Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

и съда в който вярваш го казва само троловете на Радев се правите на слепи за нарушенията на шефа им

цитирай къде е казал че Радев е нарушил конституцията 

защо  мълчиш за това а чеверме

https://fakti.bg/bulgaria/624713-ami-sega-ministar-na-plevneliev-bil-s-britanski-pasport-oshte-e-grajdanin-na-ostrova

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

тролчоооо , 1001 пъти ти казах още много отдавна, че никой от нищо не се е отричал, а КОРЕКТНО уточних източника на цитираното от мен.

Чувал ли си за коректно уточняване  ? Очевидно не. То троловете това ви вбесява най много - когато човек ви затапи с коректни източници и цитати :) 

Колкото и да се гърчиш да ми изкривяваш думите и спекулираш, не вървиш :hush:

Мдаа, когато се оказа насран и унижен за пореден път, коректно уточни че това не са твои думи а на "Атлантически съвет". Кой и защо обаче ги беше сложил в твоят пост - така и си остана загадка :D

https://www.mediapool.bg/radev-otkazat-ot-zeleni-sertifikati-shte-e-katastrofa-news328138.html?fbclid=IwAR2H1fdhWEOrIjuyHuSMwC05JYWwWc6MM5JafA8zFcRKmc9WV86OZbcCfAM

"Пред студенти по медицина в Пловдив Румен Радев обеща летящи линейки"

Боже, прибери си вересиите

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

https://www.mediapool.bg/radev-otkazat-ot-zeleni-sertifikati-shte-e-katastrofa-news328138.html?fbclid=IwAR2H1fdhWEOrIjuyHuSMwC05JYWwWc6MM5JafA8zFcRKmc9WV86OZbcCfAM

а сега си помисли колко болници имат изградени площадки за кацане на хеликоптери - това е просто предизборна агитация

преди 32 минути, Без умствен капацитет написа:

а сега си помисли колко болници имат изградени площадки за кацане на хеликоптери - това е просто предизборна агитация

А то пък понеже е много сложно да се изградят такава и много средства са нужни !

на 28.10.2021 г. в 20:34, M.Николов написа:

Пак ли са пуснали психарите от психиатрията?

Къде е оня с картечницата?

:giggle1:

на 29.10.2021 г. в 13:55, Реджеп Иведик написа:

Ей го!:giggle1:

Не знаеш ли, че на медицинските хеликоптери им казват и "летящи линейки"?

Ще се броят всички разписки от машинното гласуване

https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/10/29/4272155_cik_reshi_sekcionnite_komisii_shte_broiat_vsichki/?ref=home_mainStory&fbclid=IwAR2qYCbWdr5WrMjWV_WWT6KQtgbGzXB4jyui_p6yY4938U9_FWOaO38x4QQ

Браво !!!

Да отстреляме свинската фуражка !

преди 19 часа, M.Николов написа:

Най-много да се простреляте в крака.

Ти за или против си броенето ? :)

преди 17 часа, M.Николов написа:

Е друго си е да сме държава не обединена , а разединена на всички фронтове,  под юмручето на фигурант на мутрите и червената мафия и агенти на ДС .

Управление на Задкулисието и ощетените олигарси  дето забягнаха от Закона кой в Сърбия, кой в Дубай и ръководят чрез  юмручето на мухльото ....

Управление на хора газещи  масово Конституция и Закони, които първата им работа в предишните провалени НС само това се занимаваха да правят законите на кайма в своя угода, а Фигуранта им узаконяваше магариите часове след това в празнични и почивни дни .

Управление на хунта.Хунта на Зелените Чорапи.

По голям позор в България не е имало .

Е , имаше Жанвиденова съсипия, но те поне не се криеха.

преди 39 минути, miro20 написа:

Написах ти преди седмици . Смени си дрогата . Съвсем си изтрещял . Интересно ми е колко пъти в един пост ще успееш да напишеш думичките хунта и чорап. Продължавай да лазиш пред Гербавата измет .  :lol6: :lol6:

преди 5 минути, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Написах ти преди седмици

Е не мога на всяка простотия и гамен да обръщам внимание :giggle1: Извинявам се че съм те пропуснал

„Започнахме, като трябваше да останем вкъщи за 15 дни, а сега стигнахме до точката да получим трета доза, за да запазим работа..."

