Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

преди 5 минути, maxthon написа:

Предполагам знаеш, че такъв протокол има в почти всяка една страна. Другарчето ти Потус ще го пуснат ли да се разхожда току така? Или пък оня новия крал с дебелите пръсти? Дори киевският главен клоун обикаля обиколен от охраната си сам.

Ами не. Празненства  има по цял свят. И тези които празнуват по стар стил.

Само в Рашистан червения площад бе блокиран заради страха на Путлю да не преастнат тържествата в безредици, и само Путлю седи сам в скалъпена църковна евтина режисура за медийната пропаганда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, miro20 написа:

Само в Рашистан червения площад бе блокиран заради страха на Путлю да не преастнат тържествата в безредици, и само Путлю седи сам в скалъпена църковна евтина режисура за медийната пропаганда.

До преди малко беше в бункера сега се оказва май където е бил наистина. Дали площада е разчистен със снимки от вътре няма как да знаеш. Колкото до протокола: има си го навсякъде по света и при подобни случаи на доста места ще се използват еднакви или доста подобни мерки.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 часа, maxthon написа:

До преди малко беше в бункера сега се оказва май където е бил наистина. Дали площада е разчистен със снимки от вътре няма как да знаеш. Колкото до протокола: има си го навсякъде по света и при подобни случаи на доста места ще се използват еднакви или доста подобни мерки.

Пак нищо не си разбрала.

Хората излизат на площадите,както у нас излизаме да погърмим и да празнуваме на площада, независимо кой от официалните лица е там.

Путлю се бои от големи тълпи, от прерастване на празнуващи подквасени в нещо по друго .

То затова и арестуват дори за "еденичен пикет" с плакатче - не на войната . И не, Путлю го няма до плаката, но хората ги арестуват, дори да са на "дальний восток" .

:)

Така че няма противоречие в московския локдаун / който не е заради ковид а заради путлюстрах от безредици /  и театъра на насрания от страх, Путлю в бункера.

и на какви катарзиси сме свидетели :

🎤🤡Экс-идеолог «Eдиной Pоссии», топивший за войну, внезапно призвал готовиться к поражению и развалу страны.

Ecли Pоссия проиграет, то война перейдёт на её территорию с угрозой оккупации и разделения на несколько частей вплоть до краха, уверен (https://www.business-gazeta.ru/article/579007) бывший депутат Госдумы Сергей Марков, а ныне завсегдатай шоу Соловьёва и Скабеевой.

Вторжение в Украину, которое планировалось как блицкриг, переросло в «долговременную операцию»: «Россия оказалась слабой. По сути, американцы нанесли поражение российской армии руками украинской».

Заговорил Марков и о провале мобилизации (надо было проводить её в марте), и о дефиците союзников (Китай может ввести санкции): «Россия не выигрывает. Никто не хочет стать союзником того, кто потерпит поражение».

преди 22 часа, maxthon написа:

Дали площада е разчистен със снимки от вътре няма как да знаеш. Колкото до протокола: има си го навсякъде по света и при подобни случаи на доста места ще се използват еднакви или доста подобни мерки.

свещенна простота.

Кой говори за "снимки отвътре" бре. Не знаеш че червения площад бе блокиран и никой не празнува и няма фойервеки ли ???

Цитат

В новогоднюю ночь доступ на Красную площадь, площадь Революции и Манежную ограничат (с 18 вечера до 7 утра), сообщили РИА Новости в департаменте безопасности Москвы

https://thepage.ua/news/novyj-god-2023-goda-v-moskve-usilennaya-pvo-i-pro-i-zakrytaya-krasnaya-ploshad

7 000 полиция и 2 000 военни  са изкарани като на "бойно дежурство" .

Страаааах....

Я дай пример къде "по света има подобни или еднакви мерки" ???

Благодаря предварително :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, miro20 написа:

Хората излизат на площадите,както у нас излизаме да погърмим и да празнуваме на площада, независимо кой от официалните лица е там.

Сега само остана да напомниш кога последно си видял политическо лице в навечерието на Нова година някъде по площадите сред хиляди хора. Аз затова ти казах, че има протокол във всяка страна за лица от такъв ранк. Няма да видиш нито Потус така, нито Фокус, нито Мокус.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, maxthon написа:

Сега само остана да напомниш кога последно си видял политическо лице в навечерието на Нова година някъде по площадите сред хиляди хора. Аз затова ти казах, че има протокол във всяка страна за лица от такъв ранк. Няма да видиш нито Потус така, нито Фокус, нито Мокус.

