Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Джугашвили

Препоръчан отговор

преди 36 минути, miro20 написа:

Относно цената на газта, видях и се убедих че 'газ пикаете" както казваме ние тук в България, от това че на Путлю му се провалиха изцяло схемите за геополитическо изнудване и извиване на ръце

Че кой пикае газ? Даже май ти се оплакваше, че цената за януари е много висока спрямо борсовата? И се наложи и да ти обясня даже защо е и подценена. А иначе пука му на Путин за нашите като цяло малки количества газ. Но за сметка на това алтернативата е много показателна с резултатите си. Индустриална инфлация от 50%+ са страхотен видим резултат както биха казали едни твои политически идоли. Но пък и те са виновни все пак за настоящото състояние. Явно цените навсякъде от този резултат ти харесват? Но пък винаги може да последваш примера на оня с деменцията и да кажеш Putinflation. Разбира се можеш да го направиш нищо, че въпросния човек няма никакво отношение по решенията всеки и тук и Европа.

преди 12 часа, miro20 написа:

Не ти ли се струва малко по-светло на  прозореца, че църквата да е там където се твърди? Може да питаш професора бот от Туитър да не би да има специален човек отговарящ за симулацията да не си личи, че се намира в бункер. Твърде много взе да приличаш на онзи. който споменавам цяла вечер и къде прави нещо като разпран.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, maxthon написа:

Но за сметка на това алтернативата е много показателна с резултатите си. Индустриална инфлация от 50%+ са страхотен видим резултат както биха казали едни твои политически идоли. Но пък и те са виновни все пак за настоящото състояние. Явно цените навсякъде от този резултат ти харесват? Но пък винаги може да последваш примера на оня с деменцията и да кажеш Putinflation

Путлю и войната имат пряк принос за цените, кризата иинфлацията. Никой не го отрича. Точно за това геополитическо изнудване говоря, и за радост то се провали.

Не, не се радвам на цените, а това че плановете за изнудване на Путлю и рашистите се провалиха.

Има разлика, не мислиш ли ?

А и другото което виждам е злорадстване и именно вие, рашистите се радвате и подигравате как Европа е в криза, надсмивайки се че видиш ли , това не би се случило АКО  цивилизования свят  "преглътне" унищожението  и заличаването на Украйна и 40 млн украинци .

И АКО си затвори очите за геноцида, да забрави за санкции, и да продължи да налива милиарди в рашисткия режим купувайки кървави ресурси .

Е, точно това не се получи.

И затова "газ пикаете"  :)

преди 41 минути, maxthon написа:

Не ти ли се струва малко по-светло на  прозореца, че църквата да е там където се твърди? Може да питаш професора бот от Туитър да не би да има специален човек отговарящ за симулацията да не си личи, че се намира в бункер. Твърде много взе да приличаш на онзи. който споменавам цяла вечер и къде прави нещо като разпран.

Добре че обърна внимание. В стремежа си да не личи че е в тъмен бункер, сложили са фоново осветление зад декорацията, ама май не са предвидили че по принцип е нощ :) 

Не ми се задълбочава, то такива дефекти често се случват примонтаж и нагласените репортажи на Путлю

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, miro20 написа:

боклуци има само във ВАШИТЕ  рашистките тролски фабрики . Ти не си такава, нали ? Значи няма да си обидена.

Относно цената на газта, видях и се убедих че 'газ пикаете" както казваме ние тук в България, от това че на Путлю му се провалиха изцяло схемите за геополитическо изнудване и извиване на ръце

/cdn-cgi/mirage/671abc0f5871cdf4af9e29062cca4984e4cb8853949fcf2a9124ca0e8f700f96/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_hush.gif

По темата :

Еволюция на изолацията за последните години в честванията....

Fl5WRD9X0AMeV_V?format=jpg&name=medium

"Тролски фабрики"? Това нов strawman ли е, miro20? Много е смешно, когато използваш измислени концепции и псевдо-обиди, с които опитваш да дискредитираш хората, които те мислят като теб и не са последователи на фалшивото и нагло вярване, "American Expectionalis", нито пък са последователи на лъжливата евроатлантическа пропаганда и политически строй, които обслужват интересите на олигархията от Wall Street & Corporate America. 🤣🤣🤣

main-qimg-402c4f6a487688fd90720ab3ae3f90

Можеш ли да обясниш какво е "тролска фабрика" и как аз, примерно, съм свързан с това, което ти наричаш "тролска фабрика"? Ако не можеш да дадеш смислен отговор, тогава недей да лъжеш, че съм свързан с "тролска фабрика".

