Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ииии... отново няма простичък отговор с "да" или "не" на простичкият въпрос дали Маджо е престъпник :question:

Хи,хи! Четенето ти е трудно, нали? Чукча не читател- чукча писател! Чукча латерна- писател.TCGOZ.gif.6c852feaa2c843b98d15af0834a6a497.gif

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 11 минути, absurt написа:

Хи,хи! Четенето ти е трудно, нали? Чукча не читател- чукча писател! Чукча латерна- писател.TCGOZ.gif.6c852feaa2c843b98d15af0834a6a497.gif

@absurtимам два въпроса към теб

1.Защо Маджо е лош когато по думи на Ламбовски се обажда на ХИ друг е въпроса колко надежден е Ламбовски .А е добър когато е шеф и съдружник на Борисов

2.Защо вярваш на черепа когато казва че Трифонов е идвал в кабинета му да говорът за България че маджо му е приятел и че партията на слави вече не е на слави ,но не вярваш че е давал пари на Борисов

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ииии... отново няма простичък отговор с "да" или "не" на простичкият въпрос дали Маджо е престъпник :question:

Човече, съвсем зацикли. Я пусни търсачката колко пъти си повтарял този твой пасквил ? :)

Прочети и отговорите . И моите, и евентуалн она други.

Защото именно че те насочих да зададеш въпроса си към Хр.Иванов защо се изчерви и се дърпаше като попарен с вряла вода. :)

НЕго питай. Не други !

:)

преди 10 минути, ninov написа:

@absurtимам два въпроса към теб

1.Защо Маджо е лош когато по думи на Ламбовски се обажда на ХИ друг е въпроса колко надежден е Ламбовски .А е добър когато е шеф и съдружник на Борисов

2.Защо вярваш на черепа когато казва че Трифонов е идвал в кабинета му да говорът за България че маджо му е приятел и че партията на слави вече не е на слави ,но не вярваш че е давал пари на Борисов

Не съм му правила характеристика на Маджо- лош, добър, не ме интересува. Маджо е мутра от прехода, съумяла "да отреже опашката на гущера". Маджо е съдружник на Божков, а Божков е издирван с червена бюлетина и тук са му повдигнати 18 обвинения от специализираната прокуратура. 

Маджо, доколкото знам, не е бил съдружник на Борисов, но ако имаш нещо като линк с обратни факти- пускай. Аз това намерих- интервю, доста интересно и опресняващо паметта.

https://dariknews.bg/novini/interviu/borisov-s-pashata-i-petrov-imahme-sydruzhie-samo-po-liniq-na-karateto-126380

Накратко, вярвам на факти, не на празни приказки. Когато някой разказва в интервю биографията си и сочи в кои фирми е в съдружие с другиго и кога, и как са ги създали и прекратили, а това може да се провери в регистрите, които са публични, защо да не му вярвам? Разрови се в регистъра, извади данните за съдружията на Борисов и като се усъмни някой в твърденията ти, затапи го.

ПП. Между другото, още на другия ден след "оня се обади"- на Орлов мост, журналята са издирили кой е "оня" и е бил шефа на ББР.

преди 18 минути, absurt написа:

Не съм му правила характеристика на Маджо- лош, добър, не ме интересува. Маджо е мутра от прехода, съумяла "да отреже опашката на гущера". Маджо е съдружник на Божков, а Божков е издирван с червена бюлетина и тук са му повдигнати 18 обвинения от специализираната прокуратура. 

Маджо, доколкото знам, не е бил съдружник на Борисов, но ако имаш нещо като линк с обратни факти- пускай. Аз това намерих- интервю, доста интересно и опресняващо паметта.

https://dariknews.bg/novini/interviu/borisov-s-pashata-i-petrov-imahme-sydruzhie-samo-po-liniq-na-karateto-126380

Накратко, вярвам на факти, не на празни приказки. Когато някой разказва в интервю биографията си и сочи в кои фирми е в съдружие с другиго и кога, и как са ги създали и прекратили, а това може да се провери в регистрите, които са публични, защо да не му вярвам? Разрови се в регистъра, извади данните за съдружията на Борисов и като се усъмни някой в твърденията ти, затапи го.

