Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USA и президент Доналд Тръмп

Featured Replies

Дори и при Тодор Живков гласуваха по-малко от 100% - 97 - 99 примерно. В пиндостан в доста щати гласуваха над 100%. Мъртвите души. го правят. Нагледно как става:

У нас данните им са в ЕСГРАОН - т.е. в шайката. Които живеят извън България - също. Явно цвъчко им е преподал челния си опит.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 122,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не знам дали ще е възможно но според мене администрацията на форума може да помисли за отделянето и като важни на няколко теми,където може да се прочете нещо и да се обсъжда. Останалия боклук , който

• И кой мислите финансира и организира протестите срещу Тръмп? Този, който финансира предизборната кампания на Хилари, майдана в Украйна и други удобни и пълнещи джоба му събития - Сорос.

• В Америка 500 човека правят зулуми и трошат, но ехото е толкова силно, че в България се чува 200 000. 

Публикувани изображения

Да живее Тръмп! Долу БайдъН и подлогите! Долу Миро!  Ако Байдън спечели, обещавам МIро мира да не види! Обещавам да си махна американското знаме като аватар! Долу Байдън!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ ТРЪМП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да живее ВЕЛИКА АМЕРИКА начело с Тръмп! Долу педофилите начело с Байдън!!!!!!!!!!!!!!!

И както Миро досега си бе спокоен, отсега нататък дупе да му е яко. Добре бе да го блокирам , Тръмп загуби ли, ще го разблокирам и ще го навра в кучи гъз нещастника! Ще навра и всички идиоти в кучи гъз, дето са за Байдън! 

преди 2 часа, Ъндъртейкър написа:

Да живее Тръмп! Долу БайдъН и подлогите! Долу Миро!  Ако Байдън спечели, обещавам МIро мира да не види! Обещавам да си махна американското знаме като аватар! Долу Байдън!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ ТРЪМП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Да живее ВЕЛИКА АМЕРИКА начело с Тръмп! Долу педофилите начело с Байдън!!!!!!!!!!!!!!!

И както Миро досега си бе спокоен, отсега нататък дупе да му е яко. Добре бе да го блокирам , Тръмп загуби ли, ще го разблокирам и ще го навра в кучи гъз нещастника! Ще навра и всички идиоти в кучи гъз, дето са за Байдън! 

а Миро що  ??  :lol6:

Къде ти е бръкнал Миро че толкова ревеш от него ???

По темата даже не ме интересува кой ще спечели. Въобще ! :) 

Миро гледа на мача Тръмп и Байдън като мач на Леввски-ЦСКА. 

Не ги гледа.

:getout:

Джо Байдън спечели изборите в САЩ

Цитат
Демократът Джо Байдън спечели вота в родния си щат Пенсилвания и събра нужния брой делегати (273 при необходими 270 б.р.), за да бъде избран за 46-и президент на САЩ.

Това съобщи телевизия Си Ен Ен. 

Байдън научил новината в Делауер, където е със семейството си. Очаква се той да направи обръщение към нацията по-късно тази вечер, съобщи телевизията като се позова на официален представител.

Fox news предадоха Тръмп. Обявиха Байдън за победител въпреки изключително наглите фалшификации на демократите. И въпреки заведените съдебни дела. Републиканците не само по име няма да се примирят. Това е преврат.

Те знаят, че дните на Америка са преброени, поне Америката, която са познавали. На власт идват комунисти. Миро и той излезе комуняга, освен че е прикрит джихадист.

Интересно ще почнат ли размирици и какво ще постановят съдилищата.

А всичките фалшификации сметоха под килима. Нямало доказателства.

Ако наистина има защита на бюлетините (воден знак или нещо подобно, което фалшивите нямат), ще бъде интересно.

Тази компилация е много добра:

https://www.infowars.com/posts/can-donald-trump-defeat-democrat-election-fraud/

Ето и пресконференция на хората на Тръмп от днес от Филаделфия:

https://www.infowars.com/posts/watch-live-trump-campaign-holds-press-conference-in-philadelphia-to-expose-widespread-voter-fraud/

Медийно затъмнение иначе. Фокс нюз се правят на ударени.

Интересно армията на чия страна ще застане?

Е па айде да му е честито на Байдън.

Като му гледам биографията https://www.dw.com/ru/kto-takoj-dzho-bajden-portret-novogo-prezidenta-ssha/a-55510733?maca=rus-facebook-dw&fbclid=IwAR0zVObBrprIKJYrtT8jT7e6gcX9F84nCq-YgVfNauxBXovTWIgpLdgO6h8

мисля че човек преживял толкова лични трагедии , не е лош човек.

Дългата му работа в администрацията, и като сенатор и като вице и т.н. го прави и доста добър познавач в детайли на много проблеми .

