Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Феноменът Ванга

Featured Replies

Има и още един - недоскибане.

• Отговори 991
  • Прегледи 178,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Духовни Истини от Ванга "Аз 40 години изпадам в транс и не съм видела ни Господ, ни Христос. Обаче знам: огън и светлина - това е Бог!" -----------------------------------------------------------

• Богатир
    Богатир

Баба Ванга - за живота и хората   http://www.earths-book.com/2012/12/baba-vanga-za-jivota-i-horata.html

• Вдигнатите пръсти си ги завираш отзад и спираш с глупостите.Благодаря!

Публикувани изображения

Има и още един - недоскибане.

Умишлено ли си сбъркала буквичката? Може и да сте прави,може и да не сте.Вещица или светица,какво значение има вече.

Умишлено ли си сбъркала буквичката? Може и да сте прави,може и да не сте.Вещица или светица,какво значение има вече.

Нито едното, нито другото (вещицата съм аз, а светицата го оставям за Maat :-) ).

Историята на Ванга е и помагало за нагледно обучение, което казва на хората нещичко за интуицията... или може би... още нещо? Знам ли дали знам? :-)

Нито едното, нито другото (вещицата съм аз, а светицата го оставям за Maat :-) ).

Историята на Ванга е и помагало за нагледно обучение, което казва на хората нещичко за интуицията... или може би... още нещо? Знам ли дали знам? :-)

Хубаво де ,знаеш. И аз знам.Затова и поставях антитезата,за да се види че нещо дето е присъщо на всички не е феномен.Всъщност аз не я отричам,просто така нещата стават по контрастни и цветни. Публикувано изображение

Опасявам се, че не бях разбрана добре - не Ванга имах предвид, а недовиждането на чудесата от хората. Верно, забравих, че тя е незряща... това се забравя, когато стане въпрос за нея, нали, аз за други неща се сещам. А относно израза вещица - той няма лошо значение - в миналото така са наричали жени, вещи в познанието. От там идва и думата невеста - млада жена без опит.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

.......................

Благодарение на баба Ванга и на тези двама лекари, аз съм жива и ви пиша моята история.

Радвам се, че си жива и здрава ,и че Бог ти е помогнал через Ванга. Благодарско за поста.

:blow out candles: ЕХ тази ВАНГА все ВИ е в устата.

Оставете я да почива в МИР.

Феномени няма,има невежи/незнаещи/ хора,

а живеем във век на комуникации/информация/.

ИСТИНАТА не е за всеки,защото винаги БОЛИ. :offtopic_s:

Истината наистина не е за всеки, за това по-добре да не я узнаеш.

• 4 седмици по-късно...

Новото мислене и новите хора, за които е говорила Ванга може и да присъстват в съвременния свят, но още не го управляват, за голямо съжаление... Освен за доброта и вяра, тази жена за друго не е призовавала. Странно е, когато хората днес казват "Каквото и да ми говорите, аз не вярвам!". Как се живее без вяра в доброто наистина не знам... Глупаво ми се струва да вярвам в нищо, когато мога да вярвам, че някога една българка е призовавала да сме по-добри и не толкова алчни. Предпочитам да съм способна да възпитам и децата си да вярват и да защитават доброто, на това се е основавало в началото и християнството, за това преди векове е говорил и Платон. Когато науката се обедини с вярата ще се промени и мисленето. А за хора като Neo, Ванга е казала, че са били нужни за времето си и си изпълняват функциите за Земята, но ролята им за развитието е свързана просто с моментното им съществуване, ако изобщо имат някаква роля! На Neo пожелавам да създаде нещо през годините си живот, тогава може и да има смисъл от такова съществуване, иначе... е един от паразитите, нужен за общата картинка, но не и за Света като движение. P.S. Neo, сигурна съм, че няма да ме разбереш и ще се обидиш, затова, моля те, дори не се опитвай да коментираш написаното от мен. Няма да го направиш достойно и най-вероятно няма да е това, което те призовавам да създадеш. По-добре, иди и засади някое дръвче, това е добро дело и в него има смисъл.

