Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

деди, сваляш ли още бабита :biggrin:

Да, предпочитам млада баба пред овца! А и овче месо не ям.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

Мога и лично да му помогна да го направи, най-после да спре да ме мисли за гадна рускиня - заради украинската тема.

Ти пък ... ще учиш политически тролопитек как да си размножава профилите. :biggrin: 

преди 1 минута, nikssi написа:

Ти пък ... ще учиш политически тролопитек как да си размножава профилите. :biggrin: 

Ами защо сте ме кръстили тежка артилерия без да ме питате?  Защо пък не - той нима не отстоява мнения?  По ли е добре да ме мисли за украинска рускиня?  Щото някои мнения му ги писах на руски... уж да се замисли.... път тя каква стана.   Мога да надмина и лъжливото творчество на Радев, ама не виждам причини за това.  Миро тук си е гербер, който в тази тема не лъже.   

преди 1 минута, attj написа:

Ами защо сте ме кръстили тежка артилерия без да ме питате?  Защо пък не - той нима не отстоява мнения?  По ли е добре да ме мисли за украинска рускиня?  Щото някои мнения му ги писах на руски... уж да се замисли.... път тя каква стана.   Мога да надмина и лъжливото творчество на Радев, ама не виждам причини за това.  Миро тук си е гербер, който в тази тема не лъже.   

Тва "тежка артилерия" можеш да си го смениш на каквото си искаш.

преди 1 минута, Belhor написа:

Тва "тежка артилерия" можеш да си го смениш на каквото си искаш.

Да не мислиш, че не ми е известно.  Не ми пука какво пише там. И не само там.  В тази тема ми е интересно Радев и Нинова докъде съвместно и поединично ще стигнат в лъжите си.  Как пък ще разпуснат парламента?  

преди 2 часа, attj написа:

Че защо се плашиш? Радев да се плаши -щом е камикадзе на БСП, според Плевнелиев. Значи скоро ще се самоубива.   Миро не е за бан, че ще вземе да се научи да си разможава профилите.   Тогава ще си разноглед от много Мировци.  Мога и лично да му помогна да го направи, най-после да спре да ме мисли за гадна рускиня - заради украинската тема.

Spoiler

Виж сега, аз съм на съвсем друго ниво. Много над вашето тролското. Писна ми да се обяснявам  от години, че никога не влизам и не пиша с различен ник и профил, а където е невъзможно , правя максималното да съм лесно разпознаваем. Поради същата причина в data.bg профила ми е "mav" , със същия аватар, същата стилистика , граматика ако щеш , и т.н. другаде също "миро20"  е със същия ник както тук.

Това псуващите и бягащи еднодневки които участието им във форумите е само да си начешат комплексите, не могат да го разберат.

И тука  сте много, виждам ви но ви съжалявам... Хайде когато стигнете нивото да сте еднозначно рапзознаваеми и да се гордеете с  профила си  ,без "резервни" както някои са се хвалели също тук, когато толкова сте вбесили една камара тролове които сте затапвали от години, които са си променяли никове и са се изтривали и връщали, когато темите троловете ги обръщат "какво е казал Миро"  и "Миро такъв Миро онакъв"  , тогава заповядайте  да се перчите.

:hush:

Конкретно за теб съм ти казвал много отдавна от темите за Украйна - рускоговорящ българин никога няма да го разпознаете в РФ. Както аз дълги години съм бил там и ако не кажа, няма да ме помислят за българин.

Обратното обаче е невъзможно . Винаги руснак/рускиня се познават , колкото и години да живеят в България.

Ти или който пишете зад ник-а съм ви хващал че не познавате бъгларския език , не разбирате много често бъгларски поговорки, метафори, жаргон.

И тогава лъсваш като на тепсия. :) 

Че си трол с няколко ника  отдавна и другаря "никси " те хвана.. че и ти се  смее когато си лайкваш с единия профил другия . То си е за смях де...

Радев не е камикадзе, той е "боеца на БСП " . Изпълнява си функциите за които се е заклел.

За него очевидно клетвата пред партията важи повече от клетвата пред България.... но .. нека си е за негова сметка.

на 16.09.2020 г. в 18:02, dedidi написа:

Г-н Карабойчев,

Кога най-после ще накажете тоя дрисльо за обиди към несъгласните с него?

Или, плашите само такива като мен?

Не реви на тая врата....няма смисъл.

В отговор на всички, които обвиняват Радев в нарушение на конституцията:

Цитат

През 1995 година, по времето на президента Желев, има внесено питане към Конституционния съд може ли държавният глава да изказва отрицателно мнение за определени политици и партии. Има решение на Конституционния съд, много ясно, което казва, че той не нарушава конституцията с такива действия, президентът, вербални.

преди 22 минути, Belhor написа:

може ли държавният глава да изказва отрицателно мнение за определени политици и партии.

че кога въобще е ставало въпрос за това ?

Аз бих попитал какво е казал Конституционния съд на призивите за метеж и призиви "да ги изметем" , което е леко по различно от "отрицателно мнение за дадени политици и партии"

Отделно че няма нужда  Конституционен съд" да ми тълкува бойната клетвата за вярност към дадена партия, която публично направи фигуранта.

преди 1 час, M.Николов написа:

Не реви на тая врата....няма смисъл.

Кой ако не ти да знаеш.... :hit:

преди 1 минута, miro20 написа:

че кога въобще е ставало въпрос за това ?

Аз бих попитал какво е казал Конституционния съд на призивите за метеж и призиви "да ги изметем" , което е леко по различно от "отрицателно мнение за дадени политици и партии"

Отделно че няма нужда  Конституционен съд" да ми тълкува бойната клетвата за вярност към дадена партия, която публично направи фигуранта.