Важните политически лица се пазят, тъй като няма как да се знае дали няма hitman-чета, скрити в тълпата.

Допълнителни предпазни мерки се налагат и когато има риск от избухване на бунтове (външно финансирана политическа дестабилизация).

След това, пропагандистите умишлено погрешно представят предпазните мерки, като ги представят като "диктатура", "тероризъм" и "страх", без да са такива.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, maxthon написа:

Проблема е че в москва НЯМА ХОРА НА ПЛОЩАДИТЕ.

:laughing4:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, miro20 написа:

Проблема е че в москва НЯМА ХОРА НА ПЛОЩАДИТЕ.

От видеото на Путин в църквата ли стигна до извода? Да повторя В църквата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, maxthon написа:

Сигурно отново говори неверни неща.

Кажи ми за какво точно става въпроса, за какви хора по площадите става въпрос, че да направя независима проверка и да стигнем до истината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, maxthon написа:

преди 31 минути, miro20 написа:

свещенна простота.

Кой говори за "снимки отвътре" бре. Не знаеш че червения площад бе блокиран и никой не празнува и няма фойервеки ли ???

преди 31 минути, miro20 написа:

Пак нищо не си разбрала.

Путлю се бои от големи тълпи, от прерастване на празнуващи подквасени в нещо по друго .

То затова и арестуват дори за "еденичен пикет" с плакатче - не на войната . И не, Путлю го няма до плаката, но хората ги арестуват, дори да са на "дальний восток" .

Така че няма противоречие в московския локдаун / който не е заради ковид а заради путлюстрах от безредици /  и театъра на насрания от страх, Путлю в бункера.

Защо ме караш да повтарям едно и също ???

Ти бот ли си какво ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Не знаеш че червения площад бе блокиран и никой не празнува и няма фойервеки ли ???

Там ли се отбелязва по принцип Рождество Христово или някъде другаде, примерно в църквите? Че и фоерверки. Май си останал с впечалението, че се празнува нещо съвсем друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, maxthon написа:

Там ли се отбелязва по принцип Рождество Христово или някъде другаде, примерно в църквите? Че и фоерверки. Май си останал с впечалението, че се празнува нещо съвсем друго.

Ти наистина си някакъв бот. Никога не си знаела какво е Рождество,какво е религиозните празници, как се е отбелязвало, и в Москва май не си била .

Торолка спамерка.

Ето как се празнуваше Рождеството преди войната

https://ria.ru/20100111/203841529.html?chat_room_id=203841529

Около 3 млн человек посетили новогодние мероприятия в Москве

Читать ria.ru в

В городе проведено более 6 тысяч мероприятий, в том числе более 600 новогодних и рождественских акций и программ городского и окружного уровня.

виж колко народ се е стекъл на Рождестенската служба,която дорине знаеш че е нощем на 6 срещу 7-ми.    . Но това преди войната. 2019 г .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, miro20 написа:

Ти наистина си някакъв бот.

Даваш ми видео от църква и именно това казвам и аз. Рождество Христово се отбелязва там. Ти си този възмущаваш се защо няма хора по червения площад и даже по "нашенски" да използват и фойерверки. Защо си мислиш, че няма хора отбелязали Рождеството? Не си прочел в РИА? Е може пък да са решили тази година да не отразят новината. Или пък са я отразили, но пък не си успял да я намериш. Путин е отишъл в друга църква и го направи световен проблем. Казаха ти, че има протокол за такива неща както навсякъде. Но пък после аз съм бил бота според този, който не спира да чете глупостите на ботовете по социалните мрежи. Е спри се вече да с това огледално наречие и да показваш другите в амплоа присъщо реално за самия себе си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, maxthon написа:

Даваш ми видео от църква и именно това казвам и аз. Рождество Христово се отбелязва там. Ти си този възмущаваш се защо няма хора по червения площад и даже по "нашенски" да използват и фойерверки. Защо си мислиш, че няма хора отбелязали Рождеството? Не си прочел в РИА? Е може пък да са решили тази година да не отразят новината. Или пък са я отразили, но пък не си успял да я намериш. Путин е отишъл в друга църква и го направи световен проблем. Казаха ти, че има протокол за такива неща както навсякъде. Но пък после аз съм бил бота според този, който не спира да чете глупостите на ботовете по социалните мрежи. Е спри се вече да с това огледално наречие и да показваш другите в амплоа присъщо реално за самия себе си.

Въпбще разбираш ли какво ти говоря и цитирам ? ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 9.01.2023 г. в 22:21, miro20 написа:

Ами не. Празненства  има по цял свят. И тези които празнуват по стар стил.