ПП. Между другото, още на другия ден след "оня се обади"- на Орлов мост, журналята са издирили кой е "оня" и е бил шефа на ББР.

ето ти една статия за ламбовски и връзките му със  СИК

преди 17 минути, ninov написа:

Наливаш вода в моята воденица, нищо че няма линк.

СИК - това „Секционна Избирателна Комисия” ли е?
преди 42 минути, absurt написа:

Шефа на ББР (нали за Мавродиев става дума?) няма връзка с Борисов и герб ли ?

преди 15 минути, ninov написа:

ето ти линка забравил съм го

https://segabg.com/category-observer/5-neudobni-vuprosa-za-mutrite-i-politicite

Всъщност, стари факти, известни на всички, преекспонирани "където трябва", за да постигнат целта на статията- защитата на Христо Иванов и дооплюването на Борисов.

Не ме учудва- така е поръчана, така е написана. Има внушения, които при живелите и помнещи онези години, няма да минат. Но пък, минават всячески при по- младите, по- наивните и вярващи, че един човек, чиято трудова биография се състои от безпределна вярност към НПО- тата, финансирани от външните "радетели" за България и министерски пост в правителството на човек, когото определя като мутра за изчегъртване, е чист като сълза.

Много чернички нещица от миналото и сегашното му се наслагаха на ХИ, та ще ви е трудно да го избелите.

преди 1 час, miro20 написа:

Човече, съвсем зацикли. Я пусни търсачката колко пъти си повтарял този твой пасквил ? :)

Прочети и отговорите .

Защото именно че те насочих да зададеш въпроса си към Хр.Иванов защо се изчерви и се дърпаше като попарен с вряла вода. 

borisov-61a.jpg

Друго и не очаквах от Рашков- той толкова си може. Жалко е, че никой не се усеща колко сенилна става историята и колко опростачена.

преди 20 минути, absurt написа:

Всъщност, стари факти, известни на всички, преекспонирани "където трябва", за да постигнат целта на статията- защитата на Христо Иванов и дооплюването на Борисов.

Не ме учудва- така е поръчана, така е написана. Има внушения, които при живелите и помнещи онези години, няма да минат. Но пък, минават всячески при по- младите, по- наивните и вярващи, че един човек, чиято трудова биография се състои от безпределна вярност към НПО- тата, финансирани от външните "радетели" за България и министерски пост в правителството на човек, когото определя като мутра за изчегъртване, е чист като сълза.

Много чернички нещица от миналото и сегашното му се наслагаха на ХИ, та ще ви е трудно да го избелите.

да нищо ново от тролската централа на ГЕРБ всичко неудобно е поръчка арнажировка или компромат сменете я тази плоча че се изтърка

преди 19 минути, gagodrago написа:

borisov-61a.jpg

оказа се че е поредната лъжа на Борисов

преди 5 минути, absurt написа:

Друго и не очаквах от Рашков- той толкова си може. Жалко е, че никой не се усеща колко сенилна става историята и колко опростачена.

Той "играе Миноносец", разчиства минното поле заложено отдавана от БСП и ДПС. Борисов бе "таран'. Слави се опитва да е политик, но единственото което може да прави е "Шоу". 

Та, очаквам новия "Цирк" в парламента. НО, такова ли ни е обществото?! ОК, артисти много, но хора които могат май са в чужбина, а не тука. До колко тези  в чужбина са готови да работят за България или пък децата им ще я считат за родина, а не някаква 'пра роднина"?! = Към която изобщо не хранят симпатии?!

Те, или техните деца, или внуци като какви ще се "завърнат' тук?! Като власт имащи или от сантименталност?!

Нима от тоалетна България няма да се превърне в гробище?! 

