Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

217417458_1950821741747797_9220275700510

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 52 минути, absurt написа:

217417458_1950821741747797_9220275700510

Странно, Боко също беше част ''бай Цар тийм'', ама срещу него не крякаш. Много избирателна памет демонстрираш.

Не, ти упорито подминаваш всичко, което не ти върши работа в мерака да се заяждаш. Не ставаш за цивилизован диалог. Всъщност, за никакъв диалог не ставаш. 

преди 23 минути, absurt написа:

Не, ти упорито подминаваш всичко, което не ти върши работа в мерака да се заяждаш. Не ставаш за цивилизован диалог. Всъщност, за никакъв диалог не ставаш. 

Той е приел за спорт да се заяжда, троли, да вади от контекста, да вкарва неказвани думи . Защото друго не може да прави.

Да си видяла смислен пост от него ? Нещо да отговори без да се заяжда ? Да дискутира нормално ?

Аз не :)  Това са хора с фобии, такива много пъплеха по мен и злобеят когато не могат да опонират нормално.

Не е първия, не е и последния. Много такива като него дадоха фира.... :getout:

преди 49 минути, absurt написа:

подминаваш всичко, което не ти върши работа в мерака да се заяждаш.

преди 23 минути, miro20 написа:

Да си видяла смислен пост от него ? Нещо да отговори без да се заяжда ?

Когато истината и фактите говорят - това е заяждане?!:getout:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Странно, Боко също беше част ''бай Цар тийм'', ама срещу него не крякаш. Много избирателна памет демонстрираш.

преди 18 минути, attj написа:

Кому са нужни Трифоновците....  Кой ще ми каже....

Никой не ни трябва - хрантутници. Президентска република и всичко да се свършва...

преди 39 минути, Joss Bomon написа:

Никой не ни трябва - хрантутници. Президентска република и всичко да се свършва...

Няма лошо да станем като САЩ, Русия, Турция и другите.   Ама тия на следващите предсрочни избори пак може да са първи с цялото си незнание какво точно искат.

преди 28 минути, attj написа:

Няма лошо да станем като САЩ, Русия, Турция и другите.   Ама тия на следващите предсрочни избори пак може да са първи с цялото си незнание какво точно искат.

Всъщност, тези "хрантутници" пак ще са си в парламента. Всички изброени страни- президентски републики, си имат и партии, и парламент. Голяма файда ще е, че когото изберем за президент, ще може да налага вето, което НС няма да може да пренебрегне. Мен не ме блазни мисълта, човече като Радев да коли и беси.

Попаднах на статия която ме изненада, меко казано.

Не мога да повярвам на това, което пише!

Според вас изнесеното истина ли е или партенка?

преди 13 минути, Мойра написа:

По вероятно да е истина. Не му е чист косъма на Слави.

Добре. Ако не са оттам парите, откъде са ?

Това партийно строителство от всякакви тъмни субекти покриващо цялата страна...

преди 19 минути, Мойра написа:

Ами партия, телевизия, два пъти избори! Само от чалга не става. Това са много пари необходими. Само за предизборната агитация! На тоя чалгар никога не му е бил чист косъма! Още през 2014 когато иМа нахалството да се предложи на Борисов като коалиционен партньор! Това без пари, не става. И реве за субсидия от 1 лев. Как се издържа партия с 1 лев, при условие, че закон им забранява да имат собствена стопанска дейност! Явно някой налива пари!

Герб и ДПС не са се произнесли и може да подкрепят  изненадващото правителство на ИТН. 

Никак не е случайно, че ЧАЛГАРЯ постави приватизацията на ББР като първа и най-важна цел на неговото управление. Най-удобният начин да се заметат следите на милиардите получени от олигарсите на Доган. Пита платено. Държавата е лош стопанин и ние ще пием студена вода. ББР първо да си върне кредитите от приближението на Пеевски и Доган, след това да се мисли за ролята и мястото й. Имаме нужда от насърчителна банка. Предложението на ДРОГАТА е да приключим за разкритията и далаверите в ББР.След това като при БТК ще я купим с парите от не върнатите кредити на банката и ще я продадем. Връща ни в тъмното минало с тези номера на Спас Русев.Поредният тарикат Слави си отива и той като Борисов. Факт, е че взриви и без това крехкото, отколкото действителното единство сред партиите на протеста. Те казаха, че няма да гласуват за правителството. Дано да няма ново появяване на "добрия" и сговорчив Трифонов, който иска да управлява с ДПС и с предложените му хора за министри от остатъците на НДСВ.

