Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Русия и Путин - обсъждане.

Featured Replies

• Отговори 15,3k
  • Прегледи 620,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ангела Меркел и тя избута 4 мандата като канцлер от ноември 2005 до декември 2021 г. Чудно ми е, защо нямаше подобно възмущение, че се беше заседяла дълго време като лидер на Германия?! А за

• Жив и здрав да е! Без него, Русия нямаше да се вдигне на крака, след разпадата на СССР.

• По-голямата част от тези, които мразят Русия, дори не знаят защо я мразят. Те просто обичат да мразят. Като цяло, тези, които я мразят, я наричат агресор, защото била нападнала Украйна. Добре, тогав

Публикувани изображения

:giggle1:

https://www.unian.net/curiosities/svezhee-video-s-putinym-okazalos-provalnym-montazhom-poslednie-novosti-11731072.html?utm_source=telegram&utm_medium=social&utm_campaign=unian_channel&fbclid=IwAR0iauHaAU1lm2kM4j7k-mZujv5p2zD3KpY6zx3XvJXiSx_jI5IDoLMGjU4

https://www.facebook.com/sam.stone.775/posts/5081775855176879

Зеленский затроллил бункерное ничтожество (https://bit.ly/3sLDj7x😞 в Кремле показали, что Путин провел пресс-конференцию вокруг людей, но оказалось, что ботокса на этом безумном чаепитии снимали при помощи хромакея с заменой фона и просто монтажом вписали в окружение. После анализа видео стало ясно, что:
📌рука бункерного жителя проходит сквозь микрофон;
📌согласно метаданным, видео было смонтировано еще несколько дней назад;
📌монтировалось в Adobe After Effects, программе для различных видео-эффектов;
📌детали на переднем плане "вонзаются" в деда - исчезают и появляются при движении руками.
📌в чайнике напротив Путина не отражаются люди не отражаются, в то время как у всех остальных отражаются;
📌микрофоны на видео полупрозрачные;
📌люди смотрят в пустоту вместо того, чтобы смотреть на Путина.
📌 Владимир Зеленский потроллил клоуна, отодвинув рукой микрофон в конце своего выступления.

А оказва се и актьорите/ките на монтажираното видео наоколо са едни и същи .

Още подробности за монтажиста Путлер .

Оскар в студию  !! :giggle1:

Между другото, обявени са антвоенни акции из цяла РФ.

Разбира се, властите се опитват всячески да парират това

нашия велик министър с 19 тоалетни Чашков какво би казал за това :

Дано да си намерил някой да ти плаща за труда- да стигнеш дотам, че да повтаряш "копи-пейст" страница след страница, е доволно затъпяващо занимание.

преди 3 часа, absurt написа:

Дано да си намерил някой да ти плаща за труда- да стигнеш дотам, че да повтаряш "копи-пейст" страница след страница, е доволно затъпяващо занимание.

другарко путинистке, имаш ли нещо да кажеш по темата, харесват ли ти ФАКТИТЕ които цитирам и които повече от очевидно не знаеш ?

:hit:

Толкова ли е трудно да приемеш че има хора много по добре познаващи и Русия, и Украйна, и четат и разбират руски много по свободно от тези слепоци като теб дето само с гугъл транслейт   опознават робския си свят ?

Поинтересува ли се как преминаха днешните антивоенни митинги  в любимия ти Путлеристан ?

Как мислиш, нормално ли е човек да бие и арестува хора които просто... са против войната ?

Цитат

МВД России сообщило о 3,5 тысячах задержанных на антивоенных акциях в Москве, Петербурге и других российских городах.

Всего в акциях протеста против вторжения России в Украину приняли участие около 5200 человек. В Москве – около 2500 человек, задержаны 1700, в Санкт-Петербурге – примерно 1500 человек, 750 из них задержаны. В других регионах в общей сложности в акциях приняли участие 1200 человек, задержано 1061, сообщает ТАСС со ссылкой на официального представителя МВД России Ирину Волк

Виждала ли си как се бие беззащитна жена ?  Оправвдаваш ли путинските изверги ?

Млади будни хора !

преди 3 часа, insec написа:

🤣😂🤣😂 нимоа хахахахаххахахаха

:)

Ето затова Зеленски ще остане легенда ив украинската и в световната история !

Цитат

МВД России сообщило о 3,5 тысячах задержанных на антивоенных акциях в Москве, Петербурге и других российских городах.

Всего в акциях протеста против вторжения России в Украину приняли участие около 5200 человек. В Москве – около 2500 человек, задержаны 1700, в Санкт-Петербурге – примерно 1500 человек, 750 из них задержаны. В других регионах в общей сложности в акциях приняли участие 1200 человек, задержано 1061, сообщает ТАСС со ссылкой на официального представителя МВД России Ирину Волк

Тези от МВД России не са ли гледали какво каза Путин на стюардесите? Защо лъжат, че има арестувани хора? Путин нали каза, че в Русия всеки може да отиде и да изрази мнението си за руските действия в Украйна. Нищо лошо няма да му се случи. Докато в Украйна разстрелват направо на улицата.

