Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антихрист

Featured Replies

Абе много си назад бе :blink: биха се вече Джон Сина и Батиста ама и ти си един заспал Публикувано изображение

• Отговори 976
  • Прегледи 110,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами Антихрист има той ще се бие с Исус Христос при второто проишествие ама кой го знае може да се уплаши ;) и да неа война :P абе кой вярва в Бог кво го боли за такиа работи :P

Исус и Антихриста са вътре в човешката същност.И 1000 години МРАК отдавна са почнали.Огледайте се какво става около Вас...

Както и в този форум тук.

Що за теми. :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Исус и Антихриста са вътре в човешката същност.И 1000 години МРАК отдавна са почнали.Огледайте се какво става около Вас...

Както и в този форум тук.

Що за теми. :)

абе аз гледам и си давам мнението де да ги знам...

Абе много си назад бе ;) биха се вече Джон Сина и Батиста ама и ти си един заспал Публикувано изображение

Споко !След 4 години ще събудим,вече ни го обеща мистериозен норвежки депутат..... Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry985528

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Антихриста е понятие дадено, от организация която поробва хората - организацията на звяра, той не е от тази планета, не му я давайте, вярвайте в Исус!

Направо ще стане нещо като кеч битка,ще бъде яко за гледане....ама те вече май го даваха ...Шварценегер играеше главната роля... Публикувано изображение

тц тц :super:

Антихриста е понятие дадено, от организация която поробва хората - организацията на звяра, той не е от тази планета, не му я давайте, вярвайте в Исус!

Антихрист = "Анти Христ" ,"Вместо Христос" ,"Против Христос"...

За каква организация говориш?Искаш да кажеш,че това е просто едно понятие и всъщност няма такова нещо "антихрист"?

От коя планета е?Никой не знае със сигурност къде се намира ада,може и да е на нашата планета,кой знае.Но ако ти имаш някаква информация,моляте сподели я.

тц тц :P

Антихрист = "Анти Христ" ,"Вместо Христос" ,"Против Христос"...

За каква организация говориш?Искаш да кажеш,че това е просто едно понятие и всъщност няма такова нещо "антихрист"?

От коя планета е?Никой не знае със сигурност къде се намира ада,може и да е на нашата планета,кой знае.Но ако ти имаш някаква информация,моляте сподели я.

За него не знам,ама аз със сигурност знам къде се намират ада и раят.Тук на Земята,за нас конкретно в България.Даже ако си спомняш Слави пееше че той бил ад и рай/не архонта а шоумена/ Публикувано изображение

Зависи от погледнатата страна, и самата дума Антихрист, добива различно значение.

Ако се замислим, Иисус е бил, нормален човек, който си има потомство. Къде изчезват братята му и сестрите му?

Много добре знаем, че преди Йосиф да вземе за жена Мария, е имал друга, а от нея и деца. Заварени или не, те му остават братя и сестри. Нима този човек, независимо как е заченат, е умрял девствен? Публикувано изображение

Напоследък, започна много да се говори изобщо за неговото съществуване и дадените му сили. Нима, Ванга, като най - развита пророчица, трябва да се смята за Дъщерята на Бог? Моля ви се, това е абсурдно!

Оказа се, че и където е било положено тялото на Христос, е има втора скрита стена, където са намерени кости.

Това бе за самото съществуване на Иисус, та ся по темата.

Поглеждайки през очите на човек от 21в; най - големите Антихристи са хората управляващия Държавата ни.

Колкото повече напредва технологията, толкова повече и ние самите затъваме надолу. Докато един ден, самите ние не се затрием, от някое по мощно и действащо оръжие.Ся малко по религиозно:

Нострадамус и Ванга, казват, че той ще дойде, Антихриста, и ще настъпи Пълен хаос.

Отново поглеждайки през очите на Нострадамус, самите ранно образуващи се организации, са действали против самата църка. И против църковните канони. Тогава управниците, са целили за власт и пари. Та каква е разликата между него време и 21в?

