Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слави Tрифонов с политически проект .

Featured Replies

Ще се случи ли това    https://www.actualno.com/actualno/zavryshtaneto-bojko-borisov-se-kachva-na-belija-kon-slavi-trifonov-news_1630260.html 

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да загубиш почти 30% гласове за 4 години при положение, че държиш администрация, корпоративен вот и директно платени гласове и да се радваш, че печелиш  Явно бавно сгряваш накъде духа вятъра. 

• Мойра
    Мойра

Позволи ми да не се съглася напълно с теб. Глупав човек не е в състояние да направи такова шоу, което да е популярно 20 години и да носи добри доходи на собственика си.   П.П. Мнозина х

• Слави обяви екипа за изборите. В него са доц. Андрей Чорбанов и Мика Зайкова и българи експерти от чужбина /видео/

Публикувани изображения

Отдавна го мисля и съм го писала няколко пъти- безпросветната омраза и желание за изчегъртване, съчетани с простащина и наглост, ще направи ореол на жертва- герой около Борисов и като нищо ще го върне на бял кон. Това мислех преди да се олее Славчо толкова непоправимо. Сега съм сигурна,  че е белият кон, оседлан и приклекнал в очакване на стария си враг.

преди 6 минути, ninov написа:

не знам че това ти е мечтата но трябва да те разочаровам

Няма да ти се подигравам, нито да ти сипя обвинения, че си сгрешил. Само ще се усмихна ехидно- "с твоите камъни, по твоята глава". Не е библейска, народна мъдрост е.

KC9uW.gif

преди 14 минути, absurt написа:

Няма да ти се подигравам, нито да ти сипя обвинения, че си сгрешил. Само ще се усмихна ехидно- "с твоите камъни, по твоята глава". Не е библейска, народна мъдрост е.

KC9uW.gif

Kое е народна поговорка че Борисов ще се върне на власт ли за първи път я чувам

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Борисов е бита карта

От твойта клавиатура- в главите на ....

преди 34 минути, ninov написа:

Преди 8 години съвсем го бяхме отписали...   Лично за мен съвсем няма значение какво ще стане.  При обжалването  очаквано отмениха присъдата на Марешки.  Животът продължава.

преди 52 минути, ninov написа:

1296691963_download(16).gif.a4b1bb47bfe5279c4ebb794eba94c762.gif 721617584_download(4).gif.32430e35632383629d5365d93bf7aa70.gif

Кирил Петков се отказал от канадското си гражданство преди да стане министър

Викам си, тъпите герберчета пак плюят по правителството на Радев и губят времето с глупости и какво да видя, били от ИТН :)

преди 9 часа, attj написа:

Не няма да се случи - на третите избори, този път чалгаря наистина ще направи правителство: вервайте му. 😄

Ако и на третите избори няма кабинет какво ли следва ? президенстска държава сигурно тая котарана Манолова прай всичко първо не искала постове после искала чобанка.

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Кирил Петков се отказал от канадското си гражданство преди да стане министър

Викам си, тъпите герберчета пак плюят по правителството на Радев и губят времето с глупости и какво да видя, били от ИТН :)

Всъщност, не е точно така

Пуснал молба за отказ от гражданство, но процедурата отнема 6 месеца

Всеки по грамотен юрист би определил дали е валидно гражданството по време на процедурата.

Ако недай Боже, се случат някакви инциденти или казуси с Кирето , дали Канада би имала права и отговорности спрямо него .

т.е. ако е ФАКТ че към момента е с валидно второ гражданство , Киро харвардчето нарушава закона.

и какво да видя, били от ИТН

https://breaking.bg/novini/rejd-na-toshko-v-tuitar-gromi-ibni-hristo-ivanov-stefan-yanev-i-asen-vasilev/?fbclid=IwAR3y5sbu6OsAJlaMBDP9JHiX3cqIgw9sRD_gumvN5cmcQE5t9RhJekcI28o

• 2 месеца по-късно...