Новото мислене и новите хора, за които е говорила Ванга може и да присъстват в съвременния свят, но още не го управляват, за голямо съжаление... Освен за доброта и вяра, тази жена за друго не е призовавала. Странно е, когато хората днес казват "Каквото и да ми говорите, аз не вярвам!". Как се живее без вяра в доброто наистина не знам... Глупаво ми се струва да вярвам в нищо, когато мога да вярвам, че някога една българка е призовавала да сме по-добри и не толкова алчни. Предпочитам да съм способна да възпитам и децата си да вярват и да защитават доброто, на това се е основавало в началото и християнството, за това преди векове е говорил и Платон. Когато науката се обедини с вярата ще се промени и мисленето. А за хора като Neo, Ванга е казала, че са били нужни за времето си и си изпълняват функциите за Земята, но ролята им за развитието е свързана просто с моментното им съществуване, ако изобщо имат някаква роля! На Neo пожелавам да създаде нещо през годините си живот, тогава може и да има смисъл от такова съществуване, иначе... е един от паразитите, нужен за общата картинка, но не и за Света като движение.

P.S. Neo, сигурна съм, че няма да ме разбереш и ще се обидиш, затова, моля те, дори не се опитвай да коментираш написаното от мен. Няма да го направиш достойно и най-вероятно няма да е това, което те призовавам да създадеш. По-добре, иди и засади някое дръвче, това е добро дело и в него има смисъл.

Не съм чак толкова тънкообидчив.Изобщо не ме е интересува какво е говорила някаква шарлатанка.Като и теб не те интересува кой за какво живее.

Не е ли странно, че все повече хора се сещат за Вангя и то сега?! аз лично се сетих от немай каде днес..буквално от нищото просто седнах на компютъра отворих гуугъл и написах ванга..след толкова години.Бях на 6 когато я погребаха а си го спомням като едва ли не вчера.И днес като погледнах от кога е последния пост по темата ми става ясно че е буквално от преди дни. Две неща и един въпрос. 1.Животът на ВангЯ е един така че колкото и книги да се изпишат освен локум друго няма да има в тях. 2.Спрете да спекулирате по тия теми,неведоми са пътищата господне. Мисля че първо това трябва да се знае а оттам нататък всичко се обезмисля. Въпросът: Трябват ми репортажи *айде статиите са лесни, филми за нея ..гледам че оригиналните кадри от филмите са с бг език а аудиото е руско ?!... срамота тва никой да не качи ...тва тая жена се раздаде за тоя народ а ние нищо.Погледнете се в това число падате вие,падам аз падаме всички.Никой не го е грижа за другия..щом дава..значи е баламурник .. еми успех,само се надявам повечето от предсказанията на ванга да се случат в по скорощно време та да позлорадствам над човешкото падение. Типичен пример... ей тоя тъпанар отгоре,който си мисли,че да се напишеш нео по форумите и ще си го представим като оня полуидиот от матрицата...излез от филмчето братле в реалния свят си.Тая "шарлатанка" , тапанар такъв,ти знаеш ли колко човека са минали през къщата и .. кво беше то на ден по 200 човека,да ти кажа хич не е малко,а знаеш ли,че навремето са обявили вход 10 лв/50лв а са и давали заплата от невероятните 200 лв. Ти знаеш ли какво е преживяла тя за хората,а колко малко са и дали. Пари ли .. пари .. и какво помогнаха ли и тия състояния които има във фондацията и?... спасиха ли и живота?Не.Не но доста хора се облагодетелстваха от тия пари.И накрая какво направи? ... сложи насилствен край на живота си, И ВСЕ ПАК ТЯ УСПЯ! успя в ореченото време в оречения час както беше предсказала,макар и свършено от съдбата тя успя.И си нямаш представа колко се е молела да си отиде от този свят защото точно ние и нашата негативна енергия която с радост и давахме я изтощиха и довършиха като цяло.Така,че тя струва десетохилядно повече от твоя жалък живот. "Оставете я да почива в МИР.Феномени няма,има невежи/незнаещи/ хора,а живеем във век на комуникации/информация/." ДА! Ето го пророка... о ти си нашият нов пророк господи боже... ма вие какво си помислихте естествено че технологиите..вече си представям как Вангя кани гостите да седнат,вади изпод фустата си един лаптоп последен модел Тошиба сателите че по изгодно и почва да цака нещо като промълвява "момент да си настроя уайрлес връзката..така цъкаме тука..дефаулт гейтуея ..да готово .. та..виждаамм... виждам чичо гуугъл койт говори вместо мене..."Я СЕ СКРИЙ! Аз не мога да си представя защо след като някой оплюе и каже "не-не е така" ..защо след това замлъква и не казва нищо повече..искаме да знаем защо не е така,с какво примерно е невежа/незнаеща тя?Аргументи душко..аргументи ..нямаш ли ги ..и тебе да те няма. "Новото мислене и новите хора, за които е говорила Ванга може и да присъстват в съвременния свят, но още не го управляват, за голямо съжаление..." <Мне миличък/ка ние сме си достатъчно бездарни та да им опропастим завладяването :go ahead: пък и в същото време и достатъчно прости за да бъдем като тях,тъй че...нека идва края аз го чакам с нетърпение.Е тогава ще бъде вече само Секс наркотици и рок енд ролл.. направо ще си взема пуканките и походния стол и ще зяпам с кеф..дано съм жив! Поздрави.

