Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

преди 17 минути, PigMan9 написа:

Кой е "рашистка марионетка и национален предател в президенството"? Дай конкретен пример; конкретизирай се и обясни кой ТОЧНО е "рашистка марионетка" и какво го прави "национален предател".

Ако не можеш да дадеш точни, ясни и доказуеми разсъждения, то твърдението ти няма стойност и не е валидно.

Горният цитат се вмъкна в отговора ми по грешка. Изтрих съдържанието на цитата, по на и самия цитат. Като съм от телефона, не мога да трия цитати. Като опитам да изтрия цитат, не се получава.

Не е нужно да цитираш Moscow Times. Moscow Times & Finanz.ru не са руски медии, но са представена за руски, че да се спечели доверието на руснаците, и да върви пропагандата срещу политическата система на Русия.

Moscow Times & finanz.ru са медии за фалшиви новини, които разпространяват фалшиви новини, които са технически верни. Примерно, цитират дадена официална информация, но добавят и фалшиви твърдения, спекулации и заключения, да направят така, че да изглежда "че се случват лоши работи в Русия". Въпросните две медии са фокусирани само и единствено върху докладване на cherry-pick-ната информация, с което да се създаде лошо впечатление срещу Русия.

Накратко, не ми цитирай тези медии за фалшиви новини.

Ако искаш да научиш повече относно новите данни за руската икономика, можеш да прочетеш тези публикации:

Тъй като живееш в Западната сфера, руската гледна точка е цензурирана и нямаш достъп до каквито и да е реални данни, а само до илюзии, лъжи и измамни понятия. Ако искаш да видиш как Колективния Запад цензурира руската гледна точка, можеш да прочетеш следния доклад:

Ама разбира се. не съм очаквал да кажеш друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, BANKATA написа:

Ама разбира се. не съм очаквал да кажеш друго.

Знам, че не си очаквал да кажа друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Уникална реклама или анти-реклама  за малоумници от РТ. Всъщност, и аз не знам какво е :giggle1::laughing4:

Просто пропаганда за "замръзващата Европа " . :laughing4:

Всъщност, показаното е жива реалност,само че и най вече в руската провинция....

преди 2 часа, PigMan9 написа:
преди 5 часа, BANKATA написа:

Не е нужно да цитираш Moscow Times. Moscow Times & Finanz.ru не са руски медии, но са представена за руски, че да се спечели доверието на руснаците, и да върви пропагандата срещу политическата система на Русия.

Moscow Times & finanz.ru са медии за фалшиви новини, които разпространяват фалшиви новини, които са технически верни. Примерно, цитират дадена официална информация, но добавят и фалшиви твърдения, спекулации и заключения, да направят така, че да изглежда "че се случват лоши работи в Русия". Въпросните две медии са фокусирани само и единствено върху докладване на cherry-pick-ната информация, с което да се създаде лошо впечатление срещу Русия.

Накратко, не ми цитирай тези медии за фалшиви новини.

Я да видим какво цитира :

Цитат

В настоящий момент в России «некуда девать 30 млн тонн» стальной продукции, заявил глава Российского союза промышленников и предпринимателей Александр Шохин на пресс-конференции, посвященной бизнес-итогам 2022 года: «Внутренний рынок 3 млн может поглотить, — отметил Шохин — Остальное куда? На склад? Сокращать людей?»

Наричаш шефа на руския съюз на промишлеността и предпринимателите Александър Шохин , и реча му на бизнес-отчетите за 2022 г в РФ за... фалшиви  новини??  Спекулации и заключения ?? ??

Накратко... бива ли така да отричаш едни от най влиятелните и големи руски източници  в промишлеността, икономиката и бизнеса ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, miro20 написа:

Чудесна новина.

Не знам какво ти е смешно, я кажи кога у нас ще арестуват илипроведат импийчмънт на рашистката марионетка и национален предател в Президентството ??

Я прочети какво пише в статията ти ? - Извикан е главен прокурор след което е арестуван.

При нас какво стана когато Прокуратурата влезе в Президентството ?

