Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 часа, Belhor написа:

Оле мале. Очаквах да кажеш нещо конкретно, ти ми дъниш общи приказки и пропаганда.

Става въпрос за морал господине ако за вас е празна приказка за мен е най важното и определящото. Каквото и образование да има или няма някой няма ли морала ще се стигне отново до сегашната ситуация защото властта развращава. Колко шарен бил Радев окичен с разни дипломи . Ами радвайте му се. За мен човек който не се свени да бъде издигнат от партии като БСП и АБВ и с помощта на руските спец служби е човек без морал.

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, lsmurf написа:

Става въпрос за морал господине ако за вас е празна приказка за мен е най важното и определящото. Каквото и образование да има или няма някой няма ли морала ще се стигне отново до сегашната ситуация защото властта развращава. Колко шарен бил Радев окичен с разни дипломи . Ами радвайте му се. За мен човек който не се свени да бъде издигнат от партии като БСП и АБВ и с помощта на руските спец служби е човек без морал.

Когато не можеш да извадиш аргументи, вадиш морала! За да твърдиш че Радев е издигнат от мафиоти и руски спец служби, е нужно да имаш доказателства! След като нямаш такива, това е само една клевета! Което е адски НЕМОРАЛНО господине.

По какъв начин можеш да сравниш морала на човек, който цял живот е учил и работил, с такъв дето цял живот е крал и рекетирал? Изобщо, разбираш ли я тази думичка МОРАЛ?

Радев щеше да е още един генерал в пенсия - обаче БСП с червените картели и с мафията им решиха, че ще им е по-подходящ като президент.  Пак ли ще връщаме на власт експертите по фалирания на банки, с цел раждане на нови червени кредитни милионери?  Остана ли Ви поне малко мозък при старите спомени?

преди 1 час, Belhor написа:

Когато не можеш да извадиш аргументи, вадиш морала! За да твърдиш че Радев е издигнат от мафиоти и руски спец служби, е нужно да имаш доказателства! След като нямаш такива, това е само една клевета! Което е адски НЕМОРАЛНО господине.

По какъв начин можеш да сравниш морала на човек, който цял живот е учил и работил, с такъв дето цял живот е крал и рекетирал? Изобщо, разбираш ли я тази думичка МОРАЛ?

Не съм го измислил аз има го в редица медии на които вярвам - снимки с Решетников скандалите и така нататък. Естествено че няма да тръгна да събирам доказателства защото това е работа на други хора. А това че е издигнат от БСП и АБВ е факт неоспорим не съм казал че са мафиоти но след като ти го твърдиш мисля да се съглася с теб. 😀

преди 1 час, lsmurf написа:

преди 1 час, attj написа:

Радев щеше да е още един генерал в пенсия - обаче БСП с червените картели и с мафията им решиха, че ще им е по-подходящ като президент.  Пак ли ще връщаме на власт експертите по фалирания на банки, с цел раждане на нови червени кредитни милионери?  Остана ли Ви поне малко мозък при старите спомени?

Кои експерти по фалирания на банки ще връщаме? Дай едно име, експерт по фалирания на банки, който ще върнем.

преди 5 минути, lsmurf написа:

Не съм го измислил аз има го в редица медии на които вярвам - снимки с Решетников скандалите и така нататък. Естествено че няма да тръгна да събирам доказателства защото това е работа на други хора. А това че е издигнат от БСП и АБВ е факт неоспорим не съм казал че са мафиоти но след като ти го твърдиш мисля да се съглася с теб. 😀

Той има снимки и с Путин. И с Тръмп.  Има и снимки с американски генерали в Уест Пойнт. Що за елементарни интриги, моралисте? И в крайна сметка , не показа нито едно общо нещо между Борисов и Радев.  Но смело ги сложи на един кантар! Колко морално...

преди 52 минути, Belhor написа:

Кои експерти по фалирания на банки ще връщаме? Дай едно име, експерт по фалирания на банки, който ще върнем.

