Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

• Автор

Интервюто е от 2016 година, но заслужава да си го припомним, а тези, които са пропуснали да го прочетат, могат да го направят сега.

Трансхуманизмът в новия световен ред

От Олга Четверикова

Превод: Цеца Христова / Memoria de futuro

Източник: dobarhistory.blogspot.ru

И още нещо от същия автор.

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 23 часа, miro20 написа:

Повтарям се ....

Повтаряш се, защото така и отказваш да обосновеш нуждата от заменянето на един термин т.е. пол, с друг термин т.е. джендър. Тъй, че не си намерил баламурки, които да ти се вържат на твърде елементарните заобикалки - на всеки (и ти в това число) му стана пределно ясно вече какво означава джендър и, че не е пол. Продължавай си с повторенията - нали за това ти плащат все пак. :Д

преди 1 час, sound написа:

ясно вече какво означава джендър и, че не е пол.

Не позна. БЕгом обратно при букварите и уикипедиите :)

преди 1 час, Мойра написа:

Интервюто е от 2016 година, но заслужава да си го припомним, а тези, които са пропуснали да го прочетат, могат да го направят сега. 

И кое най много ти хареса ?

Това за световната конспирация и управление от тайно общество от 100-на ?

Или пряката връзка на Холивуд с ЦРУ и др служби за "създаване на образи" ? Всъщност.. бих казал още Братя Грим и др създатели на приказки и герои са пряко обвързани с репресивните царски, имперски и др служби /според епохата/

С цел зомбиране на хората :)

Или превръщането на човека в киборг и създаане на Свръхразум ?

Селекцията на човека на чистокръвни породисти и .. останали "донори" ?

И как да се говори за всичко това е забранено навсякъде...

Странно... накъдето и да се огледам, всъщност е пълно та чак прелива, от такива "статии" :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

Мирко пак ни чел ни разбрал! :lol6:

Да си видяла някой друг да коментира толкова подробно цитираните ти статии ?

А и просто попитах кое най много ти хареса . Проблем ли имаш с това ? :)

преди 45 минути, Мойра написа:

Мирко пак ни чел ни разбрал! :lol6:

О, разбирай той, даже много добре разбира, но му плащат за да е трол, а не за да разбира - какво да се прави, гладни времена, гледа и той да изкара двайсе стинки.

Ама разбира се.. то таирфите за калдатата са баснословни... как да не се "наеме " човек а ? :) :)

Разбирам безсилието ви когато осъзнаете че сте много далеч от каквото и да е нормално ниво на дискусия и аргументация, затова и си хейтите. .

Нещо за статията да кажеш тролчо ? Ах да.. за какво ти е.. дали си чел или не , не пречи да се изакаш по всяко време :)

преди 20 минути, miro20 написа:

Ама разбира се.. то таирфите за калдатата са баснословни... как да не се "наеме " човек а ?

Всеки според положението си - за двайсе стинки аз не бих се наел, но явно ти мого си я закъсал.

преди 24 минути, miro20 написа:

Отговора е отново в това което не си цитирал :)

Да, получаваш и потупване по рамото за всеки твой пост:laughing4:

преди 23 минути, miro20 написа:

Отговора е .....

О, ама ти вече сам си се питаш и сам си отговаряш вече - мале, мале, то троленето до това води: разни форми на шизофрения. Пущи парата - съвсем нищо не съм те питал, че да ми говориш за отговори някакви си. Проявявам разбиране - такава ти професията просто, както казват килърите по филмите "нищо лично" ...... трябва да направят БГ продукция, в която да добавят "нищо лично и нищо искрено".

Тоя па

Отговора на простотията за 20-те стотинки бла бла бла е в това което не ме цитираш, което си "спестил" да цитираш в поста, а именно :

Разбирам безсилието ви когато осъзнаете че сте много далеч от каквото и да е нормално ниво на дискусия и аргументация, затова и си хейтите. .

Нещо за статията да кажеш тролчо ? Ах да.. за какво ти е.. дали си чел или не , не пречи да се изакаш по всяко време :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ахам - щото не съм коментирал нищо по някаква статия съм бил трол хахахаххахахаха мирчооооо мирчо, ептем ще изглупееш монче младо. Вземи си намери някаква друга професия, щото с тази работа не отиваш на добре - ма ич даже.

Да бе. Знам че не ставам за трол. Не мога се меря по хейт и спамене с вас.

И да, проблема е че не вземаш отношение по темите, а спамиш заради хейта. Колкото "хахаха"  и да слагаш, именно това те прави чист автентичен трол за букварите.

С такива редовни и толкоз активни участници, като теб - теми няма и не може да има, нито каквито и да е било форми на прилична дискусия: заради туй троловете сте проблемни, като комунистите сте, откъдето минете, форум повече не става.

преди 19 часа, miro20 написа:

Не знам, обаче админите на сайта трябва да се замислят сериозно. Тук е пълно с тролове, миродваесе нарича всеки така, а знаете, че той е човекът-истина. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

Ми не знам как се квалифицира някой който влиза тук само да  изхейти някого, да се заяде с някой офтопик, да изкаже  "вещо мнение" за някой потребител колко е незнам си какъв :)  и нито дума по темата.

Не ги разбирам тия хора, но странно защо съответстват  на характеристиката "трол"

Цитат

троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга. Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

Тони, какво ти е мнението за статията ?

Ах да.. и ти си като колегата си ... за кво ти е да я четеш, като влизаш тук съвсем за друго :)

Цитат

Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата, а по адрес на другите автори и публикувани мнения, и т.н.

По-леко с тези похвати. 

преди 2 минути, Тoни написа:

Ти какво каза по темата сега?

Питам какво ти е мнението.

А и офтопика за вас е нещо нормално, но ви дразни когато е от друг. Важното е че по характеристики не аз, а вие сте изцяло в графата "тролене" .

току-що, Тoни написа:

По-леко с тези похвати. 

Именно . Кога си чул такива от мен ? Да съм те коментирал  з анещо извън темите ? Да съм те обиждал, клеветял, да съм се заяждал нещо  ?  :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Питам какво ти е мнението.

А и офтопика за вас е нещо нормално, но ви дразни когато е от друг. Важното е че по характеристики не аз, а вие сте изцяло в графата "тролене" .

Именно . Кога си чул такива от мен ? Да съм те коментирал  з анещо извън темите ? Да съм те обиждал, клеветял, да съм се заяждал нещо  ?  :)

Цитат

Ах да.. и ти си като колегата си ... за кво ти е да я четеш, като влизаш тук съвсем за друго :)

По-леко, тролчо...

Мястото ти за рев нали знаеш къде е . - в темата за психопомощ

Питах те нещо много простичко , драги ми тролчо. Ти така и не даде отговор.

:)

преди 1 минута, Тoни написа:

По-леко, тролчо...

КАкво " по леко" от това ?? Нещо си засегнат че те питам  за статията, и защо не я четеш ли ? :) :)

Ох горкия...

А, сега и аз ли съм трол? Ебаси пропадналия форум! Само тролове! :lol6:

Кажи на админите да ти пооправят репутацията, че 15к мнения на 4к харесвания си е баш като за тролче. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.