В Германия не пише да е излязал някой мухльо с юмруче да води платени и организирани агитки по фейсбук от някоя мутра-олигарх ,да защитават гнилите си ябълки :)

Да не си бил пиян, когато си писал това?

:giggle1:

На въпросът ти:

"я кажи кога у нас ще арестуват илипроведат импийчмънт на рашистката марионетка и национален предател в Президентството ??"

отговора е никога, няма никакви правни основания за подобно нещо, разни помиярчета ще продължават да си лаят, но това няма никакво значение.

:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, miro20 написа:

Уникална реклама или анти-реклама  за малоумници от РТ. Всъщност, и аз не знам какво е /cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_giggle1.gif/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_laughing4.gif

Просто пропаганда за "замръзващата Европа " . /cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_laughing4.gif

Всъщност, показаното е жива реалност,само че и най вече в руската провинция....

Я да видим какво цитира :

Наричаш шефа на руския съюз на промишлеността и предпринимателите Александър Шохин , и реча му на бизнес-отчетите за 2022 г в РФ за... фалшиви  новини??  Спекулации и заключения ?? ??

Накратко... бива ли така да отричаш едни от най влиятелните и големи руски източници  в промишлеността, икономиката и бизнеса ???

Ти не разбра ли, че колкото и цитати да пускаш, фалшивият контекст, който добавяш към тях, не е верен? Просто приеми факта, че колкото и да се пулиш, блещиш и спамиш някакви емотикони, Русия просто няма да банкрутира и изчезне - тъй като Путин е на власт. И отново ти напомням, че написаното от теб не оспорва това, което написах в погорните си публикации.

Ти така и не разбра, че САЩ и ЕС не представляват целия свят. Просто защото САЩ и ЕС не купуват от Русия, това НЕ означава, че няма кой да купува от Русия. Нали знаеш, ме има и други места по света. Като едните не искат да купуват, някой друг ще иска да купува; пазарите си пренасочват, проблемите се решават.

Продължавай да се ядосваш, че Русия съществува.

angry-wojak.gif

И защо изобщо комуникираш с мен, да си намираш извинени да пишеш измислените си твърдения ли? Нали точно ти самият каза, че не искаш да ми обръщаш внимание. Казваш го тук:

IMG-20221223-212421.jpg

Ако не искаш да ми обръщаш внимание на "пасквилите", защо обръщаш внимание на писанията ми и защо ги коментираш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, M.Николов написа:

отговора е никога, няма никакви правни основания за подобно нещо, разни помиярчета ще продължават да си лаят, но това няма никакво значение.

"разни помиярчета" комунета си искат вожда който да ги клати  във всякакви пози  и начини.

Такива като теб.

това разбира се, няма нищо общо с правова държава.

преди 2 часа, PigMan9 написа:

Ти не разбра ли, че колкото и цитати да пускаш, фалшивият контекст, който добавяш към тях, не е верен?

комсомолец, идея си нямам какъв фалшив контекст виждаш. Цитирам ти конкретни руски източници . Политици, шефове на органиации, държавни министерства и институции.  Цитирай кое от казаното от тях не е вярно без стандартните ти простотии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какво нещо е истеричния  страх и трескава паника....

Путлю от пръцване ще получи инфаркт... :) 

Точно казано :