Ако ме критикуваш, но не можеш да дадеш смислени обяснения и да докажеш критиките си, критиките ти са невалидни и логически погрешни, защото са основани на лъжи, погрешно представена информация, извинения, когнитивни грешки, логически грешки, нерационални разсъждения, изопачавания, преувеличения, отчуждаване от реалността, лекомислени критики представени за доказани факти, и изкривената преценка за реалност.

Благодаря за отделеното внимание... miro20. 😂😂😂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, miro20 написа:

Добре че обърна внимание. В стремежа си да не личи че е в тъмен бункер, сложили са фоново осветление зад декорацията, ама май не са предвидили че по принцип е нощ :) 

И как достигна до извода в коя част от денонощието Путин е отишъл на църква? По принцип не знаеш какво пишеш, не само когато по принцип е нощ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, maxthon написа:

И как достигна до извода в коя част от денонощието Путин е отишъл на църква? По принцип не знаеш какво пишеш, не само когато по принцип е нощ.

Божкееее....Ами службата се отслужва  вечерта срещу 7-ми  бре. Невежеството ти е покъртително. Оправдава те едиснтвено да си мюсюлманка или сектантка някаква

:giggle1:

преди 10 часа, PigMan9 написа:

Можеш ли да обясниш какво е "тролска фабрика" и как аз, примерно, съм свързан с това, което ти наричаш "тролска фабрика"? Ако не можеш да дадеш смислен отговор, тогава недей да лъжеш, че съм свързан с "тролска фабрика".

Това важи за тролката макстонка, която периодично се издава. До момента стигнах до преки заключения на база нейни писаници, че е рашистка тролка, дама, боса по военни теми и както сега установих, абсолютно незапозната в православието.

А специално за теб съм  стигнал закономерно пак на база ТВОИТЕ писаници че си около 20 годишен девственик от психиатрия.

Заради комунистическите ти симпатии логично те наричам комсомолец. И разбира се си путинист, а не русофил защото бъкел руски не знаеш.

Троленето ти  с абсолютни пасквили и неориентирани хлапаши измишльотини от пропагандни и конспиративни фейк сайтове , не спада към по горната рашистка, а по скоро си от онези "неплатените путинофили" :

https://kultura.bg/web/неплатените-путинофили/

Цитат

През последните седмици те са сред онези 15 или 16 процента от българското население, които подкрепят и оправдават войната в Украйна, потайни, мимикриращи под различни тези, обтекаеми, многословни. Всъщност заявяват, че са против войната, но не пропускат да кажат, че Путин е прав. Привидно кимат с глава, уж се съгласяват с разумните аргументи и изведнъж те карат да онемееш: „все пак Путин спасява света от украинските нацисти”. А изглежда интелигентен, мислещ, почтен – работещ човек на средна възраст, гръбнакът на днешна България. В представата ми днешният путинофил е интелигент с образование и обща култура, с компютърни способности, вежлив, любознателен, много често вярващ християнин, църковен човек, състрадателен и милостив. В общи линии нормален човек.

Първата му характеристика, която бие на очи: той е критичен към демокрацията и безкритичен към комунизма. Никога не се е изказвал против комунистическата тоталитарна система, никога не е бил критичен към нея, онези 45 години от българската история не са нито лоши, нито добри, просто са били такива, каквито са и не е негова работа да им дава оценка. Когато се спомене някой от пороците на комунистическата система, той веднага опонира с някой недостатък на демокрацията. Дори да го затрупаш с аргументи и числа, той си следва своята посока – демокрацията не му е по вкуса. Изпълва го с подозрителност – не е тя това, за което се представя. И не си дава сметка, че присъщо за демокрацията е да е самокритична, именно защото не се възприема като съвършена. Точно това я прави жизнена и устойчива. А тъкмо комунизмът задушаваше и най-тихия критичен глас. И най-добронамерената критика възприемаше като враждебна. За критика наказваше със затвор, лагер и смърт.

В това отношение съвременното руско общество малко се е развило в сравнение с развития социализъм. Вероятно това усеща съвременният путинофил и за да оправдае задушаването на свободата днес, по необходимост е безкритичен и към тоталитарната несвобода.

