Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 14 минути, M.Николов написа:

И в кое се е провалил тотално?

Ето на срещата в Брюксел е поставил въпросите касаещи националните интереси на България.

Или и ти като оня малоумник се радваш, че не е получил подкрепа от Германия и другите привърженици на зелената енергия?

Защо? В Брюксел трябваше да мълчи ли?

Пак ще си говорим на 22 ноември. Гледам, че на всички с които не си съгласен им слагаш епитети - Браво! 

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 6 часа, M.Николов написа:

Ти глупак ли бре?

Какво общо има това с Радев?

Експертизата доказа, че пилота е загинал заради негова грешка(според специалистите неволна).

https://segabg.com/node/193669

---------------------------

Не е глупак, само се прави на такъв.

Гербоидите  осъзнаха, че предстои Радев да спечели, и сега са почнали кампания за оплюване по всички фронтове...

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

факт е че като има повече трупове , Радев е невинен - а като имаше по малко ГЕРБ е виновен

така бе и при комунизма и лагерите

Имало по-малко трупове? Аз си спомням вторнишката статистика при боко с по над 250 починали от ковид, че май и не само веднъж...Я провери, че вече забравих къде гледах...

преди 46 минути, M.Николов написа:

И в кое се е провалил тотално?

Ето на срещата в Брюксел е поставил въпросите касаещи националните интереси на България.

Или и ти като оня малоумник се радваш, че не е получил подкрепа от Германия и другите привърженици на зелената енергия?

преди 50 минути, Hristo52 написа:

или Кирчо, дето продължавал промяната

как се е променил живота на хората - според мен се увиличи само инфлацията

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Имало по-малко трупове? Аз си спомням вторнишката статистика при боко с по над 250 починали от ковид, че май и не само веднъж...Я провери, че вече забравих къде гледах...

говорим за тази седмица на миналата година, иначе чче е имало повече е имало - но декември

D_1_2021_W40.png

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

как се е променил живота на хората - според мен се увиличи само инфлацията

Не разбра ли, че без значение кой ще е на власт в България инфлацията ще се увеличава.Просто това е световен процес, ние не можем да останем встрани от него.Както преди време световната кризата започнала в САЩ обхвана целия свят.

преди 4 минути, M.Николов написа:

инфлацията

добре кое е положителното за гражданите - изключваме инфлацията

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

говорим за тази седмица на миналата година, иначе чче е имало повече е имало - но декември

Точно така декември 2020. Официалните числа подадени към чужди сайтове са с максимум от 221, обаче в Дневник, в статията с данните от статистиката имаше повече от един ден с над 250. Обичайно във вторник се показва числото сбор от деня и невъведените в системата починали от уикенда, когато вероятно бг статистиката не работи . Не че вторник, през самият ден толкова са починали само за деня.

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

добре кое е положителното за гражданите - изключваме инфлацията

За мен лично - надеждата за по-добро управление.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Точно така декември 2020. Официалните числа подадени към чужди сайтове са с максимум от 221, обаче в Дневник, в статията с данните от статистиката имаше повече от един ден с над 250. Обичайно във вторник се показва числото сбор от деня и невъведените в системата починали от уикенда, когато вероятно бг статистиката не работи . Не че вторник, през самият ден толкова са починали само за деня.

не ти гововя за вторник - затова статистиката се прави на седмица

ако има грешка в дните, то тя се обира от следващия ден, в същата седмица

става дума че сега има повече трупове - заради радевите герои които мислят за благото на народа

преди 5 минути, M.Николов написа:

За мен лично - надеждата за по-добро управление.

надежда - това реално нещо ли е - знаеш че политиците мн. добре лъжат - и 6 месеца не им стига да направят нищо, а ти през тези 6 месеца бездействие им плащаш заплати

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

надежда - това реално нещо ли е - знаеш че политиците мн. добре лъжат

Все още не съм загубил надежда, че може да стане по-добре.

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

става дума че сега има повече трупове - заради радевите герои които мислят за благото на народа

Значи, ти видя ли тия трупове. Звучиш, все едно са ти наредени в апартамента. Я ми сподели, кога е било да няма два пъти годишно повишена смъртност. Есен и на пролет.

П.С.

Цитат

18:12

Седемдневната заболеваемост в Германия скочи рязко

Седемдневната заболеваемост от КОВИД-19 в Германия е достигнала днес 100 случая на 100 хиляди души - най-високото си равнище от средата на май

изт. Дневник

Шок и ужас! Радев е виновен!

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Я ми сподели, кога е било да няма два пъти годишно повишена смъртност. Есен и на пролет.

Я, щом и ти си се усетил, начи фашиста Радев яко е нагазил във фондерлайната

На бас, че Николов никога няма да се усети.

преди 8 часа, absurt написа:

ПП. 136 умрели през последните 24 часа, благодарение на ...

... благодарение на лъжите, които Боко сипеше цяла година и след които хората вече престанаха да вярват на властимащите!!!

Лъжи като тази:

преди 38 минути, M.Николов написа:

Все още не съм загубил надежда, че може да стане по-добре.

6 месеца и още нищо, мандата е 4 години - с чакането ще си останеш

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Значи, ти видя ли тия трупове. Звучиш, все едно са ти наредени в апартамента. Я ми сподели, кога е било да няма два пъти годишно повишена смъртност. Есен и на пролет.

сега е по рано - ГЕРБ е виновен нали

преди 7 часа, absurt написа:

И какво доказва това? Че НОЩ е бил в няколко стъпки напред, при първа вълна и много неизвестни за всички по света. 

Шефа на бъдещият НОЩ, по това време още смяташе, че Ковид не е по-опасен от обикновеният грип. 

преди 22 минути, ivottoshev написа:

... благодарение на лъжите, които Боко сипеше цяла година и след които хората вече престанаха да вярват на властимащите!!!

Лъжи като тази:

пак бокко ти е виновен за сегашното положение:laughing4:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Шефа на бъдещият НОЩ, по това време още смяташе, че Ковид не е по-опасен от обикновеният грип. 

Бате Бойко щом го изритахме като мръсно коте с бунтове, нимой да се плашиш. Фашиста Радев и фашиста Кацаров ще получат начална скорост още от бунтовете утре.

Миро е мега зле. Комундетата на Радев се оказаха фашаги. Не, че има разлика. Само за протокола.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Всичко тече.

6 месеца и нищо - от сега мога да ти кажа как ще си чакаш още 6 месеца, и пак нищо

преди 5 часа, miro20 написа:

Всичко показва абсолютно ниско ниво на военна подготовка и УПРАВЛЕНИЕ.

Вината в огромната си част е на ръководството, начело с пРезилдента фигурант. 

Именно!!! Вината е на ръководството! Президентът е Главнокомандващ, но за нивото на оборудването, нивото на подготовката на армията и всичко останало отговаря Министерство на отбраната, на което шефчета бяха Каракачанов  и неговият шеф Боко.

Пак се самозатапи. Нема толкоз прост кат' теб :hit:

Реджеп, снимай се на бунта дето го рекламираш. Искам да видя, дали милицаите ше бият както на протестите от 2020. Пък това даже го наричаш не протест, ми направо бунт. Да не си решил да спретнеш атентат, а?

преди 42 минути, M.Николов написа:

Как да се снима като той няма да бъде там?

Той само тук във форума е революционер.

В цяла Европа и северна Америка хората се ваксинираха...Съвсем нормално и цивилизовано...А Реджи се държи като анархист...Като иска да не се ваксинира...Само да спре да нарича тези,които се ваксинират "фашисти"...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.