1 дни  ·

Как се създава руското мислене
Из спомените на съпругата на академик Андрей Сахаров, Елена Бонер:
"1971 година. Пътуваме с такси в Москва. Шофьорът е млад и приказлив. Разказва за живота си. За да ориентира за хронологията на събитията, казва:
- Това беше, когато чехите ни нападнаха.
Имаше предвид август 1968 г.
Сахаров уточнява:
- Кой кого е нападнал?
- Ами, спомнете си, чехите ни нападнаха. В Прага."
(цитатът назаем от Алекс. Пелев)
Те и днес живеят с мисълта, че украинците са нахлули в Русия, а не обратното. Днес си имаме работа със същите като таксиджията. Пропагандата им описва, че враг ги напада, Запада, нацистите идат, искат да ни унищожат.
Това е голямата спекулация на Путин - създава външен враг, за да се обединят около него. Представя завоевателната си империалистическа война като продължение на Отечествената война против фашизма.
Има такива заблудени и у нас. Русия не е това, което им се привижда, като някакво продължение на социализма, СССР и соцлагера. Русия е възможно най-див капитализъм и империализъм, който се представя за защитник на социализма и за борба срещу фашизма. Някои приемаха Русия като някакъв контрапункт, сила срещу хегемонията на САЩ, като противопоставяне на крайния либерализъм в Запада. Сега тези са в положение да мълчат или да защитават една незащитима варварска война с разрушаване на градове, електростанции и т. н. Критиците на Запада, които имат основания, сега са в положение на путинисти. Вредата на Путин не е само за Русия, а и за целия свят, далеч извън.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, miro20 написа:

Какво нещо е истеричния  страх и трескава паника....

Путлю от пръцване ще получи инфаркт... :) 

Точно казано :

1 дни  ·

Как се създава руското мислене
Из спомените на съпругата на академик Андрей Сахаров, Елена Бонер:
"1971 година. Пътуваме с такси в Москва. Шофьорът е млад и приказлив. Разказва за живота си. За да ориентира за хронологията на събитията, казва:
- Това беше, когато чехите ни нападнаха.
Имаше предвид август 1968 г.
Сахаров уточнява:
- Кой кого е нападнал?
- Ами, спомнете си, чехите ни нападнаха. В Прага."
(цитатът назаем от Алекс. Пелев)
Те и днес живеят с мисълта, че украинците са нахлули в Русия, а не обратното. Днес си имаме работа със същите като таксиджията. Пропагандата им описва, че враг ги напада, Запада, нацистите идат, искат да ни унищожат.
Това е голямата спекулация на Путин - създава външен враг, за да се обединят около него. Представя завоевателната си империалистическа война като продължение на Отечествената война против фашизма.
Има такива заблудени и у нас. Русия не е това, което им се привижда, като някакво продължение на социализма, СССР и соцлагера. Русия е възможно най-див капитализъм и империализъм, който се представя за защитник на социализма и за борба срещу фашизма. Някои приемаха Русия като някакъв контрапункт, сила срещу хегемонията на САЩ, като противопоставяне на крайния либерализъм в Запада. Сега тези са в положение да мълчат или да защитават една незащитима варварска война с разрушаване на градове, електростанции и т. н. Критиците на Запада, които имат основания, сега са в положение на путинисти. Вредата на Путин не е само за Русия, а и за целия свят, далеч извън.

Не знам откъде ги изкарваш тези миксове от думи и изречения, но не става ясно какво общо има днес с 1971г. Ти в 20ти век ли живееш или в 21ви век? Нали осъзнаваш, че в момента е 21ви век, както и управлението на Русия също е от 21ви век.

Останалото, което си написал, е лъжа. Не, Русия не е "див капитализъм"; в Русия капитализма не е толкова развит, че да бъда класифицирани като империализъм. И не, войната не е представена като война срещу фашизма. Войната се провокира от опитите на САЩ за разширяване на НАТО към Русия. Още през 1997г., Глобалистите в САЩ знаеха, че разширяване на НАТО към Русия ще предизвика отговор (записано е на видео). Като имаш това предвид, и сам можеш да си отговориш на въпроса кой е виновен за войната. Факт е, че нямаше война преди 2014г, когато беше извършен преврата. Факт е, че Путин доброволно призна границите на Украйна. Ако Русия искаше да завземе Украйна, защо не го направи преди 2014г, преди Колективния Запад да започне милитаризация и радикализация в Украйна?

Това, което си написал, е съзнателна лъжа, написана от лъжец, чиято аудитория е политически неграмотни и необразовани хора, които не разбират от политика и геополитика. Написаната лъжа, ако не е съзнателна лъжа на платен пропагандист, най-вероятно е продукт на обърканите представи на някакъв човек, който е последовател на Американското Изключение, и игнорира истината за външните политики на САЩ. Ако попиташ въпросният човек да ти даде примери за "руска хегемония", няма да може да ти даде такива.