Кой ако не ти да знаеш.... :hit:

защо да се пита конституциония съд като има инженер съчков той е компентетен по всички въпроси няма значение че е малоумен  и е от тъп по тъп та вдлъбнат

преди 9 часа, ninov написа:

инженер съчков той е компентетен по всички въпроси няма значение че е малоумен  и е от тъп по тъп та вдлъбнат

50 %

Радев е лидер по отхвърлени на брой вето за какво ли не, Нинова аналогично трагично се справя с вотовете на недоверие.  Този парламент постоянно им пречи за всичко, не могат да го разпуснат  и те стигнаха до политика тип ""камикадзе"". Затова може да се очакват всякакви тяхни инсинуации с лъжи, дори още непредсказуеми постъпки  -като вкарване на майки с деца -инвалиди в парламента.  

Това показва единствено, колко неадекватни са действията на правителството и колко дълбоко е вкопана мафията.

току-що, Belhor написа:

Това показва единствено, колко неадекватни са действията на правителството и колко дълбоко е вкопана мафията.

Вярваш на лъжите на популиста Радев. Той пак говори за манипулиране на избори без нищо да има доказано. Преповтаря като папагал и не се усеща, че е и смешен.   Зад БСП червеното задкулисие също е мафия.  Точно то атакува и Марешки по всеизвестни причини. Много са изгладнели червените властолюбци, както Марешки  се изразява. В малка България нищо случайно не се случва.  

преди 16 минути, attj написа:

Преповтаря като папагал и не се усеща, че е и смешен.   

Да преброя ли колко пъти повтори думите "камикадзе" и "червено задкулисие"  последните 3 дни :D 

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Да преброя ли колко пъти повтори думите "камикадзе" и "червено задкулисие"  последните 3 дни :D 

Брой още Божковците, червените картели, кредитните милионери на БСП, фалираните банки и  още каквото се сетиш.  Че все забравят Радев и Нинова, имат нужда от чести припомняния.

Spoiler

преди 10 часа, ninov написа:

защо да се пита конституциония съд като има инженер съчков той е компентетен по всички въпроси няма значение че е малоумен  и е от тъп по тъп та вдлъбнат

преди 6 часа, M.Николов написа:

Направо да разпуснат КС и ако има някакви неясни въпроси да се пита инДжИнер 50%

:giggle1:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

50 %

Хейтърчета спамерчета :) демек комплексарченца дето няма какво да кажат в темата

5453-1-obshtestvo.jpg

4b0e6b88ce130abf38fd9279c7673417.jpg

Интересно инфо намираме за този Боян Ботев от Севлиево.

https://www.google.com/search?q=боян+ботев+златко+баретата&tbm=isch&ved=2ahUKEwjv6PTcm_LrAhWX0YUKHdjbDN0Q2-cCegQIABAA&oq=боян+ботев+златко+баретата&gs_lcp=CgNpbWcQA1DK-wlY9Y8KYKiRCmgAcAB4AIABhwGIAaoOkgEEMC4xNZgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=aGZkX--UE5ejlwTYt7PoDQ&client=firefox-b-d

:) 

Премиерът е сикаджия, вътрешният министър шофьор и охрана на Мето Илиенски, ти от това си се троЛгнал. Спряла работа.

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Вярваш на лъжите на популиста Радев. Той пак говори за манипулиране на избори без нищо да има доказано. Преповтаря като папагал и не се усеща, че е и смешен.   Зад БСП червеното задкулисие също е мафия.  Точно то атакува и Марешки по всеизвестни причини. Много са изгладнели червените властолюбци, както Марешки  се изразява. В малка България нищо случайно не се случва.  

доказателства в интернет има колкото искаш стига да искаш стига да искаш да ги видиш или както са ги казали много по умни хора от мен ЧОВЕК НЕ ВИЖДА ТОВА КОЕТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ

119675916_2794994510786319_7408274014601

Марешки е просто един от шайката.

преди 4 часа, Belhor написа:

119675916_2794994510786319_7408274014601

Марешки е просто един от шайката.

Само толкова ли можаха да спретнат червените мафиоти?  Много е малко за да има промени - още ще си стоят без власт.

преди 4 часа, ninov написа:

доказателства в интернет има колкото искаш стига да искаш стига да искаш да ги видиш или както са ги казали много по умни хора от мен ЧОВЕК НЕ ВИЖДА ТОВА КОЕТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ

Кое наричаш доказателства ?  аранжировките на шкафчета с евро и кюлчета ли ? с бутилка от любимото питие на Черепа което изпозлва за подаръци, за да стане аранжировката с още по ясно послание  ? ПРавено отпреди 2-3 години , както установиха някои анализатори и от Бивол също  ??

Пазени компромати за най нужния момент който се оказа сегшаните месеци ??

Записите на лични разговори от коридори, тоалетни и спални , правени и пазени също за да го ударят максимално под кръста ??

Това не са "доказателства" . А компромати. 

Ако тези хора, които са правели тези аранжировки и записи , искате да дойдат на власт, е не знам колко по ниско може да падне държавата....

преди 4 часа, ninov написа:

Я кажи колко избори са организирали въобще герберите и кои от тях са манипулирали?  Защо не се сещам за нито едни избори?  Какви доказателства сънувате?  Пчеличката Мая я улепиха нещо задълго като Костинбродска - ама вече нещо ми се губят подробностите. Пък и беше твърде отдавна. Хайде, защитете Радев - че не е клеветник!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.