Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

всичко е съсредоточено  срещу тръмп  ама някъде дочух че е забранил протестите :D 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 846k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, lsmurf написа:

Какво искаш да кажеш че са тръгнали да завладяват България ли ? Изобщо не го вярвам. 

А, не, не! Това си е лична заигравка с Миро.

Иначе никой няма да ни завладява, а най - малко руснаците! Ще чувстваме обаче все по - силното им влияние по ред причини  между които чисто географската предразположеност, новото виждане за преразпределяне зоните на влияние на великите  и пр. ЕС е пък пре разпад!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Бе, този таралясник Спартан! Гледам снимката и струва ми  се тялото му от плат ли е или от хартия - много набръчкан ми се вижда:))))

Иначе съм съгласен, че Радев  превъзхожда мнозина не само с осанка, но и с разум!

Треаше ги изненада и да отиде с изтребител.:ph34r:

преди 40 минути, Кумчо вълчооо написа:

Бе, този таралясник Спартан! Гледам снимката и струва ми  се тялото му от плат ли е или от хартия - много набръчкан ми се вижда:))))

Ами..Президента Радев е направил "кобрата"......да си убие времето...по пътя...

преди 1 час, Кумчо вълчооо написа:

а най - малко руснаците!

Че какво повече да ни завладяват? Енергетиката и горивата са техни...

преди 8 минути, язе написа:

Треаше ги изненада и да отиде с изтребител.:ph34r:

Без презареждане...

От една страна - евала му на жеста - по-евтино е, въпреки, че обстановката е малко спартанска. За летящ човек обстановката в Спартана не е кризис
От друга страна - по-дълго пътуване - ще имат време да си  довършат партията бридж :) (just kidding).

преди 16 часа, Кумчо вълчооо написа:

Това му е костюма бе.

преди 15 часа, nikssi написа:

Не е като предния лилипут!

преди 16 часа, nikssi написа:

Не може да не признаете,че сегашния президент изглежда като истински мъж за разлика предния - като еб@на пастирка в задния двор!

Дами, моля ви се.... президентството е институция все пак :)

Когато някой не говори или говори с малко думи, това не винаги е признак за висок интелект :) нито пък осанката.

Днес в централата на НАТО в Брюксел се проведе среща между президента на България Румен Радев и генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг. В официалния сайт на НАТО NATO.int е публикувано официалното заявление по случая на Столтенберг.
„Добре дошли в централата на НАТО. Поздравления за назначаването ви за президент. Бих желал да кажа „добре дошли обратно“ в централата на НАТО защото сте ми казали, че сте работили тук преди години и това подчертава личната ви ангажираност и разбиране за важността на НАТО. Във Вашата предишна роля като командир на българските ВВС Вие ни помогнахте да пазим въздушното си пространство. И знам, че ще останете ангажирани на НАТО и на нашата споделена сигурност сега във Вашата нова роля на президент“, пише в заявлението.
За почти 13 години България е ценен съюзник, правещ важен принос за колективната ни отбрана. Вие предоставяте кораби на НАТО, за да патрулира в Черно Море. Играете важна роля в сигурността на Вашия регион, чрез приноса си към присъствието на НАТО в Косоно, Вашата подкрепа на евроатлантическата интеграция на Западните Балкани и Вашата помощ за Украйна, където водите фонда на НАТО по медицинска рехабилитация“, пише в заявлението.
„Аз съм също много благодарен за Вашата силна ангажираност към присъствието на НАТО в Афганистан, където помагате в борбата срещу тероризма и предотвратявате това Афганистан отново да се превърне в безопасно място за международния тероризъм. Срещал съм се с български войници в Афганистан и е чудесно, че мога да ви кажа, че те бяха много професионални, много ангажирани и ние сме горди да имаме български войници, част от нашето присъствие в Афганистан“, заяви Столтенберг.
„Средата на сигурност, която ни обгражда се променя. Ние виждаме една по-настоятелна Русия. Виждаме безредици и насилие на юг – тероризмът. Ние виждаме кибер-атаки и хибридна война. НАТО отговаря. Ние отговаряме като увеличаваме присъствието си и югоизточно от Алианса и в балтийските републики и в Полша. Ние засилваме нашето присъствие в черноморския регион с пакет от мерки на земята, във водата и във въздуха. Ние ще приключим работата си на срещата на министрите на отбраната през февруари. Някои съюзници от НАТО вече посочиха, че ще допринесат за това присъствие. Силен знак за солидарността на НАТО“, пише още там.
„Но сигурността не е безплатна. Затова и трябва да увеличим бюджетите по отбрана и приветствам това, че България вече е започнала да увеличава инвестициите си в отбраната. Смятам, че това подчертава ангажираността на България към НАТО и към решенията на НАТО за засилването на колективната ни отбрана“, сочи се там. 
НАТО не иска конфронтация с Русия. Не искаме нова Студена война, затова и отговорът ни е премерен. Той е прозрачен и защитен. Но даваме ясен знак, че сме заедно. Че всички съюзници са готови да се защитят един-друг. Затова и президенте, добре дошли отново в централата на НАТО. Хубаво е да ви видя и очаквам да работим заедно. Добре дошли отново“, пише в заявлението на Столтенберг, отправено към Румен Радев.

