Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 34 минути, maxthon написа:

Хайде дай и официално заповед или друг документ регулиращ това. Да не се окаже, че си го прочел някъде в Туитър?

В кабинета на офталмолога. Два часа и 18 мин. предаване и ти видя само свещеници?

Грам довод не си показал, но за сметка на това няма спор. Но пък продължаваш с измишльотините. Дубъли, декори. Е видяхме кой използва такива неща.

П.С. След като толкова си убеден, че в Москва освен в катедралната църква няма друго място, където е отбелязано Рождество, може да покажеш и стари материали да видим дали пак са само от там. Нямам спомен да си показал, значи да считаме, че в Москва отбелязването на Рождество се е извършило по един и същи начин през годините.

Гърчовеееее. нямаш нито едно сегашно видео от Москва , каквито показах предишни години .

Кде са тържествата в Москва ???

Та.. КЪДЕЕЕЕ ???

на 14.01.2023 г. в 21:00, maxthon написа:

Има предостатъчно материали

КЪДЕ ??

Travel Italy GIF by Colosseum

на 11.01.2023 г. в 8:00, maxthon написа:

Само ти ли не видя, че и тази година има служба от същото място, което показа? Има репортажи от най-различни места как са отразили празнуващи.

КЪДЕ ??

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Гърчовеееее. нямаш нито едно сегашно видео от Москва , каквито показах предишни години .

Е показа само едно клипче от катедралната църква. Нещо, което се повтаря всяка година. Нещо, което показах и аз. Какво още се предполага, че трябва да видиш? Информационните канали ще покажат отбелязване именно в катедралната църква. Това не означава, че само там е имало служба в Москва.

преди 8 минути, maxthon написа:

Е показа само едно клипче от катедралната църква. Нещо, което се повтаря всяка година. Нещо, което показах и аз. Какво още се предполага, че трябва да видиш? Информационните канали ще покажат отбелязване именно в катедралната църква. Това не означава, че само там е имало служба в Москва.

Ниииищо подобно от това което показах аз.

Да ти припомня малко по назад

:)

Гърчовееееее :) 

Ниииищо подобно от това което показах аз.

Служба в храма Христос Спасител през 2019г. Аз ти показах същата, но от тази година. Какво имаш в предвид под няма нищо общо? Мероприятието е едно и също и се провежда на едно и също място. Да не би съм показал съвсем друго място, че продължаваш да спориш?  И преди да си започнал с по-малкото хора вече ти се обясни защо. Помолих те да покажеш и най-малкото доказателство за налудничавите твърдения, че някой го е страх, но не се и пробва да го направиш. Спри се вече с опитите да докажеш нещо, което не съществува. Намери и грам информация,с която да потвърдиш тезата си и тогава се прави на една идея по-малко луд.

преди 24 минути, miro20 написа:

Та.. КЪДЕЕЕЕ ???

КЪДЕ ??

КЪДЕ ??

Дори не съм ви следил спора и пак ми е смешно шикалкавенето му :lol6:

То и няманужда. Просто се чудя до къде тролката рашистка и стига наглостта и безочието.

преди 44 минути, miro20 написа:

Просто се чудя до къде тролката рашистка и стига наглостта и безочието.

Наглост и безочие е да твърдиш нещо (църкви и декори в бункери), но пък да не можеш  да предоставиш и грам довод в твоя полза. Наглост и безочие е да твърдиш нещо за други, а всъщност да се оказва, че реално говориш за себе си.

преди 20 часа, miro20 написа:

Та.. КЪДЕЕЕЕ ???

Няма такива тържества като предишните години заради войната.

https://fakti.bg/world/731774-moskva-shte-posreshtne-nova-godina-bez-foierverki-i-golemi-ulichni-koncerti

преди 6 минути, M.Николов написа:

https://fakti.bg/world/731774-moskva-shte-posreshtne-nova-godina-bez-foierverki-i-golemi-ulichni-koncerti

Плюс няколко прозаични причини като Ковид и тазгодишните необичайно ниски температури в Москва. Не че руснаците не са свикнали на студ по принцип.

преди 1 час, maxthon написа:

Плюс няколко прозаични причини като Ковид и тазгодишните необичайно ниски температури в Москва. Не че руснаците не са свикнали на студ по принцип.

Ти нали имаше куп кадри показващи обратното бе :lol6:

преди 2 часа, maxthon написа:

Опорката с КОВИД не важи отдавна.

Ограниченията за Москва бяха МИНИМАЛНИ , и по скоро препоръчителни :

https://стопкоронавирус.рф/news/20211203-1831.html

Да не говорим че КОВИД започна 2019 г 

И именно аз показах кадри  и клипове на хиляди празнуващи , но тогава имаше една единствена разликя  - нямаше война.