Световната хегемония, било то политическа, геополитическа, културна или идеологическа, се държи от САЩ, частната корпорация на Глобалистите.

Ти какви примери можеш да ми дадеш за "руско влияние" в България или САЩ, къдато Демократичната партия лъже, че Русия контролира държавата? Сигурно искрено вярваш на дезинформационна кампания от 2016г и фалшивия Steele dossier, както и останалите развенчани изкуствени митове относно "Russian interference" и други лъжи, които те разпространиха в цял свят и сега се използват като извинения и оправдания от тролове и фалшиви политици.

ЕДИТ: както предположих, копираш странните разсъждения и заключения от някакъв журналист, който не е журналист... или поне на мен не ми прилича на такъв.

IMG-20221224-052412.jpg

IMG-20221224-054000.jpg

IMG-20221224-054032.jpg

Явно г-н Иван Бакалов е пропагандист, който си служи с предварително подготвени, ready-to-use аргументи, и не може да спори правилно.

Г-н Иван Бакалов е и лъжец, който лъже, че Русия експлоатира Африка. Африка се управлява от Западни неолиберални структури, като УНИЦЕФ, ЮНЕСКО, СЗО, ООН, фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Също така, Африка се експлоатира и приватизира от Западни корпорации.

За да научиш повече за американския неолиберален световен модел и доларовата хегемония, прочети това: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=15&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

И като става въпрос за рушене на Африка, САЩ, а не Русия умишлено държат Африка в бедност. Виж и това: https://janataweekly.org/let-us-never-forget-why-muammar-gaddafi-was-assassinated/

САЩ, а не Русия налагат санкции срещу света, докато ОТКРИТО И В ПРАВ ТЕКСТ казват, ме целта е спиране на развитието на целевите държави.

На средните картинки какви компании са показани, според г-н Иван Бакалов, американски компании и проксита им, или руски компании? А кой налага дългово задлъжняване чрез даване на хуминатирна помощ и правене на филантропия, които всъщност означават даване на кредити и подписване на търговски договори, Русия или САЩ?

GAS-min-600x492.jpg

5216afb3a0fe439caf4bbc74c5106bc0-6.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

"разни помиярчета" комунета си искат вожда който да ги клати  във всякакви пози  и начини.

Такива като теб.

Единствено теб те клати Бойко с 200!

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 24.12.2022 г. в 5:22, PigMan9 написа:

Не знам откъде ги изкарваш тези миксове от думи и изречения, но не става ясно какво общо има днес с 1971г. Ти в 20ти век ли живееш или в 21ви век? Нали осъзнаваш, че в момента е 21ви век, както и управлението на Русия също е от 21ви век.

Останалото, което си написал, е лъжа. Не, Русия не е "див капитализъм"; в Русия капитализма не е толкова....................

Защото нямаш акъл и интелект да осмислиш казаното.

Тревата е  синя.  За теб важи в пълна  сила тазипритча :

https://www.facebook.com/alexander.simidchiev/posts/pfbid05nMh2WPY2MZtY2RPcNixz1S6Wmh7Xufmii1qqP4cgpHmAJfzB4Xv4HJAYLAMtb7tl

пп

По темата

Путлю на срещата на 9-тимата от СНГ подарил по единпръстен.

Като оставим настрана каква грозотия са, някои правят сравнение с произведението на Толкин :)

Саурон и назгулите му роби.

FlAlMJtWQAA2PZF?format=jpg&name=small

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, miro20 написа:

Защото нямаш акъл и интелект да осмислиш казаното.

Тревата е  синя.  За теб важи в пълна  сила тазипритча :

https://www.facebook.com/alexander.simidchiev/posts/pfbid05nMh2WPY2MZtY2RPcNixz1S6Wmh7Xufmii1qqP4cgpHmAJfzB4Xv4HJAYLAMtb7tl

Кое точно е истина? Кое от твърденията на Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, е вярно?

