Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

• Автор

http://budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1195:2015-07-02-09-16-33&catid=71&Itemid=55

Шокирана съм!

Това желаят подкрепящите ИК!

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 2 часа, Мойра написа:

http://budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1195:2015-07-02-09-16-33&catid=71&Itemid=55

Този „детски” парад не е нищо друго, освен програма за промиване на мозъците на невинни деца. Такава манипулация на децата в Швеция от страна на подобни дегенерати е на една ръка разстояние от легализацията и на насилието над деца. Деца, които не са достатъчно големи дори да четат и пишат, биват възпитавани, че отклоненията от нормата са напълно приемливи. По този начин шведското общество обрича на погибел цяло поколение.

Да, това си е насилие над децата. Дано някога се отърсят от това издевателство.

Това ми напомня малко как са действали и турците с предателите и изкушилите се да предадат близки или ценности, за да се спасят. Никой не уважава предателите, и когато човек предаде и най-скъпото си, уж в замяна на помилване, те го карали да върши още по-големи гнусоти, като част от сделката, докато накрая и него не убиват (има такива истории от баташкото клане). Защото човек веднъж направи ли компромис със съвестта си по егоистични подбуди, той става парцал, с когото можеш да правиш всичко. Това са правели и комунистите и нацистите с предателите: след изтезания накрая ги изкушават да им съдействат и да станат доносници и после разбира се пак не ги пожалват и удоволстват в това как човек, като се пречупи веднъж, вече губи всякакви скрупули. Та шведи и норвежци, които уж са били християнизирани, и дълго време са били против тия извращения, лека-полека отстъпват от християнството, предават вярата си, един вид, и после ги карат да подпечатат това отстъпване с всякакви гнусни нововъведения, сякаш искат тези да извършат всяка възможна мерзост описана и забранена в Библията. А после дали ще ги унищожат или ще се самоунищожат... това остава като отворен финал. Кошмарен сценарий, но и народът е решил да съдейства.

Подобно е и в мафиотските среди и организации като ГЕРБ - членовете на банди трябва да затвърдят доверието на шефовете като извършват отвратителни дела, за да докажат, че са верни. Имаше един такъв филм, The Departed, преди години, с Ди Каприо, и там имаше подобна отвратителна мафиотска история, която доказва тоя принцип. Или примерно във филма Blood Diamond и децата-войници в Сиера Леоне. А, разбира се, има и полезни идиоти и извратени човеци (най-вече жени), които ги вярват тия работи.

• Автор

Юни вече не е ЛГБТ месец в САЩ

Доналд Тръмп премахна месеца на гейовете в САЩ

Цитат
След годините на Обама, през които юни бе наложен като месец на ЛГБТ, обявяван от Белия дом, тази година президентът Тръмп отказа да продължи тази срамна традиция.

В последния ден на месец май, президентът обяви пет акцента с културно съдържание, избирайки през юни да бъдат чествани Карибско-Американското наследство, Афро-Американската музика, притежанието на дом, откритите пространства и океанът.

Няма нито дума за ЛГБТ, издигнати в култ по времето на Барак Хюсеин Обама.

this-pride-month-calendar-was-posted-to-a-transgender-subreddit-for-pride-month-2018-calendar.png.jpeg

Календар с манифестации на различните сексуални ориентации за 2017г.

Въпросът за България е дали американският посланик в София ще следва президента на своята страна и зададените от неговата администрация приоритети, или ще продължи да изпълнява очакванията на ЛГБТ-лобито, продължавайки да руши репутацията на САЩ в съзнанието на традиционно консервативното българско общество.

Предстои да видим днес и утре.

Източник: newsweek.com

Коментарът е излишен.

• Автор

Из коментарите: "а бе важното е, че сготвиха кметичката на Младост. Сега всички са спокойни!".

• Автор
преди 15 минути, sound написа:

Из коментарите: "а бе важното е, че сготвиха кметичката на Младост. Сега всички са спокойни!".

:offtopic_s:

И сега ще започне едно готвене на кметички...:D

:lol6:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Niksi, каква гад има там, че аз днес го отварях и нещо компа не ми харесва как работи сега?

Бачка си ве...тесвам си една добавка към браузъра на Malwarebytes ама е малко параноична. Рекох малко да подплаша Мойра :wub:  

Мойре , съжалявам ако съм прекалил повечко. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, M.Николов написа:

Каква буба има на сайта?

Нямам представа. Блокира сайта след облачна проверка. 

Ето ги добавките 

Цитат

То блокира и тук 

2018-06-02_22h10_45.jpg

Мене не ме бърка ако трябва да дам допълнително разрешение. 

