Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

преди 38 минути, miro20 написа:

Трябваше да застане с името и лицето си .

Какво като е болен или има проблеми ? Защо крие това ? Никой няма да го трича заради това. Даже напротив.Ще е предимство и вид "героизъм" .

Познаваме се, Троло. Ти щеше да си първия, който да го оплюе заради това че е болен...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

преди 27 минути, Banesc написа:

а слафчо какво направи за теб

и ако е направил нещо

може ли да се смята за купуване на гласове :giggle1:

не питай какво политик може да направи за теб а ти какво може да направиш за него 

За купуване на гласове не знам, но получих достатъчно пари за да живея 10 години на Малдивите и да слушам чалга на макс!

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

За купуване на гласове не знам, но получих достатъчно пари за да живея 10 години на Малдивите!

аз мислех поне Барбадос

тръгвам да пиша в гугъл бар селона

и ми допълва барбадос

тоя гугъл се е побъркъл 

явно се търси доста тия дни 

преди 1 минута, Banesc написа:

аз мислех поне Барбадос

тръгвам да пиша в гугъл бар селона

и ми допълва барбадос

тоя гугъл се е побъркъл 

явно се търси доста тия дни 

Разбирам намека ти, и ще ти отговоря така!

Ами явно НЕ можеш да пишеш правилно! Твапа, ебаси, кви хора сте? Какво толкова като съм гласувал за еди коя си партия?????????

Споделих го и веднага нападки, баси, тук във тази тема май трябва да се съобразявам със вашит....................................

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Разбирам намека ти, и ще ти отговоря така!

Ами явно НЕ можеш да пишеш правилно! Твапа, ебаси, кви хора сте? Какво толкова като съм гласувал за еди коя си партия?????????

Споделих го и веднага нападки, баси, тук във тази тема май трябва да се съобразявам със вашит....................................

не знам явно се срамуваш

така го чувствам

би трябвало да защитаваш избора си

но ти всякаш се обиждаш

Не се обиждам, но долавям че имаш желание да ме принудиш да го направя?????

Така ли е????

аз съм си атакист

обаче не ми пречи да кажа какво мисля за итн

- не им се управлява

-показаха си кирливите  ризи

-алчни са  искат да управялт като за 122 депутата- цялата власт или нищо

- по им е изгодно да не управляват  да си взимат партийната субсидия и заплатите депутатски дето не искат да ги намаляват а да ги увеличават

- слафчо да си води шоуто и да  прави скечове както преди за всички на власт

това е правил цял живот и сега за 1 месец от другата страна 

-като цяло и не им се поема  отговорност примерно ковид кризата нали каниха мангъров по студиото да им вдигне рейтига 

а сега какво ако махнат ковид мерките

и умре някой уж от ковид и пандемията се разрастне

ще станат те виновни 

няма как да управляват

-популисти

преди 2 минути, Banesc написа:

аз съм си атакист

обаче не ми пречи да кажа какво мисля за итн

- не им се управлява

-показаха си кирливите  ризи

-алчни са  искат да управялт като за 122 депутата- цялата власт или нищо

- по им е изгодно да не управляват  да си взимат партийната субсидия и заплатите депутатски дето не искат да ги намаляват а да ги увеличават

- слафчо да си води шоуто и да  прави скечове както преди за всички на власт

това е правил цял живот и сега за 1 месец от другата страна 

Еййй, ти си бил нормален!

Съгласен съм със всичко написано от теб, но ако направиш анализ и на другите партии? Няма да има за кой да гласуваш! Същото се отнася и за мен, затова може и да не отида да гласувам.

преди 5 часа, lsmurf написа:

Опитаха се да яхнат ИТН и да диктуват от сянката

Абе Смърфе, то и това е вярно, ама...

Нали имаше цяла година протести, в които се говореше за прозрачност в управлението. Забрави ли ?

Ся кой може да докаже, кой крив, кой прав ?

Туй било вярно, онуй не било вярно. Ти как разбираш, кое е вярно и кое не е вярно. То сега пак хубаво, че са скарани. Ами ако се разберат. Наясно ли си, че ако ги оставим да се договарят тайно, винаги, когато се разберат, ще е много по страшно от случаите, в които са скарани ?

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе Смърфе, то и това е вярно, ама...

Нали имаше цяла година протести, в които се говореше за прозрачност в управлението. Забрави ли ?

Ся кой може да докаже, кой крив, кой прав ?

