Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

Да тури юпито на царя за премиер. Този е по зле от Бойко. 

Ще построим детски градини, колкото трябва толкова.

И деца ще ви направим, колкото трябва толкова. И на македонците македончета.

Влизаме в еврозоната и край. Есть предложение, нет возражения. Пък комшиите дето реваха, че не могат да излязат...

Дано не го подкрепят.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

ДБ ще го подкрепят- те вече са го подкрепили, нали първата грижа и на Славчо е да закрие специализираните прокуратура и съдилища. Сложи "поздрава от Маджо" на Орлов мост, предаден не от друг, а от бившия депутат от НДСВ Ламбовски, после прибави разговорите на Божков със Славчо за бъдещето на България и накрая- последната му констатация, че Славчо вече не е собственик на партията си. 

Как ще го подкрепят при така неадекватно, непрофесионално и некомпетентно сглобено правителство?   По-добре Румен Радев пак да го подреди, защото президентът и съветниците му подбраха професионалисти за съответните ресори по министерствата. Слави нищо не разбира от държавно управление, в съчетание с липсващ политически опит - заради него нищо оптимистично не очаквам.

аз си мисля, че е направено с цел да не бъде подкрепено за да се насрочат нови избори...тъй де, още един мандат на служебното правителство
цел, която лесно се достига

преди 23 минути, дръндю написа:

аз си мисля, че е направено с цел да не бъде подкрепено за да се насрочат нови избори...тъй де, още един мандат на служебното правителство

казаха че щело да има министър само за  тебе да ти отговаря на въпросите 

преди 1 минута, Banesc написа:

ако дава кебапчета шъй министър

току-що, дръндю написа:

ако дава кебапчета шъй министър

сигурно това се има  предвид

все още не му се знае трудовата характеристика

но на въпроси щял да отговаря

къде има желязо

къде се изкупува

колко струва

и тва само за 200 лв надник

защо да не си го позволи държавата

преди 11 часа, miro20 написа:

Демокрацията е като бебетата... ако не ревеш.. нямаш право на мнение.  Тези негласувалите не са част от демократичния живот. Те или са роби, или непукисти, все тая. Нямат право на мнение .

В демокрацията за да РАБОТИ се иска едно единствено  нещо което трябва да е задължително -  да си упражниш вота.

Това е като да гледаш телевизия. Имаш избор от 200 канала примерно , но за да гледаш трябва задължително да си платил тока.

Нали ?

Ето това е демокрацията , казано като за вас. Платете си тока и тогава гледайте 200 канала ПО ИЗБОР.

Плащането на тока не е РЕПРЕСИЯ :hush:

А упражняване на възможности.

Роби са тези които гласуват. Подават им няколко опции които за нищо не стават и те като примерни послушковци  отиват да се отчетат пред манипулаторите защото ако не гласуват ще вземе някой от висшата класа която им организира игра на "демокрация" да се ядоса и после ще си имаш проблеми. По добре де се скатаеш да отидеш да си пуснеш примерно бюлетинката въпреки че ти е ясно че това нищо няма да промени и да си живуркаш на спокойствие. Или пък ако си мислиш че наистина нещо променяш просто мисленето не е за теб. Гади ми се от такива "добросъвестни" граждани.

преди 2 часа, дръндю написа:

И аз имам чувството, че целта е служебното правителство да продължи дейността си.

Има още много за изчегъртване в тази държава, а служебните министри се справят перфектно.

Рашков е изключение - обаче това вече няма значение, ако Пеевски сега се е препозиционирал зад   действията на Слави Трифонов и Румен Радев.  Например Турция стана президентска република през 2018 година.     Като САЩ и Русия.   Дали и при нас това няма да се случи? Познайте с или без благословия от Доган?   

преди 2 минути, ivottoshev написа:

За трети път - Маджо престъпник ли е? Да или не?

Отговора е лесен - „Има ли влязла в сила присъда?“

преди 2 часа, Banesc написа:

Даже знам кой ще е министър - @дръндю
Ще си говори сам ... както досега.

преди 1 минута, jhoro написа:

Ще си говори сам ... както досега.

искАх да участвам ф темата, ама немам желание...ми тъй де, кът не давате кибапчита...

преди 11 минути, ivottoshev написа:

За трети път - Маджо престъпник ли е? Да или не?

Маджо е пръв приятел и съвсем доскоро, бизнес партньор на Черепа. Говоря за връзки и влияния. З стотен път може да се правиш на неразбрал- твоя работа.

преди 8 минути, дръндю написа:

искАх да участвам ф темата, ама немам желание...ми тъй де, кът не давате кибапчита...

Ма ти ... поиска ли си???

Даваме, разбира се! На корем!
И са съвсем пресни - сабалям още лаеха!