Де Сантис, губернатор на щата Флорида

Цитат

ХРИСТО СТОЯНОВ/ФЕЙСБУК: НЕ, ЧЕ ГАЗИ ЛУКА - РУМЕН РАДЕВ ВЪОБЩЕ НЕ ГО Е САДИЛ
Само да попитам, ако някой знае да ми отговори: Как някой, който нарушава Конституцията назначава конституционен съдия. Някакси ми прилича на затворник, който си назначава директор на затвора... Хайде, да не е директор на затвора, а шеф на затворническата охрана... Ами ако случайно го изберат за президент той не си ли осигурява по този начин лоби в Конституционния съд. И не само лоби. Той си назначава длъжник. Ама да се чудиш на принципите на новия Конституционен съдия. Ако беше принципен и човек на правото би трябвало да откаже. Ако беше, обаче. А на всичкото отгоре го назначава не Президент, а кандидат за президент. Той, Румин Радев, не е ли в отпуска и как съвместява хем президент, хем кандидат за собственото си овакантено място... То не е за чудене, щом като кандидат за президент привиква ЦИК на спявка... Ако бяха се отзовали какъв извинителен казус ще предостави Янаки Стоилов... Ама така ще е, защото партийната секретарка на президентството Илияна Йотова още в началото на мандата му каза да не прави грешни ходове, защото го наблюдава... Не можеше ли поне един Ленински съботник да направи и заедно с Янаки Стоилов да направят нещо за Читалището в село Славяново, а?... В този смисъл Румен Радев не, че гази лука... Той въобще не го е садил..

преди 8 часа, miro20 написа:

Е друго си е да сме държава не обединена , а разединена на всички фронтове,  под юмручето на фигурант на мутрите и червената мафия и агенти на ДС .

Управление на Задкулисието и ощетените олигарси  дето забягнаха от Закона кой в Сърбия, кой в Дубай и ръководят чрез  юмручето на мухльото ....

Управление на хора газещи  масово Конституция и Закони, които първата им работа в предишните провалени НС само това се занимаваха да правят законите на кайма в своя угода, а Фигуранта им узаконяваше магариите часове след това в празнични и почивни дни .

преди 10 часа, miro20 написа:

Разединени са единствено привържениците на Боко, от които почти половината (от 1 100 000 -->650 000) прогледнаха и вече не гласуват за най-неукият и неграмотен политик, който е бил начело на държавата от бай Тошо насам.

Като се заговорихме за олигарси - знаеш ли какво се случва с Арабаджиеви, Баневи, Стайков и тн., които бяха зрелищно арестувани?!? Та те всичките са под домашен арест (без Стайков. Той е на свобода срещу 200 000 гаранция). Какво се случва с Киро Гела, Шиши, Вълка, Огнян Донев, Ковачки? Какво се случва с ТИМ, Маджо...Та те даже не са пипнати!

Като пак се присетиш да ни обясняваш как Бойко Слабоумний и неговото вярно кученце - бай Каскет се борели с  олигарсите, припомни си горецитираните имена, или кажи поне един олигарх, който да си е получил заслуженото.

преди 10 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Написах ти преди седмици . Смени си дрогата . Съвсем си изтрещял . Интересно ми е колко пъти в един пост ще успееш да напишеш думичките хунта и чорап. Продължавай да лазиш пред Гербавата измет .  :lol6: :lol6:

След 2-3 седмици, като спечелилите пак стоят наакани и миризливи в ъгъла и никой не иска да си играе с тях и ще бият шута на форумните тролове, които за нищо не стават.

-------------------------------

Гербавите тролове усетиха, че е кауза пердута да спасяват потъващия кораб на боко-чекмеджето, и се ометоха от форума. Останаха само един овчи мозък, и един лоботомиран от Русе...

След изборите, като бъдат окончателно изритани от властта, и тия двамата ще се покрият и ще изчезнат... 

преди 16 минути, gagodrago написа:

Гербавите тролове усетиха, че е кауза пердута да спасяват потъващия кораб на боко-чекмеджето, и се ометоха от форума. Останаха само един овчи мозък, и един лоботомиран от Русе...

След изборите, като бъдат окончателно изритани от властта, и тия двамата ще се покрият и ще изчезнат... 

Не знам дали оФцата дали ще изчезне. Отдавна съм го блокирал и не му чета неграмотните постове. За Мирко обаче знаем какво ще каже - "аз не съм казвал че съм за Боко, даже съм го критикувал"

преди 1 час, gagodrago написа:

то май другите тролове намаляха повече - по точно тези с многото регистрации

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.