Експертите са само на БСП.   През последните деситилетия банки са фалирани само при управление на БСП.  Може да си млад и да не помниш.  Гадно е да не можеш да ползваш резервните си пари в Балканбанк, Агробиснесбанк, Кредитна банка и КТБ.  Радев нека си даде оставката, пък после други хора да се събират на кръгла маса и да умуват какво да се прави за единение в България.   Казано така е в стила на папагал-фатмака с пагон. Ние не сме като в неговата казарма. Вие съгласни ли сте?

преди 2 часа, Belhor написа:

На.

Яж доказателства :) 

преди 3 часа, lsmurf написа:

За мен човек който не се свени да бъде издигнат от партии като БСП и АБВ и с помощта на руските спец служби е човек без морал.

Да, като се замисля, дори само това е вече компрометиращо.

То затова толкова хора ги е срам да кажат че са бспари.... Щото знаят че са на страната на съсипниците на България.

Ама пуста му идеология....  и носталгии.... :)

И още за домашно :

преди 3 часа, miro20 написа:

На.

Яж доказателства :) 

Да, като се замисля, дори само това е вече компрометиращо.

То затова толкова хора ги е срам да кажат че са бспари.... Щото знаят че са на страната на съсипниците на България.

Ама пуста му идеология....  и носталгии.... :)

И още за домашно :

Миро Фейкомета! Абе Антон Тодоров нещо зел да дава заден чувам...

преди 3 часа, attj написа:

Експертите са само на БСП.   През последните деситилетия банки са фалирани само при управление на БСП.  Може да си млад и да не помниш.  Гадно е да не можеш да ползваш резервните си пари в Балканбанк, Агробиснесбанк, Кредитна банка и КТБ.  Радев нека си даде оставката, пък после други хора да се събират на кръгла маса и да умуват какво да се прави за единение в България.   Казано така е в стила на папагал-фатмака с пагон. Ние не сме като в неговата казарма. Вие съгласни ли сте?

Имена!!! Които ще върнем. КТБ я фалира Пеевски с одобрението на Борисов.

преди 3 часа, Belhor написа:

Имена!!! Които ще върнем. КТБ я фалира Пеевски с одобрението на Борисов.

В БСП така ли се самозалъгват? Защо банки само при тяхно управление фалират? Радев пак за това ли е революционер?   Тогава Пеевски беше в явна коалиция с БСП при премиер Орешарски.  Предложиха го да оглави ДАНС и тръгнаха протестите.   Превъртате май от омраза по Боко.  А той трябваше да организира връщането на гарантираните депозити след поредни банкови безобразия с виновност на БСП.  По тази логика защо не мразите монарха Симеон Сакскобурготски?  Защото е съдействал на Цветан Василев да стане олигарх-мултимилионер.

преди 14 часа, Belhor написа:

Ауу, боляло като ти наврат тези отдавна дискутирани неща а ?

Яж , рупай доказателства. Да ти е сладко :) 

преди 43 минути, miro20 написа:

Яж , рупай доказателства. Да ти е сладко :) 

Де ги?

Ти кат пльоснеш някой по- стар фейк и му викаш доказателство.

преди 3 минути, attj написа:

Всъщност лъже. Борисов винаги е било лесно да го критикуваш- той е пълен с издънки и гафове. А да търсиш нещо позитивно в действията му в този момент, трябва да ти плаща. Той разбира се плаща на доста хора, но дори с това си вкарва автоголове. Би трябвало вече да е разбрал, па и от Тато да е научил едно правило- Тези на които плащаш за да те боготворят, спират да го правят веднага след като спреш да плащаш. А Боцко ще плаща още 6 месеца максимум. И като спре да плаща, боготворящите го не само ще спрат да го боготворят, а ще станат най- яростните му съдници. Защото това са хора, чиито доходи зависят не от знанията и уменията им, а от това чий Г шпакловат.

Като наш мирко тука- преди беше бесен костовист, ама Костов вече не снася и сега го нарича "мръсен комунист".