Укрепването на НАТО трябва да върви успоредно със задълбочаване на диалога с Русия, заяви президентът Румен Радев преди срещата си с генералния секретар на пакта Йенс Столтенбер, предаде ТАСС.
Агенцията цитира и думите на президента Радев, че САЩ и НАТО трябва да водят борба с „Ислямска държава”, като си сътрудничат с Русия.
„Основната заплаха идва от международния тероризъм. Трябва да се противопоставим на радикализма и ИД и можем да постигнем резултати, само ако САЩ и НАТО си взаимодействат с Русия”, подчерта президентът Радев.

Този дали знае какво говори ? Преди да реагирате както и да е , първо погледнете тук : http://www.experts.bg/experts/experts_marketing/view?eid=10

Да ви питам... може и да знаете?

Защо Президентът Радев не си направи труда да се яви лично и да положи цветя на мемориала на жертвите на комунизма?(калпави съветници, вероятно:wink12:)

Не му прави чест, най-малкото защото е български генерал, а тогава - на 1.02.1945 год.са разстреляни и генерали от Българската армия, наред с интелектуалния и политически елит на Родината ни.

Не, не е. Вчера се е прибрал.

Явно следва примера на президента Тръмп...

1485953999-radev.jpg

преди 4 часа, by_chechi написа:

Този дали знае какво говори ? Преди да реагирате както и да е , първо погледнете тук : http://www.experts.bg/experts/experts_marketing/view?eid=10

Професор Дуранкиев каза много истини..неудобни за някои,които искат роби,а не граждани...

И репликите "Капитала е смачкал демокрацията.." и " "Голяма част от чуждите инвестиции са кърлеж в тялото на Българина.."..са си съвсем на място......

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 5 часа, Нел написа:

Да ви питам... може и да знаете?

Защо Президентът Радев не си направи труда да се яви лично и да положи цветя на мемориала на жертвите на комунизма?(калпави съветници, вероятно:wink12:)

Не му прави чест, най-малкото защото е български генерал, а тогава - на 1.02.1945 год.са разстреляни и генерали от Българската армия, наред с интелектуалния и политически елит на Родината ни.

Защото е комунист.:wink12:  А не защото това е фалшив... хм, празник. Тогавашния "интелектуален и политически елит" се състои от наследниците на чорбаджиите в Османската империя, плюс австрийско- немската "аристокрация". Цветът на нацията...

Редактирано от язе (преглед на промените)

Митрополит Гервасий предупреди: Комунизмът не си е отишъл, а от ръцете на палачите продължава да капе невинна кръв

За първи път от четири години насам на 1 февруари пред Мемориала на жертвите на комунизма в градинката пред НДК в София нямаше гвардейска рота и отдаване на военни почести, в памет на избития от зловещия Народен съд елит на Царство България. 

През 2012 г. президентът Росен Плевнелиев стана първият действащ държавен глава, който участва в специална тържествена церемония, но днес наследникът му на „Дондуков“ 2 Румен Радев не изпрати дори венец в памет на страдалците. Така той загърби обещанието си да бъде обединител на нацията и да работи за всички българи. С мълчание подминаха черната дата и служебният премиер, и министрите му.

