Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Говореше за корупцията в управлението бе, бавен.

Тези пари в шкафчето от къде мислиш, че са?:angry:

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

току-що, M.Николов написа:

Говореше за корупцията в управлението бе, бавен.

Тези пари в шкафчето от къде мислиш, че са?:angry:

Ало бързия, сегашната ти реплика бе за мой коментар по твой линк, който бе : https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/09/22/4117151_prezidentut_poiska_da_izleze_istinata_za_zapisi/

За шкафчета , записи и т.н. които са СЛЕД скарването със ББ и Гешев.

:hush:

сега ми казваш

преди 7 минути, M.Николов написа:

Отново съчинения по картинка.Тези неща Президента Радев ги говореше много преди Бойко и компания да се скарат с Божков и Гешев да го подгони и съответно той(Божков) да започне да пише срещу властта.Така, че няма как първоизточника(Президента) да следва сценарии на хора, подхванали неговата теза по-късно(Божков).Но, разбира се за да се схване логиката на събитията трябва поне малко грамотност или в твоя случай, това което при теб липсва - придържане към истината.:hush:

Пак те питам

- кога излязоха компроматите с шкафчета и др дето коментира сега фигуранта ?

"придържане към истината" ? - Именно това ти липсва.

Спекулант и фейкомет. Както винаги.

Ало латерната, свириш фалшива мелодия!:hush:

И както винаги показваш колко си елементарен.

Не може дори да осъзнае, че шкафчето и записите са част от нещо по-голямо, а именно от темата за корупцията в управлението за което, Президента говори отдавна и дори сне доверието си към правителството.

преди 10 минути, miro20 написа:

Ало бързия, сегашната ти реплика бе за мой коментар по твой линк, който бе : https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/09/22/4117151_prezidentut_poiska_da_izleze_istinata_za_zapisi/

За шкафчета , записи и т.н. които са СЛЕД скарването със ББ и Гешев.

сега ми казваш

Пак те питам

- кога излязоха компроматите с шкафчета и др дето коментира сега фигуранта ?

"придържане към истината" ? - Именно това ти липсва.

Спекулант и фейкомет. Както винаги.

а защо не споменеш нещо за казаното за корупционите практики за което говореше Радев той каза че може да се седне на маса когато се изчистят всичко в изречението спомена и цитираните от теб  компромати или не ти изнася или тези който ти пишат опорките не са чули изказването на Радев

преди 48 минути, M.Николов написа:

Ало латерната, свириш фалшива мелодия!:hush:

И както винаги показваш колко си елементарен.

Не може дори да осъзнае, че шкафчето и записите са част от нещо по-голямо, а именно от темата за корупцията в управлението за което, Президента говори отдавна и дори сне доверието си към правителството.

Видях колко съм "елементарен" :) Ако аз бях казал подобна глупост че пРезидента е говорел за шкафчета, записи и кюлчета ПРЕДИ да стане скандала с Черепа, не  знам на колко стотинки щяхте да ме направите.

Ама понеже сте си тролска групичка и си крепите лъжите и простотиите :) 

преди 39 минути, ninov написа:

а защо не споменеш нещо за казаното за корупционите практики за което говореше Радев

КАк да спомена нещо за което се говори изцяло с общи приказки и клишета ? Какво конкретно е визирал фигуранта като "корупционни практики"  ??

Ами да си види в гнездото де. Видяхме неговите практики - изнасяне на информациа, лобиране на бизнесмени за закони и назначаване на посланници, изтичане на строго секретна информация-държавна тайна  от негови приближени .

Нещо за тия практики ??

преди 42 минути, ninov написа:

той каза че може да се седне на маса когато се изчистят всичко в изречението спомена и цитираните от теб  компромати или не ти изнася или тези който ти пишат опорките не са чули изказването на Радев

Я се разберете с Николов, че му противоречиш. Нали уж бил казал това "отдавна" . Как казва тези неща с компроматите ПРЕДИ скандала с Черепа, аз не знам... :) 

Смешковци и затапени плювалници. :hush:

преди 38 минути, miro20 написа:

Видях колко съм "елементарен" :) Ако аз бях казал подобна глупост че пРезидента е говорел за шкафчета, записи и кюлчета ПРЕДИ да стане скандала с Черепа, не  знам на колко стотинки щяхте да ме направите.

Ама понеже сте си тролска групичка и си крепите лъжите и простотиите :) 

КАк да спомена нещо за което се говори изцяло с общи приказки и клишета ? Какво конкретно е визирал фигуранта като "корупционни практики"  ??

Ами да си види в гнездото де. Видяхме неговите практики - изнасяне на информациа, лобиране на бизнесмени за закони и назначаване на посланници, изтичане на строго секретна информация-държавна тайна  от негови приближени .

Нещо за тия практики ??