А Тръмп загуби защото не взе МаяМа-та за организатор на кампанията, и Бабикян за пи-ар. :lol6:

А онзи със забрадката какво се пъне? Надник ли заработва? Руди Джулиани, бивш кмет на Ню Йорк и поддръжник на Тръмп:

преди 22 минути, miro20 написа:

Е па айде да му е честито на Байдън.

Като му гледам биографията https://www.dw.com/ru/kto-takoj-dzho-bajden-portret-novogo-prezidenta-ssha/a-55510733?maca=rus-facebook-dw&fbclid=IwAR0zVObBrprIKJYrtT8jT7e6gcX9F84nCq-YgVfNauxBXovTWIgpLdgO6h8

мисля че човек преживял толкова лични трагедии , не е лош човек.

Дългата му работа в администрацията, и като сенатор и като вице и т.н. го прави и доста добър познавач в детайли на много проблеми .

А Тръмп загуби защото не взе МаяМа-та за организатор на кампанията, и Бабикян за пи-ар. :lol6:

На Байдън единствените му истинни думи в тая кампания май бяха за организацията за фалшифициране на вота, която имали. Ти и толкова нямаш. Тази марионетка с деменция заслужава ли си въобще да се коментира. Цачева е по-читав кандидат от него, "магарицата на Бойко".

Спечелил е нагласената битка. Тепърва ще се види накъде ще иде войната.

А Джулиани е прав, че съдът решава изборите, не някакви медии и телевизии. Последните нямат никаква юрисдикция, макар и медийната им власт да е огромна, най-вече над тези, които сляпо им вярват.

Не знам аз колко имам, но на думите на Тръмп дори своите го порицават

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30935236.html?fbclid=IwAR0Jgik3RvFCGr2H3F28OcRoOZ1op2nUciR22m56zZFlk0wRYpBnHzZkIlA

:hush:

А Байдън каза мн хубави думи зяа загубилия щаб , които например за нашата действителност са неприложими

- Те не са наши врагове, те са също американци .

/ Всъщност май само ББ се е изказвал по подобен начин , и то напоследък спрямо фигуранта в пРезидентството заради непрестанните му нападки и хейт  / 

И един забавен лаф :) 

Donald Trump can't go to the White House now because it's FOR BIDEN.
откраднато от фейса

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Не знам аз колко имам, но на думите на Тръмп дори своите го порицават

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30935236.html?fbclid=IwAR0Jgik3RvFCGr2H3F28OcRoOZ1op2nUciR22m56zZFlk0wRYpBnHzZkIlA

:hush:

А Байдън каза мн хубави думи зяа загубилия щаб , които например за нашата действителност са неприложими

- Те не са наши врагове, те са също американци .

/ Всъщност май само ББ се е изказвал по подобен начин , и то напоследък спрямо фигуранта в пРезидентството заради непрестанните му нападки и хейт  / 

И един забавен лаф :) 

Donald Trump can't go to the White House now because it's FOR BIDEN.
откраднато от фейса

Не зная дали са откраднати изборите , но да спрат излъчването на изявление на Тръмп защото лъжел си е чиста проба комунистическа цензура . Къде по дяволите отиде американската свобода на словото. Едно е след като си го излъчил да изразиш мнение че е излъгал ,а съвсем друго е да му запушиш устата на когото и да било. Това ми дава основание да мисля че САЩ навлиза във времена на заглушаване на всякакво свободно мнение след като можаха да заглушат мнението на действащ президент представям си каква "свобода на словото" има за останалите. А това което изтъкваш "те също са американци" са си просто думи имащи за цел да представи изричащия ги в по добра светлина.

преди 21 минути, lsmurf написа:

но да спрат излъчването на изявление на Тръмп защото лъжел си е чиста проба комунистическа цензура . Къде по дяволите отиде американската свобода на словото. Едно е след като си го излъчил да изразиш мнение че е излъгал ,а съвсем друго е да му запушиш устата на когото и да било. Това ми дава основание да мисля че САЩ навлиза във времена на заглушаване на всякакво свободно мнение след като можаха да заглушат мнението на действащ президент представям си каква "свобода на словото" има за останалите.

Всъщност, няма цензура, а маркиран с предупреждение , туит.

Това проблем ли е ? По същия начин маркираха миналия месец негов туит че е с имунитет и че не можел да се зарази повече нито да предава заразата , със съобщение за недоказана/подвеждаща  информация.

Мисля че по скоро трябва да се учим от туитър, а не да ги хулим за цензура и т.н.

пп

Някои още пият белина и сапуни, нали :)  след оня негов туит :)  

преди 20 минути, miro20 написа:

Всъщност, няма цензура, а маркиран с предупреждение , туит.

