абе,вие да не сте при един доктор с краставицата!? Къде го видя тоз подем,като сме на дъното на всички възможни класации?

1.Брутен продукт-последни в ЕС

2.Корупция и свобода на словото-последно място

3.Качество на живот и здравеопазване-последно място

4.Икономическо развитие-на последно място

5.Социални показатели-България е с най-висок дял на населението в риск от бедност или социално изключване.С други думи-работещи бедни..

Ние щото сме на дъното, затова стават огромни задръствания от коли  по улиците и от хора в магазините, защото българите нямат пари да си купят бензин, да си плащат застраховки, ремонти на колите - по една на всеки член от семейството, да не би горкичкият да се измори да ходи пеша или да използва градския транспорт  и т.н. и т.н., нямат пари да си купуват разни неща в супермаркетите, абе изобщо страшен недоимък, трябва Радев да дойде и да върне нещата, както бяха преди - с дупки по улиците, с хвърлени боклуци на всяка крачка, с празни рафтове по магазините и с купонна система, за да сте доволни.  :wink12:

ПП: По-добре е да сме последни в Еврозоната, отколкото първи в Брикс, накъдето упорито се опитвате да ни насочвате. 😥

преди 50 минути, The Lone Star написа:

Сериозно ли си вярвате на тези опорки?! 

Е, @Мери) фактически е @"Саша", нека да не забравяме, че според него, по магистралите имало много дупки, щото се карало много по тях...

@communismatic Жмуньо, ти бил ли си роден по време на Виденов, та знаеш колко било хубаво при него и как лошият Костов докарал долара до 3000 лв? 

преди 2 часа, Proshark написа:

Само комунделите сте с очила. 

Преди вЕрвахтеи се кълняхте че живеете в най свободното и най справедливо цоциалистическо общество , а бе точно обратното . 

Сега същите комундели ви диктуват опорките колко сме зле, на последно място , бла бла бла... 

Реалността е точно обратното което комунделите плямпате. 

Аксиома. 

По темата да припомним : 

HB6IHDQXcAAB4gG?format=jpg&name=small

преди 5 минути, kaldata1 написа:

@communismatic Жмуньо, ти бил ли си роден по време на Виденов, та знаеш колко било хубаво при него и как лошият Костов докарал долара до 3000 лв? 

Виденов не е докарал долара до 3000 лева, а Костов разхариза държавните предприятия на безценица. Друго да искаш, да питаш?

преди 2 минути, miro20 написа:

Само комунделите сте с очила. 

Преди вЕрвахтеи се кълняхте че живеете в най свободното и най справедливо цоциалистическо общество , а бе точно обратното . 

Завършилия в Москва,обърна палачинката след 90-та...и сега си изпира гузната съвест....щото и той е цоцал....

преди 16 минути, Proshark написа:

Завършилия в Москва,обърна палачинката след 90-та...и сега си изпира гузната съвест....щото и той е цоцал....

Значи всеки който където е получил образование трябва да е "върл комунист" ли ? 

А тези от Кеймбридж, да са соросоиди капиталисти ли ? 

Само комундели като вас могат да имат толкова ограничено мислене .

Отделно винаги съм ви казвал, и ще повторя - аз съм може би най големия русоФИЛ тук.

Защото знам прекрасно езика, литаратурата, много хора, много народности съм видял и живял там. 

И знам много добре това което всеки руснак знае но не казва - няма по вреден за тях режим от кремълския фашизъм в момента.

Украинците СЪЩО го знаят това, но сега "братушките " ги избиват физически . Според малоумната ти логика трябва да са и те ли русоФИЛИ ???

Да си живял в Германия и да си знаеш Гьоте не те прави нацист ! 

Вие комунделите сте промити цоциалисти путинисти, по погрешка мислещи се за русоФИЛИ .

:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 21 минути, communismatic написа:

Виденов не е докарал долара до 3000 лева, а Костов разхариза държавните предприятия на безценица. Друго да искаш, да питаш?

Кой докара държавата до фалит, НС до обсада, а хората се редяха (и понякога се посръгваха) за кисело мляко? 

Костов има много грехове и хич не ми е симпатичен, но спаси държавата от сценария на Хаити. 

преди 3 минути, miro20 написа:

Значи всеки който където е получил образование трябва да е "върл комунист" ли ? 