преди 7 минути, jhoro написа:

Отговора е лесен - „Има ли влязла в сила присъда?“

Та той даже и обвинения няма. И как да има, след като сигурно разполага с такива компромати от времето когато Боко му беше бодигард, че ако го пипнат, записите и снимките с кюлчетата ще му се сторят на Тиквун като свеж пролетен полъх. 

Значи на практика за Боко, Цацаров и Гешев - Маджо е по-чист от сълза, но за служителите на тролската централа, Хр. Иванов е най-черният човек на света, само защото някакъв негов далечен познат се бил обадил на същото това "ангелче" Маджо. Аз за това питах 11 пъти Мирко, а вече три пъти и стажанчето дали за тях Маджо е престъпник, ама отговор така и не идва... 

преди 5 минути, jhoro написа:

Ма ти ... поиска ли си???

Даваме, разбира се! На корем!
И са съвсем пресни - сабалям още лаеха!

Ако искаш даже - ша дода в ма'алата, и ша ти го турна в устата! За кебапчето говоря.
Ма не ме карай, да ти ги дъвча - нямам зъби!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Та той даже и обвинения няма. И как да има, след като сигурно разполага с такива компромати от времето когато Боко му беше бодигард, че ако го пипнат, записите и снимките с кюлчетата ще му се сторят на Тиквун като свеж пролетен полъх. 

Значи на практика за Боко, Цацаров и Гешев - Маджо е по-чист от сълза, но за служителите на тролската централа, Хр. Иванов е най-черният човек на света, само защото някакъв негов далечен познат се бил обадил на същото това "ангелче" Маджо. Аз за това питах 11 пъти Мирко, а вече три пъти и стажанчето дали за тях Маджо е престъпник, ама отговор така и не идва... 

Къде съм твърдяла, че Маджо е престъпник? Маджо е мутра от прехода и всеки го знае. Маджо е приятел и съдружник на Черепа 30+ години и всеки го знае, а Черепа разказа за връзките им в нарочно интервю. В темите тук има линк. 

ХИ внесе законопроект за ликвидиране на спец. прокуратурата и съдилищата. Точно след като черепа избяга, след поздрава на Маджо на Орлов мост, предаден не от кой да е, а от бившия депутат от НДСВ.

Говорим за връзки и зависимости. Също като при Славчо- първата му работа и на него е закриването. След сладките приказки с Божков за бъдещето на България.

преди 16 минути, absurt написа:

Маджо е пръв приятел и съвсем доскоро, бизнес партньор на Черепа. Говоря за връзки и влияния. З стотен път може да се правиш на неразбрал- твоя работа.

За четвърти път: Маджо престъпник ли е? Да отговори с "да" или "не", за всеки нормален човек би трябвало да е простичко действие. Ти нормален човек ли си, или служител в тролска централа, който извърта, шикалкави и всячески се опитва да се измъкне, само за да не даде отговор на този въпрос? 

преди 11 минути, ivottoshev написа:

За четвърти път: Маджо престъпник ли е? Да отговори с "да" или "не", за всеки нормален човек би трябвало да е простичко действие. Ти нормален човек ли си, или служител в тролска централа, който извърта, шикалкави и всячески се опитва да се измъкне, само за да не даде отговор на този въпрос? 

Преглед на изображението източник

И нещо конкретно по темата:

Pop star’s anti-elite party wins Bulgarian election 

Slavi Trifonov seems to want to convert his anti-campaign into an anti-politics governing platform as well

Пп. Български сайтове го написаха като „Изпълнител на „турбофолк“ иска да преобразува антикампания си в антиполитическа управляваща платформа“, ама аз на ... „пише днес „Файненшъл таймс“, цитиран от БНР“ (цитиран цитат) не вярвам.
преди 8 минути, ivottoshev написа:

Въпросът ти е тъп, но с мерак за манипулативност.

Не разисквам въобще това, кой е престъпник и кой- не, тъй като престъпник е само този, с влязла в сила присъда.

Сам си режеш клона, защото непрекъснато обявяваш Брисов за престъпник, управлението - престъпно, ама присъди че нямало, няма значение.

Дано схванеш най- накрая, че си много ниска топка. 

преди 9 минути, absurt написа:

Въпросът ти е тъп, но с мерак за манипулативност.

Не разисквам въобще това, кой е престъпник и кой- не, тъй като престъпник е само този, с влязла в сила присъда.

Сам си режеш клона, защото непрекъснато обявяваш Брисов за престъпник, управлението - престъпно, ама присъди че нямало, няма значение.

Дано схванеш най- накрая, че си много ниска топка. 

Ииии... отново няма простичък отговор с "да" или "не" на простичкият въпрос дали Маджо е престъпник :question:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.