Може на Нострадамус да му е светнало, че света ще се развие доста, ще влезе някой си в политиката и ще обърне всичко наопаки. Независимо дали ще е чрез политиката или по някой друг начин.

Другия смисъл, на думата е, човекът който ще изобличи тайните на самата църква и религията Християнство. Питате ли се, какво ще стане с религия, съществуваща повече от 2000г. и изведнъж всичко да се окаже лъжа?Какво ще стане с народа, какво ще стане с Християните? В този смисъл, то Антихриста е човека който ще покаже на света, какво точно представлява тази прословута религия.

Ще спра до тука, защото най вероятно ще ме помислите за някой Богохулник, който си търси занимания. ;)

Грешката ти произлиза от там, че гледаш на Иисус като на човек със способности, а не като на Божии Син.

Редактирано от hrisko_96 (преглед на промените)

Грешката ти произлиза от там, че гледаш на Иисус като на човек със способности, а не като на Божии Син.

Няма такова нещо като "Божи син". Или всички сме такива,или никой не е.

Природата Му.

Която е?

Ако съдим по зачеването му, то има много теории! Да не забравяме, че Библията е написана след смъртта на Христа.А през тези 2000 години и всичко написано да е едно към едно, едва ли?

Поглеждайки от друг ъгъл, естествено, че църквата ще преувеличи малко, и по точно с зачеването му. Защото ако е "направен" както трябва, то по нищо не се различава и от днескашните хора с дарби, нали?

До колкото имам сведения, Библията се издава едва след 100/ 200 години след Христа. ;)

Редактирано от _Sim_ (преглед на промените)

Природата Му е Богочвешка.А това дали се различава...Дори да приемем, че не се различава по "дарбите", както ти ги наричаш, Иисус освен "дарби", има зад гърба Си томове пророкувания... А относно зачеването Му - за това, освен фактите, изложени в Новия Завет, има пророчества, които доказват истинността на това твърдение. Библията, Новия Завет, и написан в перидоа 50 - 65 година в зависимост от евангелието / посланието, но по - важното е, че е написано от хора, които са били свидетели и спътници Христови, но са написали евангелията си отделно един от друг, и поради този факт и еднаквото им съдържание (в духовен план), може да се приеме, че описаните факти са истинни, а не плод на някаква "конспирация"...

Природата Му е Богочвешка.А това дали се различава...Дори да приемем, че не се различава по "дарбите", както ти ги наричаш, Иисус освен "дарби", има зад гърба Си томове пророкувания...

А относно зачеването Му - за това, освен фактите, изложени в Новия Завет, има пророчества, които доказват истинността на това твърдение.

Библията, Новия Завет, и написан в перидоа 50 - 65 година в зависимост от евангелието / посланието, но по - важното е, че е написано от хора, които са били свидетели и спътници Христови, но са написали евангелията си отделно един от друг, и поради този факт и еднаквото им съдържание (в духовен план), може да се приеме, че описаните факти са истинни, а не плод на някаква "конспирация"...

Прав си в последните редове, но не е ли църквата, която обединява тези евангелия, под една обща книга наречена Библия? Не е ли избрала тя, това което прави Иисус в по голяма светлина? А защо до сега, беше крито евангелието на Юда? "...Иисус освен "дарби", има зад гърба Си томове пророкувания..." Това е нещо нормално, въпреки, че Нострадамус не е Божии Син, и той оставя след себе си, множество пророкувания, които и до днес се сбъдват.

Прав си в последните редове, но не е ли църквата, която обединява тези евангелия, под една обща книга наречена Библия? Не е ли избрала тя, това което прави Иисус в по голяма светлина? А защо до сега, беше крито евангелието на Юда? "...Иисус освен "дарби", има зад гърба Си томове пророкувания..." Това е нещо нормално, въпреки, че Нострадамус не е Божии Син, и той оставя след себе си, множество пророкувания, които и до днес се сбъдват.