преди 14 часа, язе написа:

Защото е комунист.:wink12:  А не защото това е фалшив... хм, празник. Тогавашния "интелектуален и политически елит" се състои от наследниците на чорбаджиите в Османската империя, плюс австрийско- немската "аристокрация". Цветът на нацията...

Това не е празник!!! (гнус ме е от тъпотията, която си написал, но ще ти отговоря)

Няма как да се празнува такъв срам - да изтрепеш 150 човека в името на уж идеалния си строй(пфу!).

Тогавашният елит е бил извел България на едно от челните места в Европа, колега. Чии наследници са... няма никакво значение, има значение, че са милели за България... та това са били наистина държавници.

преди 11 часа, miro20 написа:

Румен Радев не изпрати дори венец в памет на страдалците.

Да, така е. Но все пак написа в страницата си във ФБ:

"Днес отбелязваме Деня на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим. Началото на тази традиция бе поставено по инициатива на двама български президенти. В нашата история отворените рани и незатворените страници все още са много.

Като държавен глава споделям убедеността, че единствено заедно, казвайки цялата истина и без да търгуваме с миналото, можем да преодолеем болезнените разделения в обществото ни. Всяка невинна жертва заслужава нашата почит.
Поклон пред паметта на жертвите!"

За което беше и надлежно оплют от скудоумниците.

Като си спомням с какво удоволствие плюехте предишния ни президент(нищо, че ставаше след като сте прочели заглавието в някой Пеевски "парцал").

Няма ли да коментирате?

преди 2 минути, Нел написа:

Няма как да се празнува такъв срам - да изтрепеш 150 човека в името на уж идеалния си строй(пфу!).

По тази тема съм на 1001 % съгасен с реакцията на Сашо Йорданов

преди 11 минути, Нел написа:

Няма ли да коментирате?

Ще коментирам.

Предпочитам новия ни президент да върши работа, вместо да виси по цял ден пред гробници и паметници!

Крайно време е да загърбите миналото и да погледнете към бъдещето на България, че то хич не е розово...

Редактирано от Momolord (преглед на промените)

преди 17 минути, miro20 написа:

По тази тема съм на 1001 % съгасен с реакцията на Сашо Йорданов

То да бяха само младите тъпанари... да си ги боднеш на челото!

Няма как да обясниш на такива като потребителя "язе" колко много е далеч от историята на България. То си троли  цинично и отказва да мисли изобщо. Пфу!

преди 12 минути, ncl написа:

Не.

:D Няма какво да кажете, знам, "парцалите" не са ви дали тон какво да говорите(вероятно).

преди 7 минути, Momolord написа:

Ще коментирам.

Предпочитам новия ни президент да върши работа, вместо да виси по цял ден пред гробници и паметници!

Чак пък цял ден... този човек екип няма ли си? Пък и едно от основните му задължения е именно да ходи по паметниците, свързани с историята на България, освен ако не е ангажиран на по-високо ниво, но тогава пък може да изпрати някого от екипа си.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

преди 4 минути, Нел написа:

Чак пък цял ден... този човек екип няма ли си?

Има си всичко, не се притеснявай толкова за него.

преди 5 минути, Momolord написа:

Има си всичко, не се притеснявай толкова за него.

За него не съм притеснена, но за вас съм. :D Току виж покрай Президента вземете, че станете заклети НАТО-вци(Тони вече е готов :wink12: я, как надлежно копира почти цялата реч на Радев в НАТО).

... и еврогейове :D.

преди 18 часа, NIKISHARK написа:

Явно следва примера на президента Тръмп...

Извинявай, не съм видяла поста ти и копирах още веднъж думите на Президента.

преди 1 минута, Нел написа:

За него не съм притеснена, но за вас съм. :D Току виж покрай Президента вземете, че станете заклети НАТО-вци(Тони вече е готов :wink12: я, как надлежно копира почти цялата реч на Радев в НАТО).

... и еврогейове :D.

Милата тя... Явно не може да спи спокойно от факта, че Радев стана президент. :D

Съжалявам, но еврогея си тръгна безславно, а на негово място дойде истински мъж. ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.