Несериозни приказки. Как анализира тези писания?

Злобата не е добър съветник...!

Не съм тръгнал да убеждавам, защото ако имаш "стимул", няма как да те оборя...!

Лично аз, пазарувам в Лидъл, пазарувам и в Берьозка...!

Разликата в качеството е очевадна...!

Така, както в ЦУМ и Кореком, преди 40 години, ако изобщо разбираш, какво имам предвид...!

Та тогава, злобата бе почти на същото ниво, но загуби именно "Рашистан", както се изразяваш...!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, dimd написа:

Несериозни приказки. Как анализира тези писания?

Злобата не е добър съветник...!

Не съм тръгнал да убеждавам, защото ако имаш "стимул", няма как да те оборя...!

Лично аз, пазарувам в Лидъл, пазарувам и в Берьозка...!

Разликата в качеството е очевадна...!

Така, както в ЦУМ и Кореком, преди 40 години, ако изобщо разбираш, какво имам предвид...!

Та тогава, злобата бе почти на същото ниво, но загуби именно "Рашистан", както се изразяваш...!

Къде видя злоба  ?

Ако си видял народни шествия в църквата/те/  и хиляди хора по площадите пред тях, празнуващи Рождество, заповядай, аргументирай се.

Какво общо има това с пазаруването ?

У нас човек МОЖЕ да избира иМОЖЕ да намери много магазини за всеки джоб и качество.

В режима на Путлер, това е все по малко възможно , да не кажа... за милиони невъзможно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, miro20 написа:

Въпбще разбираш ли какво ти говоря и цитирам ?

Въобще не разбираш какво искаш да докажеш. Служба е имало и тази година в същата църква, която показа. Путин е отишъл в друга църква и това за теб е голям проблем. Обясниха ти защо изобщо не е проблем, но тезата на бота от туитър трябва да защитаваш до последно със зъби и нокти.

преди 7 часа, miro20 написа:

Ако си видял народни шествия в църквата/те/  и хиляди хора по площадите пред тях, празнуващи Рождество, заповядай, аргументирай се.

Само ти ли не видя, че и тази година има служба от същото място, което показа? Има репортажи от най-различни места как са отразили празнуващи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защо е този спор, като е ясно какво представлява РФ и режима на Путин.

Преди да започне войната РФ се показваше пред света образно така:

a1.png

Но после, след нахлуването в Украйна и пренебрегването на всички международни договори, се видя реалността в РФ:

a2.png

В РФ лъжата е национален приоритет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 часа, maxthon написа:
преди 17 часа, miro20 написа:

Само ти ли не видя, че и тази година има служба от същото място, което показа? Има репортажи от най-различни места как са отразили празнуващи.

Давай, покажи ги тези репортажи .

преди 10 часа, maxthon написа:

Въобще не разбираш какво искаш да докажеш. Служба е имало и тази година в същата църква, която показа. Путин е отишъл в друга църква и това за теб е голям проблем. Обясниха ти защо изобщо не е проблем, но тезата на бота от туитър трябва да защитаваш до последно със зъби и нокти.

Напротив .Повтарямнещо което се правиш на неразбрала поради бот-ските ти задъжения и безмозъчно матросовско упорство, граничещо с малоумен тъпизам и обясних и това.

В случая няма никакво противоречие да има служба в истинската църква, и това Путлю въобще да не е бил реАЛНО там заради фобията си и страха от хора , атентати и т.н.

И въпросния цирк с дубли / видя ли репортажа дето се чува "еще минуточку"  / да е в бункера с нагласени декори и изкуствено осветяване на прозорчета.

Излагацията че е показан сам като кукувица е също много показателен, спрямо предишни години, където СЪЩО ПОКАЗАХ как се е отслужвало.

Радвам се че сега не повтаряш малоумното ти " не се знае кога е службата" :) :)

Имаш напредък след няколко страници дето те мятам като кече о дувар. :) 

А освен военен "русский мир" с който се запознахме по сринатите тотално градове като Мариупол, затворите и изтезанията катов Буча и подобни ,има и типичен "мирен"  "русский мир"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, miro20 написа:

В случая няма никакво противоречие да има служба в истинската църква, и това Путлю въобще да не е бил реАЛНО там заради фобията си и страха от хора , атентати и т.н.

За какви истински и фалшиви църкви говориш пък сега? Не разбра ли, че Путин е бил в съвсем друга църква? Че и фобии взе да си измисляш, че има. Бункери, декори. Айде малко по-сериозно. Видяхме кой се снима на площада в Киев, а всъщност е пред зеленото пано. Казах ти вече стига си измисля неща, който ги правят едни хора и да ги проектираш върху други.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, maxthon написа:

Видяхме кой се снима на площада в Киев, а всъщност е пред зеленото пано.