Това проблем ли е ? По същия начин маркираха миналия месец негов туит че е с имунитет и че не можел да се зарази повече нито да предава заразата , със съобщение за недоказана/подвеждаща  информация.

Мисля че по скоро трябва да се учим от туитър, а не да ги хулим за цензура и т.н.

пп

Някои още пият белина и сапуни, нали :)  след оня негов туит :)  

На не разбрал ли се правиш не разбирам ? Не се опитвай да бягаш по тъча. Мисля че ясно изразих мнението си че прекъсването на речта на президента няма нищо общо със свобода на словото а си е чиста проба медийно затъмнение. Медиите могат да коментират в последствие дали са съгласни или не с казаното но да спреш реч на средата защото си решил че е лъжа -извинявай ама намирисва яко. Какво ще стане ако започнат да спират политически речи при всяка лъжа . Че то няма да остане нищо за излъчване. Длъжни са да дадат право на зрителя да прецени кое е лъжа или истина . И дори с маркирания туит  положението е подобно - да не са съгласни маркирали са го но не са го изтрили половината все пак защото не бил коректен.

Медиите държат, че нямало доказателства за значителна изборна измама... И ми хареса коментара на един зрител на ABCNews:

"We have witnessed: Ballot Tampering, USPS Fraud, BigTech & Media Censorship, Irregular Election Rolls, Unconstitutional Election Stations, Destruction of Ballots, “Glitch after Glitch” Voting machines. Statistical improbabilities, Mathematical Impossibilities, Media Polling Interference, Dead People Voting, Orchestrated Election Announcements (Voter Suppression), Election Observers banned from watching counting, Openly bullying, harassing and threatening People for their Political View, Hundreds of Thousands of ballots appearing over night. Unconstitutional breaking of centuries old “Election Day”, 5yr Hate Campaign against DJT, & Talking Heads come out and tell you not to believe what you are seeing.."

Това малко ли е?

Ще копирам коментар от музикален сайт:

До БГ нерезбирачите и незнамите които обичат да се заяждат и да плямпат без да казват нищо защото просто нямат аргументи: 
„Клоунът“ в Белия дом е договорил четири мирни сделки в Близкия изток, нещо, което 71 години политическа намеса и безкрайна война не са довели. "Клоунът" в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл САЩ в чужда война след Айзенхауер. "Клоунът" в Белия дом имаше най-голямо икономическо въздействие, създавайки работни места и намалявайки безработицата сред чернокожите и латиноамериканците, причинена от друг президент. "Клоунът" в Белия дом разкри дълбоката, широко разпространена и дългогодишна корупция във ФБР, ЦРУ, НСА и републиканските и демократичните партии.
"Клоунът" в Белия дом обърна НАТО и позволи на съюзниците да започнат да плащат вноските си.
"Клоунът" в Белия дом неутрализира севернокорейците, попречи им да развият друга ядрена сила, изпрати ракети до Япония и заплаши западния бряг на САЩ.
"Клоунът" на Белия дом преобрази отношенията с китайците, върна стотици сделки в САЩ и съживи икономиката. Здравейте!!!!!!!
"Клоунът" на Белия дом завърши назначаването на трима съдии от Върховния съд и близо 300 федерални съдии.
Същият „клоун“ в Белия дом намали данъците, увеличи стандартното приспадане на възвръщаемостта на IRS от $ 12 500 за Married Filing Joints на $ 24 400 и накара фондовия пазар да се измести до рекордно високи стойности над 100 пъти повлия положително върху пенсиите на десетки милиони граждани.
Този „клоун“ на Белия дом разкри широко разпространената педофилия в правителството и Холивуд и разкри световния трафик на секс с непълнолетни.
"Клоунът" на Белия дом дарява президентската си заплата (400 000$ годишно) и е загубил над два милиарда долара от собствените си пари в услугата - и направи всичко това и още повече в лицето на безмилостно подкопаване и противопоставяне от хора, които са заплашени, защото знаете, че са изложени като престъпници - ако не бъдат преизбрани.
Разбрах, не го харесваш. Много от вас го мразят и презират. Колко умно! Той служи на американския народ и продължава да служи на всички. 
И моля, уведомете ме какво е постигнал Байдън за своите 47 години в Америка! Бог да благослови Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята. "

преди 10 часа, lsmurf написа:

На не разбрал ли се правиш не разбирам ? Не се опитвай да бягаш по тъча. Мисля че ясно изразих мнението си че прекъсването на речта на президента няма нищо общо със свобода на словото а си е чиста проба медийно затъмнение. Медиите могат да коментират в последствие дали са съгласни или не с казаното но да спреш реч на средата защото си решил че е лъжа -извинявай ама намирисва яко. Какво ще стане ако започнат да спират политически речи при всяка лъжа . Че то няма да остане нищо за излъчване. Длъжни са да дадат право на зрителя да прецени кое е лъжа или истина . И дори с маркирания туит  положението е подобно - да не са съгласни маркирали са го но не са го изтрили половината все пак защото не бил коректен.