Така че .. как така се получава... имаме ковид 2019г с празнувания за 2020 г , имаме рождественски празници с хиляди хора и тълпи , а сега.... имаме ослабени КОВИД мерки , но имаме ВОЙНА и страхливия насран Путлю с тотални рестрикции и ограничения за събирания в Москва  .

Ще се сетите ли връзката ?

Пак гърчовеееее макстонкееее .  не заслужи надника си от петербургските фабрики за тролове :) 

:) :)

преди 1 час, N1K17Y написа:
преди 2 часа, maxthon написа:

Ти нали имаше куп кадри показващи обратното бе :lol6:

Да, хем имала куп примери от официални източници, хем нито един линк няма отМосква , освен "прямая трансляция"  на поповете и самотния Путлю.

Хем ковида бил причина .Което пък си е лъжа. :) 

Абе мята се като шаран на сухо ... Колкото повече се върти , толкова повече затъва в противоречията си :) 

направо едно къмедно с аватара си тошеффффф :) 

преди 2 часа, M.Николов написа:

Дори комунето рашист николофффф се сети. Друг е въпроса че официално война според Кремъл - няма.

Сега ако се запита и .... защо войната е в Украйна, а страха в Москва ? :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

на 16.01.2023 г. в 0:07, miro20 написа:

Та.. КЪДЕЕЕЕ ???

КЪДЕ ??

/cdn-cgi/mirage/2e0417fa88f9d0b5aac2a988f37a0360c0ce3106cdee585541bd464e7062fb20/1280/https://media2.giphy.com/media/lNZuF7uFDzILv7AcKO/200.gif

КЪДЕ ??

/cdn-cgi/mirage/2e0417fa88f9d0b5aac2a988f37a0360c0ce3106cdee585541bd464e7062fb20/1280/https://media2.giphy.com/media/lNZuF7uFDzILv7AcKO/200.gif

Вместо да повтаряш едно и също, докато претендиращ, че разбираш, защо не ми обясниш за какво става въпрос, да извърша проверка?

Кажи за какво става въпрос, да видим дали е вярно или е поредната безсмислица, която си сглобил, използвайки случайни tweet-ове, пуснати от някакви лъжливи пропагандисти, като следните, примерно:

Fl-ERCEi-Xw-AUgg3q.jpg

Fl-ERCEh-Xk-AMls5o.jpg

main-qimg-9881a567b5731ddefecc00dbde6da0

преди 2 часа, PigMan9 написа:

защо не ми обясниш за какво става въпрос

Като не знаеш и не разбираш,  не се обаждай. Простичко е.

Не е за теб. Яж сладолед.

:hush:

преди 9 часа, miro20 написа:

И именно аз показах кадри  и клипове на хиляди празнуващи , но тогава имаше една единствена разликя  - нямаше война.

Ко речи 2019 а? А кой месец 2019г.? И показаните от теб теб кадри от кога са? Е има 10-11 месеца разлика между празнуване на Рождество за 2019 г. и появата на Ковид.

преди 10 часа, miro20 написа:

Сега ако се запита и .... защо войната е в Украйна, а страха в Москва ?

Защо си мислиш, че е страх? Нямаш нито един довод в полза на наличието му. Виж на Путин не му е първи път да отбелязва Рождество по такъв начин. Предишните години толкова го е било страх, че даже е бил и извън Москва. Дали го е страх или не иди да го питаш. До тогава айде ако обичаш да не си пробутваш опорките....

преди 7 часа, maxthon написа:
преди 17 часа, miro20 написа:

Ко речи 2019 а? А кой месец 2019г.? И показаните от теб теб кадри от кога са? Е има 10-11 месеца разлика между празнуване на Рождество за 2019 г. и появата на Ковид.

А това какво е бе ? Коя година ? а ? :hit:

Я покажи сега имаше ли такива тълпи около храмовете ?

Чакам :) 

преди 1 час, miro20 написа:

А това какво е бе ? Коя година ? а ?

Айде не успя  по един начин и започваш по друг. Какво каза сега нямало тълпа. Гледай на опашка чакат да влезнат. Какво беше сега и около Кремъл не можело да се припари.

преди 12 часа, miro20 написа:

Като не знаеш и не разбираш,  не се обаждай. Простичко е.

Не е за теб. Яж сладолед.

:hush:

Просто обясни за какво става въпрос. Ако искаш обективност, нужно е да има независима проверка, а не просто някакви убеждения и субективни интерпретации на случващото се.

преди 42 минути, maxthon написа:

Айде не успя  по един начин и започваш по друг. Какво каза сега нямало тълпа. Гледай на опашка чакат да влезнат. Какво беше сега и около Кремъл не можело да се припари.