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

Не е ли странно, че все повече хора се сещат за Вангя и то сега?! аз лично се сетих от немай каде днес..буквално от нищото просто седнах на компютъра отворих гуугъл и написах ванга..след толкова години.Бях на 6 когато я погребаха а си го спомням като едва ли не вчера.И днес като погледнах от кога е последния пост по темата ми става ясно че е буквално от преди дни.

Две неща и един въпрос.

1.Животът на ВангЯ е един така че колкото и книги да се изпишат освен локум друго няма да има в тях.

2.Спрете да спекулирате по тия теми,неведоми са пътищата господне. Мисля че първо това трябва да се знае а оттам нататък всичко се обезмисля.

Въпросът:

Трябват ми репортажи *айде статиите са лесни, филми за нея ..гледам че оригиналните кадри от филмите са с бг език а аудиото е руско ?!... срамота тва никой да не качи ...тва тая жена се раздаде за тоя народ а ние нищо.Погледнете се в това число падате вие,падам аз падаме всички.Никой не го е грижа за другия..щом дава..значи е баламурник .. еми успех,само се надявам повечето от предсказанията на ванга да се случат в по скорощно време та да позлорадствам над човешкото падение.

Типичен пример... ей тоя тъпанар отгоре,който си мисли,че да се напишеш нео по форумите и ще си го представим като оня полуидиот от матрицата...излез от филмчето братле в реалния свят си.Тая "шарлатанка" , тапанар такъв,ти знаеш ли колко човека са минали през къщата и .. кво беше то на ден по 200 човека,да ти кажа хич не е малко,а знаеш ли,че навремето са обявили вход 10 лв/50лв а са и давали заплата от невероятните 200 лв. Ти знаеш ли какво е преживяла тя за хората,а колко малко са и дали. Пари ли .. пари .. и какво помогнаха ли и тия състояния които има във фондацията и?... спасиха ли и живота?Не.Не но доста хора се облагодетелстваха от тия пари.И накрая какво направи? ... сложи насилствен край на живота си, И ВСЕ ПАК ТЯ УСПЯ! успя в ореченото време в оречения час както беше предсказала,макар и свършено от съдбата тя успя.И си нямаш представа колко се е молела да си отиде от този свят защото точно ние и нашата негативна енергия която с радост и давахме я изтощиха и довършиха като цяло.Така,че тя струва десетохилядно повече от твоя жалък живот.

"Оставете я да почива в МИР.Феномени няма,има невежи/незнаещи/ хора,а живеем във век на комуникации/информация/."

ДА! Ето го пророка... о ти си нашият нов пророк господи боже... ма вие какво си помислихте естествено че технологиите..вече си представям как Вангя кани гостите да седнат,вади изпод фустата си един лаптоп последен модел Тошиба сателите че по изгодно и почва да цака нещо като промълвява "момент да си настроя уайрлес връзката..така цъкаме тука..дефаулт гейтуея ..да готово .. та..виждаамм... виждам чичо гуугъл койт говори вместо мене..."Я СЕ СКРИЙ!