По повечето въпроси днешният български путинофил не изразява ясна и категорична позиция. Той по принцип гледа да осредни мястото си, виждането си, като че ли винаги е против крайните оценки, убеден, че това е най-умната и най-справедливата позиция. Не си дава сметка и не се смущава, че най-често това е просто липса на позиция. Това се проявява като манталитет, а той има дълбоки корени. Неговият генезис е в онова прословуто емблематично „снишаване“. Дори още по-първичното – „преклонена главица сабя не я сече“. В суровата османска действителност и в жестоката комунистическа диктатура това е животоспасяваща житейска философия. Какъв е смисълът да се рита срещу ръжен? Системата е мощна и безжалостна – ако не се снишиш, ще обречеш и себе си и децата си на страдание. При това безсмислено, защото системата е непобедима. Как да разберат тези хора днешната съпротива на украинците срещу могъщата руска армия!

Израсналите в онези години имаме ясни спомени как работеше комунистическият калъп. Голяма част от хората, дори такива, родени в богати семейства, се нагаждаха и ставаха партийци, приспособяваха се към новите условия, за да оцелеят. Дори деца на убити от комунистическия режим ставаха доносници на ДС. Правеха се, че приемат новата система, а новата система се правеше, че приема тях. Най-важното беше да не се изпуснат и да кажат някоя дума където не трябва. Самоцензурата беше заменила първата Божия заповед. Някогашните активни борци и техните потомци можеха да си позволят да бъдат критични до определени граници, но за буржоазните потомци това беше недопустимо. Така продължи десетилетия… В такава среда израснаха поколения. Споменавам само бегло атмосферата на онзи строй. Те затова го и бяха нарекли „строй“.

Именно онази отровна атмосфера отрови дълбоко съзнанието на много хора. Тя постави своя отпечатък върху културата, естетическите вкусове, историческите оценки, мисленето, езика, изграждането на навици, възпитанието на потомците. В такава атмосфера е роден и израсъл съвременният български путинофил. Той не е комунист в някогашния смисъл. Ако той или родителите му са били партийци, то не е било по убеждение. Но това не прави дамгата върху съзнанието по-слаба. У нас комунизмът не беше идеология, а манталитет. Затова когато задължителното изповядване на идеологията отпадна, манталитетът остана. В течение на годините той мутира – днес много често е облечен в православна одежда. Ако тази одежда е свещеническа – тя е златоткана, ако е мирянска – тя е забрадена под брадата. А образец за православие е матушката Русия, където всичко е свято. А върховен пазител на тази святост е великанът Путин.

А на него никак не му е леко! Той трябва да строи ракети, самолети, танкове, за да брани светостта. Руските танкове и самолети не стрелят по граждански цели. Десетките хиляди кадри на разрушени и опожарени жилищни блокове, болници, цели градове, които вече четвърта седмица гледаме денонощно с изправени коси – всичко това са го разрушили украинските фашисти, които избиват собствения си народ, танковете на Путин не са изстреляли нито един снаряд в Украйна, те са там, за да освободят народа от нацистките му управници. Съвременните путинофили вярват във всичко това, вярват, че Украйна е виновна за войната, убедени са, че съпротивляващите се украинци са нацисти. Убедени са, че единственото правилно поведение на украинците е да вдигнат бялото знаме, за да бъдат освободени.

Съмнява ли се някой, че путинофилите са миролюбци и мразят войната. Но подкрепят Путин, защото той води освободителна операция. Ако доставяме боеприпаси на украинците да се отбраняват – ще горим в ада. Може да се молим. В краен случай може да доставяме марли и бинтове, въпреки че Путин не стреля по мирни граждани.

Най-отблъскващата черта на путинофилията е отричането на героизма на украинците, отричането на достойнството им, отричането на страданието на бягащите жени и деца, отричането на очевидната истина. За всичко може да се заблуди човек, особено когато пропагандата е попаднала на обработена почва. Но упоритото отричане на очевидното, вкаменяването на сърцето за страданието на прокудените от домовете им бежанци, насаждането на завист заради двайсетте евро за настаняването им – това е изчегъртване на последните остатъци от човещина в душите.

И какво остава, когато е изчегъртана човещината? Патриотизмът на киселите млека, народни поверия, топлата скара пред манастирите, чудотворните икони по енергийните места. И разбира се „Бяла роза ще закича”, от която кръвта кипва. Децата нека да учат в европейски университети, важното е да не забравят ритъма на „Бяла роза”. Но най-важното е Путин да победи.