@maxthon ,тъй като @miro20 не иска да ми каже, може ли ти да ми кажеш за какво става въпрос? Виждам, че от известно време се говори за някакви празненства в Москва, като се налагат критики срещу Путин. Обясни какво е общото между въпросните празненства и Путин, как, според miro20, Путин носи вина за случващото се, за да проуча ситуацията и да стигнем до обективната истина.

преди 21 минути, PigMan9 написа:

Обясни какво е общото между въпросните празненства и Путин, как, според miro20, Путин носи вина за случващото се, за да проуча ситуацията и да стигнем до обективната истина.

В желанието си да си затвърди тезата, че в Москва и в Русия като цяло има някакъв панически страх у управляващите там се започнаха налудначавите идеи за букнери, декори, забрана на хората да ходят на определени обществени места. Разбира се не успя по никакъв начин да даде смислен довод за първоначалната си "идея" и продължи с още и още други. Да беше казал, че има ментални проблеми щях да му помогна. Работя в текстилния отрасъл и имам все още контакти в един от големите предприятия за производство на ризи. Ще му направя кройка по мярка от плат със спандекс да му е по-удобно. Макар, че по-добре е чист памук, че току виж се е освободил и да ни залее отново с "идеите" си. Та в отговор бих казал, че няма нищо общо. То просто нещата, които твърди нямат нищо общо с реалността. Както казах вече многократно тук опитва се да докаже нещо, което не съществува. Май ще му е по-лесно да намери Йети или какво има в езерото Лох Нес.

преди 14 часа, maxthon написа:

Разбира се не успя по никакъв начин да даде смислен довод за първоначалната си "идея" и продължи с още и още други.

Напротив.

Видя се че никой не е посрещал нито около храма нито на червения площад в нощта на 6 срещу 7ми :) 

Ти не оспори , а тръгна да се оправдаваш с ковид мерки .

И ти наврях че ковид мерките не са фактор. :) 

Гърчовееееее :)   Само и само даоправдаете на путлю самотната излагация в црквата  и ограничителните мерки срещу хората .

:) 

преди 15 часа, PigMan9 написа:

@maxthon ,тъй като @miro20 не иска да ми каже, може ли ти да ми кажеш за какво става въпрос?

Казах ти . Като не знаеш и не разбираш, как обективно ще прецениш и видиш ??

Видя се че никой не е посрещал нито около храма нито на червения площад в нощта на 6 срещу 7ми

На опашка чакат, ти говориш нямало никой. Вземи си направление за спешен очен преглед и повече не ни занимавай с налудничавите си идеи.

преди 4 минути, maxthon написа:
преди 7 минути, miro20 написа:

Видя се че никой не е посрещал нито около храма нито на червения площад в нощта на 6 срещу 7ми

На опашка чакат, ти говориш нямало никой. Вземи си направление за спешен очен преглед и повече не ни занимавай с налудничавите си идеи.

Правиш ли разлика между нощ и ден  ??:giggle1:

И за домашно можеш да се запознаеш и какви бяха рестрикциите преди това в новогодишната нощ :

https://from-ua.com/news/635346-prazdnicnoe-nastroenie-v-centre-moskvy-policiya-izbivala-lyudei-i-pakovala-v-avtozaki-video.html

преди 22 минути, miro20 написа:

Правиш ли разлика между нощ и ден  ??

Не можеш да докажеш нещо, което не съществува. Въпреки това се опитваш всячески да го направиш и не ти се получава. Това не било фактор, онова не било фактор. Кое е фактора, че някой се страхува от нещо? Че този някой дори го няма на мястото на събитието..... Казах ти да дадеш и довод за наличие на страх, но не посочи нито един. Казаха ти и други фактори като отменени по-пищни празненства ти пак си навил на пръста, че има нещо друго. Отбелязаха ли празника - направиха го. Как са го направили си е тяхна работа. Хората в църквата по време на службата са доста и след нея, а може би и преди нея са отделили известно време около църквата. Надали са се озовали директно по домовете си. Пропагандирането на налудничавите идеи е изцяло твоя работа. Спри се вече!!!!

преди 26 минути, miro20 написа:

Проверка с металодетектор е рестрикция? Отделянето на съмнителни лица е рестрикция? Ограничаването на някои зони от площада с цел да няма чак толкова големи групи от хора е рестрикция? Ходи се застреляй....

преди 16 минути, insec написа:

E тази правозащитна организация да беше направила и малко снимки на направения меморил. За по-голяма достоверност на всички преписващи журналисти. Не е като да са нямали как да го направят. Фалшивите новини са до носовете на хората и само чакат да ги надушат (който успее).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.