Аз не мога да си представя защо след като някой оплюе и каже "не-не е така" ..защо след това замлъква и не казва нищо повече..искаме да знаем защо не е така,с какво примерно е невежа/незнаеща тя?Аргументи душко..аргументи ..нямаш ли ги ..и тебе да те няма.

"Новото мислене и новите хора, за които е говорила Ванга може и да присъстват в съвременния свят, но още не го управляват, за голямо съжаление..."

<Мне миличък/ка ние сме си достатъчно бездарни та да им опропастим завладяването :P пък и в същото време и достатъчно прости за да бъдем като тях,тъй че...нека идва края аз го чакам с нетърпение.Е тогава ще бъде вече само Секс наркотици и рок енд ролл.. направо ще си взема пуканките и походния стол и ще зяпам с кеф..дано съм жив!

Поздрави.

Ами като си бил на 6 когато са я погребали ,защо сега дрънкаш?Някои неща не могат да се обясняват.Както и по горе казах -не ми пука какво е казала една шарлатанка.Може да е била вещица,демек веща/В някои случаи/,но като теглим отдолу чертата и видим с какви плужеци се бе обградила,това се вижда-шарлатанка яхнала вълната.Няма ново мислене и нови хора.Та ника ми е задявка точно с това.Матрицата не е филм.Ние си живеем в нея.Глупостите които си написал/а също слабо ме касаят.Аз си казах мнението на базата на моя опит,а твоето е на базата на неферментирали емоции.И по леко с епитетите сине-прочети правилата на форума ,че току виж че съм се обидил и ще се наложи да те докладвам>>>> :P :P :PПубликувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Не се ли замисляш,че ако все повече различни хора ти говорят почти еднакви неща е възможно точно такова впечатление да създаваш.

:rolleyes:

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

Искам да видя как ще ме докладваш защото аз изказвам мнение по темата и всички участващи и смея да твърдя че за мен ти си :rolleyes: поздравления.Пък доколкото знам във правилата на форума не пише : не изразявайте собственото си мнение ;)

Пък ти отктде знаеш,че нямам опит в тия сфери?

"но като теглим отдолу чертата и видим с какви плужеци се бе обградила"

Извинявай ама правителството и ги наложи тия плужеци не тя самата ;) май не си чел внимателно горния ми пост.

В правилата на форума пише :

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Считай се предупреден.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Я не се карайте.Имам родители които незнаят ни дума за нея.Не я помня но съм ЧУВАЛ много за нея но съм чувал и по вълнуващи неща за други.Има разлика 1 е да видиш друго е да чуеш.Щом и 2-мата не сте видяли с очите си тогава кво дрънкате.Аз съм чувал за ноф феномен в България който е лекувал спин.. но само съм чувал.Когато го видя тогава ще го повярвам.По темата за Ванга - за мен е още шарлатанка , когато някой ми даде доказателство, което да видя с очите си а не с ушите си ще повярвам.За сега за мен Ванга е Загатка,Шарлатнка и тнт.Затова спрете да се карате вижте на предишните страници имам много материяли (Видео) които недопринасят за нейната "Феноменалност" . Дори на скоро се писа ,че работила с руското разознаване.Незнам не вярвам на нищо на клюки и тнт докато не видя с очите си.Това е.

:wors:

Да възможно е...Но ако си правиш социални експерименти това е допустим риск.Всъщност различните хора в случая може да са един и същ.... :P

Искам да видя как ще ме докладваш защото аз изказвам мнение по темата и всички участващи и смея да твърдя че за мен ти си един наистина тъп и безмозъчен тип :) поздравления.Пък доколкото знам във правилата на форума не пише : не изразявайте собственото си мнение ;)

Пък ти отктде знаеш,че нямам опит в тия сфери?

"но като теглим отдолу чертата и видим с какви плужеци се бе обградила"

Извинявай ама правителството и ги наложи тия плужеци не тя самата :) май не си чел внимателно горния ми пост.