преди 41 минути, miro20 написа:

другарко путинистке, имаш ли нещо да кажеш по темата, харесват ли ти ФАКТИТЕ които цитирам и които повече от очевидно не знаеш ?

:hit:

Толкова ли е трудно да приемеш че има хора много по добре познаващи и Русия, и Украйна, и четат и разбират руски много по свободно от тези слепоци като теб дето само с гугъл транслейт   опознават робския си свят ?

Поинтересува ли се как преминаха днешните антивоенни митинги  в любимия ти Путлеристан ?

Как мислиш, нормално ли е човек да бие и арестува хора които просто... са против войната ?

Виждала ли си как се бие беззащитна жена ?  Оправвдаваш ли путинските изверги ?

Млади будни хора !

:)

Ето затова Зеленски ще остане легенда ив украинската и в световната история !

Не, бе, янкиподложко, не ми харесва войната, само те питах, защо едни и същи кадри ги тикаш страница след страница? На бройка ли ти плащат, не обръщат ли внимание на немарливото ти изпълнение? Що си мислиш, че всичките тези снимки, които качваш тук, не съм ги виждала, след като обикалят нета от сутрин до вечер?  Знам, че няма да вденеш, ама пак ще ти кажа. Ничии изверги не оправдавам. Не съм като теб- да заработвам за оправдаването на бандеровците и всичката останала сган от неофашисти и американски подлоги.

преди 38 минути, absurt написа:

Не, бе, янкиподложко, не ми харесва войната, само те питах, защо едни и същи кадри ги тикаш страница след страница?

Първо , идея си нямам откъде реши че съм "янкоподложка" . 

Второ, като не ти харесва войната, защо не виждам ни един критиченкоментар  срещу путинизма ? ?

Трето - къде видя едни и същи кадри, като всяко нещо е ново и актуално , и дори слагам пояснения и дори превод към тях / за русофилопутинистите дето бъкел руски не разбират :)  /

преди 41 минути, absurt написа:

На бройка ли ти плащат, не обръщат ли внимание на немарливото ти изпълнение? Що си мислиш, че всичките тези снимки, които качваш тук, не съм ги виждала, след като обикалят нета от сутрин до вечер? 

злобееш нещо ? Нормално. След като си избрала страна на новорашистите изверги, проблема си е твой.

преди 42 минути, absurt написа:

Не съм като теб- да заработвам за оправдаването на бандеровците и всичката останала сган от неофашисти и американски подлоги.

бла бла бла... Сякаш слушам Митрофанова или Захарова от руското външно :)

Мери си приказките, путинистке :hush:

преди 1 час, A.com написа:

Тези от МВД России не са ли гледали какво каза Путин на стюардесите? Защо лъжат, че има арестувани хора? Путин нали каза, че в Русия всеки може да отиде и да изрази мнението си за руските действия в Украйна. Нищо лошо няма да му се случи. Докато в Украйна разстрелват направо на улицата.

От "министерството на истината"  и режисираните предварително записани филмчета на Путлер от бункера  често си противоречат в пропагандата.

Но наистина е забавно... Изглежда пиарите му са сметнали че дългата маса от бункера е втръснала и са решили да го лсожат между цветенца и красиви момичета.

Е, уви, дори такива истински не можаха да намерят с които да направят не монтажирани записи, а реална среща ,па дори от подготвени артистки.

Не само е жалко но и трагично ....

преди 10 минути, miro20 написа:

Първо , идея си нямам откъде реши че съм "янкоподложка" . 

Второ, като не ти харесва войната, защо не виждам ни един критиченкоментар  срещу путинизма ? ?

Трето - къде видя едни и същи кадри, като всяко нещо е ново и актуално , и дори слагам пояснения и дори превод към тях / за русофилопутинистите дето бъкел руски не разбират :)  /

злобееш нещо ? Нормално. След като си избрала страна на новорашистите изверги, проблема си е твой.

бла бла бла... Сякаш слушам Митрофанова или Захарова от руското външно :)

Мери си приказките, путинистке :hush:

О, Митрофанова и Захарова са те забелязали и ти отправят критики, че заработваш за врага, след като си ял руски хляб и си гушкал руска жена? Оправяй се- нали си запасен офицер. icon_mrgreen.gif.e3e1d47e2bd000c0e939b885aa52473b.gif

И не ме заплашвай- от семейство на военни съм, лесно не се плаша.

преди 1 минута, absurt написа:

И не ме заплашвай- от семейство на военни съм, лесно не се плаша.

Още по зле. Срам за всеки баща-военен.

Да симпатизираш на това което дори Хитлер не е правил, не е само антибългарска позиция.. това е престъпна позиция.

От всички хора, които пишеха или казваха(не визирам само този форум) "Путин/Русия няма да нападне Украйна" само един каза "Сгреших". Всички останали продължиха да защитават другаря Путин, просто леко смениха репертоара.

преди 15 минути, A.com написа:

От всички хора, които пишеха или казваха(не визирам само този форум) "Путин/Русия няма да нападне Украйна" само един каза "Сгреших". Всички останали продължиха да защитават другаря Путин, просто леко смениха репертоара.

