Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 6 минути, miro20 написа:

Кое наричаш доказателства ?  аранжировките на шкафчета с евро и кюлчета ли ? с бутилка от любимото питие на Черепа което изпозлва за подаръци, за да стане аранжировката с още по ясно послание  ? ПРавено отпреди 2-3 години , както установиха някои анализатори и от Бивол също  ??

Пазени компромати за най нужния момент който се оказа сегшаните месеци ??

Записите на лични разговори от коридори, тоалетни и спални , правени и пазени също за да го ударят максимално под кръста ??

Това не са "доказателства" . А компромати. 

Ако тези хора, които са правели тези аранжировки и записи , искате да дойдат на власт, е не знам колко по ниско може да падне държавата....

да всичко срещу вожд слънце манипулация фалшификация аранжировка той е по голям светец и от папата жалък си инженер съчков както ти казах стигнал си дъното но дълбаеш още надоло

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

Мая е "костинбродска" заради предизборните фейкове  които сътвориха със Бареков и удариха в процентите ГЕРБ

https://faktor.bg/bg/articles/petak-13/-aferata-v-kostinbrod-aktivno-meropriyatie-na-bsp-i-podvlasnite-y-prokurori-20611

преди 2 минути, attj написа:

Я кажи колко избори са организирали въобще герберите и кои от тях са манипулирали?  Защо не се сещам за нито едни избори?  Какви доказателства сънувате?  Пчеличката Мая я улепиха нещо задълго като Костинбродска - ама вече нещо ми се губят подробностите. Пък и беше твърде отдавна. Хайде, защитете Радев - че не е клеветник!

за подправените бюлетини с коректор за протоколите с симетрично мастило за костинброд .не знам инженер съчков какво сънува но шефа на печатницата в костинброд е приятел на цветан цветанов а обидите на инженер съъчков няма да коментирам той може само да лъже и обижда като вожда ви Борисов

Радев е лъжец така ли?  Не сте го защитили.

преди 53 минути, miro20 написа:

Кое наричаш доказателства ?  аранжировките на шкафчета с евро и кюлчета ли ? с бутилка от любимото питие на Черепа което изпозлва за подаръци, за да стане аранжировката с още по ясно послание  ? ПРавено отпреди 2-3 години , както установиха някои анализатори и от Бивол също  ??

Записите на лични разговори от коридори, тоалетни и спални , правени и пазени също за да го ударят максимално под кръста ??

Ако тези хора, които са правели тези аранжировки и записи , искате да дойдат на власт, е не знам колко по ниско може да падне държавата....

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

преди 1 час, miro20 написа:

Мирчев, ти откога започна да защитаваш слугата на Путин - другаря Бойко Методиев?

Джеймс Пардю: В България е премината точката, от която няма връщане назад

публикувано на 17.09.20 в 07:23
c7af13d24fc2318bb5cc83f42fb6c3d0.jpg
Джеймс Пардю, бивш посланик на САЩ в България
Снимка: БГНЕС

В статия, публикувана във вестник " Политико", бившият посланик на САЩ в България Джеймс Пардю пише, че в България е премината точката, от която няма връщане назад. 

Бойко Борисов, когото Пардю нарича популистки лидер, е изправен пред народен бунт, който няма да утихне.

Крайно време е Европа да покаже, че подкрепя българите и тяхното настояване за истинска демокрация и че предприема конкретни стъпки, за да им помогне да постигнат тази цел.

Джеймс Пардю твърди още, че сега в страната ни е създадена  система, която има много от характеристиките на еднопартийна държава .

Той определя властта като по-мека версия на Владимир Путин, тъй като, според Пардю, в България се използват същите тактики като на руския президент, но по малко по-слабо авторитарен начин.

преди 3 часа, attj написа:

Ти Радев не го мисли. Размишлявай как ще носиш цигари на Веско в панделата.

преди 4 часа, miro20 написа:

Докажи, че е аранжировка, а не реални снимки!

