Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Както тук почнаха да ни маркират чрез зелените сертификати

преди 1 минута, M.Николов написа:

Къде им ги слагат?

На челото или на ревера?

На ревера потърси в нета имаше снимки

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 минути, petie1 написа:

Както тук почнаха да ни маркират чрез зелените сертификати

Ми тва е щото дадоха на Индия да произвежда почти всички ваксини и се оказа, че чипчетата не работят, та ся се налагат разни дискриминации, трети ваксинации ( да не отидат зян поне китайските чипчета) и тем подобни.

преди 4 минути, Радул написа:

Ми тва е щото дадоха на Индия да произвежда почти всички ваксини и се оказа, че чипчетата не работят, та ся се налагат разни дискриминации, трети ваксинации ( да не отидат зян поне китайските чипчета) и тем подобни.

Абе каквото ще да ми разправяш това си е вид маркиране на хората

преди 1 час, miro20 написа:

Не че нещо, но не смятам че в Европа са по глупави от нас. Или "простите" евреи от Израел , където също знаем какво е нивото на ваксинация.

Следователно, познайте къде са глупаците, дето се мислят за най умни на света... ?

Като се заговорихме за Европа и Израел... Едно време когато в цяла Европа са гонели евреите а само ние сме ги спасявали, пак не сме били по "европейската" мода ама сега ни ръкопляскат, нали? От къде знаеш дали по въпроса с ваксините пак няма да се окажем прави?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Като се заговорихме за Европа и Израел... Едно време когато в цяла Европа са гонели евреите а само ние сме ги спасявали, пак не сме били по "европейската" мода ама сега ни ръкопляскат, нали? От къде знаеш дали по въпроса с ваксините пак няма да се окажем прави?

Какво те кара да мислиш, че тогава сме били прави?  И още по- кофти пък би било, ако сега се окажем прави. Това ще означава изолация за България, която вече си върви де. Засега не се усеща, но при запазване на сегашните нива на ваксиниране, със сигурност ще се усети. Предполагам си даваш сметка, че сме изцяло зависими от ЕС.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ти да не си баннат от гугъл бе ?

А цъкни, виж колко години минимум се изискват. Брей аман от специалисти. То не стига, че не знае, ми и в гугъл не цъка.

В експериментален стадий са, де юре и де факто.

Де да можеше и вируса да те изчака няколко годинки, ама няма. Ще се заразиш 3-4 пъти. Ама всяка статистика и всяко проучване у гугъла сочи, че да хванеш ковида е в пъти по-опасно от ваксината.

Аман от чичаци на 50+ години, с корем за трима да обясняват как ваксината ще ги убие. Евентуално. Може би. Ей сега, след 20 години. То знае ли се, не се ли знае, много незнайни, не знам. Аман и от 20 годишни шмъркащи пико всеки петък и пушещи електронни цигари да обясняват, че не се знае какво има във ваксината. 

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Де да можеше и вируса да те изчака няколко годинки, ама няма. Ще се заразиш 3-4 пъти. Ама всяка статистика и всяко проучване у гугъла сочи, че да хванеш ковида е в пъти по-опасно от ваксината.

Аман от чичаци на 50+ години, с корем за трима да обясняват как ваксината ще ги убие. Евентуално. Може би. Ей сега, след 20 години. То знае ли се, не се ли знае, много незнайни, не знам. Аман и от 20 годишни шмъркащи пико всеки петък и пушещи електронни цигари да обясняват, че не се знае какво има във ваксината. 

Ами не е ваксина; няма сертификат за годност и производителите и лекарите не щат да поемат отговорност, че ти я слагат! Все още е в експериментален стадий (до 24-та година) и всеки, който си я постави, е наистина „опитно мишле“, колкото и да не му харесва определението!

И какво съдържат т.нар. ваксини, не се знае!!!

преди 13 минути, karadzha написа:

няма сертификат за годност

Навремето и за чумата, и за холерата са чакали сертификати за годност. И по време на войните са чакали сертификати за оръжията, които са се конструирали "на коляно".
Ваксините срещу гриповете, които излизат всяка година, заради актуалните за годината щамове и те се изпитват по 3 години и тогава се сертифицират, да?

преди 10 минути, karadzha написа:

Ами не е ваксина; няма сертификат за годност и производителите и лекарите не щат да поемат отговорност, че ти я слагат! Все още е в експериментален стадий (до 24-та година) и всеки, който си я постави, е наистина „опитно мишле“, колкото и да не му харесва определението!

А като хванеш вируса от китайска лаборатория, не си ли опитно мишле ? На китайските учени разработващи вируси ли (уж) предпочиташ да вземеш "препарата" или на европейските учени разработващи (уж) защитата срещу него ? В крайна сметка и просто казано, избора ти е между тези двете. В какъв експирементален стадий е, не знам. Помня преди няколко седмици/месец FDA ли беше, CDC, амеркинаската агенция по нещо си я одобри напълно. 4 милиарда ваксинирани. По-тествана ваксина, едва ли има. По соца, да не би да са били по тествани ваксините ? Ама никой не е ревал за отнемане на права и да спори с лекарите, ваксинират те и толкова. Японците сигурно са глупави и искат да си затрият населението с 70-80% ваксинирани. Не могат да преценят рисковете, не си защитават интересите, искат да си рискуват здравето. Затова се ваксинират всичките. Датчаните също. Норвежците също. И други, и други. Все държави с най-висок стандарт, най-високо ниво на образование, най-високо качество на живот. 