Други въпроси ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, miro20 написа:

Ами службата се отслужва  вечерта срещу 7-ми  бре. Невежеството ти е покъртително.

Не ми казвай кога се отслужва службата. Кажи ми кога е отишъл Путин в църквата? Дали не е на 7 януари през деня?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И защо аз да ти казвам ?  Репортажа / от руската телевизия анонсирано и показано/ е как поповете отслужват рождественска службата, а Путлю зяпа отегчен. Унизително сам.

Кога се отслужва рождественската служба, гугълни сама. Да ти подскажа - презнощтана 6 срещу 7. То  бива невежество и излагация, ама твоето е уникално .:hit:

Преди изказах съмнение - да не си втори ааунт на тошефффф ?? Прекалено много съвпадения по излагации и упорито осиране :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, miro20 написа:

Това важи за тролката макстонка, която периодично се издава. До момента стигнах до преки заключения на база нейни писаници, че е рашистка тролка, дама, боса по военни теми и както сега установих, абсолютно незапозната в православието.

А специално за теб съм  стигнал закономерно пак на база ТВОИТЕ писаници че си около 20 годишен девственик от психиатрия.

Заради комунистическите ти симпатии логично те наричам комсомолец. И разбира се си путинист, а не русофил защото бъкел руски не знаеш.

Троленето ти  с абсолютни пасквили и неориентирани хлапаши измишльотини от пропагандни и конспиративни фейк сайтове , не спада към по горната рашистка, а по скоро си от онези "неплатените путинофили" :

https://kultura.bg/web/неплатените-путинофили/

Хоби ли ти е да пишеш по една безсмислица на ден?

Дай дефиниция на думата "трол", да знам какво точно имаш предвид.

Защо @maxthon да е трол, какво прави maxthon, според теб, "трол"?

Как моите писаници правят така, че да изглеждам на "20 годишен девственик от психиатрия", както ти ме наричаш, според теб?

Параграф #3 е лъжа. Наричаш ме "комсомолец", тъй като искаш да ме обиждаш и използваш "комсомолец" с обидни намерения, а не защото имам симпатии към комунизма.

Казваш, че правя "тролене". Отново казвам, че трябва да дадеш точна и ясна дефиниция за "тролене", да знам какво точно имаш предвид. Как писанията ми са "тролене"? Какво е "тролене" и защо това, което пиша, го считаш за "тролене". Кое точно от нещата, които съм написал, е "тролене".

Това с "неплатените путинофили" е поредната окарикатуряващ безсмислица, използвана за дискредитиране на хора, които не са последователи на фалшивото и нагло вярване, "American Expectionalism", както и нямат евроатлантически нагласи...

Подкрепата за Путин се нарича "путинофилия", но подкрепата за ЕС и САЩ не се нарича "еврофилия", "американофилия", байдонофилия", или нещо такова... Защо се използват двойни стандарти срещу тези, които са против смъртоносния неолиберален модел и политически строй на интернационализма и американския неолиберализъм? 🧐

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, miro20 написа:

И защо аз да ти казвам ?  Репортажа / от руската телевизия анонсирано и показано/ е как поповете отслужват рождественска службата, а Путлю зяпа отегчен. Унизително сам.

Защо да го казваш ли? Ами примерно ти твърдиш нещо за бункери в църкви. А мястото се знае кое е. Да не говорим, че в дъното където ти светлее има врата към друго помещение и там има прозорец гледащ навън. Едно осветление в помещението и е напълно възможно да ти се струва снимано през деня.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, maxthon написа:

Защо да го казваш ли? Ами примерно ти твърдиш нещо за бункери в църкви. А мястото се знае кое е. Да не говорим, че в дъното където ти светлее има врата към друго помещение и там има прозорец гледащ навън. Едно осветление в помещението и е напълно възможно да ти се струва снимано през деня.

@miro20 знае, че това, което говори, не е вярно или е представено по подвеждащ начин.

Целта на miro20, без значение дали е платен или не, е да разпространява пропаганда срещу не-Западни държави, като Русия е сред основните цели; целта на пропагандата и лъжите е подсилване на евроатлантическите нагласи, изповядвани от политически неграмотните хора, които съставляват доста голяма част от света. 😔

miro20 изопачава и преувеличава нещата, за да им даде иронизираща стойност и да осмива хората, към които е насочена тази пропаганда, предназначена за изкривяваня на преценката за реалност.

