Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Добре де не искате Радев. Ми хубаво, ма и да го махнете, на негово място идва вицепрезидентът. С нея как ще се оправяте?

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Добре де не искате Радев. Ми хубаво, ма и да го махнете, на негово място идва вицепрезидентът. С нея как ще се оправяте?

Това е подобен казус на оставката на Борисов. Това че след него ще дойде друг подобен не бива да ни спира да я искаме. След няколко замени може и да тръгнат да се оправят нещата.

преди 40 минути, lsmurf написа:

Истината обаче не цялата . Цялата истина е че народът не го иска и него както и Борисов защото служат на едни и същи господари.

а ще ми кажеш ли защо като народа не го иска рейтинга му е толкова висок???

преди 2 минути, ninov написа:

а ще ми кажеш ли защо като народа не го иска рейтинга му е толкова висок???

Ами не мога да ти кажа . Социологията е точна наука . Всеки получава точно толкова за колкото си е платил. 😀 Аз затова социологически проучвания не чета .Вярвам на тези които виждам със собтсвените си очи. Той и рейтинга на Борисов е сравнително висок спрямо други политици ама е ясно че всъщност хората не го искат.

преди 10 часа, lsmurf написа:

Какво да се броим я погледни рехавия протест. Защо според теб е такъв. Ами именно защото хората не искат да подкрепят такива като Радев които застанаха зад него. Това е истинското преброяване.

Рехави са ти косата на главата и мислите в нея, не протеста. :D

преди 1 час, Мойра написа:

Не искали да застават зад Радев. Сякаш някой ги кара. Или ги пита. Простотия и малоумие. 

Плевнелиев: Радев брутално наруши Конституцията

Президент на Републиката отказва да играе мост между двата оформили се лагера, заяви държавният глава от 2012 до 2017 г.

Цитат

"Аз съм дълбоко потресен от това, което се случи само преди седмица, когато президентът отиде в Народното събрание, изправи се пред полупразната зала и каза: "Искам оставката ви", т.е. държавният глава брутално наруши Конституцията и законите на държавата пред очите на целия народ." Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ президентът (22 януари 2012 - 22 януари 2017) Росен Плевнелиев.

https://dnes.dir.bg/politika/plevneliev-radev-brutalno-narushi-konstitutsiyata

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не искали да застават зад Радев. Сякаш някой ги кара. Или ги пита. Простотия и малоумие. 

Никой не ни пита и точно в това е проблема . Малоумие би било да се вярва че целта на Радев е не да яхне цялата власт а да се бори с мафията. Така че простотията и малоумието са при други хора пич. Надявам се да се сетиш за кои хора приказвам. За такива дето ще сменят Борисов с някой поставен от Радев и с това ще променят системата . Смях , Смях, Смях.На госпожата отгоре няма защо да и обяснявам какви бяха митингите в зората на това което тогава смятахме за демокрация и смяна на системата и разликата със сегашните. Да си продължава с тролщините - тя друго не може . Яд ме за теб човече. Много лошо изплесна напоследък а знам че можеш да мислиш когато искаш.

преди 15 часа, Мойра написа:

Това не е конфликт между две личности и сблъсък между две институции, това е сблъсък на народа с мафиотизираното управление", заяви Радев. 

Не . Това е война, започната от мутроолигарсите , начело с Черепа, който я започна заради настъпаните му интереси и бягство от правосъдието.

Фигуранта в случая е косвено засегнат заради престъпленията в администрацията му - лобиране на бизнесмени, задкулисно уговаряне на посланници,  и другото което е най тежкото престъпление - изтичане на секретна информация.

Затова Фигуранта избра страната на мутрите, за да си опази г'за от импийчмънт и обвинения в държавна измяна. Дори не споменавам уговарянето и скатаването пред КПКОНПИ на "митко смс-а"  на делкарации за мутресата му .

Затова фатмака избра вдигнато юмруче и игра ва-банк срещу държавата.

Нищо че играе в идеален синхрон с божковите сценарии. Залога му е прекалено голям.

