Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Не винаги чета всяка твоя глупост. Да ме прощаваш :giggle1:

ако мойте са глупост то твойте са супер глупост и не знам как те търпят в герб явно много са закъсали за тролове 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, miro20 написа:

След като ти си чел, я кажи какъв е отговора на твоя колега-трол  за въпроса към испанската прокуратура  ?

Мислех да го напиша още в предния пост, но към мен няма отправени въпроси. Пък така стана по- интересно.

преди 3 минути, miro20 написа:

След като ти си чел, я кажи какъв е отговора на твоя колега-трол  за въпроса към испанската прокуратура  ?

не съди по себе си ти като си трол не значи всички са тролове

а за къщата в барселона ще ти напиша че в ЕК има и испанци мислиш ли че не са питали испанската полиция или те си говорат като теб свободни съчинения по картинка

преди 15 минути, Мойра написа:
Цитат

"На върха на държавата трябва да се създаде нов синтез от морал и компетентност, а това изисква нова система за подбор на елитите, функционираща под контрола на обществото"

Тези ще ме скъсат от смях.  Това го пишат хора назначени от Радев !

преди 6 минути, M.Николов написа:

Не е лошо да си изясните значението на думата "метеж", която напоследък често доста неоснователно ползвате.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Метеж

Цитат

Метежът е групово въоръжено надигане срещу властта

преди 15 минути, M.Николов написа:

И къде е въоръжената група в случая?

призовава протестиращите да станат агресивни

преди 8 часа, M.Николов написа:

Не е лошо да си изясните значението на думата "метеж", която напоследък често доста неоснователно ползвате.

Съгласен съм с теб. Въобще не става дума за метеж. Става дума за най тривиалното нещо "Стани за да седна че ще ми е по удобно" 😀

преди 50 минути, lsmurf написа:

Съгласен съм с теб. Въобще не става дума за метеж. Става дума за най тривиалното нещо "Стани за да седна че ще ми е по удобно" 😀

Е, и? Дори и така да е, тъй като няма как някой да е по-нагъл крадец от Боко, аз съм съгласен.

преди 28 минути, ivottoshev написа:

Е, и? Дори и така да е, тъй като няма как някой да е по-нагъл крадец от Боко, аз съм съгласен.

Винаги ще се намери някой и по нагъл . Мен специално не ме устройва да заменим цар Бойко с цар Румен защото са си просто "от един дол дренки" .

преди 11 минути, lsmurf написа:

Винаги ще се намери някой и по нагъл

И да си мълчим и да го оставим да ни краде с 200, от страх да не турим по погрешка по нагъл

Бе ти що си бягал от час по логика ?

преди 2 минути, lsmurf написа:

Винаги ще се намери някой и по нагъл . Мен специално не ме устройва да заменим цар Бойко с цар Румен защото са си просто "от един дол дренки" .

По-нагъл от Боко? Тц. НЕ!!! Не мога да повярвам, че такова нещо може да съществува. 

Ето един пример, а ти кажи кой може да го надмине:

Борисов: Не моят подпис стои под указа за Гешев за главен прокурор, а на президента Радев

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

И да си мълчим и да го оставим да ни краде с 200, от страх да не турим по погрешка по нагъл

Бе ти що си бягал от час по логика ?

Не знам кой е бягал от часовете ама на теб ти липсва четене с разбиране. Не съм казал че Борисов не е за смяна - разбира се че трябва да се смени казвам само че това което ни представят за промяна - смяна на Борисов с Радев или формално с човек посочен от Радев не е никаква промяна о просто подмяна. Не виждам никаква логика да си играем на оставки и предсрочни избори за да я извършим.

преди 32 минути, lsmurf написа:

От един дол дренки? Между Радев и Борисов няма никаква база за сравнение, как пък успя да ги сложиш на един кантар?

преди 8 минути, Belhor написа:

От един дол дренки? Между Радев и Борисов няма никаква база за сравнение, как пък успя да ги сложиш на един кантар?

Не знам къде видя разликите но това си е твое мнение . Аз специално не ги виждам.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Не знам къде видя разликите но това си е твое мнение . Аз специално не ги виждам.

Ти посочи приликите, аз ще ти кажа разликите. Става ли?

преди 11 часа, Belhor написа:

Мислех да го напиша още в предния пост, но към мен няма отправени въпроси. Пък така стана по- интересно.

Въпроса беше мой. Но виждам че нищо не си чел :)

преди 11 часа, ninov написа:

а за къщата в барселона ще ти напиша че в ЕК има и испанци мислиш ли че не са питали испанската полиция или те си говорат като теб свободни съчинения по картинка

Това ли ти бил отговора ?  Ами хайде де , след като са питали испанската полиция / би трябвало прокуратура да питат/ да кажат. Те са най близо до извора на това "разследване" , АКО има такова.

Кой говори съчинение по картинка също ясно се вижда. Хубава барселонска къща "рисувате" , ама все нещо не излизат нещата.... :lol6:

преди 11 часа, lsmurf написа:
преди 11 часа, Мойра написа:
Цитат

"На върха на държавата трябва да се създаде нов синтез от морал и компетентност, а това изисква нова система за подбор на елитите, функционираща под контрола на обществото"

Тези ще ме скъсат от смях.  Това го пишат хора назначени от Радев !