Просто не го слушай. Ясно е, че Путин не се крие в бункер, като малко и уплашено котенце, криещо се под някой балкон, тъй като има дъжт и светкавици, които го плащат. Опитите даден лидер да бъде направен така, че да изглежда слаб и неадекватен са ми много добра познати - дори и да не са верни твърденията, те пак ще се представят като абсолютна истина. Примерно, твърдението, че Путин не е добре със здравето и скоро ще умре, го има още от ранните години на президенството му, като твърдението се рециклира веднъж годишно, особено когато има ключово събитие, изискващо пропаганда срещу политическата система на Путин.

Ако искаш, можеш да прегледаш тази анти-Руска статия, където фалшивите твърдения са показани: https://cepa.org/article/the-many-deaths-of-vladimir-putin/

Накоро miro20 ме нарече лъжец и "рашистки трол", тъй като му казах, че либералните медии лъжат от години насам. Каза ми, че лъжа и че трябва да му покажа доказателството. След като му показах статията, която показвам и в този отговор, miro20 просто не отговори. 🤣 Това я очаквания резултат от човек, който никога не успя да покаже и едно смислено мнение, докато използва предимно пропагандни термини, преувеличения, хипотези, подигравки, и още... иначе после казва, ме аз съм бил "трол"... 🤣🤣🤣

Като няма какво да каже, просто не отговаря и те игнорира. Като някой про-Западен пропагандист ме игнорира, това ми харесва - понеже знам, че съм успял в аргументацията си и доказването на твърденията си.

Като пропагандистите и лъжците ме обиждат, наричайки ме "девственик от психиатрия", "комсомолец", "комуне", "ватенка" и други..., това пак доказва, че аз съм прав, а те нямат какво смислено да кажат.

Ето така ми правят комплименти, докато си мислят, че ме обиждат. 😂😂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, miro20 написа:

Преди изказах съмнение - да не си втори ааунт на тошефффф ??

Той е второто му аз

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, maxthon написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Ти въобще помниш ли си логическата връзка между въпросите ти ?

Попита кога е ходил Путлю в църквата :

преди 12 часа, maxthon написа:

И как достигна до извода в коя част от денонощието Путин е отишъл на църква?

Казах ти и ти показах видеото от РУСКАТА телевизия. Репортаж от рождественската служба , на която е присъствал Путлю .

Попитах знаеш ли кога се рповежда Рожедственска служба, ти за трети път не вдяваш , въпреки че ти подсказах - отслужва се през нощта на 6 срешу 7-ми .

Въобще коментирането на мизерабъла новофюрер от Кремъл  няма никакъв смисъл.

Вижда се че толкова се е насрал от страх, че не допуска никакви външни хора , и всичко е режисиран сценарий . До колко е монтажирано, скалъпено, нагласено има линякакво значение ??? 

Някои дори чуха в репортажа глас "зад кадър" ... "още минутка" ... т.е. сигуно и дубли е имало .

Е и ? режисурата е ясна.. всичко друго са алабализми .... :getout:

Замисли се за страха му  .  Нали разбираш че въобще не го е страх че някои външни сили ще го бабахнат .... страх го е както едно време Сталин - от ВЪТРЕШНИТЕ от СВОИТЕ  и от НАЙ БЛИЗКИТЕ ако са останали такива.

А това е най страшното за един диктатор. Още повече психява.

други тъпи въпроси , втора ми тошеффффка ??

:) 

преди 2 часа, PigMan9 написа:

@miro20 знае, че това, което говори, не е вярно или е представено по подвеждащ начин.

Миро знае че е прав, и още по уверено знае че вие, троловете и комунетата,  знаете че съм прав :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, miro20 написа:

Аз много добре знам какво съм питал. Ти си този драпащ да докаже нещо (църкви в бункери и т.н.), което не е вярно. Въпросната църква много добре се знае коя е и си личи много добре, че е тя. Включително мястото, където се намира предполага е много добро осветление навън дори и в тъмните части на денонощието.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, miro20 написа:

Попитах знаеш ли кога се рповежда Рожедственска служба, ти за трети път не вдяваш , въпреки че ти подсказах - отслужва се през нощта на 6 срешу 7-ми .

Кога през нощта бре, смешко?

Коледа в Русия се чества на 7-ми януари!

Хем си безкрайно тъп и неграмотен, хем държиш постоянно да го показваш!

