Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

преди 5 минути, miro20 написа:

Ами то се вижда бре другарко путинистке. Аз говоря по темите, цитирам информация, и само затова че не ти изнася, че не е пропутинска дезинформация и лъжи, това изключително много те вбесява, и разбира се, означавало че съм "идиот"

И понеже бъкел руски не разбираш, но иначе си много запозната с темата, отказваш и се подиграваш на хора като мен, които са в пъти по запознати и компетентни.

Кой е идиота от нас, мисля пределно е ясно.

Злобей си . Поредния ти офтопик и нападки, без нито един /както те помолих/ цитат или опит за дискусия. :hit:

Е, с това си излеяние, доказа твърденията ми.  Пиша по тема, но те опровергавам или ти задавам въпрос, или искам линк, а ти изведнъж ослепяваш и не виждаш написаното. Ако случайно го видиш, включваш латерната и пак едно и също, едно и също до запенване. Ми, права съм в констатациите си.  Пък ти си вярвай, че си и запознат, че и компетентен. Щото, не спираш да постваш избрани и подходящи за русофобската ти нагласа, писания. И тъй като не ти отговарям със същото, точно по идиотски не спираш да ми обясняваш, че не разбирам руски. Оправяй се, пишман-руснако, аз вече ти казах, че само ще се забавлявам с обсесиите ти.TCGOZ.gif.1cba205c6c733b8d4e2b14ceb6a2e2f2.gif

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

току-що, absurt написа:

Пиша по тема, но те опровергавам или ти задавам въпрос, или искам линк, а ти изведнъж ослепяваш и не виждаш написаното. Ако случайно го видиш, включваш латерната и пак едно и също, едно и също до запенване.

Питах те няколко пъти, дай конкретно цитат и въпрос.  Или оборване също с цитат.  Не дали съми диот, комплексар, и... какво още беше ?

Плямпаш едно и също ... "чаршафи" , идиот, латерна си ...  бла бла.. 

преди 2 минути, absurt написа:

Пък ти си вярвай, че си и запознат, че и компетентен. Щото, не спираш да постваш избрани и подходящи за русофобската ти нагласа, писания. И

Ами можеш спокойно да опонираш без личностни нападки и обиди. КАкво си цитирала или оборила ?

Посочи !

Отделно за пореден път ти казвам че въобще идея си нямаш какво е да си русофил и какво е путинист.

Няма да повтарям защо аз съм русофил, а ти класическа путинистка-комуне , щото ще кажеш пак "чаршаф" .

:) 

преди 3 минути, absurt написа:

И тъй като не ти отговарям със същото, точно по идиотски не спираш да ми обясняваш, че не разбирам руски. Оправяй се, пишман-руснако, аз вече ти казах, че само ще се забавлявам с обсесиите ти.

Отговаряш с офтопици и обиди. И това е очеизвадно. :hush:

преди 1 час, miro20 написа:

Отделно за пореден път ти казвам че въобще идея си нямаш какво е да си русофил и какво е путинист.

Няма да повтарям защо аз съм русофил, а ти класическа путинистка-комуне , щото ще кажеш пак "чаршаф" .

Отговаряш с офтопици и обиди. И това е очеизвадно. :hush:

Е, аз пък, за пореден път ти обяснявам, че си идиот, който си е изградил някакви фиксации и представи за русофили, русофоби, путинисти и комунисти, /"комунета" според селяшката ти терминология/, и тича подире ми във всеки чаршаф, да ме замеря с тях и да ме идентифицира с тях.  Както и друг път съм ти казала, истината боли, но не е обида. Само диагноза. пък ти, продължавай да се пениш, не ме интересуваш.TCGOZ.gif.c4800a2557fba1298910c99f4988dda2.gif

преди 7 минути, absurt написа:

Е, аз пък, за пореден път ти обяснявам, че си идиот

Е ако ти е приятно да съсипваш темите с офтопици, спам и глупостите си "Миро такъв Миро онакъв" , си същата като останалите ми обсебени психясали "фенове" :) 

Дето освен обиди и офтопици с друго нищо не могат да опонират.