Вярно ли е, че Русия и империалистка държава? Ако да, обясни как и защо Русия я империалистка държава. Ако империализъм означава напреднал стадии на капитализъм, а в Русия никога не е имало силно развит капитализъм, тогава как Русия е империалистка държава?

Достатъчно ми беше да видя как Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, реагира и отговаря на конфронтация. Сред като видях "способностите" му за обяснения, разсъждения и излагане на доказателства, разбрах, че това е поредния човек, който чете CNN, BBC, NBC, The Guardian, Radio Free Europe, както и други медии за фалшиви новини, които си служат с Ad Hitlerum, да налагат пропаганда срещу нормалните държави и лидери, които се противопоставят на опитите на Колективния Запад да наложи фалшивите си ценности и идеологии, като универсални в цял свят.

Две картинки бяха достатъчни, че да направят така, че лъжата, която Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, налага относно "Руски див капитализъм, експлоатиращ Африка", да се опровергае. Африка е неформална частна собственост на САЩ, а не на Русия. В африканската територия има основно американски НПО-та, фондации, огранидации, фондации и други...

Който не е видял оспорването на лъжите, които Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, налага, може да ги види в с.едния цитат, съдържащ отговора, където се оспорват лъжите на Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист:

на 24.12.2022 г. в 5:22, PigMan9 написа:

Останалото, което си написал, е лъжа. Не, Русия не е "див капитализъм"; в Русия капитализма не е толкова развит, че да бъда класифицирани като империализъм. И не, войната не е представена като война срещу фашизма. Войната се провокира от опитите на САЩ за разширяване на НАТО към Русия. Още през 1997г., Глобалистите в САЩ знаеха, че разширяване на НАТО към Русия ще предизвика отговор (записано е на видео). Като имаш това предвид, и сам можеш да си отговориш на въпроса кой е виновен за войната. Факт е, че нямаше война преди 2014г, когато беше извършен преврата. Факт е, че Путин доброволно призна границите на Украйна. Ако Русия искаше да завземе Украйна, защо не го направи преди 2014г, преди Колективния Запад да започне милитаризация и радикализация в Украйна?

Това, което си написал, е съзнателна лъжа, написана от лъжец, чиято аудитория е политически неграмотни и необразовани хора, които не разбират от политика и геополитика. Написаната лъжа, ако не е съзнателна лъжа на платен пропагандист, най-вероятно е продукт на обърканите представи на някакъв човек, който е последовател на Американското Изключение, и игнорира истината за външните политики на САЩ. Ако попиташ въпросният човек да ти даде примери за "руска хегемония", няма да може да ти даде такива.

Световната хегемония, било то политическа, геополитическа, културна или идеологическа, се държи от САЩ, частната корпорация на Глобалистите.

Ти какви примери можеш да ми дадеш за "руско влияние" в България или САЩ, къдато Демократичната партия лъже, че Русия контролира държавата? Сигурно искрено вярваш на дезинформационна кампания от 2016г и фалшивия Steele dossier, както и останалите развенчани изкуствени митове относно "Russian interference" и други лъжи, които те разпространиха в цял свят и сега се използват като извинения и оправдания от тролове и фалшиви политици.

ЕДИТ: както предположих, копираш странните разсъждения и заключения от някакъв журналист, който не е журналист... или поне на мен не ми прилича на такъв.

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://i.postimg.cc/T3FyWyh9/IMG-20221224-052412.jpg

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://i.postimg.cc/nhWsQ30g/IMG-20221224-054000.jpg

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://i.postimg.cc/qRsgS44H/IMG-20221224-054032.jpg

Явно г-н Иван Бакалов е пропагандист, който си служи с предварително подготвени, ready-to-use аргументи, и не може да спори правилно.

Г-н Иван Бакалов е и лъжец, който лъже, че Русия експлоатира Африка. Африка се управлява от Западни неолиберални структури, като УНИЦЕФ, ЮНЕСКО, СЗО, ООН, фондация "Бил и Мелинда Гейтс". Също така, Африка се експлоатира и приватизира от Западни корпорации.