преди 2 часа, Мойра написа:

И преди съм ти казвал за политическата хигиена. Ако до сег ане си разбрала какво е фейкомета  "народ . бг" .. толкова по зле за теб.

:getout:

Гледам Кирил Петков днес, слушам го и май единствено той и неговите колеги от служебното правителство разбират кристално ясно, че ако не я унищожим, работата няма да стане...и че всичко друго може да се направи, само обаче ако тя бъде преборена...Само при това условие...Първо да бъде преборена тя...Да бъдат затворени хилядите кранчета...Явно Н.Василев обаче не вижда така нещата (старо куче е той, знае значението на кранчетата, еле па ако са много и все от цол нагоре)...та предлага на сегашния служебен министър на финансите да стане министър на екологията(и там има кранчета)...Леле!...Той пък да се окаже, че не е като Ненчев...не му е все тая кое министерство (кои кранчета)управлява...Което не е нищо друго освен стандартното "Дръпни се, ако обичаш, от масата с тортата, а ние някак ще те компенсираме"...Явно Н.Василев не е предполагал, че може да има и такива задръстеняци...Той със сигурност и не е виждал такива...в средите, в които се движи...
Слушам двамата анализатори (най-вероятно привърженици на ДБ) ...както и какво говорят повечето от тях тия дни и... започвам да мисля, че всъщност само наличието на БСП (третата полит.сила) в политическата реалност е пречката още след няколко дни да имаме правителство...само и само да не е сегашното служебно...Имам подозрението, че ако ги няма БСП, останалите все някак ще се договорят...Ще намерят как да разпределят тортата...достъпът до кранчетата имам предвид...Кой обаче най-силно от трибуната на парламента четири години викаше "Корупцията е страшна, братя!"Няма да тръгнем нагоре, ако не я преборим?!"...Ами...те...БСП...те викаха, бе...Предимно с това се занимаваха...Явно твърде силно са викали...неприятно силно за повечето ни политици...Не че им обръщаха внимание, де...Комунисти...глупости дрънкат...На улицата си е друго, нали...Докато викаш на улицата, си защитен от демокрацията...даже и от нашата...
Кому е нужно, се питам аз, най-силно и най-дълго викащите срещу корупцията да ги няма и защо?!...
Защо ще е вредно за България например, ако служебното правителство стане редовно... както предлага не само Мая Манолова?!...А-а-а...не било избирано, било назначено...Тоест, не се поставя въпроса ефективно ли работи, а дали е избирано...тоест, припознато от народа...Не носело полит.отговорност, значи...А юридическа нали носи и още как?!...Да, знам, че е много по-безопасно, особено по нашите ширини, да носиш само политическа отговорност (всички са петимни да се нагърбят с нея), ама...Аз лично признавам само юридическата отговорност...И не само аз...Освен това народът в огромното си мнозинство вече го "припозна", господа! Видя как работи и го
припозна...Не може да не знаете този факт...Тогава защо тази идея е вредна според вас?!...Има само едно обяснение...за цели четири години ще се изгуби възможността други, "припознати" на избори хора, тоест представители на "припознати" партии, да хванат лостовете на властта...кранчетата имам предвид...Друго обяснение просто няма...
А за зле прикрития намек, че "президентска република" винаги значело някакъв вид диктатура....мека или твърда...Е, браво!...особено сравнението с латиноамериканските държави почти ме разплака...от умиление...Само там ли има президентски републики, господа, че така обобщавате?!...А Франция какво е?! А Щатите?!...И как щяло като едното нищо да се стигне до гражданска война, ако се тръгне на този вариант...Евалла!...До гражданска война ще се стигне, само когато бедните съвсем обеднеят...А бедните (и гладните) тук са мнозинство...при това непрекъснато увеличаващо се мнозинство...Плашещо бързо увеличаващо се мнозинство...Ето, от това се притеснявайте!...То е за истинско дълбоко притеснение...
Знам, че дългите постове не четете, ама както искате!
преди 2 часа, attj написа:

Герб и ДПС не са се произнесли и може да подкрепят  изненадващото правителство на ИТН. 