преди 4 минути, M.Николов написа:

Нали ти казах,че прави връзка с облака на Malwarebytes и оттам според инфото блокира. Едно на ум никога не е излишно,че с тия копачи .... 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нека всички видят какво се опитват да лансират така наречените  " Европейски лидери ", какви са истинските им цели касаещи бъдещето на европейските народи.В един цивилизован свят такива персони би трябвало да бъдат отстранени от всякакви лидерски позиции  в каквато и да е дейност. Да не говорим за възможност да бъдат политици и определят норми на поведение и морал. Срам и позор, това ли са невероятните демократични идеали към ,които ние ще се стремим ?  https://www.telegraph.co.uk/news/politics/conservative/8201521/Sex-offenders-including-paedophiles-should-be-allowed-to-adopt-Theresa-May-told.html

Тази колко деца беше отгледала?

• Автор
преди 3 часа, M.Николов написа:

Този поход е напълно доброволен, но прайда е платен от същите тези, които платиха протестите на "умните и красивите".

преди 9 часа, Мойра написа:

Този поход е напълно доброволен, но прайда е платен от същите тези, които платиха протестите на "умните и красивите".

Напротив този поход бе платен от реакцинните сили опитващи се да накарат хората да мислят че нищо не зависи от тях така са се родили и така ще трябва да живеят. Ще им нареждат кого могат да обичат и кого не могат. И на всичкото отгоре изкараха и деца - отвратително ! Парада който направиха единствено само легитимира демострациите на гейовете. Защо един да може да ми навира сексуалните си предпочитания а друг да не може. Моето мнение е че и двете са недопустими. Това са си лични неща и нека всеки сам да си ги решава сам за себе си но да не ми ги представя като нещо задължително за мен и да демонстрира точно къде си завира оная работа.

• Автор
преди 8 минути, lsmurf написа:

Моето мнение е че и двете са недопустими. Това са си лични неща и нека всеки сам да си ги решава сам за себе си но да не ми ги представя като нещо задължително за мен и да демонстрира точно къде си завира оная работа.

Моето мнение съвпада с твоето.

Според Конституцията всички граждани на Република България имат еднакви права, но явно на някои отвън това не им изнася и искат да ни наложат да дадем привилегии на една малка група хора, налагайки ни да ратифицираме една безумна конвенция.

Наложиха ни прайда, който е неприемлив за около 80% от българските граждани, което предизвика антипрайд.

Прайда е платен, антипрайда - не.

Знам го от сигурен източник и се надявам скоро истината, подкрепена с факти да достигне до всички български граждани.

И една друга , глобална гледна точка , може би съвсем реална и действителна :

Неспособни да се самовъзпроизвеждат - сами се отказват от тази животоопределяща възможност , без друга съществена или външно видима причина . А пък се умножават ! Или поне се опитват да доминират .....

Изводът е недвусмислен !

Мозъчно увреденият продукт , биологичният боклук на планетата Земя се умножава !

От това може да се направи следното умозаключение :

Неведоми космически сили са намерили начин за унищожение на тумора наречен Човек завладял Земята - самоунищожение на човечеството чрез отказ от самовъзпроизводство (продължение на рода) и по всякакъв друг възможен начин....! 

:lol6:

.....А гражданският брак за който настояват , в същността си е узаконяване на икономически взаимоотношения  , целта на което узаконяване е да осигури устойчиво бъдеще на поколението ....това е неговата социална функция ! Не други идиотски измишльотини....да присвоиш "законно"  парите и имуществото на някой узкукуригал старчок примерно...

• Автор

ПЕС пак натиска БСП за Истанбулската конвенция, Нинова: Няма да направя компромис!

:mad:

Така е за всичко!

Натискат всички партии.

ГЕРБ са послушни, затова папкат и управляват.

Амаан от власт имащи малоумници и идиоти , готови да продадат майка си и баща си от Лакомия за шепа долари......! Безмилостен Божий съд за такива ! 

То проблемът е, че  има и една приказка - един народ си заслужава управниците. Да не се окаже, че и ние като народ не сме стока и управниците ни са наистина представителна извадка на населението, а не отрицателен подбор. Ако е така, този "безмилостен Божий съд" и нас няма да подмине. Много народ прие ценностите за лесен и охолен живот, и бърза печалба.

По моему влизането в управлението на държавата трябва да е лична жертва, на семейство, свои лични дела и прочие, а при нас то е станало доходоносен бизнес. Вадене от джоба на бедните, за да се пълни джоба на богатите. На точно определени богаташи.

Айде малко да видите как е в "нормалните държави" (Миро, да не си и ти тука някъде?):

Някои "празнуват такива каквито са" - интересно хомофобите могат ли да празнуват, или те ще бъдат дискриминирани?

Един цитат от репортажа: "Идеята е за борба и равенство на всички права за всички хора на всички позиции в обществото, независимо на какво равнище си, независимо от пола ти, от сексуалността ти, независимо от нищо."

Аз да попитам като е независимо от нищо, може ли една групичка да излезем ей така "неангажиращо" и да лобираме за правата на човекоядците в България? За равни права и да няма дискриминация, хората да могат да се изразяват спокойно, такива каквито са, необезпокоявани? Значи гейовете може да ги приемат, а човекоядците не? Е, това ако не е дискриминация, аз не знам какво е. Никога няма да ги стигнем "нормалните" държави.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.