След година-година и половина пак ще си говорим с оцелелите ваксинирани, ако има де. Курц защо го махнаха, защото не искаше да вакса австрийците,  а не за друго! Не вярвах, че в Калдатата има толкова „овчи“ мозъци, с извинение.

преди 6 часа, Радул написа:

Засега не се усеща, но при запазване на сегашните нива на ваксиниране, със сигурност ще се усети.

Айде и тоз оглупя. На коя игла ти се случи ?

преди 4 часа, karadzha написа:

Не вярвах, че в Калдатата има толкова „овчи“ мозъци, с извинение.

Аз за Радул имах едно наум, ама Флопито убий ме, още не мога да повярвам, че е от кафявите.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Едно време когато в цяла Европа са гонели евреите а само ние сме ги спасявали, пак не сме били по "европейската" мода ама сега ни ръкопляскат, нали?

Това е истината. А по време на цар Калоян,  фондерлайняните са пратили обединени европейски войски срещу нас. Хем преди туй са ни приели с Уния в тогавашния Европейския съюз, за да ни приспят.

преди 7 часа, karadzha написа:

След година-година и половина пак ще си говорим с оцелелите ваксинирани, ако има де. Курц защо го махнаха, защото не искаше да вакса австрийците,  а не за друго! Не вярвах, че в Калдатата има толкова „овчи“ мозъци, с извинение.

Абсолютно несъстоятелни твърдения, базирани на факта, че в 10-ти клас си бягал от часовете по биология. Не казвам, че ти е овчи мозъка, но че си го оставил без захранване със стойностна информация, е очеизвадно.

И от незнанието, че РНК ваксините се правят по технология, въведена и работеща вече 30 години.  

преди 10 часа, karadzha написа:

Не вярвах, че в Калдатата има толкова „овчи“ мозъци, с извинение.

Е ти не си овчи  мозък, нали :)

браво !

:giggle1:

преди 12 часа, karadzha написа:

Извинявай ама не си прав. Наскоро им удължиха срока на годност с половин година, което значи че има такъв.

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Айде и тоз оглупя. На коя игла ти се случи ?

Като свършат аргументите почват обидите.

Румен Радев се изложи на днешната конференция.Каза,че спасението от ковида щяло да стане само ако се ваксинираме!Ще ни дупчат наред,ако го оставим...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Румен Радев се изложи на днешната конференция.Каза,че спасението от ковида щяло да стане само ако се ваксинираме!Ще ни дупчат наред,ако го оставим...

Най-добре е танковете да дойдат, не бе, Станко, пардон, Боко:D

Клоуните на Радев решиха, че е по-безопасно детето да учи в механата, отколкото в даскалото. Средата в училишето било по-опасно от средата в механата.
Да почертая в Берлин сложиха автомати за почистване на въздуха в стаиите за децата. 

В България кога ще има това?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Клоуните на Радев решиха, че е по-безопасно детето да учи в механата, отколкото в даскалото. Средата в училишето било по-опасно от средата в механата.
Да почертая в Берлин сложиха автомати за почистване на въздуха в стаиите за децата. 

В България кога ще има това?

Борисов повече ли плаща от Слави та започна да работиш за него

преди 11 минути, ninov написа:

Борисов повече ли плаща от Слави та започна да работиш за него

Винаги съм бил за Слави. Не знам, какъв Борисов говориш.

Радев в последно време се държи доста неадекватно. Не знам, на какво се дължи това. Към края на 2020 година започна да криволичи. В началото на 2020 година тръгна добре. 2021 година грешки сред грешки.

:offtopic_s:

Чета и се дивя...Наистина ли, драги дами и господа, не знаете, че основната цел на капиталистическия свят... към който след страшна кървава (както се оказа) борба се присъединихме и ние... е печалбата? Не грижата за хората...а печалбата...Може ли всички да печелим?! Не може...Никога не е можело...и никога няма да може...Колкото и да е голяма тортата, тя никога не е за всички...Ама мно-о-о-го голяма била, та имало за всички...Ха-ха-ха...Не така мислят тези, в които е ножът...Поколения от тях са го точили да не ръждяса (да не говорим за битките да го вземат от други)...за да режат те тортата...Всички опити да им се вземе ножът, са били проваляни...Е, на някои територии временно им го взеха... Ама пък тия, дето временно го взеха, установиха с времето колко гот е ножът да е у тях и....да!...Прав излезе, за жалост, Карл Маркс...Има ли торта, винаги се намират люде с ножове...готови да ги ползват.

преди 19 минути, Hristo52 написа:

Оф...

Съгласен, давай да му мислим за следващият мандат на г-н Радев. Примерно, да му поискаме да се срещне с китайският лидер и да ни вземат под опека от сащ. Предпочитам китайски военни бази у нас. 

преди 50 минути, АСПЕКТ написа:

Винаги съм бил за Слави. Не знам, какъв Борисов говориш.

Радев в последно време се държи доста неадекватно. Не знам, на какво се дължи това. Към края на 2020 година започна да криволичи. В началото на 2020 година тръгна добре. 2021 година грешки сред грешки.

кажи една грешка на Радев

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.