мъка мъка.... не мозе да бъде :) 

https://www.actualno.com/politics/kandidat-za-deputat-ot-itn-se-otreche-ot-partijata-i-napisa-kyrvavo-pismo-do-slavi-trifonov-news_1657447.html?fbclid=IwAR2Du3zoqOijnw7DxsdkG7Oo_wCoW0E_-YkG-i-heF-DlJut83ie61TevdQ

Сещам се пак за ония от  Монтана ли , Видин ли  бяха координатори дето Тошко  им каза да си налягат парцалите и да не мислят за издигане и преференции, защото отдавна са раздали на когото трябва местата :)

преди 2 часа, miro20 написа:

......

Има само две обяснения, защо един човек членува в тази партия - или е мега тъп, или си прави тънки сметки. Струва ми се, че тази госпожа не е от първите. Един път бил в тази партия си жигосан завинаги.

преди 1 час, attj написа:

ИТН няма да вдигат бяло знаме пред Киро и Кокоро, борбата продължава   https://www.24chasa.bg/novini/article/10300752?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

Нали обявиха, че със сигурност ще има правителство ? Явно не са имали предвид, че ще е с ПП, значи остава ГЕРБ и ДПС :)

Аспекте, помниш ли преди Киро Канадеца да обяви, че ще прави партия и ви обра половината вотове, как някои критикувахме чалгите, че удобно подадоха топката на ГЕРБ за гражданството на Кирчо, а ти се скъса да обясняваш, че скандала си е разкрит от ГЕРБ, ИТН нямали нищо общо. Знам, че не помниш, тогава Кирчо още беше от добрите за тебе ;) Знам, че ще получиш същата амнезия, ако почтения Диван се коалира с Кирчо. 

преди 9 минути, M.Николов написа:

да това първо го постна учителя ти @miro20 и ти реши да го повториш като мислеше че е много умно 

преди 51 минути, M.Николов написа:

Опортюнистите се префърлят към Кирчо и Кокорчо

Нали обявиха, че със сигурност ще има правителство ? Явно не са имали предвид, че ще е с ПП, значи остава ГЕРБ и ДПС :)

Аспекте, помниш ли преди Киро Канадеца да обяви, че ще прави партия и ви обра половината вотове, как някои критикувахме чалгите, че удобно подадоха топката на ГЕРБ за гражданството на Кирчо, а ти се скъса да обясняваш, че скандала си е разкрит от ГЕРБ, ИТН нямали нищо общо. Знам, че не помниш, тогава Кирчо още беше от добрите за тебе ;) Знам, че ще получиш същата амнезия, ако почтения Диван се коалира с Кирчо. 

Ние нямаме вождове, партия ИТН не е авторитарна партия. 
Няма и месия, не чакаме 2торото пришествие.

По-скоро обира вашият електрорат, а и партия. Да, България се разпада.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Опортюнистите се префърлят към Кирчо и Кокорчо

Жената е била избрана за депутат бре!

Сега отново е била издигната за депутат.

Или според теб иска да е по-голям депутат от депутат?

🤣

Кирчо, ако беше почтен и твърди, че е, трябваше да избере Дай, България, но явно не мисли, че Дай, България са почтени.

Сега Дай, България се фрагментира. Явно това е целта.

Да има 3 партии на Прокопиев. Все някоя ще влезе и ще придърпа другите 2.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Ние нямаме вождове, партия ИТН не е авторитарна партия. 
Няма и месия, не чакаме 2торото пришествие.

По-скоро обира вашият електрорат, а и партия. Да, България се разпада.

Както виждаш, аз съм си съвсем спокоен за ПП. Ти си тоя дето цял месец не си спрял да плюеш по тях. Славчо си мълчи, че да не изпадне в неловка ситуация, ама са пуснали Тошко да се прави на маймуна. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.