Можеш ли?

Не, нали?

Просто си повтаряш опорката.:hush:

току-що, M.Николов написа:

Можеш ли?

Не, нали?

Затапирко 20. Чакай да видим с кво ше те затапи. 🤣

преди 3 часа, attj написа:

Лъжец и престъпник е твоя идол

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2020/09/14/4113924_vselin_mareshki_poluchi_4_godini_zatvor_za_iznudvane/

преди 4 минути, M.Николов написа:

Можеш ли?

Не, нали?

а ти можеш ли да докажеш че е реално

преди 17 минути, M.Николов написа:

Не си глупав - помисли .  За какво са ми на мен идоли?  Вас две БКП-та маскирани като демократи Ви лъжат вече три деситилетия.    И докога? 

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти можеш ли да докажеш че е реално

Аз не трябва да доказвам нищо.Има ли снимки?

Има.

На една от тях вижда ли се спящия Борисов до отвореното шкафче?

Вижда се.

Снимките от едно и също помещение ли са?

Визуално, да.

Нищо повече не ми трябва да доказвам:hush:

сега прокуратурата ще трябва да доказва.

https://news.bg/crime/ek-pita-geshev-dali-razsledva-boyko-borisov.html

преди 1 минута, M.Николов написа:

Аз не трябва да доказвам нищо.Има ли снимки?

Има.

Вижда се.

Снимките от едно и също помещение ли са?

Визуално, да.

Нищо повече не ми трябва да доказвам:hush:

а незаконно ли е да държиш пари в шкаф

по добре се хванете за пистолета, че той по закон трябва да е заключен - ама нали трябва да се мисли

преди 3 минути, M.Николов написа:

Вижда се.

На коя снимка ?

преди 36 минути, Belhor написа:

Ти Радев не го мисли. Размишлявай как ще носиш цигари на Веско в панделата.

По вероятно е Румен да отиде там.  Веско може да постъпи както пожелае.  Можете да сънувате такива работи когато видите там Божков, Василев или Прокопиев.  В някой друг живот - защото в този парите управляват всичко.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Защо не питат от извора ? - испанската прокуратура ?

преди 3 минути, attj написа:

По вероятно е Румен да отиде там.  Веско може да постъпи както пожелае.  Можете да сънувате такива работи когато видите там Божков, Василев или Прокопиев.  В някой друг живот - защото в този парите управляват всичко.

Значи от тия тримата, Веско е най- възможния затворник.

преди 6 минути, miro20 написа:

Защо не питат от извора ? - испанската прокуратура ?

ти четеш ли какво ти се отговаря на предишен пост ти отговорих на този въпрос записвай си какво ти е отговорено няма да ти отговарям по 5 пъти на ден на този въпрос

преди 5 минути, ninov написа:

ти четеш ли какво ти се отговаря на предишен пост ти отговорих на този въпрос записвай си какво ти е отговорено няма да ти отговарям по 5 пъти на ден на този въпрос

Не винаги чета всяка твоя глупост. Да ме прощаваш :giggle1:

Не виждам в предния ти пост да си казал нещо за испанската прокуратура.

Споменаваш за Костинброд, и то пак лъжи. Дай нещо  друго

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Не винаги чета всяка твоя глупост. Да ме прощаваш :giggle1:

Чукча писатель...

преди 4 минути, Belhor написа:

Значи от тия тримата, Веско е най- възможния затворник.

Цветан Василев вече е изцеден и не смее да излeзе извън Сърбия.  И пак не го връщат при Гешев.  Хора с бизнес за стотици милиони не ги мисли -те поръчват музиката и следващото развитие.   Пък такива като Вас, две БКП-та  може още 30 години да Ви  лъжат.  Никой не Ви е виновен.

току-що, Belhor написа:

Чукча писатель...

След като ти си чел, я кажи какъв е отговора на твоя колега-трол  за въпроса към испанската прокуратура  ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.