Ахааа.. това ли имаш впредвид

https://news.bg/world/amerikanski-televizii-spryaha-lazhite-na-tramp-po-vreme-na-rech-kam-natsiyata.html

Дори не съм забелязъл. Но както и да е... Представих си при нашите президентски избори Цецка да излезе преди края на изброния ден и да обяви "аз спечелих изборите  " ! :) 

И то на два пъти за една седмица !

Какво би казал тогава ? :)

преди 4 минути, miro20 написа:

Ахааа.. това ли имаш впредвид

https://news.bg/world/amerikanski-televizii-spryaha-lazhite-na-tramp-po-vreme-na-rech-kam-natsiyata.html

Дори не съм забелязъл. Но както и да е... Представих си при нашите президентски избори Цецка да излезе преди края на изброния ден и да обяви "аз спечелих изборите  " ! :) 

И то на два пъти за една седмица !

Какво би казал тогава ? :)

Какво бих казал ще е моя преценка а не на този който държи шалтера. Пътят към ада винаги е постлан с "добри намерения" . Комунистите някога ни предпазваха от лошо западно влияние като не ни разрешаваха да слушаме друго освен тях. Не може някой да се зове демократ и да прилага същите методи. Въобще не става дума прав ли е Тръмп или не ,това е друга тема, проблемът е че когато се отнема свободата на когото и да било да изрази гледната си точка в опасност е свободата въобще и с това не мога да се съглася

Добре, значи няма проблем за теб всеки кандидат да си прави победоносни анонси в деня за размисъл и по време на изборите.

Какво като е забранено . Откъде на къде ??? ще ми забраняват те... айде бе .. комунисти такива... но пасаран !  :) 

А сериозно казано, приблизително подобна  "врътка" в закона бе използвана от МаяМата  с фейк мероприятието "Костинборд" .

Защото нарушение е да агитираш зА даден кандидат в деня за размисъл , но да плюеш и пускаш фейкове за друг кандидат  няма никакъв законов проблем.

преди 21 минути, miro20 написа:

Добре, значи няма проблем за теб всеки кандидат да си прави победоносни анонси в деня за размисъл и по време на изборите.

Какво като е забранено . Откъде на къде ??? ще ми забраняват те... айде бе .. комунисти такива... но пасаран !  :) 

А сериозно казано, приблизително подобна  "врътка" в закона бе използвана от МаяМата  с фейк мероприятието "Костинборд" .

Защото нарушение е да агитираш зА даден кандидат в деня за размисъл , но да плюеш и пускаш фейкове за друг кандидат  няма никакъв законов проблем.

Престани да извърташ моля ти се ! Къде пише че даден кандидат няма право да изразява увереността в победата си и да се оплаче че се опитват да му откраднат вота. Не става дума за деня за размисъл а за след завършили избори така че няма как да се повлияе на вота на избирателя. Разбирам че сега всеки ще плюе по Тръмп защото хората обичат да вървят с победителя но представи си какво шоу ще настане ако Тръмп наистина спечели в съда и остане президент. Каква суматоха и какви обяснения ще са,просто ще падне луда забава.  :)

преди 3 часа, lsmurf написа:

Какво бих казал ще е моя преценка а не на този който държи шалтера. Пътят към ада винаги е постлан с "добри намерения" . Комунистите някога ни предпазваха от лошо западно влияние като не ни разрешаваха да слушаме друго освен тях. Не може някой да се зове демократ и да прилага същите методи. Въобще не става дума прав ли е Тръмп или не ,това е друга тема, проблемът е че когато се отнема свободата на когото и да било да изрази гледната си точка в опасност е свободата въобще и с това не мога да се съглася

Никой не отнел свободата на Тръмп да изрази гледната си точка. Една телевизия е решила да не излъчва изказването на Тръп. Не са му запушили устата. А така телевизията си направи мечешка услуга. Медиите в САЩ отдавна са силно политизирани и показват и приказват каквото си поискат.

Лично мен не ме вълнува кой е президент на САЩ. В момента Байдън е President-elected, не е президент на САЩ. Такъв ще стане ако полжи клетва през 2021 година като президент. До тогава я камилата, я камиларя. Като президент може да се окаже по-успешен от Тръп, а може и обратнто да се случи. Гледам разни подмянтания как искал да стане президент. за да започне трета световна война и т.н. и се сещам, че Обама получи Нобелова награда за мир, но по негово време военните дронове на САЩ работеха с пълна пара(Обама е рекордьор в това отношение).

На Тръмп обаче едно нещо може да му се признае - не вкара САЩ в нито една нова война.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.