А тези от Кеймбридж, да са соросоиди капиталисти ли ? 

Само комундели като вас могат да имат толкова ограничено мислене .

Отделно винаги съм ви казвал, и ще повторя - аз съм може би най големия русоФИЛ тук.

Защото знам прекрасно езика, литаратурата, много хора, много народности съм видял и живял там. 

И знам много добре това което всеки руснак знае но не казва - няма по вреден за тях режим от кремълския фашизъм в момента.

Украинците СЪЩО го знаят това, но сега "братушките " ги избиват физически . Според малоумната ти логика трябва да са и те ли русоФИЛИ ???

Вие комунделите сте промити цоциалисти путинисти, по погрешка мислещи се за русоФИЛИ .

:hush:

Абе,ти не си спрял да плюеш по Русия много преди Путин да застане начело....не ми се измъквай по терлици..А пък за Радев -още нямаше едно сигурно нещо,че ще стане изобщо президент и вече си го беше заплюл...Та..тя злобата и гузната съвест ...от нея не можеш да избягаш... 

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 6 минути, Proshark написа:

Абе,ти не си спрял да плюеш по Русия много преди Путин да застане начело....не ми се измъквай по терлици..А пък за Радев -още нямаше едно сигурно нещо,че ще стане изобщо президент и вече си го беше заплюл...Та..тя злобата и гузната съвест ...от нея не можеш да избягаш... 

Ахаааа... тука форума го е имало преди 1999 г ? 

Като казвам че копейките сте уникално неинтелигентни .... :giggle1:

За мухльото зелен чорап мнението ми не се е променило от момента в който разбрах че е проучван,лобиран и съгласуван предварително с българскиподлоги от и  със  рашистка разузнавателна служба. 

Която служба директно си заяви в няколко интервюта при Коритаров /светла му памет/ и по рашисткия канал ЦариградТВ , че проруския президент Болгарии "ще изиграе прекрасна роля за излизане от ЕС и НАТО".

На въпроса на корнела кога ? казва - още е рано  / 2016 г /  Е, 10 г след това вече  го активираха. 

Нещо неясно ???

преди 1 минута, miro20 написа:

Ахаааа... тука форума го е имало преди 1999 г ? 

Нещо неясно ???

:offtopic_s:

Да съм споменавал този форум?От къде долетя тук бе,гълъбче...

преди 9 минути, Proshark написа:

:offtopic_s:

Да съм споменавал този форум?От къде долетя тук бе,гълъбче...

Въобще не съм се интересувал от путлю преди да стане президент, даже не съм го знаел къде е бил преди 1999г  камо ли да "го плюя" . Ако трябва да бъда точен, името му го чух от Елцин когато сдаваше властта . 

И между другото, Елцинова и Горбачова русия имаше много добра надежда за демократично развитие и свобода. Което бе тотално потъпкано след идването на ФСБшника путлю и мафиотския кръг около него  на власт.

Като казвам че комунделите сте уникално неинтелигентни .... :giggle1:

преди 25 минути, kaldata1 написа:

Кой докара държавата до фалит, НС до обсада, а хората се редяха (и понякога се посръгваха) за кисело мляко? 

Костов има много грехове и хич не ми е симпатичен, но спаси държавата от сценария на Хаити. 

Т.е. ти си на мнение, че държавата изведнъж рухва, а не е поради масовата кражба на всички нива години наред? 

преди 15 часа, miro20 написа:

Яко помпане  на мухльото зелен чорап 

:giggle1:

Да цитирамот там : 

Кой всъщност го е молел ?? Аз нещо нямам спомен . 

мухльото не посочи никого поименно, но зад мухльото заявиха явна и категорична подкрепа "честни бизнесмени" като Черепа, Бобокови и т.н. 

Второ ... мухльото зелен чорап нищо не каза за плакатите на протестите " тук не е Москва" . - явно послание към него .

Сещам се за едно друго изказване на мухльото как яростно критикуваше

Тотален противоречащ си демагог мухъл 

Това не му е за пръв път де... 

Сериозно ?? Айде бе ??? Ти да видиш ????

И последно ... Вече за втори път мухльото Зелен чорап прави изказвания изключително и само  от чужбина.

След всяко негово изсиране там, следва излизане на поредно "социологическо проучване" . Първо "Мяра" ,пак след изява в Германия, сега пак след интервю в Германия,  вече  втора агенция  "Тренд"  изцяло в синхрон с неговите изяви, с помпозно надути негови проценти .