:hush:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, maxthon написа:
преди 15 минути, miro20 написа:

Аз много добре знам какво съм питал. Ти си този драпащ да докаже нещо (църкви в бункери и т.н.), което не е вярно. Въпросната църква много добре се знае коя е и си личи много добре, че е тя. Включително мястото, където се намира предполага е много добро осветление навън дори и в тъмните части на денонощието.

Пита кога е ходил и дали не е през деня :

преди 9 часа, maxthon написа:

Не ми казвай кога се отслужва службата. Кажи ми кога е отишъл Путин в църквата? Дали не е на 7 януари през деня?

И ти обясних подробно няколко пъти .

сега се въртиш като тошеффф във фекалитие си :) 

Колко стандартно ... дежа вю с тошеффффите простотии...

преди 1 минута, M.Николов написа:
преди 16 минути, miro20 написа:

Кога през нощта бре, смешко?

Коледа в Русия се чества на 7-ми януари!

:hush:

Още един малоумник който не знае кога се отслужва рождественската служба в църквата .

Даже първите видеота са от 6-ти преди полунощ .

Абе да не са ви баннали от гугъл бре :) :)

ег'ати кухите лейки сте това комунетата....  :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Пита кога е ходил и дали не е през деня :

Е питам защото не си станал все още сякна на Путин и няма как да знаеш кога е бил в църквата. Пак да повторя ти изпитваш съмненията, че снимката е достоверна, а не аз. Забравили били, че е нощ, а има необичайна светлина в прозореца и правиш идиотския извод, че църквата е в бункера. Всичките ми въпроси имат за цел да ти кажат именно това. Че съмненията ти не почиват на никакви доводи.

преди 7 минути, miro20 написа:

Сега като го пусна това искаш ли да ти кажа каква е "светлината" в прозореца? Виж прогнозата за времето в Москва и ще ти стане ясно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 часа, maxthon написа:

Е питам защото не си станал все още сякна на Путин и няма как да знаеш кога е бил в църквата.

Когато коригираш нормален човек и му дадеш  подсказка кога се провежда рождественската служба, той млъква гузно и поне чуква в гугъл.

Когато три пъти повторя едно и също нещо, не с подсказка, а в прав текст обяснявам КОГА се провежда рождественската служба НА КОЯТО е присъствал Путлю и е псунато официално в рашистктие официални канали, и когато същия този човек пак не се усеща, той  е просто крайно тъп. Или неграмотен и тъп.

Когато вече над три пъти се налага да обяснявам че Рождественската служба се провежда през нощта на 6-ти срещу 7-ми , и официалните клипове са анонсирани оше на 6-ти в 23 ч , и когато тоя човек пак миговори " няма как да знаеш кога е бил в църквата".... 

е.... тогава нямам думи .... безмълвен съм . Срещу малоумна празна стена от бетонен тъпизъм нямам повече аргументи .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, miro20 написа:

Срещу малоумна празна стена от бетонен тъпизъм нямам повече аргументи .

Спора започна със съмнението ти, че снимката (видео) е правена на друго място (бункера) и евентуално по друго време (в предвид странната светлина в прозореца). Там наблегни, а не кога се извършва службата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма спор.

преди 1 час, maxthon написа:

съмнението ти, че снимката (видео) е правена на друго място (бункера)

Никой не може да опровергае до сега това.

Кадри и декор винагиможе да се докарат в койтоискаш бункер.

преди 1 час, maxthon написа:

и евентуално по друго време (в предвид странната светлина в прозореца).

Пак точно наопаки .

не в друго време. Казах  за трети или амнайсти път, че се знае кога се провежда рождественската служба. През нощта на 6 срещу 7 - ми . Това си е ФАКТ и част от религиозните канони, които ти не знаеш щото си от чурките.

Странната светлина в прозореца поражда съмнения в мен / за които си права че имам/ не КОГА е проведена службата, а че е изкуствено осветление, не съответстващо на времевия диапазаон "нощ".

Пак да се повторя - Срещу малоумна празна стена от бетонен тъпизъм нямам повече аргументи .

Затова в момента повтарям това което стана ясно още от оня ден какво говоря.

Но пък нямам нищо против да ти го навирам на такива квадратни малоумни тролки като теб :) 

А ! сетих се.. има още една причина да не разбираш какво повтарям амнайсет пъти - българският не ти е роден език :) 

Във фабриката в Петербург не ви ли обучават ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, miro20 написа:

Никой не може да опровергае до сега това.