преди 22 часа, Belhor написа:

Де ги?

Ти кат пльоснеш някой по- стар фейк и му викаш доказателство.

Цитирал съм ги. С аудио и видео.

Сляпото отричане , разбра се, те прави смешен , но ти сам си избираш колко да се излагаш :)

преди 24 минути, Belhor написа:

Такава е тя. Героите са герои, независимо от ситуацията.

Марешки е с различна оценка за ""героя""   Радев    https://kanal3.bg/news/135574-Veselin-Mareshki%3A-Vseki%2C-koyto-se-e-dokosval-do-vlastta%2C-ima-svoyata-vina-za-korupciyata-u-nas-%28VIDEO%29

преди 2 часа, attj написа:

Марешки да се учи да дефилира с раирана пижама, не да си губи времето с оценки.

преди 1 час, Belhor написа:

Марешки да се учи да дефилира с раирана пижама, не да си губи времето с оценки.

Няма да видиш подобно нещо. Мултимилионер е в състояние  да си поръча и да си купи всичко в държава като нашата.   Може обаче догодина  да се случи това с пижамата на Румен Радев - за превратаджийски мераци и действия против националната сигурност.  За кокошка няма прошка, знае се. Прокуратурата и ДАНС  пак ще доказват колко са принципни и независими.

Фигуранта нещо е в шаш  ?

https://faktor.bg/bg/articles/naprezhenie-na-dondukov-2-rumen-radev-osvobodil-nachalnika-na-kabineta-si-po-svoe-reshenie

Според някои това е заради купона на Корнела в Боровец където е присъствал Методиев.  И където Корнела е раздавала бъдещи постове ако вземе властта.

А както видяхме на едни други снимки по назад, фигуранта е на една маса с "конкурентите" на Корнела -  Гергов.

Дали фигуранта не е взел страна на "опозиционерите" в БСП ?

И затова да гони Методиев.

Очевидно  има някакви подводни течения между Дондуков 2 и Позитано. :) 

Президента освободи началника на кабинета си.

Хех, Миро интригата веднага подскача с версии. Боко освободи един вагон министри ама тва не му прави впечатление.

преди 5 часа, Belhor написа:

Хех, Миро интригата веднага подскача с версии.

Цитирах ФАКТИ.  Ако имаш нещо от казаното от мен да опонираш, заповядай.

За Боко тиквата си има отделна тема, и ако нещо ме интересува, съм си казвал мнението :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Цитирах ФАКТИ.  Ако имаш нещо от казаното от мен да опонираш, заповядай.

За Боко тиквата си има отделна тема, и ако нещо ме интересува, съм си казвал мнението :) 

Интрига, не факти. Щото има само един факт и той е, че началника е освободен.

Останалото са интриги.

току-що, Belhor написа:

Интрига, не факти. Щото има само един факт и той е, че началника е освободен.

Факт е и че въпросния е бил поканен при Корнела,  факт е и снимката на фигуранта с Гергов.

Факт е и че някой лъже дали е освободен, или напуснал по собствено желание.

Но мисля поста му във фейса е красноречив.

преди 2 минути, miro20 написа:

Факт е и че въпросния е бил поканен при Корнела,  факт е и снимката на фигуранта с Гергов.

Факт е и че някой лъже дали е освободен, или напуснал по собствено желание.

Но мисля поста му във фейса е красноречив.

Къде го видя тоя факт? Напуснал и освободен в случая е едно и също. Очевидно е по взаимно съгласие. Радев се е снимал с Гергов при визитата си в Пловдив. Нали не мислиш, че е задължително да мъкне и Корнела със себе си. Що не си погледнете разпадащата се кочина, ами търсите сламчица за която да се хванете?

Изобщо, свободни фантазии по картинка. Класическо клюкарене. Дай да видим кой ще измисли по- тъпа фантазия. :)

А... ще може ли да видим поста във Фейсбук. Нещо не го намирам...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.