Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Клоуните на Радев решиха, че е по-безопасно детето да учи в механата, отколкото в даскалото. Средата в училишето било по-опасно от средата в механата.
Да почертая в Берлин сложиха автомати за почистване на въздуха в стаиите за децата. 

В България кога ще има това?

В България ни трябват автомати за почистване от фашисти.

eqaauod892ga1dpbiu4r.jpg

Зелен сертификат

640_155213.jpeg

И антитела

scale_1200

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 850,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

eqaauod892ga1dpbiu4r.jpg

Зелен сертификат

640_155213.jpeg

Браво,Реджи...Продължавай да подстракаваш към насилие...Всички антиваксъри сте такива "демократи"...После Радев бил виновен,защото се опитва да въведе мерки,които са вече факт в цяла Европа и по-голямата част от света...

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Клоуните на Радев решиха, че е по-безопасно детето да учи в механата, отколкото в даскалото. Средата в училишето било по-опасно от средата в механата.
Да почертая в Берлин сложиха автомати за почистване на въздуха в стаиите за децата. 

В България кога ще има това?

КОгато България стане Германия. Тоест, друг път.

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Браво,Реджи...Продължавай да подстракаваш към насилие...Всички антиваксъри сте такива "демократи"...После Радев бил виновен,защото се опитва да въведе мерки,които са вече факт в цяла Европа и по-голямата част от света...

Ако не дай си Боже найстина награбим калашниците, Реджепа ще е първия изпуснал рейса.   :D

преди 16 часа, Banesc написа:

нещо се поизложи радев в края на мандата 

почна да се крие   от дебати като бойко 

Tи кажи ся Волен що избяга от дебат с Луна?

преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

eqaauod892ga1dpbiu4r.jpg

Зелен сертификат

640_155213.jpeg

И антитела

scale_1200

Мисля един Шпагин по ще ти подхожда !

Хайде стига си се дул, Аспекте, ами разкажи как германските власти си измиха ръцете и оставиха народонаселението да се лови за гушите. 

Накратко- всеки, работещ с хора, решава с коя част от населението ще контактува. дали ще пуска ваксинирани само и така ще работи без никакви ограничения в бройката или с преболедували, с притежатели на сертификат, или непритежаващи нищо.  

преди 57 минути, Радул написа:

После Радев бил виновен,защото се опитва да въведе мерки,които са вече факт в цяла Европа

И през втората световна война бяха въведени мерки в цяла Европа. Но нашите деди не бяха съгласни с тези мерки. Хем тогава Европа беше много по голяма и по обединена. Правителството беше принудено да се съобрази с българския народ.

Няма да допуснем фашизъм в България.

Българския компрадорски елит си е направил криво сметката

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

И през втората световна война бяха въведени мерки в цяла Европа. Но нашите деди не бяха съгласни с тези мерки. Хем тогава Европа беше много по голяма и по обединена. Правителството беше принудено да се съобрази с българския народ.

Няма да допуснем фашизъм в България.

Българския компрадорски елит си е направил криво сметката

Цитираш мен и ми слагаш думи на Лудия Учен? Пак ли с дребни интрижки бе Реджепе?

И да ти припомня, че твоите деди са били доста съгласни с мерките през ВСВ, освен ако сега не кажеш че са били партизани.

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Хем тогава Европа беше много по голяма и по обединена. Правителството беше принудено да се съобрази с българския

Европа била по-обединена през втората световна война ??? Хахахахаха...Германия и Италия срещу Франция и Англия...А сега всички са заедно и са взели решение всички за ваксинация на поне 70% от населението на Европа...Първосигналните ти антиваксърски логики са абсурдни...

преди 4 часа, ninov написа:

кажи една грешка на Радев

че назначи Кацаров, - който бе антивааксър, а сега иска зелен сертификат за ваксина (завъртя се на 180 градуса)

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

И през втората световна война

да но България бе ощетена, откъм територия - не повтаряй стари грешки

преди 1 час, Радул написа:

Ако не дай си Боже найстина награбим калашниците, Реджепа ще е първия изпуснал рейса. 