За да научиш повече за американския неолиберален световен модел и доларовата хегемония, прочети това: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=15&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=hOKQtn&target_type=answer

И като става въпрос за рушене на Африка, САЩ, а не Русия умишлено държат Африка в бедност. Виж и това: https://janataweekly.org/let-us-never-forget-why-muammar-gaddafi-was-assassinated/

САЩ, а не Русия налагат санкции срещу света, докато ОТКРИТО И В ПРАВ ТЕКСТ казват, ме целта е спиране на развитието на целевите държави.

На средните картинки какви компании са показани, според г-н Иван Бакалов, американски компании и проксита им, или руски компании? А кой налага дългово задлъжняване чрез даване на хуминатирна помощ и правене на филантропия, които всъщност означават даване на кредити и подписване на търговски договори, Русия или САЩ?

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://i.postimg.cc/8cs07n7s/GAS-min-600x492.jpg

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://i.postimg.cc/VvTHnBtg/5216afb3a0fe439caf4bbc74c5106bc0-6.jpg

Както правят другите лъжци, тролове и платени пропагандисти, Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, също твърди, че това, което говори, е вярно. Иначе, когато Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, бъде оспорен и няма какво да каже, използва подобни escape-excuses, като на другите лъжци, тролове и платени пропагандисти: "Вижте, не ми се спори. Ако мислите, че ви лъжа, не спорете с мен."

Ако аз в момента кажа, че от другата страна на Плутон има летящи дракони, а вие ме оспорите, просто мога да ви кажа, че аз съм прав, а вие грешите, но няма да споря повече, тъй като не ми се спори повече. Разбира се,че така ще кажа, щом не искам да призная, че греша, но пък и нямам с какво директно да продължа да споря и подкрепям твърденията си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, PigMan9 написа:

.....

........как Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, реагира и отговаря на конфронтация.............. да наложи фалшивите си ценности и идеологии,............

.............че лъжата, която Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, налага ........

.......... оспорването на лъжите, които Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, налага, ...............се оспорват лъжите на Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист:

..........Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, ............ Иван Бакалов, който е лъжец и фалшив журналист, ............като на другите лъжци, тролове и платени пропагандисти.....

Ако аз в момента кажа, че от другата страна на Плутон има летящи дракони.............

Лекувай се, комсомолец... :hit:

По темата

Прогнозите наМедведев

И тоя като комсомолежа зоби яко ...  :)  Ама те със Захарова се надпреварват със запоите и шмъркането ... Често хората се питат защо  по почивните дни  изсират едни странни   постове в мрежата  :)

:)  

в ЧВК Вагнер също недоволстват. Потвърдено от Пригожин

ако това недоволство се обърне в нещо по сериозно... В конфликт между силовите военни структури....  Това е вече истинска опасност за Путлю и режима .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, _nib_ написа:

Това другата гледна точка от пропадналия краварски ютуб ли е ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1 ч.  ·

Късно вечерта на 30 декември руският президент Владимир Путин е издал нов указ, с който се разрешават разплащания в чуждестранна валута с купувачи от неприятелски страни за доставки на руски газ. Това на практика означава, че Москва капитулира по отношение на газа и изпитва остра нужда от пари.
Сред причините за тази ситуация със сигурност е фактът, че газовото оръжие на Русия вече не работи. През годината ЕС успя да се справи с алтернативните доставки и да напълни хранилищата си на максимум, като същевременно намали с 20% потреблението на газ. Така тази зима не се очаква криза с осигуряването на газ, цените на суровината се успокояват (70-80 евро/мВтч за януари, при над 330 евро през август). В същото време руският газ вече формира под 9% на европейския пазар и трудно намира други клиенти в такива обеми. Което оставя "Газпром" без свежи приходи...