Ся, в интерес на истината, бате Бойко се произнесе категорично. Ама той колкото по категорично се произнася, толкова по съмнителна е работата

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся, в интерес на истината, бате Бойко се произнесе категорично. Ама той колкото по категорично се произнася, толкова по съмнителна е работата

Ние т'ва много добре го знаем. Народът даже го е възпял във виц:

на 15.04.2021 г. в 15:39, ivottoshev написа:

Прибира се Бойко Б. много пиян, в антрето го посреща Мата Хари:
- Нещо трябва ли ти?
- Давай легена, че ще драйфам...
Жената отива до банята и се връща с легена:
- Ето ти!
- Не ми трябва вече. Смених си концепцията - насрах се.

преди 4 часа, Мойра написа:

Не знам истина ли е, лъжа ли, но досега никой ли не си зададе въпроса откъде се финансира тази партия и как ще се издържа с 1 лв. субсидия на гласувал. И аз имам своите резерви към Слави, още от време, за което тук никой не споменава - когато беше в тв "7 дни" (нещо като БСТВ) и по-късно в бтв ... какви му бяха възгледите в едната и какви в другата, в едната клеймеше нападението срещу Югославия, в другата благославяше това срещу Ирак.

Но не забравяйте едно нещо. Ако не беше той и неговата формация, откъдето и да се финансира, сега ненормалната мутра щеше да е с 4-ти мандат и тогава щяхме да разберем истинското значение на думата диктатура по демократично. Надявам се Слави да разбере, че е направил грешка, ако пък не, дали не го е направил умишлено? Но няма да се включа към хора на оплювачите, ще изчакам да видя развитието на нещата. А да се върна на онзи, ненормалния, в желанието да прояви чувство за хумор и сарказъм, показал колаж с кандидат-космонавтите на България и това би трябвало да мине за смешно, пък то било колаж върху снимка на загиналите астронавти от совалката "Колумбия". Преди това беше казал нещо, което подозрително напомняше на лозунга в концлагера Аушвиц (или Освенцим). Ма то тъпо бе, неграмотно, ни едното знае, ни другото и не виждам начин това кретенясало същество да се върне. Не ме интересува кой финансира Слави, не искам онзи изрод да го показват повече. Това е, чакам развитие, чакам разчистване.

Предлагам 11 юли да бъде обявен за сакрална дата...даже празник...защото лутанията на българския народ най-после свършиха и той категорична избра турбо-фолка - чалгата демек...неговата (нека не се заблуждаваме!) съкровена същност...Така, де...стига сме се правили на такива, каквито не сме...

преди 14 минути, Hristo52 написа:

Предлагам 11 юли да бъде обявен за сакрална дата...даже празник...защото лутанията на българския народ най-после свършиха и той категорична избра турбо-фолка - чалгата демек...неговата (нека не се заблуждаваме!) съкровена същност...Така, де...стига сме се правили на такива, каквито не сме...

image.jpeg.7ab1f9dd6c6ab6a03663929e36770028.jpeg

Цитат

Разтълкувайте ми, моля - преди три седмици едни мили дами от женски клуб обядват в Кристал палас (любим на Пеевски) с царя и Николай Василев. Говори се, че там е представен като бъдещия премиер. #КОЙ го е решил това три седмици преди изборите?

E6MZSviXEAU_Nna?format=png&name=900x900

E6MZTrAWEAEyFA3?format=jpg&name=small

Надявам се гласувалите за Слави да имат да го питат някой неща/ 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.