:giggle1:

преди 10 часа, miro20 написа:

"Миро такъв Миро онакъв"

Ти си имаш прякор бре. :D

Прощавайте,че Ви се меша ама мирко много те хапе кучето напоследък. Ама яко те драпа. 

Цитат

другарко путинистке, имаш ли нещо да кажеш по темата, харесват ли ти ФАКТИТЕ които цитирам и които повече от очевидно не знаеш ?

:hit:

Защо пискаш после като те наритат?

на 8.03.2022 г. в 2:29, nikssi написа:

Ти си имаш прякор бре. :D

Прощавайте,че Ви се меша ама мирко много те хапе кучето напоследък. Ама яко те драпа. 

Защо пискаш после като те наритат?

Айде още един дето ..

си същата като останалите ми обсебени психясали "фенове" :) 

Дето освен обиди и офтопици с друго нищо не могат да опонират.

По темата

Банк России установил новый порядок выдачи валюты со вкладов и счетов:

️Клиенты смогут снять не более $10 000 наличными, остальное — только в рублях, по рыночному курсу

️Валюта будет выдаваться только в американских долларах в независимости от валюты счета

️Банки не будут продавать наличную валюту гражданам. Можно только поменять наличную валюту на рубли

Данные ограничения будут действовать с 9 марта по 9 сентября 2022 года.

преди 35 минути, M.Николов написа:

До 3-5 години, Николов, не се знае дали ще съществува Русия.

Ако се откаже от зелената сделка, може спокойно и без Русия.

Проблем са либерастите и либерастките политики. Не отношенията с Русия. Руското БВП е по малко от БВПто на Италия.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Я експертите по цени и мегавати, да сметнете колко мегавата струват примерно 100 човешки живота ?

Рашистите фашисти си имате и символика и хитлеристки поздрав с ръка

"напред Русия" ... къде напред бе хитлерюгенд нещастен..... кого ще асвабаждавате бе нацисти такива :hit:

Ех ех .... тъй кат стане...

Иначе има култови парчета.

И Газманов ? Намозедабъде

Само Пугачова опровергава , ама не съвсем ...

Отпуска ваканция и лечение не било емиграция :) 

като гледам как изглежда 70+ бабуля , едва ли е на лечение, и разбира се точно сега е най големия отпускарски сезон

Ама въобще няма връзка с войната, нали :)

Не знам какъв елексир пие, ама едно време такива са ги горили на кладата  :) 

Литва въвежда ограничения на свободното слово заради руската инвазия в Украйна

Каквото и да ти обясняват, това е цензура.

И не би трябвало да се случва в демократична държава.

преди 2 часа, M.Николов написа:

Колкото и да не ти се вярва, това което пишат руските тролове не е защитено от свободата на словото. И не само това, ами е и престъпление в България. 

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Колкото и да не ти се вярва, това което пишат руските тролове не е защитено от свободата на словото. И не само това, ами е и престъпление в България. 

Колкото и да не ти се вярва, Соросоидните опорки се счупват по- бързо, отколкото ти можеш да се пренастроиш. Чувството ти за самосъхранение ти бяга.

преди 21 минути, absurt написа:

Колкото и да не ти се вярва, Соросоидните опорки се счупват по- бързо, отколкото ти можеш да се пренастроиш. Чувството ти за самосъхранение ти бяга.

Сорос и тази сутрин ли беше скрит под леглото ти ? 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Сорос и тази сутрин ли беше скрит под леглото ти ? 

Не, скрит е в главата ти, русокоске. Но успешно те управлява срещу жълти стотинки. 

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Горката куманистка си мисли, че свободата на словото е творение на Сорос - горката куманистка, горката. 😭

преди 9 часа, M.Николов написа:

Не се сещам да си осъждал в пъти по голямата цензура и репресии в  Путлерланд.

Е, поне се радвам че  класифицираш Литва като демократична държава, докато за Путлерланд дори най големите путинисти не може ви се обърне езика да поставите двете думи една до друга :) :)

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Ма верно ли?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.