Я пак ?

Май бъркаш "хромакей" техниките с които Путлю се изложи със стюардеси, микрофони и т.н.

:giggle1:

Да не забравиш като ми цитираш видеото на Зеленски със зеленото пано, да ми дадеш примерите с репортажите на всенародните веселия в Москва на Рождественската служба за което попитах по горе

преди 2 часа, maxthon написа:

Казах ти вече стига си измисля неща, който ги правят едни хора и да ги проектираш върху други.

Ти правиш точно това. :hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Да не забравиш като ми цитираш видеото на Зеленски със зеленото пано, да ми дадеш примерите с репортажите на всенародните веселия в Москва на Рождественската служба за което попитах по горе

Ти твърдиш, че такива неща няма и изискваш от мен да ти покажа обратното. Е по-нагъл от това можеш ли да бъдеш? Отвори един телеграм канал (за най-лесно) на някоя от основните новинарски издания в Русия и ще видиш отбелязване на Рождество в най-различни места включително и от същото място, което показа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, maxthon написа:

Ти твърдиш, че такива неща няма и изискваш от мен да ти покажа обратното. Е по-нагъл от това можеш ли да бъдеш? Отвори един телеграм канал (за най-лесно) на някоя от основните новинарски издания в Русия и ще видиш отбелязване на Рождество в най-различни места включително и от същото място, което показа.

Ох че трудно било да ми цитираш ... :) :)

Гърчовеееее :) 

А ето по темата една уникална ситуация :

Да обясня на путлюробите дето бъкел руски не разбират

- Все едно на едни от най запомнящите се наши протести  МВР дето ступа няколко протестиращи под колоните  да подаде искове срещу протестиращите девойки и младежи да им платят надниците и разходите че са ги били .

и то 11 исковижалби.

Найс , а ? :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, miro20 написа:

Ох че трудно било да ми цитираш ...

Не е трудно разбира се. Ти вадиш нелепите твърдения и ти трябва да си ги доказваш. Получи насоките, отивай и гледай.

преди 21 минути, miro20 написа:

А ето по темата една уникална ситуация

С какво е уникална? Че не знаем какво друго е направила освен, че протестира. А дали е направила нещо поредното ти ботче мълчи. Мога да се сетя за доста причини да бъде арестувана. И всичките предполагат въпросната дама да е извършила определени действия да си "заслужи" ареста.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Ох че трудно било да ми цитираш ...

Не е трудно разбира се. Ти вадиш нелепите твърдения и ти трябва да си ги доказваш. Получи насоките, отивай и гледай.

Ами аз не намирам. Не можеш да кажеш че не съм се постарал, след като ти показах как се епразнувало и посрещало Рождеството предишните години.

Опитах се да сравня със сегашното Рождество, и не намирам същите тълпи хора. Що така ?

Така че, хайде постарай се и ти . Давай, цитирай.

преди 1 час, maxthon написа:

С какво е уникална? Че не знаем какво друго е направила освен, че протестира. А дали е направила нещо поредното ти ботче мълчи. Мога да се сетя за доста причини да бъде арестувана. И всичките предполагат въпросната дама да е извършила определени действия да си "заслужи" ареста.

"не знаем" ? Кои сте многото вие зад женския ти профил дето не знаете ? От тролската фабика ли ? :) 

"дали е направила.... " , можеш да се сетиш.... "   , " всичкипредполагат.... "    Ти освен с измишльотини и вероятности, друго можеш ли да говориш ? ?

Ами че гугълни де. Или ботовете не се справяте с гугъл и аргументация ?

Да ти помогна тролке с още допълнителна информация и дори конкретни цифри :

https://www.idelreal.org/a/32212815.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитах се да сравня със сегашното Рождество, и не намирам същите тълпи хора. Що така ?

Даде ми отбелязване на Рождество от 2019 г. и питаш мен защо след това няма толкова много хора? Е какво има след 2019 г., което би накарало по-малко хора да отидат на службата ако не паднемията от ковид? Та последно какво не си видял отбелязване на Рождество по принцип или просто се заяждаш защо нямало толкова хора (по очевидна причина)?

"не знаем" ? Кои сте многото вие зад женския ти профил дето не знаете ? От тролската фабика ли ? :)

И ти си в кюпа ако не си се усетил. И ти не знаеш, но тролската фабрика (туитър) я цитираш ти.

Още първия абзац е достатъчен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...