Туй било вярно, онуй не било вярно. Ти как разбираш, кое е вярно и кое не е вярно. То сега пак хубаво, че са скарани. Ами ако се разберат. Наясно ли си, че ако ги оставим да се договарят тайно, винаги, когато се разберат, ще е много по страшно от случаите, в които са скарани ?

Вярно е че като са скарани е по добре. Докато се дърлят все ще лъсне някое безобразие. Разберат ли се омертата е пълна и сме напълно на тъмно.

А това какво приказват по протестите не че съм го забравил а просто ми е минало покрай ушите защото никой от "ръководителите" на протестите не го е мислел на сериозно . Нали знаем кои хора бяха там. Всичко беше театър за да привлекат някой и друг заблуден вярващ човечец та не са само тиня на площада.

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Това къде го чете ? На мен ми изглежда на свободни съчинения, нямащи връзки с реалността. Къде им е "добрамереността" на ИТН ? Обявиха кабинет с Николай Василев още докато бяха на 2-ро място според резултатите от изборите. И още от тогава са на вълна "или ни подкрепяте или вие сте виновни" И още там свърши цялата история. След това твърдяха, че "преговарят" където просто си изнасят някоя презентацийка, какво смятат да правят. 2 седмици цирк и криене на новия кабинет, че да няма време да го проверят кои са тия хора. 

Думите на Т.Йорданов че Христо Иванов е искал той да определя министрите и шефовете на агенции не бяха опровергани от Иванов защо ли май защото са истина

току-що, ninov написа:

Думите на Т.Йорданов че Христо Иванов е искал той да определя министрите и шефовете на агенции не бяха опровергани от Иванов защо ли май защото са истина

Да определя - не. Да определя, означава единствено той да решава. Да бъдат определяни И с неговото решение - да. Истина е. Само че това няма нищо общо с, "той иска постове" 

преди 11 часа, absurt написа:

В това отношение, кръстосването на страната с Жипката и срещите с разни хора по сокаци и полета, си е направо пример за фул контактуване с електората. Пардон, със Суверена. 

С  кого се срещаше с организирани срещи от Севда с общински съветници от ГЕРБ много ниска топка сте троловете на ГЕРБ и можете само да разсмивате хората с глупостта си

преди 11 часа, M.Николов написа:

Не видях някакъв явен ламтеж за власт от ДБ.

Но и така да е било не виждам никакъв проблем с това.

Реално всеки политик е за това в политиката - да получи властта и да приложи идеите си за развитието на страната.

Не ли?

Само че когато на него му е дадено правото да реди кабинет а не да кара мандатоносителя да играе по неговата свирка .

"Директно от Парлам... ата/ента":

Цитат

... от името на ИТН Ивайло Вълчев прочете декларация, с която обви, че партията ще напусне залата, „за да не участва в този фарс“. За преден път той говори за свързаност между ГЕРБ, ДПС и партиите на протеста и заключи, че ИТН не е проблемът, а решението.

Ми като не искахте фарс - що го режисирахте бре?

преди 11 часа, M.Николов написа:

Това така и не се изясни, но и това би било нормално, щом гледат в една посока, какъв е проблема ДБ да имат 1-2 министри в кабинета?

Защото Слави каза че ще прави собствен кабинет и иска той да носи отговорност за него .Да кажем че бяха приели Кирил Петков и той се издъни кой ще го отнесе ДБ или ИТН май втората

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Познаваме се, Троло. Ти щеше да си първия, който да го оплюе заради това че е болен...

Да съм ти се подигравал например  за твоя ТЕЛК ??  Не и никога няма да го направя.

Това обаче не ти е "документ" с който да оправдаваш простотиите си които пишеш и троленето спрямо мен най вече. Беззъбо тролене и заяжданици :) 

Ама ти си знаеш :getout:

Та и за слави . Няма никакъв проблем да дойде в количка ако трябва, да се покаже пред хората, както бе седнал последния път на столче при един от май последните им изяви "навън" .

Дори се отказа да депутатства, въпреки че може и дистанционно да го прави .

затова казвам че не здравето му е проблем, а "МОДЕЛА "  който демонстрира. - обграден от гавзите си с няколко / не една/ джипка, дистанция от хората / но не заради ковида/  диктуване на опорки и тезиси от фейса / дори не се знае той ли ги пише/  , поръчкови интервюта с авера му Тошко .... Такъв модел ли искахте бре :hit:

преди 10 минути, ninov написа:

Защото Слави каза че ще прави собствен кабинет и иска той да носи отговорност за него .Да кажем че бяха приели Кирил Петков и той се издъни кой ще го отнесе ДБ или ИТН май втората

Петков не е член на ДБ. ИТН сами го търсиха, ама той им отказа. 