Е, има си къде да чакат "страшния съд', но какви българи са, ако потонството им не живее по нашите земи?! И те да определят съдбата на местните. Че, това си е ново психологическо робство. 

п.п.Аз вярвам, че българите ще оцелеят независимо дали оня "народ' който го има някъде в чужбина ще помогне или не. Амин

преди 2 часа, absurt написа:

Трудно ми е да прочета нещо... което не е написано. Все пак може да съм пропуснал, та за това би ли ми припомнила къде си написала простичкото "да" или "не" като отговор на въпроса - "Престъпник ли е Маджо?" 

преди 2 часа, miro20 написа:

Прочети и отговорите . И моите, и евентуалн она други.

Защото именно че те насочих да зададеш въпроса си към Хр.Иванов защо се изчерви и се дърпаше като попарен с вряла вода. :)

НЕго питай. Не други !

Нямам нужда от търсачка. Питах те точно 11 (единайсет) пъти, и ти всеки път ме пращаше да питам някой друг, или ми казваше "отговорил съм ти", но нито един път не отговори с "да" или "не". Тази картинка също отмина с мълчание:

трол20.png

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Нямам нужда от търсачка. Питах те точно 11 (единайсет) пъти, и ти всеки път ме пращаше да питам някой друг, или ми казваше "отговорил съм ти", но нито един път не отговори с "да" или "не". Тази картинка също отмина с мълчание:

О , броиш си простотиите колко пъти си ги цитирал ??

И все пак така и не прати един имейл или да се видиш с алоМаджото да го питаш защо се изчерви като попарен домат при споменаването на Маджо ?

И се дърпаше като от прокажен :giggle1:

преди 2 часа, absurt написа:

Накратко, вярвам на факти, не на празни приказки.

Нима?!? За това долу имаш ли някакви факти, че не са празни приказки? Или това не са твои думи, а си ги взела от фейса :giggle1:

преди 9 часа, absurt написа:

после прибави разговорите на Божков със Славчо за бъдещето на България и накрая- последната му констатация, че Славчо вече не е собственик на партията си. 

преди 4 минути, miro20 написа:

И все пак така и не прати един имейл или да се видиш с алоМаджото да го питаш защо се изчерви като попарен домат при споменаването на Маджо ?

Ииии... отново ме пращаш да питам някой друг :giggle1:

Ти собствено мнение имаш ли, или каквото ти кажат от централата - това е и пътят, и истината, и живота. Амин!

преди 1 час, ninov написа:

оказа се че е поредната лъжа на Борисов

Само да не си е повредил някой от стоте крака предварително... от страх... :speak:

преди 10 часа, absurt написа:

Точно след като черепа избяга, след поздрава на Маджо на Орлов мост, предаден не от кой да е, а от бившия депутат от НДСВ

Теб ли поздравява Маджо?:D

преди 6 часа, absurt написа:

Ми, защо не ги обориш, ако можеш?:hush:

Трифонов " Каква стана тя ве?" Уж бяхте партия която щеше да се бори със статуквото!? А за премиер избрахте , човек от него!? Дето е от стар комунистически род, завършил в престижен университет в чужбина. Образованието на когото сме платили ние. И нашите родители! Защо никой не споменава че образованието му , таксите и стипендиите му бяха плащани от фондация " Людмила Живкова" ? И от къде идваха парите в тая фондация? Уж се бориш срещу комунистите, а назначаваш комунист начело на държавата!? Човек доказан в далавери и корупция! От "Козяк" ли ти го препоръчаха , бе Трифонов? Или след като не можаха да си назначат на времето от ГЕРБ, това им е резервния вариант!?

Христо, ти ли най-читавия ВЕ?! Не спря с крякането, въпреки че и други ти казаха да си вземеш поука. Купи си един тъпан и излез пред блока да думкаш, да видиш как ще ти се отрази... 

2097047224_-1.jpg.d8817f58a7456b093c69fa30fdf058e6.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.