Е, къде ще бега? У Турция да лъска на султана 🦆🦆🦆

преди 2 часа, Лудият Учен написа:

Не всички антиваксъри са за насилие, но виж ваксаджиите, понеже се прецакахте, гледате да прецакате другарчетата си! И това с недемократични средства – има призив от ваксаджии ваксата да стане задължителна, изискване за зелен сертификат и прочие рестрикции. Ще гласувам за Радев, щото другите са много по-лоши от него. Нинов пита за грешка на Радев, ако не бъркам, ми точно изискването за зелен сертификат е грешка и той си го знае, но като се събереш с вълци-капиталисти виеш по вълчи-капиталистически!!!!

преди 1 минута, karadzha написа:

Не всички антиваксъри са за насилие, но виж ваксаджиите, понеже се прецакахте, гледате да прецакате другарчетата си! И това с недемократични средства – има призив от ваксаджии ваксата да стане задължителна, изискване за зелен сертификат и прочие рестрикции. Ще гласувам за Радев, щото другите са много по-лоши от него. Нинов пита за грешка на Радев, ако не бъркам, ми точно изискването за зелен сертификат е грешка и той си го знае, но като се събереш с вълци-капиталисти виеш по вълчи-капиталистически!!!!

Не бре,човек,не съм овълчен капиталист...Нито съм за задължителното ваксиниране...Просто Реджи прекалява с изрази и призиви за бунт и да нарича фашисти всички,които са за ваксинацията...

преди 20 минути, Лудият Учен написа:

Не бре,човек,не съм овълчен капиталист...Нито съм за задължителното ваксиниране...Просто Реджи прекалява с изрази и призиви за бунт и да нарича фашисти всички,които са за ваксинацията...

на мен ми е чудно какво образование има - защото съм забелязал, слабообразованите тъмнокожи българи, немогат с думи и предпочитат с сила

преди 2 часа, absurt написа:

Хайде стига си се дул, Аспекте, ами разкажи как германските власти си измиха ръцете и оставиха народонаселението да се лови за гушите. 

Накратко- всеки, работещ с хора, решава с коя част от населението ще контактува. дали ще пуска ваксинирани само и така ще работи без никакви ограничения в бройката или с преболедували, с притежатели на сертификат, или непритежаващи нищо.  

Самотек.

преди 6 часа, ninov написа:

кажи една грешка на Радев

Според теб това последното не е ли грешка? Хората са без работа, инфлация, поскъпване на олиото, хляба, поредните избори, здравеопазването изнемогва. И какво направи президентът наложи тази простотия. 

Допълнително усложни ситуацията.

преди 3 часа, Лудият Учен написа:

За капиталист имах предвид Радев, а не – тебе. Въпреки, че е скромен като човек, приглася на еврокапиталистите!

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

Самотек.

Според теб това последното не е ли грешка? Хората са без работа, инфлация, поскъпване на олиото, хляба, поредните избори, здравеопазването изнемогва. И какво направи президентът наложи тази простотия. 

Допълнително усложни ситуацията.

В Германия няма безработица олиото го дават без пари и няма корона няма инфлация 

преди 15 часа, АСПЕКТ написа:

Винаги съм бил за Слави. Не знам, какъв Борисов говориш.

Радев в последно време се държи доста неадекватно. Не знам, на какво се дължи това. Към края на 2020 година започна да криволичи. В началото на 2020 година тръгна добре. 2021 година грешки сред грешки.

Кого лъжеш?

Слави е заявил подкрепа за Радев и не съм чул до сега да се е отметнал от думите си!

А ти плюеш постоянно по Радев.

Много повече приличаш на герберче.

Радевата чета се опитва да заглуши истинския проблем за народа с разни недоказани политически скандалчета

а важното е че тока расте и заедно с него всички храни - все пак народа не фотосинтезира с политика

sshot-244606af1ca38f9f3.png

преди 3 минути, M.Николов написа:

Лесно е, бе!

Режете жиците към Румъния, Гърция, Турция и Сърбия и ще видите как цената ще падне.

да но след това ще ни съдят за неустойки по договорите, и ще стане от трън та на глог

преди 2 минути, M.Николов написа:

Нас няма как да ни съдят, ще съдят търговците на ток!

Именно виновните за това положение.

а ти копуваш ток, точно от тези търговци - така че познай кой ще плати тези неустойки по договорите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.