преди 2 минути, miro20 написа:

Да съм ти се подигравал например  за твоя ТЕЛК ??  Не и никога няма да го направя.

Сам това оставаше!

Поне мисли - преди да пишеш!
Никой няма "Териториална експертна лекарска комисия (ТЕЛК)", освен Министерство на здравеопазването.
Хората имат "Експертиза на трайно намалената работоспособност", издадена от от ТЕЛК и НЕЛК!

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Христо Комунисто толкова ламти за власт, че се отказа от министерския си пост, тръгна сам да прави партия и 5 години ежедневено да го оплюват медиите на Пеевски. 

1 Дали сам го е напуснал или са го накарали да го направи е въпрос

2.Щом напуска дадена партия за да създаде собствена това ама въобще не е лъмтеж за власт ама въобще

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Петков не е член на ДБ. ИТН сами го търсиха, ама той им отказа. 

И вчера ти го написах и нещата приключиха Слави намери друг министър на финансите но Иванов ПО ИСКА МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ ДА БЪДЕ КИРИЛ ПЕТКОВ НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ КАЗА ЧЕ ПОСТОВЕ НЕ ИСКА

преди 26 минути, ninov написа:

1 Дали сам го е напуснал или са го накарали да го направи е въпрос

2.Щом напуска дадена партия за да създаде собствена това ама въобще не е лъмтеж за власт ама въобще

И вчера ти го написах и нещата приключиха Слави намери друг министър на финансите но Иванов ПО ИСКА МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ ДА БЪДЕ КИРИЛ ПЕТКОВ НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ КАЗА ЧЕ ПОСТОВЕ НЕ ИСКА

Чакай да позная. Слави като направи партия, той не ламти за власт. ТОЙ го направи за да ни спаси от ОПГ Герб :)

Аз гледам, че ти е трудно да схващаш и ще трябва да го пиша, докато не ми омръзне. "Иванов иска постове" означава, че иска министрите да са от неговата партия. Петков не е член на партия. "Да искаш постове" и да искаш министрите да получат И твоето одобрение е различно. Ама няма да го схванеш никога. Ти си четеш думите на Тошко "ДБ искат постове" и си дотам, същия като Миро, като чете думите на Бойко. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Чакай да позная. Слави като направи партия, той не ламти за власт. ТОЙ го направи за да ни спаси от ОПГ Герб :)

Аз гледам, че ти е трудно да схващаш и ще трябва да го пиша, докато не ми омръзне. "Иванов иска постове" означава, че иска министрите да са от неговата партия. Петков не е член на партия. "Да искаш постове" и да искаш министрите да получат И твоето одобрение е различно. Ама няма да го схванеш никога. Ти си четеш думите на Тошко "ДБ искат постове" и си дотам, същия като Миро, като чете думите на Бойко. 

Всеки който направи партия ламти за власт Слави не прави изключение.Кирил Петков не е член на партията на Иванов но е бил в надзора и .Всички ли министри които предложи ИТН са членове на партията на Слави май не .А този който не може да осмисля фактите а се доверява сляпо на Прокопиевите медии си ти

преди 1 минута, ninov написа:

Всеки който направи партия ламти за власт Слави не прави изключение.Кирил Петков не е член на партията на Иванов но е бил в надзора и .Всички ли министри които предложи ИТН са членове на партията на Слави май не .А този който не може да осмисля фактите а се доверява сляпо на Прокопиевите медии си ти

Цитат

"Да искаш постове" и да искаш министрите да получат И твоето одобрение е различно.

Ех как познах, че няма да го проумееш....

преди 58 минути, ninov написа:

Не е ли много по-зле сега    https://nova.bg/news/view/2021/08/12/336524/хаджигенов-не-може-няколко-сценаристи-да-правят-целия-народ-на-маймуни/

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Ех как познах, че няма да го проумееш....

Не аз а ти не проумяваш че не всички министри са членове на партията която ги предлага а Христо Иванов предложи без някой да е искал това от него Кирил Петков и Асен Василев за министри .А БЕШЕ ЗАЯВИЛ ЧЕ ПОСТОВЕ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.