Не само назначени от фигуранта, но и с ясна червенополитическа и мутренска окраска

https://tribune.bg/bg/mrezhata/chovek-na-vis-2-v-ssr-to-na-prezidenta/

И тия стари муцуни ще ми правят "нова визия и дълбока реформа в управлението" .

То и документа им е пълен клишак в стил партийно събрание на бКП - "липсва, нужно е, необходимост от, налага се..... бла бла бла ....

https://tribune.bg/bg/mrezhata/chovek-na-vis-2-v-ssr-to-na-prezidenta/

преди 2 часа, lsmurf написа:

Абсолютно. То и затова протестиращите нагълтаха вода като ги питат за бъдещо управление и от кого.

Просто си върви война на мутрите срещу държавата. Те, мутрите, не искат промяна. И така им е добре със сегашните корупционни практики , лобизъм, и т.н.

НА тях не им трябват нови , непредсказуеми хора.

А политиците използват случая именно на този принцип "стани че да седна" , а промяна и те не искат. Червените мутри много изгладняха.. много ...

Но дали ще е ББ или Фигуранта, за мен има и още един фактор, който не е споменаван - външнополитическото ни лице.

ББ и ГЕРБ са признати от Европа и добре посрещнати. Фигуранта и той се кълне в "уж" проевропейското ни развитие, но навън много добре си го знаят какво преставлява.

Затова той ни носи само негативи.

преди 6 минути, miro20 написа:

Въпроса беше мой. Но виждам че нищо не си чел :)

Отговориха ти все пак. Да ЕК със сигурност е задала въпросите си на испанската прокуратура. Няма нужда дори да имаш информация за това, а само малко да помислиш. Ако имаш мозък. Иначе нямаше да задава ОТГОВОРИ на българската. Европа знае по- добре и от теб дори, какво става в България! Много по- добре. Зададените към Гешев въпроси не са въпроси, а натиск да започне разследване на Борисов! Така на ЕС няма да му се наложи да се намесва публично, във вътрешните работи на суверенна държава.

преди 1 минута, Belhor написа:

Отговориха ти все пак. Да ЕК със сигурност е задала въпросите си на испанската прокуратура. Няма нужда дори да имаш информация за това, а само малко да помислиш. Ако имаш мозък. Иначе нямаше да задава ОТГОВОРИ на българската. Европа знае по- добре и от теб дори, какво става в България! Много по- добре. Зададените към Гешев въпроси не са въпроси, а натиск да започне разследване на Борисов! Така на ЕС няма да му се наложи да се намесва публично, във вътрешните работи на суверенна държава.

За радост, нищо общо няма казаното с реалността :) 

Фантазирай си :getout:

преди 19 минути, Belhor написа:

Ти посочи приликите, аз ще ти кажа разликите. Става ли?

Главната прилика е липса на морал. Борисов дойде с обещание "да си почистим къщичката" нищо такова не се случи държавата затъна още повече. Радев въпреки че се представя за евроатлантик дойде с подкрепата на чужди спец служби и компрометирана партия като БСП и се държи не като президент а като войник на БСП и защитник интересите на Русия. Това че е против Борисов е само за да може да закрепи системата и да продължат да ни обират. Необходим е виновник - "ето ви Борисов ,махаме го и всичко ще тръгне по мед и масло" не се връзваме вече на такива приказки заминавай си заедно с него ти и "цялото кралско войнство "

преди 2 минути, miro20 написа:

За радост, нищо общо няма казаното с реалността :) 

Фантазирай си :getout:

Ти си фантазирай, че Борисов и ГЕРБ са добре приети в Европа. Бяха добре приети, щото са си немско проектче, но много високо литнаха. Щом шефчета от "Конрад Аденауер" взеха да сноват тука, значи чак на тях им е припарило под гз и търсят начин да се измъкнат сухи, като пожертват само уродливото си отроче- ГЕРБ.

преди 4 минути, lsmurf написа:

Главната прилика е липса на морал. Борисов дойде с обещание "да си почистим къщичката" нищо такова не се случи държавата затъна още повече. Радев въпреки че се представя за евроатлантик дойде с подкрепата на чужди спец служби и компрометирана партия като БСП и се държи не като президент а като войник на БСП и защитник интересите на Русия. Това че е против Борисов е само за да може да закрепи системата и да продължат да ни обират. Необходим е виновник - "ето ви Борисов ,махаме го и всичко ще тръгне по мед и масло" не се връзваме вече на такива приказки заминавай си заедно с него ти и "цялото кралско войнство "

Оле мале. Очаквах да кажеш нещо конкретно, ти ми дъниш общи приказки и пропаганда. Въпреки това ще ти посоча някои фрапиращи разлики. Радев е високообразован и квалифициран, и завършил навсякъде с отличия, за разлика от Бойковото килийно образование, което на всичкото отгоре е купено! Радев е генерал от кариерата. За да стигне до това звание, той цял живот е работил в Българската армия. Борисов се води генерал от МВР, но надали има повече от 5- 6 години работа в МВР! Как се става генерал за 5- 6 години??? Ще ти кажа- НЕ СЕ СТАВА! Борисов е спуснат генерал. Питай го кой го направи генерал.

Така. До тук 2 фундаментални разлики- Радев е учил и работил през целия си живот до момента! Бойко не е учил, а дали е работил нещо е дълбока тайна.

И ти ги слагаш на един кантар? Ми че те са различни вселени бе!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.