Идеален тест, не само за интелигентност, ами и за човечност като цяло. 

преди 12 минути, A.com написа:

само един каза "Сгреших". Всички останали продължиха да защитават другаря Путин

Ето това е най грозното. И такива не са само тук.  И медии, и сайтове и блогъри запазиха същата ориентация и сега бълват същите лъжи за Украйна, прокарват и проапгандират същата путинска дезинформация без капка срам. Въпреки че нещата са много по сериозни от дребнаво политическо заяждане  и става въпрос за хиляди животи, милиони счупенисъдби, разрушена държава, и дори  нарастващ световенконфликт зарадиедно психясало джудже който мрази собствения си народ.

преди 5 минути, miro20 написа:

Ето това е най грозното.

Не е просто грозно, това е болно. Тия хора са много зле психически, дори Путин да ги натика из затворите, за тях пак ще е виновен злия запад.

преди 1 час, miro20 написа:

Още по зле. Срам за всеки баща-военен.

Да симпатизираш на това което дори Хитлер не е правил, не е само антибългарска позиция.. това е престъпна позиция.

А, да не схващаш най- елементарни неща, но да ме набеждаваш във всички тъпотии, които се въртят в главата ти, е просто престъпно занемаряване на психическото ти здраве. 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Каквото сами си направим и Господ не може. 

преди 5 часа, miro20 написа:

И кое е това нещо, Мирча?

И само да питам:Путин къде е посрещнал израелския премиер?

В бункера ли?

:D

преди 7 часа, absurt написа:

А, да не схващаш най- елементарни неща, но да ме набеждаваш във всички тъпотии, които се въртят в главата ти, е просто престъпно занемаряване на психическото ти здраве. 

За какви елементарни неща ми говориш ? Дай конкретно де ?

Който не ти е обърнал внимание, само той не ти е набил шушоните заради пропутинските глупости и лъжите които пишеш.:hit:

преди 2 часа, M.Николов написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

И кое е това нещо, Мирча?

Кое ли ? 12 ден върви. :hit:

"спец операция" 

преди 2 часа, M.Николов написа:

И само да питам:Путин къде е посрещнал израелския премиер?

В бункера ли?

:D

Ти ще кажеш . И покажеш  може би ? :giggle1:

преди 5 часа, miro20 написа:

За какви елементарни неща ми говориш ? Дай конкретно де ?

Който не ти е обърнал внимание, само той не ти е набил шушоните заради пропутинските глупости и лъжите които пишеш.:hit:

Кое ли ? 12 ден върви. :hit:

"спец операция" 

Ти ще кажеш . И покажеш  може би ? :giggle1:

Бе, ти нямаш ли си чурка, да си играеш, че си ме захапал и зорлем ми дърпаш езика да те навра дето слънце не огрява? Търпя ти тъпотията и неспособността да схванеш просто изречение, ако не е част от латернаджийския ти репертоар, куп време вече. Кротко се опитах да ти обясня, че си идиот и колкото повече се пениш, и колкото по- големи чаршафи постваш, толкова по- голям идиот се показваш. Разбира се, спестих ти диагнозата, водена от добрите намерения да се разберем като интелигентни хора. И сбърках-интелекта ти е на амеба и няма как да се получи. От тук нататък, започвам да се забавлявам с теб- като искаш да отстояваш ролята си на форумния идиот, коя съм аз да ти преча!?TCGOZ.gif.9b8bd33a28092d983238a92b980afe60.gif

преди 2 часа, absurt написа:

Кротко се опитах да ти обясня, че си идиот

Ами то се вижда бре другарко путинистке. Аз говоря по темите, цитирам информация, и само затова че не ти изнася, че не е пропутинска дезинформация и лъжи, това изключително много те вбесява, и разбира се, означавало че съм "идиот"

И понеже бъкел руски не разбираш, но иначе си много запозната с темата, отказваш и се подиграваш на хора като мен, които са в пъти по запознати и компетентни.

Кой е идиота от нас, мисля пределно е ясно.

Злобей си . Поредния ти офтопик и нападки, без нито един /както те помолих/ цитат или опит за дискусия. :hit:

преди 7 часа, M.Николов написа:

Да разбирам, че според теб Хитлер не е водил война?

Според мен ли ? Та не аз, а ти питаш "кое е това нещо" . :giggle1:

Но виж как уцели ! Точно това иска да ни обясни путинската пропаганда.

Какво стана с израелския премиер, нещо щеше да показваш ли или така мис е струва че си лаеше само :) 

Та, да прескоча злобарченцата тук и нещо по темата :

Освен че Путя е изперкал , но и пореден бисер от патриарха КГБист  :

И нещо старо незабравимо :)

Говори се че РФ може да се изключи тотално от мрежата

Цитат

Россия полностью отключится от глобального интернета 11 марта - Market Rebellion. Только веб-сайты и серверы в российской зоне будут доступны для россиян.

Аз се чудех защо миналата година правеха проби както за стрестест на банките при изключване от световната система, но така и за пълното изключване на рунета от глобалната мрежа...

Очевидно нещата са се подготвяли мнооого отдавна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.