случаеност ? не мисля.... 

абсолютно модерна синхронизирана и много добре  прецизирана яка пи-ар кампания 

Трябва ли да се досещам с какви усилия и пари и от кои кремълски служби се координира ? 

От всичко написано тук аз виждам само един мухльо и това си ти!

Не съм учуден : 

Как все стари ДС връзки изникват около мухльото ...  И тоя ще "бори модела" . С Черепа, Бобокови,Доган с порциите.....  и с явни и не толкова явни ДС връзки от тук и от чужбина / разбирай КГБ. ФСБ, ГРУ, Щази/ 

преди 1 час, communismatic написа:

Т.е. ти си на мнение, че държавата изведнъж рухва, а не е поради масовата кражба на всички нива години наред? 

Мнението ми е, че държавата рухва заради УСКОРЕНА кражба. 

Виденов наистина е невинен - човека и до ден-днешен бута някакво бюро в пловдивски университет и живее скромно. Той просто беше глупавата кукла, зад които такива като Гергов направиха яките кинти. 

преди 1 час, miro20 написа:

Не съм учуден : 

Как все стари ДС връзки изникват около мухльото ...  И тоя ще "бори модела" . С Черепа, Бобокови,Доган с порциите.....  и с явни и не толкова явни ДС връзки от тук и от чужбина / разбирай КГБ. ФСБ, ГРУ, Щази/ 

През мезозойската ера,родата му е била от семейство динозаври...да знаеш....а твоята от пълзящи мекотели...палеонтолозите пазят косъм с днк...
Предлагам ви да се скриете в тоалетната му чиния на Радев(където ви е мястото,между другото)и да чакате да видите какъв цвят му е акото и него да анализирате...Тъпанари...Шубето -голям страх... 

преди 3 часа, kaldata1 написа:

Виденов наистина е невинен - човека и до ден-днешен бута някакво бюро в пловдивски университет и живее скромно. Той просто беше глупавата кукла, зад които такива като Гергов направиха яките кинти. 

Докато мълчи и не разкаже публично, какво точно се е случвало тогава - виновен е!

А ако наистина не знае - пак е виновен, че се е оставил като пълен глупак, да бъде параван...

641634430_929397902931918_83301528566489

хахаха :)

Дори Йотова има по големи топки от мухльото Зелен чорап ! :) :)

Очаквам мухльото да каже в прав текст кой е агресора, както и "чий е Крим" .

Едва ли ще дочакам, но все пак....  :) 

Другата жена която показа топки и ЯСНА национална позиция, е Надежда Нейски, новия външен министър . 

Браво ! 

преди 11 минути, miro20 написа:

641634430_929397902931918_83301528566489

хахаха :)

Дори Йотова има по големи топки от мухльото Зелен чорап ! :) :)

Очаквам мухльото да каже в прав текст кой е агресора, както и "чий е Крим" .

Едва ли ще дочакам, но все пак....  :) 

Другата жена която показа топки и ЯСНА национална позиция, е Надежда Нейски, новия външен министър . 

Браво ! 

Мирко,пак се опитваш да манипулираш...тъпанарски...нещо типично за елементарната ти душичка...Що не кажеш цялата реплика на Президент Йотова!? Предполагам щото нямаш топки...

Цитат

Президентът Илияна Йотова коментира продължаващата вече 4 години война в Украйна, чиято годишнина Европа отбелязва днес

"Позицията, моята и на г-н Радев, е от първата нощ, в която избухна войната в Украйна. Аз не смятам, че това са специални операции, това е война, която за съжаление бушува вече 4 години, и ако трябва да направим една равносметка - тя е почти толкова дълга колкото Втората световна война с цената на хиляди жертви и от двете страни. Силно вярвам, че ще има развитие на мирните преговори, че ще има примирие, че ще има връщане към нормалността. Участието на всички европейски страни, включително нашата страна във възстановяването на Украйна. Още от първия момент нашата позиция беше категорична и ясна - говорим за агресия и агресор." Това предаде БНТ.

Аз виждам само един голям мухльо -и това не е Президент Йотова,не е и Президент Радев,а нескопосаните опити на един мухльо ,да очерни президентската институция...щото там не е чехлю..примерно...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.