Я се разберете с Николов, че му противоречиш. Нали уж бил казал това "отдавна" . Как казва тези неща с компроматите ПРЕДИ скандала с Черепа, аз не знам... :) 

Смешковци и затапени плювалници. :hush:

я да те чуя какво ще кажеш на тема посланици кой предлага посланиците кое министерство ги съгласува и кой ги назначава

интересни ако има изнасяне на класифицирана информация защо няма обвинение за това

откога законите се гледат от президенството и приемат от президентството това е нещо ново което съм пропуснал за мишо бирата  ало банов суджук гейт и др и те ли са от тази година или не си ги спомняш защото не ти изнася

преди 10 часа, ninov написа:

я да те чуя какво ще кажеш на тема посланици кой предлага посланиците кое министерство ги съгласува и кой ги назначава

Питай Николов на който му ги обсних тези неща. Не смятам на всеки лаик да повтарям .

интересни ако има изнасяне на класифицирана информация защо няма обвинение за това

Айде бе няма ? https://dariknews.bg/novini/bylgariia/razsledvan-za-shpionazh-syvetnik-na-prezidenta-pyrvo-natopil-radev-no-pred-sydiia-se-popravil-2232744

откога законите се гледат от президенството и приемат от президентството това е нещо ново което съм пропуснал за мишо бирата  ало банов суджук гейт и др и те ли са от тази година или не си ги спомняш защото не ти изнася

Кой ги споменава тях ? По горе фигуранта споменаваше шкафчета и записи. :hush:

Интересна статия от Валерия велева  и епицентър.

http://epicenter.bg/article/Valeriya-Veleva--Za-porednata-razdyala-na-Radev-/227706/11/0?fbclid=IwAR0rxUKg71s2b8Nr9ii5B8UytueNM4V3Hbk-zkS7k3BXbI_sCmUlwFHvNBY

за еманципацията  от БСП,  и мн добър анализ на действията до сега.

преди 2 часа, miro20 написа:

http://epicenter.bg/article/Valeriya-Veleva--Za-porednata-razdyala-na-Radev-/227706/11/0?fbclid=IwAR0rxUKg71s2b8Nr9ii5B8UytueNM4V3Hbk-zkS7k3BXbI_sCmUlwFHvNBY

Не мисля че Велева е права. Дори и да има проект на президента той ще е само привидна еманципиран от БСП за да не се загубят гласове. В последствие ако се наложи съставяне на правителство двете партии ще действат заедно. Радев е и  само жалък опит да се обере вотът на хората на които вече им писна от управлението на Герб но НИКОГА няма да гласуват за БСП. Цветанов е другият такъв опит. Цялата схема цели запазване на статуквото след като управлението на Борисов се срине поради износване.

преди 3 минути, gagodrago написа:

Румен Радев: Не може хората с пълни шкафчета да канят на диалог тези с празни

24.09.2020

Share

rr-2.jpg

Ей , това ми звучи като "Пусни нещо и на мен пък тогава ще говорим" .

преди 3 часа, miro20 написа:

Питай Николов на който му ги обсних тези неща. Не смятам на всеки лаик да повтарям .

Айде бе няма ? https://dariknews.bg/novini/bylgariia/razsledvan-za-shpionazh-syvetnik-na-prezidenta-pyrvo-natopil-radev-no-pred-sydiia-se-popravil-2232744

Кой ги споменава тях ? По горе фигуранта споменаваше шкафчета и записи. :hush:

пак се опитваш да избягаш от въпроса защото беше насран но и децата знаят че посланиците се предлагат от министерски съвет одобряват се от външно , а президента само ги назначава

преди 1 час, lsmurf написа:

Радев е и  само жалък опит да се обере вотът на хората на които вече им писна от управлението на Герб но НИКОГА няма да гласуват за БСП. Цветанов е другият такъв опит.

Съгласен.

преди 46 минути, ninov написа:

пак се опитваш да избягаш от въпроса защото беше насран но и децата знаят че посланиците се предлагат от министерски съвет одобряват се от външно , а президента само ги назначава

Пак ти казвам - ходи питай Николов дето още бърше сълзички , понеже сме го дискутирали това. :hush:

Не е нормално президента на България да не го имат за нищо и той така цялостно да е игнориран в парламентарната ни държава.  Радев денонощно умува над целенасочено клеветнически монтирани аудио и видеозаписи, вместо да си гледа служебните задължения.  Дори нова конституция е съчинил без да му е възложено това.  Побъркал се е на тема стратегическо развитие, което пак не е негова работа.  Като метежник постоянно се чуди как да разпусне парламента и правителството.  Само тогава може да назначава служебно правителство.  Някои депутати го прецениха за невменяем и изглежда се отказаха да му спрятат импийчмънт.  Ами той все им прави весело и само ги разсмива с ежедневните си изцепки и нарушения на конституцията.  Жалко е никой да не обръща реално никакво внимание на президента на страната. На практика   пък той и не се представя като такъв.  Съвсем скоро и БСП вероятно ще разедини- щом се среща и с противниците на Нинова. Доскоро мислех, че никой не може да надмине като разединител Роско Плевнята.   Оказва се, че може -  Румбата Фигуранта го прави с непринудена лекота.