Е аз преди няколко после написах нещо, но пък чучката в теб обича да е мислител. Такъв цвят на прозореца не е задължително да се получи от светлина навън. Особено ако е замръзнало от студа навън. А в Москва тези дни си беше доста струдено. А едно замръзнало стъкло връща една част от вътрешна светлина обратно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, maxthon написа:

Е аз преди няколко после написах нещо, но пък чучката в теб обича да е мислител. Такъв цвят на прозореца не е задължително да се получи от светлина навън. Особено ако е замръзнало от студа навън. А в Москва тези дни си беше доста струдено. А едно замръзнало стъкло връща една част от вътрешна светлина обратно.

ама разбира се... кристалите, температурата.. :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, miro20 написа:

ама разбира се... кристалите, температурата..

Нали копие на църквата в бункера е доста по-достоверно? Копие на църква, копие на Путин. Е да бяха пратили копието на Путин в истинската църква. Най-сигурно и лесно. Даже е възможно и някой отвън да го види за повече достоверност на цялата лъж. пардон фантастична история на бота от Туитър.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някъде в социалните мрежи:

"Русия не била държава, а бензиностанция с ракети. Ама това е било преди войната Z. Вече петрола не тече по тръбата, а ракетите привършват. Сега пак не е държава, а клика с крепостни селяни. И нищо, че част от крепостните се имат за граждани - все тая. Да ги нямаше интернет и социалните мрежи, така можеше и да изкара известно време. Справка - пещерата на Платон. Но днес сме нагазили до кръста в 21 век. В русия - поне до коляно. Така че - искат или не - тези от Кремъл ще трябва да се срещнат фейс ту фейс с едни 140 милиона изгладнели и обеднели интернет потребители, които са наясно, че всеки момент могат да бъдат запратени да наторяват нивите на Украйна. Беше каквото беше. Свърши вече. Само в бункера още не са го осъзнали."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, maxthon написа:

Нали копие на църквата в бункера е доста по-достоверно? Копие на църква, копие на Путин. Е да бяха пратили копието на Путин в истинската църква. Най-сигурно и лесно. Даже е възможно и някой отвън да го види за повече достоверност на цялата лъж. пардон фантастична история на бота от Туитър.

Предполагам знаеш че никакви тържества не са допускани и хора на червения площад е нямало въобще.

Заради параноята на Путлю.

Както казах много отдавна... него го е страх не толкова от "укробандеровци " някакви измислени, не от "злия Запад" и САЩ , а от неговото собствено обкръжение и собствения народ.

И мисля , с основание :) 

Другото което казах,ама не вдяваш, че режисурата в случая няма никакво значение.  Както симулативните 'срещи" със стюардеси и магическите микрофони , оказали се режисьорски ефекти, както симулативни срещи с рибари, ловци в тайгата, продавачки на пломбир, и т.н.... всичко това има един общ знаменател - евтина режисура, и то очевидна евтина режисура.

:)

Така че какъв е спора ? Колко добра е режисурата ? :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, БаалБек написа:

Вече петрола не тече по тръбата, а ракетите привършват.

E петрола не тече по тръбата до нас в Европа. Ще тече в обратната посока. Казахстан, Китай, Германия, Русия, всички ще са доволни. Германия заради 1.2 млн. тона нефт от Казахстан, Китай зарадо 10 млн. тона руски нефт. Казахстан и Русия и от допълнителните доходи от транзита на нефта. Колкото до ракетите. Няма седмица в, която те да не са свършили.

преди 3 минути, miro20 написа:

Заради параноята на Путлю.

Предполагам знаеш, че такъв протокол има в почти всяка една страна. Другарчето ти Потус ще го пуснат ли да се разхожда току така? Или пък оня новия крал с дебелите пръсти? Дори киевският главен клоун обикаля обиколен от охраната си сам.

преди 5 минути, miro20 написа:

Другото което казах,ама не вдяваш, че режисурата в случая няма никакво значение.  Както симулативните 'срещи" със стюардеси и магическите микрофони , оказали се режисьорски ефекти, както симулативни срещи с рибари, ловци в тайгата, продавачки на пломбир, и т.н.... всичко това има един общ знаменател - евтина режисура, и то очевидна евтина режисура.

Ти ли си бил продуцентът на всичкото това, че знаеш? Във всяка една от снимките набедени, че са на едни и същи хора могат да се намерят съществени различия на "еднаквите" хора.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...