преди 14 часа, lsmurf написа:

Какво да се броим я погледни рехавия протест. Защо според теб е такъв. Ами именно защото хората не искат да подкрепят такива като Радев които застанаха зад него. Това е истинското преброяване.

Така е, хората се усетиха че ги изпозлват като тоалетна хартия в услуга на мутрите срещу които "УЖ" са протестите.

Не върви да скандираш "мутри вън"  , а отзад Черепа да ти се "кефи колко лесно се управлява тълпата лумпени" и как "като им кажеш вървете натам  , после насам , и те изпълняват /цитирам неговите признания в разговорите с фрогнюзовския продажник Огнян Стефанов. /

преди 14 часа, Мойра написа:

Я се стройте и се пребройте колко човека не искате Радев :D

Народът искал...

ИЗборите ще покажат. Пригответе се първо на парламентарните, после и за президентски. :hush:

преди 9 минути, FusE написа:
Цитат

"Аз съм дълбоко потресен от това, което се случи само преди седмица, когато президентът отиде в Народното събрание, изправи се пред полупразната зала и каза: "Искам оставката ви", т.е. държавният глава брутално наруши Конституцията и законите на държавата пред очите на целия народ." Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ президентът (22 януари 2012 - 22 януари 2017) Росен Плевнелиев.

https://dnes.dir.bg/politika/plevneliev-radev-brutalno-narushi-konstitutsiyata

Плевню отново размаза фигуранта.

То не е и трудно де...

преди 3 часа, Мойра написа:

Не че нещо , ама при хората с рядка коса мисловния процес е много по добър от тези които имат повече. :)

Но това е друга тема, в случая се опитваш да обиждаш и заяждаш

преди 18 минути, miro20 написа:

Плевню отново размаза фигуранта.

казах ти ще ти го напиша с главни букви дано го разбереш въпреки че се съмнявам като знам умственото ти ниво това ще е много трудно но ще опитам

ПЛЕВЛЕНИЕВ Е НАЙ СМЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ И НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ ОЦЕНКА НА ЧОВЕК КОИТО НА МНОГО ПО ВИСОКО НИВО ОТ НЕГО НЕ СЛУЧАЙНО НАРОДА ГО Е НАРЕКЪЛ ЧЕХАЛЧО 

ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЕ В МИШАТА СИ ДУПКА И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА НЕ СЛУЧАЙНО ЖЕНА МУ СЕ РАЗВЕДЕ С НЕГО ЗАЩОТО ЖЕНИТЕ ИСКАТ ДА ИМАТ МЪЖ НА МЯСТО А НЕ НЯКАКВО МЕКОТЕЛО ДО СЕБЕ СИ

преди 2 часа, ninov написа:

ПЛЕВЛЕНИЕВ Е НАЙ СМЕШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ И НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ ОЦЕНКА НА ЧОВЕК КОИТО НА МНОГО ПО ВИСОКО НИВО ОТ НЕГО НЕ СЛУЧАЙНО НАРОДА ГО Е НАРЕКЪЛ ЧЕХАЛЧО 

Ама не са го наричали Фигурант, Фатмак, и т.н.  :) 

Не съм и видял да е размахвал юмрук в интерес на мутроолигарси , както прави в момента фигуранта от президентството.

Разликата в "нивото"  наистина е драстично. Но точно наопаки. 

преди 18 часа, Мойра написа:

Я се стройте и се пребройте колко човека не искате Радев :D

Народът искал...

Преброяването е на избори, пък още е рано.   Няма нищо да направи Вашият папагал, колкото и да лъже в полза на своето задкулисие.  Вие само за лъжите му сте му нужни, да не си мислите нещо друго?

преди 1 час, miro20 написа:

Ама не са го наричали Фигурант, Фатмак, и т.н.  :) 

Не съм и видял да е размахвал юмрук в интерес на мутроолигарси , както прави в момента фигуранта от президентството.

Разликата в "нивото"  наистина е драстично. Но точно наопаки. 