По времето, в което Евангелията са били избирани са се били появили още много други такива.Това накарало светите отци да погледнат към втория духовен извор - свещеното Предание.Чрез този критерий те установили кои от до този момент съществуващите евангелия да бъдат окачествени като достоверни.По този начин естествено е, че отпада и евангелието от Юда, което, ако се приеме за вярно, трябва да отпаднат всички останали такива.

А за Нострадамус - приехеме, че това, което оставя след себе си е "дарба".Говорим за тове, което е имало преди Него(преди Христос).Защото по онова време също е имало много хора, които са се представяли за синове Божии, но за тях не се е изпълнило пророчеството - те просто са имали някакви подобни "дарби".

"...също е имало много хора, които са се представяли за синове Божии..."

Да така е, но защо нито един от тях не се запази във вечността? Иисус, знае, че въпреки всичко, ще бъде интересна "случка" в продължение на 100/200 години, но в един момент какво се оказва, след 2000г той все още си е интересната "случка". Ако, не се направи нещо, с което да бъде запомнен.

А да те пита, като е Божии Син, може ли да прави секс?

Ако допуснем, че изчукал някоя си Публикувано изображение (например МарияМагадалена), и тя, с негово знание или не, има деца от него, оказва се, че той има поколение на света, и не е толкова Божествен. То тогава, ще трябва да искаме от поколенията му, да удвояват парите ни в бабнките, да вървят по вода, и да съживяват мъртвите?

На един народ, какво му трябва, за да съхрани вярата си и за да се уповава на нещо?

Именно затова, и всеки един народ, си е направил бог/ове. Просто, по него време, хората са търсили нещо на което са искали да вярват, и то се случило.

Никой на света, не може да докаже или отрече Иисус, защото той е факт. Живял е, и умрял (колкото може да се каже, в пълния смисъл на думата) ;)

Ако в момента, трябва да те разубеждавам, че той не е за това което го мислят, даже и не мога да си го представя. Различни хора, различни идеали. Всеки вярва в това което иска...

Но, всичко в Иисусовата история, може да се опровергае.

Ако погледнем, за мюсюлманството, то за него спор няма. Защото, те казват, Един е Аллах и Мохамет е неговия Пророк, и без това, тази личност е водила 3/6 войни...

Ей тука е и тънката граница, при едната религия всичко се е опрало до фактите, и няма начин да бъде критикувано. Но в християнството, има твърде много празни дупки. ;)

Празните дупки са в главата ти и са плод на недостатъчно четене...Нямам за цел да те обидя, но ако те обиждам - кажи и ще изтрия поста си.

Другия смисъл, на думата е, човекът който ще изобличи тайните на самата църква и религията Християнство. Питате ли се, какво ще стане с религия, съществуваща повече от 2000г. и изведнъж всичко да се окаже лъжа?Какво ще стане с народа, какво ще стане с Християните? В този смисъл, то Антихриста е човека който ще покаже на света, какво точно представлява тази прословута религия.

Като погледне човек,кой най-много ни плаши с Антихриста,се получава като в думите:"Крадеца вика-дръжте крадеца"

...и друго е интересно,ЗАЩО папата и вселенският патриарх се избират от "висшите духовници"

на съответното разклонение на Християнството,а се наричат "свети отци".Тогава и аз съм СВЕТИ ЧОВЕК :)

...и това ми е интересно,КАК всеки един ЧОВЕК,ще види и разпознае ХРИСТОС или Антихриста :P

• 5 седмици по-късно...

Реших да направя малко признание - всъщност аз съм Христос, освен това аз съм и Антихристът. А второто е, че който очаква спасение - моля да го духа. Тук съм за последно, така че смятам да се забавлявам като за последно. Останалото си е ВАШ проблем.

Реших да направя малко признание - всъщност аз съм Христос, освен това аз съм и Антихристът. А второто е, че който очаква спасение - моля да го духа. Тук съм за последно, така че смятам да се забавлявам като за последно. Останалото си е ВАШ проблем. Отивам на море :-)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.