2 ч.  ·
Указ на Путин с който "разрешава" плащането за руски газ да бъде реализирано във валутата на договора - тоест в евро или долари. Май някой е закъсал много с валутните приходи в бюджета. Закъсняло признание на Путин, че решението му да наложи със сила плащането в рубли на практика е унищожило достъпа на руския газ до най-големия пазар - Европа. Късно е либе за китка.
Следствия - този номер чрез укази да се променят съществени условия в търговски договори вън от съмнение ще намери санкция, защото подкопава цялото международно търговско право. Не може всичко да бъде форс мажор, колчем някой овластен политик му хрумне да си играе с правни трикове.
Второ, с изключение на Gasum няма компания, която да дължи пари на Газпром. И тя ги дължи за вече доставен газ, а не както юнаците у нас казаха, че Газпром спечелил арбитража в Стокхолм.
Трето, следете какво става с курса на рублата, след като отпада котвата, която я държеше надолу. Ерго - инфлация, срив на валутата, печатане на пари и .... да не си руски гражданин - спестяванията ви отиват на "кино". Защото трябва да се печатат рубли за да финансират войната.
2023 година определено ще бъде година на развръзката в Русия.
За сведение на Волгин, Христов, Радев, Нинова, Копейкин и прочие "умни глави".
Много моля следете какво става с опитите на Радев да внесе руски газ през Турция. Когато користта срещне глупостта.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, miro20 написа:

1 ч.  ·

Късно вечерта на 30 декември руският президент Владимир Путин е издал нов указ, с който се разрешават разплащания в чуждестранна валута с купувачи от неприятелски страни за доставки на руски газ. Това на практика означава, че Москва капитулира по отношение на газа и изпитва остра нужда от пари.
Сред причините за тази ситуация със сигурност е фактът, че газовото оръжие на Русия вече не работи. През годината ЕС успя да се справи с алтернативните доставки и да напълни хранилищата си на максимум, като същевременно намали с 20% потреблението на газ. Така тази зима не се очаква криза с осигуряването на газ, цените на суровината се успокояват (70-80 евро/мВтч за януари, при над 330 евро през август). В същото време руският газ вече формира под 9% на европейския пазар и трудно намира други клиенти в такива обеми. Което оставя "Газпром" без свежи приходи...

2 ч.  ·
Указ на Путин с който "разрешава" плащането за руски газ да бъде реализирано във валутата на договора - тоест в евро или долари. Май някой е закъсал много с валутните приходи в бюджета. Закъсняло признание на Путин, че решението му да наложи със сила плащането в рубли на практика е унищожило достъпа на руския газ до най-големия пазар - Европа. Късно е либе за китка.
Следствия - този номер чрез укази да се променят съществени условия в търговски договори вън от съмнение ще намери санкция, защото подкопава цялото международно търговско право. Не може всичко да бъде форс мажор, колчем някой овластен политик му хрумне да си играе с правни трикове.
Второ, с изключение на Gasum няма компания, която да дължи пари на Газпром. И тя ги дължи за вече доставен газ, а не както юнаците у нас казаха, че Газпром спечелил арбитража в Стокхолм.
Трето, следете какво става с курса на рублата, след като отпада котвата, която я държеше надолу. Ерго - инфлация, срив на валутата, печатане на пари и .... да не си руски гражданин - спестяванията ви отиват на "кино". Защото трябва да се печатат рубли за да финансират войната.
2023 година определено ще бъде година на развръзката в Русия.
За сведение на Волгин, Христов, Радев, Нинова, Копейкин и прочие "умни глави".
Много моля следете какво става с опитите на Радев да внесе руски газ през Турция. Когато користта срещне глупостта.

Газови идиоти сър..... Погасяване на задължения във валута не е основания за възстановяване да доставки. За нови доставки си продължава превалутирането в рубли. Промяната в указа е именно за случаи като този с Gasum. И този случай няма да е последен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, miro20 написа:

Пак с нагласените актьори и верни ФСБ охранники :) 

Понеже е руса и значи са един и същи човек. След нова година спешно на офталмолог.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, miro20 написа:
Пак с нагласените актьори и верни ФСБ охранники :) 

Помниш ли случката с Бочко и едно подарено яке, когато горкият УЖ общ работник на пътно-то получил якето.... се оказа общински съветник от ГРОБ?

Не се сещам тогава да беше възмутен от нагласените актьори, нали г-н Двуличник?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...