ти наистина си с много големи психични отклонения щом говориш за себе си в множествено число единствения идиот който обижда радев си ти .даже и последния идиот има повече мозък от чехльо но поне сте на един акъл затова го защитаваш .Вие сте хвани единия  удари другия и за чеп за зеле не ставате инженер съчков .И понеже радев е много по високо ниво от вас в знак на злоба плюете по него е това няма да ви направи по интелигентни пак ще си останете идиоти

Защо да се злобее против Радев? Избрали сме си го за президент.   Пък той си гледа задкулисието и все папагали за оставки на Борисов, Гешев и  парламента. Както  и за служебното си правителство.    Ще му попречим - защото ни прави на малоумни.    Догодина и той няма да е президент.

преди 13 минути, attj написа:

Защо да се злобее против Радев? Избрали сме си го за президент.   Пък той си гледа задкулисието и все папагали за оставки на Борисов, Гешев и  парламента. Както  и за служебното си правителство.    Ще му попречим - защото ни прави на малоумни.    Догодина и той няма да е президент.

то и народа го обвинявате в папагалене на задкулисието не защото го вярвате а защото така ви е наредено но не разбирате ли че така си вкарвате само автогол и ставате смешни

преди 3 минути, ninov написа:

то и народа го обвинявате в папагалене на задкулисието не защото го вярвате а защото така ви е наредено но не разбирате ли че така си вкарвате само автогол и ставате смешни

Той и сега е всичко друго, но не е и президент.  Автогол съм си вкарал като съм гласувал за този човек, та сега да се срамувам. Тази шматка иска за прави служебно правителство спровалени личности от  БСП.  Няма акъл как да го постигне и самоуверено върви към своя импийчмънт  Трябва обаче в парламента да питат Атака на Волен Сидеров. Заради нужните 160 гласа.

преди 10 минути, attj написа:

Той и сега е всичко друго, но не е и президент.  Автогол съм си вкарал като съм гласувал за този човек, та сега да се срамувам. Тази шматка иска за прави служебно правителство спровалени личности от  БСП.  Няма акъл как да го постигне и самоуверено върви към своя импийчмънт  Трябва обаче в парламента да питат Атака на Волен Сидеров. Заради нужните 160 гласа.

кажи като си толкова информиран кой ще са министрите от БСП в служебния кабинет защото на мен ми интересно да знам кой ще са министрите от бъдещ служебен кабинет

преди 1 минута, ninov написа:

кажи като си толкова информиран кой ще са министрите от БСП в служебния кабинет защото на мен ми интересно да знам кой ще са министрите от бъдещ служебен кабинет

Няма да се случат  сънищата на Радев - няма вариант да има такъв.  Дори и при оставка на Борисов.

Тролчета, нещата не се случват както ви се иска. Не знаете какво става, защото сте заети да тролите, вместо да се информирате. И ей на- изненадите започнаха. А преди време тук беше публикувана статия за Румен Радев и какво казват американскитв генерали за него, по случай завършването на Уест Пойнт. Наричат го "Бъдещ Стратегически Лидер"!  Що не помислихте какво означава "стратегически лидер" и дали Пентагона го казва за всеки свой гост...

Какъв стратегически лидер става камикадзе  точно пък на БСП? Ще ме уморят от смях, Плевню влиза във форма покрай новото си семейство и малкия му син -да му са живи и здрави!

преди 5 минути, Belhor написа:

Тролчета, нещата не се случват както ви се иска. Не знаете какво става, защото сте заети да тролите, вместо да се информирате. И ей на- изненадите започнаха. А преди време тук беше публикувана статия за Румен Радев и какво казват американскитв генерали за него, по случай завършването на Уест Пойнт. Наричат го "Бъдещ Стратегически Лидер"!  Що не помислихте какво означава "стратегически лидер" и дали Пентагона го казва за всеки свой гост...

Сещам се за една поговорка... За малкото прасе и новия началник. :giggle1:

Та.. така и фигуранта. Може да е прекрасен пилот, професионалист и т.н. Но за политик е пълна мижитурка, фигурант на конци още лсед обещанието към БСП - "Аз съм вашия боец"  и сега вече и слуга на мутроолигарсите от чужбина.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.