В правилата на форума пише да не се обиждат другите потребители!!!Ама понеже аз не се обиждам -няма проблем.Поздрави и най -добри пожелания и на теб! :PПубликувано изображение

Да пишем ли по темата за Ванга само? :rolleyes:

По интересно е когато си пишем и за нас.Поне е нещо което си мислим че познаваме.Били и наложени плужеците!Това е най великата смешка която съм чувал.На Ванга ,ако беше наистина това за което се опитват някои да я представят,никой нищо не би могъл да и наложи.Следователно се съгласявате с тезата ,че е шарлатанка.Шарлатанинът винаги се възползва от ситуацията за да докопа повече власт и слава,това е всичко за което се бори.Ванга е точно такава,колкото и да не ви се нрави това. Публикувано изображение

Напълно подкрепям NEO !!! Neo ако искаж да видиш пример за шарлатанството й , виж няколко страници по назад че ме мързи да диря.Дал съм линк към истински руски клипчета от Vbox които компроментират нейните видения и тнт.Просто била толкова умна ,че и най-умния би излъгала.Гледах във Vbox-а как на 1 глупак му казва , ти не си болен а си незнам си кфо... И така крещи , че все 1 дявола е в нея.

Напълно подкрепям NEO !!!

Neo ако искаж да видиш пример за шарлатанството й , виж няколко страници по назад че ме мързи да диря.Дал съм линк към истински руски клипчета от Vbox които компроментират нейните видения и тнт.Просто била толкова умна ,че и най-умния би излъгала.Гледах във Vbox-а как на 1 глупак му казва , ти не си болен а си незнам си кфо...

И така крещи , че все 1 дявола е в нея.

Гледал съм ги.Тя просто имала известна интуиция и обичала да манипулира хората.И е умряла от рак ,не заради нас,а заради себе си.Идиотите са готови да преиначат всеки факт,щом им изнася. Публикувано изображение

Невероятно е как хората си умират да коментират тема, по която изобщо нямат компетентност Публикувано изображение Толкова е смешно Публикувано изображение

Гледал съм ги.Тя просто имала известна интуиция и обичала да манипулира хората.И е умряла от рак ,не заради нас,а заради себе си.Идиотите са готови да преиначат всеки факт,щом им изнася. Публикувано изображение

Нео,ще те помоля да спреш да празнословиш по темата,защото наистина го правиш !

Аз идиота ще помоля всички да спрат да ти отговарят в тази тема,защото в случая се явяваш енергийно вампирче.

Разбрах мнението ти за нея,няма нужда да пишеш едно и също нещо десетки пъти.

Ето и малко думи от Ванга.

Много са и тези, които искат Ванга да им каже какви числа ще се паднат от тотото или от лотарията на следващия тираж, та да си купят билети и да спечелят. Изпращат фишове даже и от чужбина. Идват и иманяри, които носят вързопчета със земя, та Ванга да им каже къде е зарито някое имане. Някои даже и обещават, като изкопаят съкровищата, да й дадат половината. Ванга много се възмущава от такива хора: „Колко сте глупави. Ако аз имам нужда от пари, сама ще си купя билет или ще си попълня фиш от тотото, или ще открия къде има злато. Но на мен пари не ми трябват, защото за мен те нямат стойност. А и на вас не ви трябват!

И после, защо мислите, че точно вие трябва да бъдете удостоени с такова благоволение. Ако имате нужда от пари, работете! Нека те да бъдат плод на ръцете ви и на ума ви! Но злато не ви трябва! Ще дойде ден, когато заритите под земята съкровища ще излязат на повърхността на земята, но ще се скрие водата. Можем ли да пием злато вместо вода? Кое е по-ценното според вас?”

Наистина е феномен Ванга!

Много ме кефи "Югославия ще се рзпадне на парчета,за дето псуваха бог"!

И тя верно се разпадна на парчета Публикувано изображение

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)

Нео,ще те помоля да спреш да празнословиш по темата,защото наистина го правиш !

Аз идиота ще помоля всички да спрат да ти отговарят в тази тема,защото в случая се явяваш енергийно вампирче.

Разбрах мнението ти за нея,няма нужда да пишеш едно и също нещо десетки пъти.

Ето и малко думи от Ванга.