Радев: Борисов загуби легитимност, време е да бъде изяснена истината

Цитат

Няма смисъл да ни тикат към постановка, в която диалогът да бъде индулгенция и опрощаване за шкафчета, за начин на порочно управление, за корупция и за записи. Трябва да се сложи край на индулгенцията.

Това заяви президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос днес дали има възможност да води диалог с Министерския съвет, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът отново подчерта, че за да се случи това, то диалогът трябва да бъде поставен на здрава основа, което означава разкриване на истината за всички корупционни схеми, които са се случвали и продължават да се случват в държавата.

„Ако не направим това, каквото и управление да дойде оттук-нататък, то ще продължава по този порочен модел и със самочувствието, че ще има индулгенция за всичко“, каза държавният глава.

Той отново заяви, че не може хората с пълни шкафчета да канят тези с празни шкафчета за диалог.

„Време е първо премиерът да се яви на работното си място и оттам да прави изявления“, заяви президентът в отговор на въпрос за днешния коментар на министър-председателя, направен при инспекция на пътен участък.

По думите на Румен Радев, скечовете, които играе Бойко Борисов, и изказванията му вече нямат значение, защото легитимността е загубена и е време да бъде изяснена истината.

Попитан за обявяването на двама руски дипломати за „персона нон грата“ у нас заради разследване за разузнавателна дейност, президентът Радев посочи, че върховенството на националния интерес и защитата на националната сигурност са абсолютен приоритет и с това не може да има никакъв компромис.

„Надявам се и службите, и прокуратурата да са събрали необходимите достатъчно и обективни доказателства, за да бъдат минимизирани и дипломатическите последствия, защото винаги има и такива“, допълни държавният глава. Румен Радев призова да се подхожда с много ясни, безкомпромисни критерии към всичко, което уронва националната сигурност.

„Трябва да има ясна информация в какво се състои този шпионски скандал. Както трябва да има и ясен отговор на публикациите в „Шпигел“, където има сериозни обвинения, че държавното управление на България се е поставило в услуга на управлението на чужда държава“, допълни президентът.

Радев е изгубил легитимност пред парламента на България, защото не е президент на всички. Защо все за Борисов мисли?  Един Божковец пред кои  ще доказва истини? Кои са тези, които го слушат?  Шепата протестиращи, които единствени са склонни да се водят по акъла му.   Не следваше ли досега да е пробвал да събере на кръгла маса представители на всички сънародници?  Защо създава извод, че нарочно прави бъркотия в България?  Точно заради него не е нужно и няма да има служебно правителство.

преди 42 минути, Мойра написа:

Единствено фигуранта натиска пропагандата с тези шкафчета и записи. Значи ББ е напълно прав за дамата и че пряко отговорни за компроматите са фигуранта и обкръжението му.

Интересно , за коя госпожа става дума ?

преди 22 минути, miro20 написа:

Единствено фигуранта натиска пропагандата с тези шкафчета и записи. Значи ББ е напълно прав за дамата и че пряко отговорни за компроматите са фигуранта и обкръжението му.

Интересно , за коя госпожа става дума ?

Опитваш се да влагаш разсъждения ,леко изкривени..да не кажа манипулативни...на фона на реалната картинка....Да не забъркаш пак някоя супа(бълвоч) като в другата,за правителството....

п.с. Само да питам-знам,че освен в Русия..и в измислената демокрация в България другаде не си живял...личи ти...Ама все пак...не четеш ли,не виждаш ли...не усещаш ли..как трябва да се живее на този свят!? Та къде точно в слънчевата система да те пратим,та белким разбере ,душичката ти бедна,че огледалото в което се оглеждаш...е изкривено...и те дърпа само назад...!?

И кои ще ми показват как да живея в България? Маже би пак наследниците на БКП в непрекъснато редуване? Не ми харесва. Не зная на Мойра защо и е смешен предния ми пост-нещо невярно ли съм написал?

преди 12 часа, miro20 написа:

Пак си сънувал нещо, драги ми Смехурко.:D

преди 3 часа, attj написа:

Мойра защо и е смешен предния ми пост-нещо невярно ли съм написал?

Правилния въпрос би бил има ли нещо вярно да съм написал.

Без да искам взаимствам стила на Румен.   Няма ли пак да отиде в парламента да говори там?  Или още не са му казали как депутатите да се разпуснат? И защо трябва в парламента да слушат един незнаещ къде се намира човек?  По-добре някъде да го лекуват.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.