Много са и тези, които искат Ванга да им каже какви числа ще се паднат от тотото или от лотарията на следващия тираж, та да си купят билети и да спечелят. Изпращат фишове даже и от чужбина. Идват и иманяри, които носят вързопчета със земя, та Ванга да им каже къде е зарито някое имане. Някои даже и обещават, като изкопаят съкровищата, да й дадат половината. Ванга много се възмущава от такива хора: „Колко сте глупави. Ако аз имам нужда от пари, сама ще си купя билет или ще си попълня фиш от тотото, или ще открия къде има злато. Но на мен пари не ми трябват, защото за мен те нямат стойност. А и на вас не ви трябват!

И после, защо мислите, че точно вие трябва да бъдете удостоени с такова благоволение. Ако имате нужда от пари, работете! Нека те да бъдат плод на ръцете ви и на ума ви! Но злато не ви трябва! Ще дойде ден, когато заритите под земята съкровища ще излязат на повърхността на земята, но ще се скрие водата. Можем ли да пием злато вместо вода? Кое е по-ценното според вас?”

Интересна логика вадиш!!!Мнение което не ти се нрави е празнословие?Не пиша десетки пъти едно и също нещо,а винаги различни неща.Специално в твоя чест се върнах и прочетох темата от начало.Да феномен е Ванга.Същия като куковиците от канал 2001,ама понеже фокусите са ставали в подходяща обстановка -номера е минавал и сега е останала легендата.Не без помощта на държавна сигурност.От 70-те години Ванга е под опеката им,благодарение на Людмила Живкова и нейния окултен кръжец.А така наречения храм е уникален.Бетонните елементи обхванали купола ,могат да се тълкуват по много начини,но да не забравяме и кръста с който са едно цяло всъщност. И става петолъчка,имаме и 5 арки.В православните храмове са по 3 най-често.Като споменем и пирамидалната цялостна форма на храма,съвсем трябва да е ясно че това изобщо не е православна църква.А стенописите на светлин са гвоздеят на програмата.Църква правена от безбожници,за безбожници.Не е пантеон,защото на никой бог не е посветена.Е ако Люси някои го почитат като бог.....Защото точно на него мисля е храма. Публикувано изображение

Значи щом не е граден по каноните на православната църква, храмът е дело на безбожници. Да отричаш очевидното е глупаво. Аз лично не си падам по предсказанията и ясновидството, но трябва да призная, че Ванга е имала доста сериозно развити ясновидски способности. Възможно е и да е била в голяма степен духовно извисена - това което знам за нея, е крайно недостатъчно за да правя някакви изводи в това направление. Ясновидството е като прогнозата за времето - винаги нещо може да се обърка. Всъщност несигурността при ясновидството е по-голяма, защото хората непрестанно променят, отлагат или приближават кармата си и влияят върху начертанията и за бъдещето. Кармата и нейните срокове са изключително динамични.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Значи щом не е граден по каноните на православната църква, храмът е дело на безбожници.

Да отричаш очевидното е глупаво. Аз лично не си падам по предсказанията и ясновидството, но трябва да призная, че Ванга е имала доста сериозно развити ясновидски способности. Възможно е и да е била в голяма степен духовно извисена - това което знам за нея, е крайно недостатъчно за да правя някакви изводи в това направление.

Ясновидството е като прогнозата за времето - винаги нещо може да се обърка. Всъщност несигурността при ясновидството е по-голяма, защото хората непрестанно променят, отлагат или приближават кармата си и влияят върху начертанията и за бъдещето. Кармата и нейните срокове са изключително динамични.

При Ванга, не са били развити ясновидските способности, тя просто ги е придобила. Храмът на Ванга, не е дело на безбожници, бъди сигурен в това. Ако искаш да знаеш повече за нея, потърси в нета и прочети книгата и. Ясновидството не е като прогноза за времето, то е точна наука и не се подлага на критики, когато е направено от упълномощено лице. Но наистина, като казваш, ясновидство, може би имаш в предвид, онова което правят по света, да, това е илюзия, която трябва да бъде прекратена. Ванга не беше "ясновидка", а по-скоро човек упълномощен да вижда неща които хората не могат. А щом хората не могат, значи никой друг не може. Не знам, защо използваш думата "карма", човек сам прави избора си! Но този избор който ще направиш може да бъде видян.

Те даровете се дават само на тези дето са в състояние да ги приемат. Разбира се, че храма не е строен от безбожници. Да се ограничава мястото и начина по който се молят хората с измислени правила е престъпление.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.